Válasz Sk Laci #2592. hozzászólásáraMár csak a 3 szomszédos tanya 2. és 4. betüi köllenek h. odataláljunk az ezek által körbeölelt 1 db tanyára.......hehe
Válasz *** HM *** #2591. hozzászólásáraNálam gond nélküli, akiket ismerek hogy van nekik, azok se panaszkodnak. Heci, ellátogatsz hozzám egy caféra, majd személyesen is kipróbálhatod
T7 szériát gyúrásra ajánlanátok e?
T7 260 ra még írja a 19 6 fullpt....
Ér ez a fp váltó valamit nem édeskevés a 19?
Semipower 19 6 40 eco ezé szabad adni pénzt?
Ha komolyan nyomva van a szeme lazító grubber eke stb, fekete földek rogyásig való ez oda???
Válasz #2588. hozzászólásra
Nem tudom hogy mit próbáltál vele elkövetni fordulatszám állító kar működik-e, bovden nincsen beragadva?lehet e a karral kapcsolni? ha ez működik akkor a hidraulika szabályozó potméter alatt jobboldalon van egy EMU panel az a ludas.
Esetleg lent jobboldalon a kapcsoló mágnes szelep beragadt meghalt .Lehet a sárvédőn kihejezett nyomógomb hibája is.Ha a lenti mágnes kapcsolóra adsz 12 v áramot és működik akkor az EMU panel a rossz.Ha a mágnesszelep ki-be kapcsolásakor kattog akkor az jó.
A váltónál mondod vagy a hidraulika szűrő fölött?
Mert a váltónál leszedegettem az összes csúszó kábeles dolgot és befújtam kontakt sprayvel de semmi változás. Egyedül a hidraulika szűrő fölöttit nem szedtem le mert azt úgy gondoltam hogy az hidraulika olaj valami visszajelzője.
Ez teljesen mechanikus váltos TM 120 amiről szó van! A műszerfalon jó a lámpa mert átcseréltem egy biztos működő izzót és azzal sem ment szóval az égő nem a hibája!
Nekünk is a t 7en valami gebasz van mert mikor ősszel le álltam a szántással akkor az automata 4*4 hajtást vissza jelezte a műszerfalon most tavasszal meg szántani kellet bérbe de nem jelezte vissza, a gomb világit de ha jól emlékszem nálam nem is hajt csak direktbe(de már rég volt hétfőre van egy kis gruberozás majd akkor meg nézem hogy hajt vagy nem ...sajnos még nem értünk rá megnézni...
New holland tm 120-on hol lehet a 4x4 hajtás visszajelző lámpának a vezetéke? Mert ha bekapcslom a gombal akkor ott világít a lámpa de a műszerfalon nem viszont érződik hogy a hajtás is megy. Aztán eltelik ki idő és megint világit egy ideig a műszerfalon majd megint nem. Úgy gondolom valami érintkezési baja lehet...
Válasz #2574. hozzászólásra
Ezekkel az öntvény felnikkel elől hátul felsulyozva+orsuly 80g .Előnye hogy fokozatmentesen állítható a nyomtáv, úgy tudok a 76cm sorban beférni mint MTZ-vel
Lukasz adagolóval nem, de a bosch adagolóval fellehet húzni 200 le ig Csak nem érdemes.Ezt a szerelőm mondta hogy már csinált ilyet, de nem ajánlja.170-80ig max. Váltó kb 10 000 üz.ó-ig bírja.Motor az tovább, ha nem por kopott. 10 e.nél porkopottan elgyengül.Enyémet most teszik rendbe így volt idő kivesézni a márkát.
Válasz #2577. hozzászólásra
Enyém egy 2000-res évj. M160-as, de a híd, motor, váltó, fülke, hidraulika mindene ugyan az. Közép kötött és egy kis kis homok.Ha a fergád cammog a grúberrel, akkor ez sem fog szaladni vele, eggyel nagyobb kategóriába gondolkodj.
Én úgy gondolom nem jellemző rá hogy minden előjel nélkül, csak úgy megadja magát. Súlyok nélkül ha jól emlékszem 65q, elöl nekem lemez felnis a 160-sa. Ez még a régi frontsúlyos, nem tudom mennyit lehet rátenni, de az újabbakra tartóval együtt 1080kg. A 6ezreseket is felhúzzák 160ló-ig, és fele olyan vastagok a véglehajtásai. Nálam csak talajmunkát végez.
Súlyra biztos nem a kategória legnehezebbje de tudja azt amit minden más 160 lovas gép és ez még anyagból van úgy mint a G szária
Létrehozta: Csuka.bk, 2015-03-15 13:41:52
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 Csuka.bk | 2015-03-15 13:41:52
#899876. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
A TERRAGLIDE rugózott mellső hídról szeretnék ezt-azt megtudni. SEGÍTSÉG! A TS110A traxinál a rugózott mellső híd nem emel ki... egyáltalán nem reagál a kapcsoló gombra. Mi lehet a probléma megoldása?
A kalibrálásokról is adhatna valaki infót (útmutatót), hogy is fogjon hozzá az ember
Jó napot!
Az új T7 eseknél, a Power command és autó command-nál hogyan is működik ez az Epm? Gondolok itt a T7.220 és feletti kategóriába.
Tm 175-nél tudom, ez is ahhoz hasonló képpen TLT vagy automata sebesség váltásnál 16-17-18 fokozatba "aktiválódik"?
Nekunk T6.155 van
nevleges telj. 116le
maximalis teljesitmeny 1800as fordulaton 130le Dcsoportan pedig a power boostal 155le.
egy szoftver optimalozalas es mindjart 150le -175le D-ben.
Válasz #2557. hozzászólásra
Hallottam már jó pár 22000 25000 órás gépet egyet viszont látok is dolgozni a helyi tszben olyan jóval 20000 felett van ha jól hallotam akkor 27000 van benne és komolyabb bontása még nem volt .
Nagyon szépen köszönöm a hozzászóllásokat, de az általam kinézett G240 már el van adva. Az információk mindenesetre jól jönnek a jövőben is, ha találnák ilyen kategóriáju traktort.
4442 hozzászólás
Válasz *** HM *** #2593. hozzászólásárayn,bo,at kérésed teljesítve

Válasz Sk Laci #2592. hozzászólásáraMár csak a 3 szomszédos tanya 2. és 4. betüi köllenek h. odataláljunk az ezek által körbeölelt 1 db tanyára.......hehe
Válasz *** HM *** #2591. hozzászólásáraNálam gond nélküli, akiket ismerek hogy van nekik, azok se panaszkodnak. Heci, ellátogatsz hozzám egy caféra, majd személyesen is kipróbálhatod
T7 szériát gyúrásra ajánlanátok e?
T7 260 ra még írja a 19 6 fullpt....
Ér ez a fp váltó valamit nem édeskevés a 19?
Semipower 19 6 40 eco ezé szabad adni pénzt?
Ha komolyan nyomva van a szeme lazító grubber eke stb, fekete földek rogyásig való ez oda???
Köszönöm a választ.
Amint ideér a traktor ránézek ezekre a dolgokra.
Válasz #2588. hozzászólásra
Nem tudom hogy mit próbáltál vele elkövetni fordulatszám állító kar működik-e, bovden nincsen beragadva?lehet e a karral kapcsolni? ha ez működik akkor a hidraulika szabályozó potméter alatt jobboldalon van egy EMU panel az a ludas.
Esetleg lent jobboldalon a kapcsoló mágnes szelep beragadt meghalt .Lehet a sárvédőn kihejezett nyomógomb hibája is.Ha a lenti mágnes kapcsolóra adsz 12 v áramot és működik akkor az EMU panel a rossz.Ha a mágnesszelep ki-be kapcsolásakor kattog akkor az jó.
Üdv Mindenkinek.
Most vásároltam egy Ford 8600 trakit.
Érdeklődnék hogy mi lehet az oka hogy hátul nem forog tlt?
Üdv
Valakinek van tapasztalata T5ös szériás New hollanddal? Minden érdekelne róla!
Válasz #2585. hozzászólásra
A váltónál mondod vagy a hidraulika szűrő fölött?
Mert a váltónál leszedegettem az összes csúszó kábeles dolgot és befújtam kontakt sprayvel de semmi változás. Egyedül a hidraulika szűrő fölöttit nem szedtem le mert azt úgy gondoltam hogy az hidraulika olaj valami visszajelzője.
Ez teljesen mechanikus váltos TM 120 amiről szó van! A műszerfalon jó a lámpa mert átcseréltem egy biztos működő izzót és azzal sem ment szóval az égő nem a hibája!
Válasz #2583. hozzászólásra
A hátsó híd alatt van egy gomba, arról szokott néha leverődni a vezeték. Ott nézd meg, de az is lehet, hogy a műszerfalban szarakodik az izzó.
Válasz #2583. hozzászólásra
hétfőre van egy kis gruberozás majd akkor meg nézem hogy hajt vagy nem ...sajnos még nem értünk rá megnézni...
Nekünk is a t 7en valami gebasz van mert mikor ősszel le álltam a szántással akkor az automata 4*4 hajtást vissza jelezte a műszerfalon most tavasszal meg szántani kellet bérbe de nem jelezte vissza, a gomb világit de ha jól emlékszem nálam nem is hajt csak direktbe(de már rég volt
Nálad van automata?
New holland tm 120-on hol lehet a 4x4 hajtás visszajelző lámpának a vezetéke? Mert ha bekapcslom a gombal akkor ott világít a lámpa de a műszerfalon nem viszont érződik hogy a hajtás is megy. Aztán eltelik ki idő és megint világit egy ideig a műszerfalon majd megint nem. Úgy gondolom valami érintkezési baja lehet...
Sziasztok!
New Holland t6.155 szériárol vélemények?
Válasz #2579. hozzászólásra
Én egy G-170(8670) vagy G-190(8770)-est ajánlanék neked .
Ezekkel az öntvény felnikkel elől hátul felsulyozva+orsuly 80g .Előnye hogy fokozatmentesen állítható a nyomtáv, úgy tudok a 76cm sorban beférni mint MTZ-vel
Lukasz adagolóval nem, de a bosch adagolóval fellehet húzni 200 le ig Csak nem érdemes.Ezt a szerelőm mondta hogy már csinált ilyet, de nem ajánlja.170-80ig max. Váltó kb 10 000 üz.ó-ig bírja.Motor az tovább, ha nem por kopott. 10 e.nél porkopottan elgyengül.Enyémet most teszik rendbe így volt idő kivesézni a márkát.
Válasz #2578. hozzászólásra
Ennek milyen a váltója?Full pover?
Válasz #2577. hozzászólásra
Enyém egy 2000-res évj. M160-as, de a híd, motor, váltó, fülke, hidraulika mindene ugyan az. Közép kötött és egy kis kis homok.Ha a fergád cammog a grúberrel, akkor ez sem fog szaladni vele, eggyel nagyobb kategóriába gondolkodj.
Válasz #2576. hozzászólásra
Ez a típus?Milyen talajon?3 méteres grúbert viszi?Mert a 160 LE fergám,csak cammog vele.
Én úgy gondolom nem jellemző rá hogy minden előjel nélkül, csak úgy megadja magát. Súlyok nélkül ha jól emlékszem 65q, elöl nekem lemez felnis a 160-sa. Ez még a régi frontsúlyos, nem tudom mennyit lehet rátenni, de az újabbakra tartóval együtt 1080kg. A 6ezreseket is felhúzzák 160ló-ig, és fele olyan vastagok a véglehajtásai. Nálam csak talajmunkát végez.
Súlyra biztos nem a kategória legnehezebbje de tudja azt amit minden más 160 lovas gép és ez még anyagból van úgy mint a G szária
Válasz #2573. hozzászólásra
Elméletileg motor váltó bontatlan.Akármikor megadhassa magát.Amúgy mi lehet a súlya,mennyire való nehéz talajmunkára?
Válasz #2572. hozzászólásra
Feltételezve hogy nincs széthajtva ennyiért szerintem igen.
Ezzel érdemes foglalkozni?Vélemény?
New Holland TS110A infó kérés
Létrehozta: Csuka.bk, 2015-03-15 13:41:52
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 Csuka.bk | 2015-03-15 13:41:52
#899876. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
A TERRAGLIDE rugózott mellső hídról szeretnék ezt-azt megtudni. SEGÍTSÉG! A TS110A traxinál a rugózott mellső híd nem emel ki... egyáltalán nem reagál a kapcsoló gombra. Mi lehet a probléma megoldása?
A kalibrálásokról is adhatna valaki infót (útmutatót), hogy is fogjon hozzá az ember
Hibakódot el lehet valahogy tűntetni? Műszerfal panel elektromos hibát észlel, gyujtás után már jelez is , és nem szűnik meg.
Válasz #2568. hozzászólásra
A T7 eseknél a Power Command váltónál 16-17-18-19 meg ha TLT használod
Jó napot!
Az új T7 eseknél, a Power command és autó command-nál hogyan is működik ez az Epm? Gondolok itt a T7.220 és feletti kategóriába.
Tm 175-nél tudom, ez is ahhoz hasonló képpen TLT vagy automata sebesség váltásnál 16-17-18 fokozatba "aktiválódik"?
Válasz #2561. hozzászólásra
Nekunk T6.155 van
nevleges telj. 116le
maximalis teljesitmeny 1800as fordulaton 130le Dcsoportan pedig a power boostal 155le.
egy szoftver optimalozalas es mindjart 150le -175le D-ben.
Válasz #2565. hozzászólásra

Tisztára, mint Szemi...
lehet mazsolázni
T6.165ElectroCommand
New Holland-Motor*
New Holland-Motor*
NEF
Zylinderzahl/ Aufladung/ Ventile/ Abgasnorm Tier-Stufe
6/T/4/4A-3B
ECOBlue™ SCR-System (selektive katalytische Reduktion)
Kraftstoffversorgung - Common Rail-Hochdruckeinspritzung
Hubraum (cm3)
6728
Bohrung x Hub (mm)
104x132
Max. EPM-Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
121 (165)
Max. Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
101 (137)
EPM-Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
111 (151)
Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
92 (125)
Nenndrehzahl (U/min.)
2200
Max. EPM-Drehmoment - ISO TR14395 (Nm)
682 bei 1500
Max. Drehmoment - ISO TR14396 (Nm)
566 bei 1500
Drehmomentanstieg Standard / EPM (%)
42 / 41
Válasz #2563. hozzászólásra
egy 125 lovas gép
Hát akkor az elég ergya pláne hogy 20 guriga áfásan meg 25
Bizony, hogy nem! Az más kérdés, hogy csippelve meg simán, gondolom itt is csak a vezérlő szoftver más, mint az 1-2 mérettel nagyobbaknál
A maximális teljesítményt írják rá,amit szállításkor tud leadni.
Talajra nem ad le annyit.
Az új szériás new hollandoknál hogy van a számozása.Adott egy 6.165 ös és azt írja hogy 125LE ? Akkor az 165öt le se tud adni talajmunkánál?
Válasz #2557. hozzászólásra
Hallottam már jó pár 22000 25000 órás gépet egyet viszont látok is dolgozni a helyi tszben olyan jóval 20000 felett van ha jól hallotam akkor 27000 van benne és komolyabb bontása még nem volt .
Válasz #2556. hozzászólásra
Válaszoltam
Válasz #2555. hozzászólásra
Igen, de a traktor nem Szlovákiában volt, hanem Csehországban 70 km Prága után.
Egy 20000 órás G240-est,nagy merészség volna venni?Meddig mennek?Anyagfáradás,gumi tömítések,kábel avulás,stb.?
Válasz #2554. hozzászólásra
Laci, írtam e-mailt, légyszíves nézd meg...
Válasz #2554. hozzászólásra
Na tessék tegnap eladta?
Nagyon szépen köszönöm a hozzászóllásokat, de az általam kinézett G240 már el van adva. Az információk mindenesetre jól jönnek a jövőben is, ha találnák ilyen kategóriáju traktort.
Válasz #2550 hozzászólásr
az enyémbe is 11000 van 8970es
?
A G-szériánál nem nulláz 9999-nél mert nálunk van 4db mindbe 10000 felett van az óra...
Válasz #2548. hozzászólásra
Húsfuti jó írta.
10 e.nél újból indul.
Válasz #2536. hozzászólásra
nem nulláz 99999-ig számol és visszaállitani csak az órát lehet a váltó agyát nem és innen müszerrel ki lehet olvasni ,ikr-es ismerős 5perc
Válasz #2538. hozzászólásra
De meg tudod egy 9 est lehagyott hus futár, 99999 nél nulláz, 10 évig volt ilyen tip gépem.
Válasz #2542. hozzászólásra

Holnap hivd föl sztem vasárnap ide oda
Még a hátsója is eredetinek fest
Válasz #2545. hozzászólásra

Ja jó jel hogy nem 1 rózsaszinre fakult topdown van rákötve
Az a szekér ami mögötte van sok mindent elárul.