Gázolaj árak 554 Ft Benzin árak 576 Ft EUR 368.05 Ft USD 342.47 Ft CHF 379.08 Ft GBP 430.66 Ft

Fórum

Becenév: s z e k k a
Csatlakozott: 2008-02-21 20:09:24
Utolsó belépés: 2020-09-17 08:23:20
Fórum hozzászólás: 150

A felhasználó hirdetései

6.250.000 Ft
14 éve hirdető
2023. június 4. 13:18 Burgonyakombájn, betakarító Mezőgazdasági gép, eszköz Csongrád-Csanád, Mórahalom
Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható mosós burgonyaszedő. Szalagok újszerűek, rúd- és kerékkormányzás, a platón 4 raklapnyi hely...
Használt 1994 Munkaszélesség: 75 cm

Fórumhozzászólásai

Előzmény: Staxe1 #4201 hozzászólásaAlapjáraton többet kell nyomnia 100barnál, ha nincs szétkopva a szivattyúja, vagy a szűrője eldugulva/összeszakadva.

Előzmény: VMisi #611 hozzászólásaA durva szűrő tiszta, le lett cserélve a tápszivattyú újra, tankba bele lett fújva kompresszorral mind a 2 ágába, továbbra is megvan a hiba.

Adott egy Manitou 523 3 hengeres perkins motoros, egyik pillanatról a másikra elszállt belőle az erő!(lassan pörög fel, ha alapjáraton jár és valami munkafolyamatot vagy ép előre vagy hátra mennék vele, szinte lefullad, füstölni nem füstöl semmilyet, hidegen melegen indul) A tápszivattyúja működik. Mi baja lehet? Köszi!

Előzmény: jakabsandor1106 #307 hozzászólásaHi! XTX200 mennyire kerülendő? Annak is IH MX a hátsó része?

Előzmény: barazdabetyar. #73 hozzászólásaÜdv! Engem érdekelne!

8560/M160 hidraulika problémám van.
Nehéz munkaeszközt (pl vf eke) talajról emel normálisan, viszont ha levegőben van tartva onnan már csak lassan emel. Ha visszateszem onnan megint jó.
Szűrők cserélve, ha kintről adok feszültséget a vezérlőszelepnek, emel tökéletesen. A helyzeterő szabályzó potmétereket mértük jók.
Erőmérő csap lehet rossz? Hibakód nincs.
Ötletek?


Van egy 516 javítási kézikönyvem ha valakit érdekel írjon üzenetet. smile thumbupcool

Előzmény: kecskesajt1 #784 hozzászólásaLehet elektromos baj is váltón a tekercseket ki kellene mérni hidegen is mikor megáll akkor is. Ha lesz nagy ellenállás különbség akkor az a rossz.

Előzmény: Nyomasek Bobo #1353 hozzászólásaOlvastam olyasmiről hogy új géppet vásárlástól számítva 3 évig nem kell vinni műszakira.
Arról nem írnak hogy lejárt a matrica mikor veszem vagy sem, de gondolom igen...

Új permetező amit még nem vásároltak meg de 2018 ban lejárt a matricája, azzal mi a helyzet?
Érvényes matrica nélkül hiába veszem meg....
El kell vinni műszakira vagy?

Előzmény: madle #901 hozzászólásaEz egyértelmű sejtburjánzás, amit nálad hőstressz okozott a dupla fátyol alatt, jobban kell szellőztetni. Megafol vagy hasonló termékkel permetezd be, simán ki fogja nőni.

Előzmény: Sanyee #8469 hozzászólásaHomokon többször jobb odaadni a nitrogént.
Nyilván technológia függő, aki nem vetéskor vagy előtte csinál bakhátat az adhat kelés után pl egy kultivátorral sor mellé is.

Előzmény: CNHS #3459 hozzászólásaHidegen 7 ohm ellenállás mérhető az összes tekercsen, legalább is nálam. Amikor megállt akkor fel volt melegedve, leszedtem őket, felraktam a kazán tetejére. Lézeres mérővel megvártam ameddig elérték a 60 fokot, megmértem újra, a hátramenetén 90ohm volt a többin 8. kinéztem a manuáljából melyik a tlt tekercse (szántáshoz nem kell) és felcseréltem őket, úgy raktam vissza őket. Azóta működik szépen. Ma megjött az új tekercs de még nem raktam bele.

Előzmény: s z e k k a #3457 hozzászólásaHiba meglett tekercs csere lett a vége. smile wink

Tegnap szántottam volna de helyzet ugyanaz, váltót kalibráltam előtte mindent átfújtam átmozgattam.

Kb fél óra munka után hátramenetbe kapcsoláskor megállt. Most viszont van hibakód is F1P. Előre megy de csak B csoportban ha hátramenetbe teszem akkor N villog egyébként üresben hagyva is írja az F1P-t.Kb fél óra állás után megint működik minden kb 15 percig.

A lenti képen a bekarikázott tekercs a hátrameneté?


Előzmény: Dns8 #3428 hozzászólásaKalibráltam meg átmozgattam a vezetékeket a tekercseknél és a csatikat, nem jött be 1 óra szántás után megint megállt hátramenetben kapcsolás után. Csak B csoport van előre hátramenetbe kapcsolva N villog. Holnap felszedem a szőnyeget és ott is szétnézek.

Előzmény: gergő07 #3422 hozzászólásaA padló volt felszedve 2 hónapja volt egy zárlatunk kidörzsölődött 2 vezeték hidrtaulika letiltott szintén nem ment hátra összkeréket nem tudtam oldani biztosítékot verte kifele. Az meg lett csinálva akkor egy ideig jó volt aztán kezdte ezt nem megyek hátra dolgot. Érdekelne az érzékelő próba. Köszi!
Írok privátban is.

Előzmény: CNHS #3419 hozzászólásaCikkszámot vagy képet tudszt esetleg mondani hogy megkeressem és rendeljek ilyeneket? Ezek szerint már cseréltetek ilyeneket, tünet hasonló volt? Köszi!

New holland 8560 vagy tm mindegy is. Range command 18x6 váltó nem megy hátra, hibakód nincs kiírja a fokozatot beteszám hátramenet pár másodperc múlva az üresjelző villog "N" kiteszem vissza megint írja a fokozatot.
A csoport sincs előre ugyenezt írja B és C csoport előre működik. Ötlet?

Előzmény: ermike #1287 hozzászólásaKöszi! Igen ezek újak, láttam őket. Használt érdekelne jobban főleg az ár miatt!

Manitoura keresek használt kanalat trágyavillát, csak raklapvilla volt hozzá amit vettem.
Köszi! (nem 500e felettiekben gondolkodom)

Előzmény: PéZé #3382 hozzászólásaSzéthúztam, de többet mutat jóval mint a valós, ilyenkor a váltót kell kalibrálni?NH 60 series M series manual

Itt megosztottam le lehet tölteni.

Előzmény: gergő07 #3380 hozzászólásaAhhoz át kell kötni valamit vagy csak szét kell húzni a radar vezetékét?

Üdv!

8560as NH-on hogyan tudom kiszűrni ha rossz a radar?
A kijelzőn a haladási sebességet nem méri, hibakód nincs. (Nem régi vásárlás)

Van netes angol service manuálom hozzá 160mb kb 1400 oldal akinek kell elküldhetem.

Tudja valaki hol tudnék venni ilyen kapákat hiányzik egy szett, vagy mi a típusa ennek a sorközművelőnek? Nemrég vettem de semmi típustábla nincs hozzá.Előzmény: mocsencsi1 #1381 hozzászólásaNos az optica trio nem jött be, mert a vaddohány kiröhögte. Zabban is van foltokban azokat most akarom majd fújni, valami más szer esetleg?

Előzmény: traktoroskiskukac #8104 hozzászólásaA calypso 7 napos a coragen 28 pl a coragent fátylasnál nem alkalmazunk emiatt. A proteust csak bő vízzel mert különben az sem lesz jó (min 400l/ha).

Előzmény: mcandoure #8093 hozzászólásaElővetemény mi volt? Annak gyomírtója is lehet...

Előzmény: traktoroskiskukac #8100 hozzászólásaProteus és Calypso ezek működnek még a Coragen mellett.

Előzmény: mocsencsi1 #1381 hozzászólásaRápróbálok, köszönöm!

Búzából mivel lehet visszafogni kicsit a vaddohányt? Nyáron kapott totált és hormont kombinálva, úgy nézett ki beválik de most mégis bújnak elő a mocskok...

Előzmény: Sk Laci #8058 hozzászólásaVágjad úgy ahogy írták, várj a vetéssel ameddig beszárad körben a széle. ( Jó nedves felületre ha van drótférged egyből jönnek.)

Előzmény: traktorajtóhajtogató #7997 hozzászólásaMi mikroszóróval locsoljuk ki paprikában szépen működött.

Előzmény: traktoroskiskukac #7988 hozzászólásaAz Artis valóban működik, viszont más beöntözni vele a tujákat vagy mondjuk 5 ha burgi alá megoldani. Nem szereti a meleget a fényt stb. Szóval szántóföldön az Artis nak az lenne az optimális ha csendes esőben kifújod kis nyomáson.
Ez kb esélytelen ezért granulátum szóró és Force és barátai egy menetben a vetéssel. smile cowboy

Előzmény: goldanapple #7972 hozzászólásaVeszel hozzá 10kg étkezési búzadarát összekevered és kész. smile cowboy

Előzmény: mcandoure #7970 hozzászólásaForce jó vagy Belem. Mekkora fóliákba?

Előzmény: Sanyee #7964 hozzászólásaA foszforral tudod a kötést szabályozni vagy nitrogén túlsúllyal.

Előzmény: Sanyee #7958 hozzászólásaMost szer alatt permetlébe való levéltrágyára gondolsz?
Bór Bór Bór aztán legyen kalcium és kálium a burginak, a bór ellátottsága befolyásolja a másik kettő felévételét, azok pedig a sérülékenységet.

Előzmény: sixx #129 hozzászólásaKöszönöm!
A 64. hozzászólás környékén írta Feco hogy pl burgonya a fővetés és másodvetésnek mondjuk vetek rá áttelelő hagymát akkor következő évben megint mehet a burgonya? Oké nem vetjük valóságban, de jogszabályilag ez így jó ?

Előzmény: AGROKID #6260 hozzászólásaNálam két évbe volt 1. átlagos termés 2. esősebb év gyenge hiába volt elé is permetezve, a levelei hullottak mint a ... kicsi rövid csövek lettek.
Csávázást feltétlenül csinálj!

Adott egy rossz adottságú homokos terület, búza 2x volt bele vetve, tavaszra tehetek bele zabot? Kukinak ilyesminek sok értelme nincs.
A kölcsönös megfeleltetésben ez van írva: A kalászosok(árpa búza rozs zab tritikálé) cirokfélék önmaguk után két éven keresztül termeszthetők.
Ezt hogy kell értelmezni?
tehát esetemben búza-búza-zab-búza oké vagy csak pl búza-búza-cirok-zab.

Előzmény: gyurikgergo #314 hozzászólásaKöszönöm! Azt cserélem majd először! smile biggrin

Előzmény: Mf-es? #309 hozzászólásaEzt nem értem, ha neked feljebb ment a nyomás akkor miért 1000be permeteztél? Nekem mikor megy lefele és átkapcsolok 750be vagy 1000 be nincs számottevő változás.

Előzmény: csoppika #306 hozzászólásaKapcsolgatások nélkül nincs nyomásváltozás.

Van egy Hardi master 1000 em, az a problémám teli tankal indulok pl 5 barral fordulóknál lekapcsolom a keretet mikor kb 2-300liter van benne nem tartja a nyomást 4bar mondjuk mire fullra kifogy már csak 3 bar és a ki be kapcsolások után megy lejjebb.
Mi lehet a baja?

Előzmény: bali #861 hozzászólásaÍme : Bulldock 25 EC Egyébként karalábéból mi a fajta neve, mert valószínű hogy kimondottan azt tetszik nekik smile pinch

Előzmény: bolha1112 #1557 hozzászólásaÜdv!

Írtam privátban.

Előzmény: kurusa #3080 hozzászólásaHa a hiba fennáll még hívj fel!(hirdetésemben van szám.

Előzmény: Dmitriy #2061 hozzászólása

Előzmény: Anicska #2553 hozzászólásaÜdv! Éredekel, bővebb infó ár kép stb? (Jöhet privátba is)

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Ha így végzed a lombtrágyázást, a növényeid látványosan meghálálják
Hirdetés
Ha így végzed a lombtrágyázást, a növényeid látványosan meghálálják
Tápanyagellátás szempontjából a június fontos időszakot jelent.
A Corteva bemutatta legújabb innovációit a NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow-n
Sajtóközlemény
A Corteva bemutatta legújabb innovációit a NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow-n
A fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok álltak a középpontban.
Lucerna bála
Lucerna bála

10.000 Ft

MTZ ülés
MTZ ülés

10.000 Ft

Ásóborona
Ásóborona

560.000 Ft

Hesston körbálázó kényszerpálya rendfelszedőhöz
Hesston körbálázó kényszerpálya...

30.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]