Gázolaj árak 584 Ft Benzin árak 588 Ft EUR 400.48 Ft USD 347.58 Ft CHF 425.71 Ft GBP 471.48 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

134593 hozzászólás
Nincs profilkép
#115043 Tylla
2024-10-15 15:22:10

Válasz Koczka József #115033. hozzászólásáraIlyen szellemi toprongyokhoz mint te, hónapok óta nem szóltam és nem is fogok. Te kezdted a komcsi pribékezést, besúgózást. Anélkül, hogy tisztában lennél a szavak jelentésével. De nem is várja ezt el tőled senki, híres vagy az okoskodásodról, hisz mindenkinél mindent jobban tudsz. Szakmailag, de nagyon értesz a politikához, gazdasághoz is, már-már egy közgazdász-politológust "tisztelhetnek" benned, akik képesek a baromságaidat olvasni.
Hidd el, értek annyit a mezőgazdasághoz, mint te az én volt munkámhoz. Hanyatt ne kelljen már vágódni attól, hogy tudsz 3 kultúrát termelni. Ha vennéd a fáradtságot, és vissza néznéd az évekkel ezelőtt tett hozzászólásaimat, fényképeimet rájönnél, hogy - szokás szerint - megint baromságokat állítasz. Bandi kolléga volt aki többször leállított, hogy ne hergeljem a kollégákat a feltett képeimmel. Kérdezd csak meg nyugodtan! Úgy, hogy hidd el, én a löszháton -nem is olyan kis területen - sokszorosan nagyobb hasznot realizálok, mint te a mérhetetlen szakmai tudásoddal.:))))) Egyetlen egyszer sem hallottál még panaszkodni, még csak az időjárásra sem... Úgy, hogy le lehet koccolni, teljesen érdektelen vagy számomra, ignorállak. (idegen szó: jelentése- le szem szar, semmibe vesz, átnéz rajtad):)

Nincs profilkép
#115041 Koczka József
2024-10-15 13:30:42

Válasz medikus #115039. hozzászólásáraMiért is? Mert előjösz a családommal vagy a gyerekek után érdeklődsz majd hiszen ismerünk tisztelt Pedikus úr. Tudjuk hogy milyen vagy, hiszen leírtad már egy párszor. De addig jó míg itt éled ki furcsa vágyaidat nem a gyerekek között.

#115040 rtamas1976
2024-10-15 13:26:47

Válasz Csókkirály #115035. hozzászólásáraLáng ész!
A vezírt kérdezdmár meg!
Kik voltak 3/3as ügynökök?
Segítek!
Olyan emberek voltak akik jelentettek az hatóságnak, még a családtagjaikat is feljelentették és lehalgatták!
Jucus féle hangfelvételt ki csinálta?
És már megis érkeztünk a valóságba!
Tehát a vezír egy 3/3as ügynökkel egyenértékű!
Aki a családját lehalgatta!
Csak beszélj!!!
Iszom szavaid!!!
Elkellene tiltani a politikától mint az összes ügynököt.

#115039 medikus
2024-10-15 13:20:40

Válasz Koczka József #115038. hozzászólásáraIlyenek vannak többen az állatkertben!Kifogytál,ne erőlködj mert még beszarsz!
smile lolsmile lolTudhatnád velem nem érdemes!smile lol

Nincs profilkép
#115038 Koczka József
2024-10-15 12:56:15

Válasz medikus #115037. hozzászólásáraMég szerencse hogy ilyenek mint te azok vannak kevesebben és ilyenek mint én vannak többen, különben mindent importálni kellene. Te géniusz te kukorica király te már meg mutattad.

#115037 medikus
2024-10-15 12:45:35

Válasz Koczka József #115036. hozzászólásáraAz érvelésem pont arról szól,ami neked fáj! Az hogy azzal jössz elő,hogy te milyen sokra vitted! Ahhoz kellett első sorban az anyósod!Az tett alád mindent,csak vedd el a lányát!Ez elég komoly ellenérv arra hogy te milyen nagy géniusz vagy!Nem a többi gazda az érdekes! Ők nem jönnek elő sorozatban azzal mire vitték!A te IQ-d messze van az enyémhez!Azzal ne dicsekedj amid nincs!Az hogy vörös diplomával végeztél a gyógypedagógián,nem nagy érdem!Az lenne érdem ha segítség nélkül,saját erőből vitted volna valamire! Azzal dicsekedhetnél,de sokan azt sem tesszük! Az hogy én hol termelek kukoricát,az talán az én helyi adottságomtól függ,nem azért mert neked olyan sok eszed van,hogy csapadékkal tudsz termelni!Gyere ide hozzánk,kapsz földet,és mutasd meg a nagy tudásodat!Itt is kapsz,mint a mamától,de majd itt más lesz a tészta!Megmutathatod itt milyen sokra viszed!Itt mások az adottságok!Te ehhez sötét vagy!
smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#115036 Koczka József
2024-10-15 12:26:19

Válasz medikus #115034. hozzászólásáraNekünk meg mindent elmond rólad hogy ha nem tudsz érvelni akkor jönnek a hozzátartozók és családtagok mocskolása. De ezt már leírtam százszor csak már olyan hülye szenilis vagy hogy elfelejtetted. De tudod énekem van mire fényezni magam mert a semmiből vittem valamire. És amikor ilyeneket írsz jót nevetek rajta meg még vagy öt hat másik gazda akiről fogalmad sincs hogy ki de ők tudják hogy én ki vagyok. Viszont neked megvolt mindened de hát a kocsmában hagytad amit örököltél. Igaz 50 IQ alatt ez nem meglepő. Még szerencse hogy mindig vannak ilyen emberek így látom csak igazán hogy milyen sokra vittem.

Nincs profilkép
#115035 Csókkirály
2024-10-15 12:09:05

Válasz Tylla #115009. hozzászólásáravicc

"Egy volt III/III-as ügynököt neveztek ki a Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet élére. Horváth József 1986-89-ig a BM III/III-4-b. alosztályon dolgozott alhadnagyként. Feladata a szektásnak minősített, egykori és aktív párttagok, trockisták, álbaloldaliak elhárítása volt. A 2000-es évek közepén pedig az MDF-es lehallgatási botrányról ismertté vált UD Zrt társalapítója volt."

Most tehát 34 évvel a rendszerváltozás után ott tartunk, hogy egy olyan ember kap állami kinevezést egy úgynevezett kutatóintézet vezetésére, aki 1985-ben, amikor a szüleink másod-, meg harmadállásokban azért gürcöltek, hogy valahogy meg tudjon élni a család, amikor minden magyar, akinek helyén volt az esze és a szíve, lelke legmélyéből gyűlölte a fennálló szovjet-kollaboráns hazaáruló kommunista diktatúrát, úgy gondolta, hogy fiatal pedagógusként a gyermekek tanítása helyett inkább a hazaáruló kommunisták spiclijének jelentkezik, és az oktatásügy helyett inkább a hírhedt III/III-as főcsoportfőnökségen kezd karriert. Ezt az embert hordja a jelenlegi hatalom a tenyerén, ez az ember, ez az egykori kommunista spicli meri a szájára venni a haza szót, ez az ember oktat ki bennünket nemzeti szuverenitásból, és ez az ember kapott most kinevezést egy úgynevezett kutatóintézet vezetésére. Orbánnak ilyen emberek kellenek: pontosan olyanok, amilyenek Kádárnak is kellettek. Sőt, gyakran ugyanazok. Attól, ami ebben az országban megy, már tényleg csak okádni lehet. Ez a kinevezés ugyanakkor sajnálatos módon egyértelműen rámutat a magyar társadalom mélységesen mély morális szintjére is, mert a kommunisták volt spiclijei, az egykori III/III-sok nemhogy kinevezéseket nem kapnának egy normális országban, egy normális demokráciában, hanem a népharagtól félve szinte még az utcára sem mernének kimenni.

#115034 medikus
2024-10-15 11:57:41

Válasz Koczka József #115031. hozzászólásáraNekünk meg minden el mond rólad, hogy fényezed magad,hogy milyen sikeres vagy,akkor most egy senki lennél ha nem lett volna anyósod,aki a hátad mögött áll! Azért vetted el a lányát,hogy legyen valamid!smile lolA saját eszedtől,még mindig a fán lógnál!smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#115033 Koczka József
2024-10-15 09:00:15

Válasz Tylla #115032. hozzászólásáraHát ha nem szólsz senkihez itt a fórumon akkor nem szól senki hozzâd. Esetleg valamely szakmai topikban, ja nem értesz semmihez a mezőgazdasággal kapcsolatban ezért csak a kocsma topikban irkálsz.

Nincs profilkép
#115032 Tylla
2024-10-15 08:45:35

Válasz Koczka József #115030. hozzászólásáraMinden bizonnyal így volt,te mar csak tudod. Akárhogy is, de -veled ellentétben-sikerült egész magasra jutni:)
De meg az sem kizárt,hogy ugyan csak veled ellentétben-tanultam érte eleget. Időtlen idők óta sem hozzád,sem a többi komcsi-libsi idiótahoz nem szóltam-nem is fogok-és értékelném,ha te és a többi messiás seggnyaló követné a példámat! Nem vagyok rátok kiváncsi,egy bizonyos szint alá nem süllyedek le...

Nincs profilkép
#115031 Koczka József
2024-10-15 08:19:40

Válasz medikus #115027. hozzászólásáraNekem nem kell fényezni magam én nem vetek kukoricát a sivatagba mint te és várod a csodát hogy hátha valaki majd öntözi helyetted. Ez nekem pont mindent el mond rólad.

Nincs profilkép
#115030 Koczka József
2024-10-15 08:17:06

Válasz Tylla #115026. hozzászólásáraElég szánalmas ez az írás, koma én sosem hajbókoltam egyik felsoroltad előtt sem, de szavazni sem szavaztam egyikre sem. Viszont te biztos több segget nyaltál hogy feljebb jus a ranglétrán, mert eszed nem igen volt hozzá.

#115028 Gandhy
2024-10-15 08:03:52

Válasz medikus #115027. hozzászólásáraMost felvillan egy erőskezű anyós képe a háttérben smile devil
Jóska behúzott vállal figyel, ...

#115027 medikus
2024-10-15 07:54:25

Válasz Koczka József #115025. hozzászólásáraPont én mondom! Nem is szoktam a kommentjeidhez szólni,pusztán csak akkor mikor próbálod fényezni magad,milyen sikeres is vagy!Tudjuk mitől,így arról inkább maradj csendben!smile sweatdrop

Nincs profilkép
#115026 Tylla
2024-10-15 07:43:30

Válasz Koczka József #115023. hozzászólásáraSzánalmas. Mire vihetted a 8 osztalyoddal,a "suk-sük"-öléseddel?Ne fárassz már,nevetséges vagy. Nekem itt még senki nem mondta,hogy"ülj le fiam,hülye vagy,egyes!"
Te is elmondhatod ugyan ezt?Kigyűjtsem hányan mondták már neked,hogy egy primitív,buta ember vagy?
Biztos az voltam, besúgó:) Mondod te,aki hol Gyurcsány,hol Dobrev,hol MZP,most újabban a messiás segget nyalod. Nyugi,nem soká jön az új segg,nyalhatod azt is:)

Nincs profilkép
#115023 Koczka József
2024-10-15 07:03:11

Válasz Tylla #115016. hozzászólásáraKoma ha te kétszer születnél sem vinnéd fele annyira mint én. Hiába voltál a komcsi időkben te is besugó. Attól hogy pufajkás voltál észt nem adtak vele.

Nincs profilkép
#115021 SzikiSzokeveny
2024-10-15 06:31:38

Válasz Praetor #115020. hozzászólásáraA változatosság gyönyörködtet.

Nincs profilkép
#115020 Praetor
2024-10-15 05:58:55

Válasz Csókkirály #115017. hozzászólására"...és végre nem a két vén kommunista - Orbán, Gyurcsány - közül kell választani."

No és mire megyünk vele? Ahogy a jenkik mondanák: same shit, different color...

#115019 rtamas1976
2024-10-15 04:59:58

Válasz Csókkirály #115017. hozzászólásáraHát kire rátok? Nevetséges vagy!
26ra eltüntök mint mzp!
Csak beszéljen a megváltó!!!
1emberes párt, az is idióta!
A hazugsággal az a baj, hogy nemtudod kinek mit hazudsz!
Aztán szembesítenek vele , hogy nem ezt mondtad!
Úgyhogy csak beszélj mp!!!smile pimp

Nincs profilkép
#115018 Tylla
2024-10-14 22:30:22

Válasz Csókkirály #115017. hozzászólásáraMilyen szöveg miatt?
Hogy valakit a tények sem érdekelnek?Idiotakkal nem targyalok,Te is kozzejuk tartozol. Mellozzuk egymást,akkor szólj hozzam,ha majd nezlek valamibe. Addig is egy kis csicska maradsz:)

Nincs profilkép
#115017 Csókkirály
2024-10-14 22:21:49

Válasz Tylla #115016. hozzászólásáraTe vén komcsi. Ilyen szövegek és emberek miatt hagyják ott a jóérzésű magyar emberek a Fideszt. Nem akarnak közétek tartozni és végre nem a két vén kommunista - Orbán, Gyurcsány - közül kell választani.

Nincs profilkép
#115016 Tylla
2024-10-14 22:15:03

Válasz Koczka József #115015. hozzászólásáraPrimitív,....vagy. Tudatlan,iskolázatlan,elképesztő,hogy ennyi ésszel lehet ma élni. Nem véletlenül vitted amire vitted...Büszke lehetsz magadra,annyit tudsz felmutatni egész eletdben,hogy tudsz 3-4 novenyt termelni. Igazan komoly teljesítmény:)

Moderátor által módosítva: 2024-10-15 08:14:14

Nincs profilkép
#115015 Koczka József
2024-10-14 20:38:25

Válasz Tylla #115009. hozzászólásáraNem is vártam mást egy volt kommunista pribéktől. Így mosdatja egyik besugó a másik besúgót. És érdekes hogy nem zavar most az se hogy a főnöke meg egy izig vérig zsidó.

Nincs profilkép
#115014 verebadam2000
2024-10-14 20:33:12

Kis önpromó megint, de lehet valakinek hasznos. Takarónövény vetés videóm második része, azóta már szépen kikelt és erősödik majd jövök a fejleményekkel smile thumbup
A keverék áll: bükköny, olajlen, négermag, perzsa heréből.
Munkagép, eszköz: New Holland t7.235 + John Deere 740a

Kattints a linkre a videóért smile innocent köszi!
https://youtu.be/wBlbh5GExmw?si=crfIDYcOEbF0knuN

Nincs profilkép
#115013 mihaszna
2024-10-14 17:18:35

Válasz mihaszna #115012. hozzászólásáraA négy kérdőjelet nem akartam oda írni. Felfelé mutató hüvelyk ujjat akartam , csak a telefon valamiért át írta.

Nincs profilkép
#115011 mihaszna
2024-10-14 17:13:34

Válasz nemgyorgy #115007. hozzászólásáraEgy szóval se mondtam hogy rá gondoltam.
Ez az egyszerű gondolkodás mód adja a Fidesz bázisát. Amit Te most bemutattál.
Ami a szemed előtt van csak azzal tudsz foglalkozni. Róla volt szó hát azt gondolod akkor minden beszélgetés, írás, gondolat , hozzá kapcsolódik. Nem látsz tovább az orrodnál. Egy kicsit nézz a dolgok mögé, és akkor lehet hogy még tovább is tudsz lépni a Fidesz birka létezésen.

Nincs profilkép
#115010 Tylla
2024-10-14 15:52:51

https://www.vadhajtasok.hu/2024/10/14/bloomberg-europa-hanyatlasat-mar-nem-lehet-megallitani

„A politikai merevség, a külső fenyegetések és a gazdasági válság kombinációja azzal fenyeget, hogy véget vet az EU azon törekvéseinek, hogy független globális erővé váljon, és arra kényszeríti az EU tagállamait, hogy saját érdekeiket védjék”
- írja az ügynökség.

Ez a saját érdekek védelme ismerős valahonnan...
Az is, hogy-Macron szerint is - lassan vége lesz a dalnak...Éppen ideje!!!

Nincs profilkép
#115009 Tylla
2024-10-14 14:31:53

Válasz nemgyorgy #115007. hozzászólásáraNem kis zűrzavar van a fejekben ezzel kapcsolatosan.
A lényeg röviden: van két kategória, a hivatásos tiszt, és az "ügynök". A köznyelv az utóbbira használja a "besúgó" jelzőt. Azt a személyt jelenti, aki segíti a bűnüldöző - rendőrségi, titkosszolgálati- szervek munkáját,ennyi a köze a hivatalos szervekhez. Akit tevékenységében íly módon segít, az a hivatásos tiszt, ennél fogva -nyilvánvalóan - ő nem lehet ügynök.
Az amerikaiknál a köznyelv a hivatásosokra használja az ügynök -"titkos ügynök"- szót, és ez lehet itthon is megtévesztő.
Tehát az említett személy Horváth J. - tekintve hogy rendfokozatot viselt - magától értetődően nem lehet ügynök, besúgó.

Nincs profilkép
#115008 Praetor
2024-10-14 12:22:11

Válasz Ohaza63 #115006. hozzászólásáraA tudatlanság tényleg sokszor boldogság. De ha az ember az ilyen kérdésekben tudni is vél dolgokat, ezeket szerintem az érzelmektől, indulatoktól távol kell tartani. Tárgyilagosan kell megközelíteni, és el kell fogadni azokat a dolgokat, amiken nem tudunk változtatni. Az eseményeket még az elit sem tudja teljesen irányítani, csak részben. Amit civilizált ember módjára meg lehet tenni, azt pedig - mi kis emberek - megtesszük a magunk és mások érdekében.

Nincs profilkép
#115007 nemgyorgy
2024-10-14 10:12:51

Válasz mihaszna #114995. hozzászólásáraA neved után tényleg "mihaszna" vagy , Horváth vezérőrnagy hivatásos katona volt és nem III/III
besúgó, a többi megjegyzésed is ennyire valós !

#115006 Ohaza63
2024-10-14 08:01:18

Válasz Praetor #115005. hozzászólásáraÜdv kedves Praetor!

Könnyen lehet, hogy az elméleted még igaz is lehet!!
Én a politikusainkról bármit tudok feltételezni és annak az ellenkezőjét is.

Az is lehet, Le Pen ajándékba kapta a 9 millió €-t a Lölő bankjától, ez már nekem is eszembe jutott régebben.

Azért neked is rossz lehet, mint nekem, hogy látod a fekete-fehér mellett a szürkét is és olvasol a sorok között és a morzsákból, foszlányokból összerakod azt, amit más soha nem fog látni.smile thumbupsmile thumbupsmile thumbup

Ez egyik oldalról áldás, a másikról átok.smile surrender

Mennyi embert van ezzel így, talán 10.000 ből 1.
Gondolom néha rád is úgy néznek, mint az UFO-ra, vagy időutazóra.
Néha irigylem is néhány ismerősömet, - "ma megvoltunk, ettünk, ittunk, majd holnap is lesz valahogy"- világnézet nagyon nyugtató szokott lenni.

"A tudatlanság néha áldás", a vőm szerint, bizony néha igaza is van.
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa"

Nincs profilkép
#115005 Praetor
2024-10-13 23:16:00

Válasz Ohaza63 #115004. hozzászólásáraTeljesen igazad van, csak azt nem mondhatod, hogy ezek nem egy hipokrata bagázs, konkrétan ebben a szuverenitási/külföldi támogatási mizériában (is).

Nekem egyébként azzal kapcsolatban is kétségeim vannak, hogy Le Penék hitelt kaptak, és nem ajándékot.

Sőt, az utóbbi időben az a gondolat is befészkelte magát a fejembe, hogy Orbánék hivatalos békepártisága "miatt", valószínűleg Orbán informális jóváhagyásával (!) nem jönnek azok az EU-s támogatási pénzek Magyarországra. Ráadásul ezeket a pénzeket már Ukrajna rég elkölthette.
Így Magyarország nem támogatja közvetlenül Ukrajnát, és nagyjából "áll" a helyi narratíva/ideológia, "oroszpártiság"...stb. De a ránk eső pénzek még is csak megérkeznek a rendelt helyükre az elit akaratából, és a mi kontónkra. Ha a támogatások kapcsán bekövetkezik a forrásvesztés ténye Magyarország számára, akkor - szerintem - ez az elmélet igazolást nyer.

#115004 Ohaza63
2024-10-13 21:56:46

Válasz hashtag #115002. hozzászólásáraÜdv!

Remélem azt Te sem gondolod komolyan , hogy a magyar ellenzék az állam által biztosított 1 millió Ft-ból csinálta kampányát, meg az SZJA felajánlásokból, meg pénzgyűjtő ládikákból.

Meg a sok kretén, senki által meg nem választott bibsi NGO abból él jó, hogy gyűjtögetnek és perselyeznek a Bazilika előtt, miközben mindenbe jog nélkül belepofáznak??

A Makizaj elkotyogott szinte mindent és ez szerintem csak a jéghegy csúcsa, amiről Ő tudott.

Ömlött ide a fekete pénz akkor is , meg most is és ha majd a Messiást kell felépíteni 2026 ra, akkor is jönni fog.

Az bánom, hogy Magyarország nem egy arany és gyémánt hegyen ül és 100-200 millió dollárokat dobál a csóró nyugati jobb oldalnak, mert ott ugye csak a bal oldal van kitömve a fedezet nélküli pénzből.

A Le Pen vett fel hitelt a MHB től, de a holland , osztrák, és német AFD nem kapott.
Orbán csak ide a Balkánra szórja a lóvét.

Ha Te tudsz többről, akkor írd már meg?

A Pressmann néni is adományozott talán 1 millió USD-t a demokrata pártnak a kampányára, ezért kapta jutalmul a magyar helytartóságot. Persze nem 2000 $ havi fizetésért okoskodik itt, hanem szépen apránként visszakapja pénzét az USA-tól.
Mert ugye a zsidó önzetlenül, csak úgy nem dobálja a pénzét, Ő befektet hosszútávra.

Látom az Téged nem zavar, hogy Junkers és Van Még Lejjebb is királyként fogadja a vén Szaros Gyurkát meg a köcsög kisfiát, miért is van ez, kérlek indokold meg nekem???

Kik ők, ki szavazott rájuk valaha, mégis hajbókolni kell nekik!!??

Nem is Európaiak, akkor miért is van ez???

Talán azért, mert az összes képviselő a kezéből eszik???

Talán azért, mert nem csak nálunk finanszírozzák a baloldalt, hanem mindenhol?!

Elon Muskot miért nem hívják meg???

Nincs profilkép
#115003 Praetor
2024-10-13 21:48:08

Válasz hashtag #115002. hozzászólásáraEz a bort iszik, és vizet prédikál esete.

Nincs profilkép
#115002 hashtag
2024-10-13 21:10:33

Válasz Ohaza63 #114986. hozzászólására
Írod: "Orbánnak meg azt kellett volna mondani erre, hogy Ő meg AFD kormányt akar Dajcslandban, meg Le Pen kormányt Franciaországban, stb..., lett volna kiabálás a balosok között."
Hát bizony meg is tette, Viktorék súlyos pénzekkel támogatták számos országban a nekik tetsző politikai párt kampányát, tudod amolyan szuverenitásvédelmi ötlettől vezérelve avatkozunk bele sokmilliárd forinttal más országok választásaiba.

Nincs profilkép
#115001 Praetor
2024-10-13 21:02:20

Válasz Csókkirály #114993. hozzászólásáraEz épp illeszkedik a diskurzushoz, amit épp itt folytatunk. Végre őszintén megdicsérhetlek. smile laugh

Nincs profilkép
#115000 Praetor
2024-10-13 20:54:10

Válasz Ohaza63 #114994. hozzászólásáraHa a lóversenyen csak a te lovaid indulnak, akkor azért nagyobb az esélyed, mintha csak 1 lovad indul másokéval szemben. smile wink

#114998 Ohaza63
2024-10-13 16:17:01

Válasz mihaszna #114995. hozzászólásáraÜdv!

Valószínűleg neki is van másolata az ügynöklistás mágnesszalagokból, nem csak Sanyi Bácsinak, Putyinnak meg a Mosadnak/CIA nek.

Nagyon sok mai politikus retteg, hogy napvilágra kerülhetnek ezek és kompromittálódnak.

Mint USA ban az Epstein ügyben, nagyon sok videó felvétel van neves/híres emberekről a szigetén történ szexpartik történéseiről.

Elon Musk is addig forszírozza, piszkálja ezt a dolgot, még eggyel több lyuk lesz rajta, mint kellene.

#114997 Ohaza63
2024-10-13 16:05:13

Válasz MTZ1221.3 #114992. hozzászólásáraÜdv!

A színdarab és rendező ugyanaz.
Csak a szereplők és a nézők változnak, de az eredmény, miután ugyanazok rendezik szinte mindenhol egyforma, csak esetleg a ruha színe más.

Szerinted nálunk ezzel a választók hány %-a van tisztába, talán 1-2 %-a ????

Ugyanazt az ételt kínálja fogyasztásra mind, csak más néven, aki meg új recepttel jelentkezik, ami nem az Ő boszorkánykonyhájukból került ki, na az meg kap a pofájára azonnal.
Pl. Fasiszta, náci, antiszemita , rasszista, szélsőjobb stb.., pedig lehet, hogy csak hazafi, magyar érzelmű és nekünk akar jót.

Egyébként MZP és MP összehasonlítani sem lehet, mert még MZP egy relatíve normális ember,
7 gyerekes dolgos keresztény mérnök ember volt, aki a Fidesz fellegvárában, hülyére verte a Fideszeseket, pedig Hódmezővásárhely egy mezőváros , ahol mindig a jobb oldal győzött.
Csak ott hibázott, hogy összefeküdt a balosokkal, és minden elkotyogott, amit nem kellett volna.

Addig MP egy balos családban felnőtt és szocializációzott úrfi, aki még egy szöget sem ütött be a falba. Mindig kitartott volt, mint a stricik, először a szülei, majd a felesége révén.

Nincs profilkép
#114995 mihaszna
2024-10-13 15:46:22

Válasz Csókkirály #114993. hozzászólására"...Hozzáteszem a Szuverenitásvédelmi Hivatal kutatóintézetének vezetőjének egy volt III/III-as ügynököt tett meg a Fidesz-DK, akit Horváth Józsefnek hívják..."

A Fideszes III/III az jó III/III-as
A Fideszes homoszexuális az jó homoszexuális.
A Fideszes besúgó az jó besúgó.
A Fideszes drogos az jó drogos.
Ezekkel az emberekkel csak akkor van baj ha nem Fideszesek.

#114994 Ohaza63
2024-10-13 15:39:38

Válasz Praetor #114990. hozzászólásáraÜdv!

Gondolom rakják be Trump mellé a saját embereiket. Biztos, ami biztos.
Szép kis díszpinty ez is, spekuláns is, zsidó is, langyos is, igazai demokrata ember.

Persze a Trump veje sem piskóta, az is gondolom Mosad ügynök.

Körbevették rendesen, hogy jól viselkedjen.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Olajlen: a növény, amit a legtöbb gazda alábecsül – pedig nem kellene
Olajlen: a növény, amit a legtöbb gazda alábecsül – pedig nem kellene
Érdemes elgondolkodni újra a termelésbe vonásáról.
Sajtóközlemény
Gyepek helyreállítása: fejlesztések indulnak a legeltetés és a cserjeirtás támogatására
Gyepek helyreállítása: fejlesztések indulnak a legeltetés és a cserjeirtás támogatására
A program célja az élőhelyek természetes állapotának visszaállítása és hosszú...
Rugós kapa garnitúra Metalwolf 6 soros kultivátorra
Rugós kapa garnitúra Metalwolf 6 soros...

380.000 Ft

Metalwolf 6 soros sorközművelő
Metalwolf 6 soros sorközművelő

1.950.000 Ft

Pöttinger TOP 651 A rendképző
Pöttinger TOP 651 A rendképző

9.500 EUR

Sorközművelő - kultivátor töltögető kapával
Sorközművelő - kultivátor töltögető...

2.300.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.