Móricka a nudista strandon látja,hogy a négernek milyen nagy farka van! Megkérdezi,hogy ő ezt hogy tudná elérni! Mondja neki a néger,hazamész,és a kovács üllőn addig vered , amíg ilyen nem lesz! Következő alkalommal találkoznak,és megkérdezi a néger,hogy milyen lett!Mire Móricka mondja, a színe már olyan,de a mérete még nem!
Válasz Balázs. #6744. hozzászólásáraEz szerintem alap. Fiatal koromban voltam csoportosan egy francia borospincében, szerintem 1000 eurót megittunk, és nem vettünk semmit sem. Tulaj vagy az eladó is úgy berúgott hogy a végén ölelgetett bennünket, és magyarul akart volna beszélni.
Válasz Praetor #6736. hozzászólásáraTávirányító az qrva faca, szerintem minden férfinak kéne a lakodalmára kapni egyet. De az enyém nem venné az infravörös jelet tőle.
Bukaresti építkezés során találnak a románok egy bronz táblát, rajta a felirat: AVE CEZAR ,
VAVAN!
Rögtön igazolva látják a dákromán elméletet, rittyentenek köré egy csinos múzeumi kiállítást.
Elmegy az öreg székely, éktelenül röhög. Mi baja van ember?
Tudják mi van a táblán? A vécé zárva van.....
Válasz Ohaza63 #6719. hozzászólásáraNa akkor most már nősülhet nyugodt szívvel, lesz itt annyi segítség, hogy utána rá sem akar majd az ifjú ara nézni többet a facra.
Válasz Sanyiii70 #6713. hozzászólására“A dák–római folytonosság elmélete vagy a dákoromán kontinuitás elmélete a románok eredetére vonatkozó elmélet, amely szerint a mai román népesség az erdélyi dákok, és római telepesek összeolvadásából alakult ki, miután 106-ban a rómaiak meghódították Daciát, és az őslakos népek romanizálódtak, vagyis átvették a latin kultúrát és nyelvet. Ebből következően az elmélet szerint a román nép közel kétezer éve folyamatosan jelen van Erdély területén.”
Ezzel szemben a legújabb kutatások alábbi tényeket támasztják alá:
Romulusnak és Remusnak volt egy harmadik testvére, Romanus, akitől a románok származtatják magukat.
Azonban az anyafarkasnak - aki táplálta őket - csak kettő csecse volt, így Romanusnak az apja dákója jutott.
Ez a dákó-román elmélet valós alapja.
Jön húsvét, a cigány templomba megy. Prédikál a pap:
Kedves híveim. midőn Jézus a gecsemáné kertbe ment, ott őt elárulta Júdás, elfogák, és börtönbe veték.
Jön következő évi húsvét, a cigány ismét templomba megy. Prédikál a pap:
Kedves híveim. midőn Jézus a gecsemáné kertbe ment, ott őt elárulta Júdás, elfogák, és börtönbe veték.
Mire a cigány: Úgy kell neki, minek ment oda, tavaly is ott kapták el.
6806 hozzászólás
Válasz mihaszna #6753. hozzászólásáraA kutya nem nézi. Hatalmas bukta. Tehát bevételt se hoz.

Legnépszerűbb keresztnevek Európai nagyvárosokban???

https://www.tiktok.com/@patriot4thewin/video/7497306081354353952?_r=1&_t=ZN-8vqyAHo68hy
Vicces, vagy még sem!!!
https://www.tiktok.com/@tiktokartomi/video/7497523993835080982?_r=1&_t=ZN-8vr9sSuS03y
Válasz mtz1221 #6752. hozzászólásáraEzt a viccet csak Én nem értem?
Válasz Balázs. #6750. hozzászólásáraLesz időm keresek képet, hogy lehet lengyel nőt rábeszilni rajzolással egy füzetbe, 0 nyelvtudással.
Válasz mtz1221 #6745. hozzászólásáraAz jó buli lehetett
Válasz Gumóka #6746. hozzászólására

Válasz Gumóka #6746. hozzászólásáraHozzá hogy került ?
Móricka a nudista strandon látja,hogy a négernek milyen nagy farka van! Megkérdezi,hogy ő ezt hogy tudná elérni! Mondja neki a néger,hazamész,és a kovács üllőn addig vered , amíg ilyen nem lesz! Következő alkalommal találkoznak,és megkérdezi a néger,hogy milyen lett!Mire Móricka mondja, a színe már olyan,de a mérete még nem!
Válasz Balázs. #6744. hozzászólásáraA gyerekkori képem hogy került ide?
Válasz Balázs. #6744. hozzászólásáraEz szerintem alap. Fiatal koromban voltam csoportosan egy francia borospincében, szerintem 1000 eurót megittunk, és nem vettünk semmit sem. Tulaj vagy az eladó is úgy berúgott hogy a végén ölelgetett bennünket, és magyarul akart volna beszélni.
Uraim aki nem tud menni locsolkodni ...
Zöld erdőben kombájn,
Meglocsollak online !
Válasz Gumóka #6729. hozzászólásáraNa idemenjél locsolkodni!

Itt van választék!
A füstölt sonka már a múlté.

Válasz mtz1221 #6739. hozzászólásáraPedig a távirányítóval korrigálható a nem megfelelő viselkedés.

Válasz Praetor #6738. hozzászólásáraPont ez a lélektelen személy hiányzik az életemből.

Válasz mtz1221 #6737. hozzászólásáraMiből gondolod? Lehet hogy meglepődnél.

Válasz Praetor #6736. hozzászólásáraTávirányító az qrva faca, szerintem minden férfinak kéne a lakodalmára kapni egyet.
De az enyém nem venné az infravörös jelet tőle.
Válasz mtz1221 #6735. hozzászólásáraPedig mindent tud.

---
Válasz Praetor #6734. hozzászólásáraEz ide kevés lesz.

Válasz mtz1221 #6728. hozzászólásáraNeked meg egy ilyen távirányítót ajánlok:

Válasz hashtag #6732. hozzászólásáraIde poént szokás posztolni. Mondjuk ilyet:

Válasz Praetor #6731. hozzászólására
Válasz Ohaza63 #6719. hozzászólásáraSzerintem nettó baromság, csak érdekes akart lenni a csaj.

De hogy vicc is legyen:
Válasz Gumóka #6729. hozzászólására

Ennek van egy Dzseniferes változata is.
https://vm.tiktok.com/ZMBGkU8kA/
Készülhetnek a madámok, sárgul a repce, de vigyázni is kell, mert ......
https://www.tiktok.com/@mg_misi/video/7494623112131087639?_r=1&_t=ZN-8veso5pA55C
Válasz Jana11 #6725. hozzászólásáraEz nagggyon jó!

Válasz 5465 #6720
Bukaresti építkezés során találnak a románok egy bronz táblát, rajta a felirat: AVE CEZAR ,
VAVAN!
Rögtön igazolva látják a dákromán elméletet, rittyentenek köré egy csinos múzeumi kiállítást.
Elmegy az öreg székely, éktelenül röhög. Mi baja van ember?
Tudják mi van a táblán? A vécé zárva van.....
Válasz mtz1221 #6721. hozzászólásáraAz milyen lehet? Rekord döntésre készül egy menyecske, egy nap több mint ezer ember farkát akarja kényeztetni!

https://www.facebook.com/reel/641385455206573
Válasz 5465 #6720. hozzászólásáraÍgy így .
Válasz Ohaza63 #6719. hozzászólásáraNa akkor most már nősülhet nyugodt szívvel, lesz itt annyi segítség, hogy utána rá sem akar majd az ifjú ara nézni többet a facra.

Válasz Sanyiii70 #6713. hozzászólására“A dák–római folytonosság elmélete vagy a dákoromán kontinuitás elmélete a románok eredetére vonatkozó elmélet, amely szerint a mai román népesség az erdélyi dákok, és római telepesek összeolvadásából alakult ki, miután 106-ban a rómaiak meghódították Daciát, és az őslakos népek romanizálódtak, vagyis átvették a latin kultúrát és nyelvet. Ebből következően az elmélet szerint a román nép közel kétezer éve folyamatosan jelen van Erdély területén.”
Ezzel szemben a legújabb kutatások alábbi tényeket támasztják alá:
Romulusnak és Remusnak volt egy harmadik testvére, Romanus, akitől a románok származtatják magukat.
Azonban az anyafarkasnak - aki táplálta őket - csak kettő csecse volt, így Romanusnak az apja dákója jutott.
Ez a dákó-román elmélet valós alapja.
Üdv Emberek!

Főleg Gumóka!!!
Felétek tartják még ezeket a szokásokat???
Be kell segíteni, ha szükséges a nászéjszakán????
Nekem ez új!!!
https://www.tiktok.com/@helkamusic/video/7484334648101817622?_d=dfceaah69iagb9&_r=1&enable_checksum=1&link_reflow_popup_iteration_sharer=%7B%22click_empty_to_play%22%3A1%2C%22dynamic_cover%22%3A1%2C%22follow_to_play_duration%22%3A-1.0%2C%22profile_clickable%22%3A1%7D&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAMzp7Pm9B8OaWiHIET3MndY962T6x-P4xI815fN5NMdR5cjKStwRjIPhgg11SK6c-&share_app_id=1233&share_iid=7491785674270541590&share_item_id=7484334648101817622&share_link_id=7b682b38-ca18-440e-af41-6e754ca9bad0&sharer_language=hu&social_share_type=0&source=h5_m×tamp=1744869600&u_code=dfcea9fhk8f9ga&ug_btm=b2001&ugbiz_name=MAIN&user_id=6893224529951966213&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=more
Válasz Radocz #6714. hozzászólásáraAktuális Húsvét miatt.
Válasz mtz1221 #6716. hozzászólására"Mindenki magából indul ki! "

Válasz Radocz #6714. hozzászólásáraHa itt a fórumon kezdenék el azt a követ dobálni, 99% lenne.

Válasz medikus #6710. hozzászólására

Válasz Sanyiii70 #6713. hozzászólásáraEz most a topikba való.

De melyikbe?
Egyébként van Erdélyben Radóc település.
Őseim onnan is jöhettek.
Egész idáig.
Ha valaki eldob egy követ 60 százalék esély lehet rá, hogy Radóczot talál.
A románok szerint a Hunyadiak románok voltak.
Sőt a Mikulás is.
A húsvéti nyúlról még nem döntöttek...
Jön húsvét, a cigány templomba megy. Prédikál a pap:
Jön következő évi húsvét, a cigány ismét templomba megy. Prédikál a pap:
Mire a cigány: Úgy kell neki, minek ment oda, tavaly is ott kapták el.
Válasz mtz1221 #6707. hozzászólásáraA lényeg ugyanaz!

Csak körítés több!
Szorít az ha van ami feszítse!
Válasz Sanyiii70 #6709. hozzászólásáraIgen,és ha hozzájutnak,nagyon aktívak!
Válasz mtz1221 #6707. hozzászólásáraEzek az előítéletek...

Nagy seggű csajoknak is lehet szűk, kis csinos p.ncija.
Válasz mtz1221 #6707. hozzászólásáraDe a Lipicsai
Válasz medikus #6706. hozzászólásáraAkkora fac nincs, ami ezt betölti.