Válasz Gumóka #7547. hozzászólásáraJobb lesz, ha engedsz neki. Sanyi nőjétől kibillent a lelki egyensúlyából, és azóta üvöltözik. Ki tudja még mire vetemedik...
Válasz Ohaza63 #7542. hozzászólásáraTegnap előtt mesélte a fodrászom, hogy van idős nő kuncsaftja aki alig tud átülni a hajmosó székből a tükör előtti hajvágóba, de minden cicás rendezvényen ott van és jrt szórólapozni.
Az O1G szárnyakat ad...
Válasz rtamas1976 #7532. hozzászólásáraNeked nem tetszett az az írás úgyérzem
Mikor olvastad el, 20 éve amikor írta, vagy tavaly, amikor a fidesznek először eszébe jutott, hogy ez felháborító?
1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője. 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.
2002-ben megválasztották Magyarországon az Év Playmatejének...
Válasz termelo #7518. hozzászólásáraAz a szutyok írta a csipkejózsikát.
Szêpen kell beszélni róla, miniszter lessz!
Ha a sok ökör megválasztja!
Bódi Sylvi más tészta.
A másik volt régebben mikor szilvi ment,
Horváth éva, volt egy főzősműsorban a kedves mamával.
Tipikus dögevő.
Válasz mtz1221 #7525. hozzászólásáraNa jó, meg kell hagyni a háta nem rossz, a 60 kilós jutazsák kukoricával úgy menne fel a létrán a góréba hogy nem győzné a szemed követni
Válasz mtz1221 #7522. hozzászólásáraSanyi belinkelt egy yt videót, amin elvileg a hölgy található. Nem? De történetesen nem az esetem. A hölgy egyáltalán nem a "curvy" kategóriába esik.
Válasz mtz1221 #7519. hozzászólásáraMint írtam feleségül nem venném, de nagyon mocskos gondolataim támadtak amikor feldobta a fb.
Különben is ahogy Józsi haverom szokta mondani:
"Itt a tavasz, dagad a f.sz."
7620 hozzászólás
A Paraszt, a zsidó, a pap és az apáca
Válasz mtz1221 #7567. hozzászólásáraNem jól írtad, a fiatal asszony meg úgy érezte, nem is az utolsó.

Válasz medikus #7566. hozzászólásáraNa bacd meg.

Ifjú férj a nászéjszaka után megszólal! Úgy érzem,nem én voltam az első! Mire a fiatal asszony.De nem is az utolsó!

https://www.facebook.com/share/r/1DSGEpW1dG/
Válasz Sanyiii70 #7561. hozzászólásáraAzért csak írjál rendesen, főleg ha sz.gépről írsz,ha telóról írsz az megbocsátható.
Válasz Praetor #7556. hozzászólására
Lopom
Válasz mtz1221 #7548. hozzászólásáraKettős hasznú, dolgos + szórakozáshoz is jó , később meg még erősödni fog ha tejre hozzák .
Válasz Praetor #7553. hozzászólására
Válasz Gumóka #7550. hozzászólásáraLehet.

---
Válasz Praetor #7549. hozzászólásáraCsak öregszik, aztán már nem látja a kisbetűket

Válasz Gumóka #7547. hozzászólásáraJobb lesz, ha engedsz neki. Sanyi nőjétől kibillent a lelki egyensúlyából, és azóta üvöltözik. Ki tudja még mire vetemedik...

Válasz Gumóka #7547. hozzászólásáraTUDSZ TE ETTŐL JOBBAT, FORMÁSABBAT IS TALÁLNI.
https://www.facebook.com/share/r/17nxav43oe/
Válasz termelo #7545. hozzászólásáraÉrtem én viccet, csak nem szeretem.

Válasz Sanyiii70 #7544. hozzászólásáraRemélem azért nem sértődtél meg a sajátos humoromon.

A modell alkatú csajok első nekifutásra tényleg gebék de ha szülnek egy gyereket akkor ők lesznek az igazi bombázók
Sőt, minél többet szül annál jobb lesz
Válasz Sanyiii70 #7543. hozzászólásárajrt jav. járt
Válasz Ohaza63 #7542. hozzászólásáraTegnap előtt mesélte a fodrászom, hogy van idős nő kuncsaftja aki alig tud átülni a hajmosó székből a tükör előtti hajvágóba, de minden cicás rendezvényen ott van és jrt szórólapozni.

Az O1G szárnyakat ad...
Ezeknek sem kellene már ezt csinálni.

Tiszta sztahanovisták, 200 %-ot teljesítenek.
https://www.tiktok.com/@super_slim_chance/video/7609155387262045471?_r=1&_t=ZN-94PIb0fDRHa
Egy házas, elégedett hölgy???!!!
https://www.tiktok.com/@klaudiazimmermann0/video/7602222666077981974?_r=1&_t=ZN-94PTGACjdzS
Válasz rtamas1976 #7539. hozzászólásáraÍgy teljesen érthető a határozott véleményed róla
Válasz Watson #7538. hozzászólásáraNem olvastam.
Sőtt nem is fogom, száradjon le a keze aki gyerekeknek ilyet ír!
Válasz rtamas1976 #7532. hozzászólásáraNeked nem tetszett az az írás úgyérzem

Mikor olvastad el, 20 éve amikor írta, vagy tavaly, amikor a fidesznek először eszébe jutott, hogy ez felháborító?
Válasz Sanyiii70 #7535. hozzászólásáraCilvy:
1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője. 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.
2002-ben megválasztották Magyarországon az Év Playmatejének...
Válasz Sanyiii70 #7534. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #7532. hozzászólásáraCigány ribancok.
Válasz Praetor #7529. hozzászólásáraBasszus! Tényleg.
Én csak a seggét néztem, meg hogy ugyanazon a rendezvényen készült a felvétel Miamiban.
Válasz mtz1221 #7525. hozzászólásáraEz neked túl zsíros!

Elcsapná a hasad!
Válasz termelo #7518. hozzászólásáraAz a szutyok írta a csipkejózsikát.
Szêpen kell beszélni róla, miniszter lessz!
Ha a sok ökör megválasztja!
Bódi Sylvi más tészta.
A másik volt régebben mikor szilvi ment,
Horváth éva, volt egy főzősműsorban a kedves mamával.
Tipikus dögevő.
Válasz Praetor #7529. hozzászólásáraA gazda szeme hizlalja a jószágot, lehet sok paraszt nézte a videóját.
Válasz mtz1221 #7525. hozzászólásáraNa jó, meg kell hagyni a háta nem rossz, a 60 kilós jutazsák kukoricával úgy menne fel a létrán a góréba hogy nem győzné a szemed követni
Válasz mtz1221 #7525. hozzászólásáraA képek alapján mintha másvalaki lenne.
Válasz Sanyiii70 #7523. hozzászólásáraSanyi bmeg neked akkor is mocskos gondolataid vannak ha becsukod a szemed

Nem kell facbuk
Válasz mtz1221 #7525. hozzászólásáraEz fent van a you tube-on is
De direkt a másik yt videót tettem fel neki amin ruhában is látható.
Válasz mtz1221 #7520. hozzászólásáraRecskaalbum-->ctrl c --> google--> ctrl v
Válasz Praetor #7524. hozzászólásáraAzért amit te beraktál, ha farmer nélkül nem folyik szét, őt meglehetne piszkálni.

Válasz mtz1221 #7522. hozzászólásáraSanyi belinkelt egy yt videót, amin elvileg a hölgy található. Nem? De történetesen nem az esetem. A hölgy egyáltalán nem a "curvy" kategóriába esik.
Válasz mtz1221 #7519. hozzászólásáraMint írtam feleségül nem venném, de nagyon mocskos gondolataim támadtak amikor feldobta a fb.
Különben is ahogy Józsi haverom szokta mondani:
"Itt a tavasz, dagad a f.sz."
Válasz Praetor #7521. hozzászólásárabaszus AKKOR MAJD CSINÁLOK PÁR KÉPET A VIDEÓRÓL, HA MÁR NINCS FACBUKOD.
Válasz mtz1221 #7512. hozzászólásáraHát olyan, amire azt mondtad, hogy neked már kevés fent.