Képet szeretnék felrakni és ezt a választ kapom: A weboldalhoz való hozzáférés megtagadva
Nincs jogosultsága a következő weboldal elérésére: http://www.agroinform.com/forum.php?act=newImage. Valószínűleg be kell jelentkeznie.
403 HTTP hiba (Forbidden): A szerver visszautasította a kérés teljesítését.
A KÉP A LÉNYEG
Az illusztrátort nem zavarta, hogy a háttérben teljes zöldjében áll a nyárfaerdő és a két diófa is kinyomta már a hajtásait és úgy május eleje lehet. Nem! Ő odaírta, hogy téli napsütés.
Szia!
Küld el kérlek a bolyki_bence@agrinform.com címre és megnézzük, hogy mi lehet a képpel. Az is jó lenne ha bemásolnád a weboldal legalján található sort ami elárulja, hogy pontosan milyen eszközről próbáltad.
Pl. nekem ezt írja most oda:
Használt böngésző: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.9; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Illetve még amit jó tudni: hogy milyen email címmel vagy regisztrálva és a telefonszámod is, hogy feltudjalak hívni, mert beszédben egyszerűbb sokszor segíteni mint írásban.
Egyébként jpg-t azt engedte nekem az imént.
Tallózás ť utána pedig Adatmódosítás c. zöld gombra kattintottam.
Azon nem tudunk segíteni, majd Bence ha erre jár.
Egyszer jártam én is így, akkor Ő oldotta meg.
Még egy kérdés nincs két, esetleg három feljelentkezésed ugyanarról az ip címről? Mert esetleg az miatt?
Válasz #3529. hozzászólásra
Még a határsávot is be vetik a föld éhes gazdák!!!! A vörös egy picit ki volt fínyezve mert ment műszakira És te találtál már???
Nem is erre gondoltam, meg nem is a regisztrációval kapcsolatban. Az avatart nem engedte feltölteni, csak ha egyéb adatok ki voltak töltve.
De a rendszer nem engedte elmenteni Szerbiát, automatikusan átállt Magyarországra, ennek kapcsán mondtam, hogy ez nem lehet gond. Egyik sem kitalált országnév, mint pl. az általad említett.
Ezek után már teljesen tanácstalan vagyok. Aki egy ilyen vidit összehoz, s egyértelmű, hogy semmi sem hibádzik, annak nem lehet már tanácsot adni... Végtelenül sajnálom, s nagyon remélem, hogy lesz, aki segít Neked ! :)
kitöltetlen mezö csak a kép,illetve a személyes,többi kivan töltve,teló is,mail is meg minden gyimgyom,csak pont a lényeget nem birom módositani
és megköszönném ha valaki (mod,admin)berakná azt a képet
Úgy gondolom, nem is lényeg, hogy igaz, vagy nem az ott lévő adat, senki sem ellenőrzi, csak minden legyen kitöltve. Telószám, utca, helység, minden.... Ha Magyarország marad, akkor az. Nem kellene hogy számítson a valóságtartalma, csak ne legyen kitöltetlen mező.
javarészt ki van töltve,kivéve annyit,hogy én szerbiai vagyok,és rejtélyes módon valamiért helység,lakcím stimmel,csak epp valamiért magyarországot ír de nem birok semmin módosítani
7910 hozzászólás
Nem lehetne meggoldani,hogy betiltsák a használt gumi hirdetéseket mert 90 % -uk átverős.

kinézel az ablakon csillagok vannak
Válasz #3558. hozzászólásra

Se gyertya,se karácsonyfa,se csillag szóró????
Hol van a Karácsonyi érzés,állapot????

Ezt a Permetezés, Öntözés gépei, Műtrágyaszórók kategóriát nem lehetne szétválasztani az apróhirdetések között?
503 Service Temporarily Unavailable
Az elmúlt pár napban többször is előfordult.
Válasz #3554. hozzászólásra
Kösssszz ! :)
Válasz #3553. hozzászólásra
Ctrl+ az egér görgőjét forgatod felfele vagy Ctrl+"+" billentyű.
Ez igazából nyagyít, de így 22"-os monitoron nem csak az 1/3-át fogja elfoglalni a képernyőnek.
MAN !
Hy ! hogy kell kinagyítani a fórum nézetét ? Csak fél képernyő szélességem van...
Válasz #3551. hozzászólásra

Köszi
Válasz #3550. hozzászólásra
Javítás alatt van.Türelem.
Képet szeretnék felrakni és ezt a választ kapom: A weboldalhoz való hozzáférés megtagadva
Nincs jogosultsága a következő weboldal elérésére: http://www.agroinform.com/forum.php?act=newImage. Valószínűleg be kell jelentkeznie.
403 HTTP hiba (Forbidden): A szerver visszautasította a kérés teljesítését.
Mi a probléma???
Nem lehet képet feltenni.
Válasz #3547. hozzászólásra

Vagyis csak fél siker mert itt oldalt a menüsor felett megjelenik de hozzászólásba nem
Válasz #3544. hozzászólásra

Bence neked köszönhetem hogy visszajött az avatarképem??
http://www.agroinform.com/aktualis/Az-atlagosnal-huvosebb-ev-vege-es-ev-eleje-varhato/20131103-23147/

A KÉP A LÉNYEG
Az illusztrátort nem zavarta, hogy a háttérben teljes zöldjében áll a nyárfaerdő és a két diófa is kinyomta már a hajtásait és úgy május eleje lehet. Nem! Ő odaírta, hogy téli napsütés.
Válasz #3544. hozzászólásra
Nekem ez van:
Használt böngésző: Opera/9.80 (Windows NT 5.1) Presto/2.12.388 Version/12.16
De bármilyen keresővel próbálom, nem és nem megy Bolyki úr. Sem az avatar kép, sem az adatmódosítás!
Válasz #3538. hozzászólásra
Szia!
Küld el kérlek a bolyki_bence@agrinform.com címre és megnézzük, hogy mi lehet a képpel. Az is jó lenne ha bemásolnád a weboldal legalján található sort ami elárulja, hogy pontosan milyen eszközről próbáltad.
Pl. nekem ezt írja most oda:
Használt böngésző: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.9; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Illetve még amit jó tudni: hogy milyen email címmel vagy regisztrálva és a telefonszámod is, hogy feltudjalak hívni, mert beszédben egyszerűbb sokszor segíteni mint írásban.
Egyébként jpg-t azt engedte nekem az imént.
Tallózás ť utána pedig Adatmódosítás c. zöld gombra kattintottam.
Válasz #3539. hozzászólásra

olyan gépről is próbáltam már ahonnan soha nem volt bejelnetkezve korábban...
Válasz #3540. hozzászólásra

Naaaaaaagyoooooondiiiiiiiliiiiiiiiiiis!!!!

Igen, semmit sem csinálsz másképp, pont úgy, hogy jó legyen.
Ahogy Sanyi is mondja, Bence, vagy valaki, aki közel ül a tűzhöz, segíteni fog. Csak néznének már be.....
Még az is eszembe jutott, hogy ha esetleg törölnéd a regisztrációd, s újra regiznél, talán megoldódna.
Válasz #3536. hozzászólásra

válasz erre >> | #3537.
Az már nem semmi ha klattyog.......................
Azon nem tudunk segíteni, majd Bence ha erre jár.
Egyszer jártam én is így, akkor Ő oldotta meg.
Még egy kérdés nincs két, esetleg három feljelentkezésed ugyanarról az ip címről? Mert esetleg az miatt?
Válasz #3533. hozzászólásra

de mint láttad,megadtam a kép helyét(kiválasztottam a képet),adatmódositás mehet,és nem történik semmi :/
de nemigaz hogy egy moderátor sem jelentkezik
Válasz #3536. hozzászólásra

Bocs akkor klatty
Válasz #3535. hozzászólásra

Nem katty, hanem kLatty!!!!!!!
Válasz #3533. hozzászólásra

Te nagyon szereted ezt a "katty"-ot
Válasz #3528. hozzászólásra

Úgyis itt van egy hajításnyira tőlem.
Válasz #3527. hozzászólásra
Nincs külön "Feltölt", vagy "Beilleszt".
Csak kiválasztod a képet, s klatty egyből arra, hogy "Adatmódosítás mehet".
Válasz #3531. hozzászólásra
Akkor hamarosan új avatarod lesz???
Válasz #3530. hozzászólásra
..........nem kiabálom el.......
Válasz #3529. hozzászólásra

A vörös egy picit ki volt fínyezve mert ment műszakira 

És te találtál már???
Még a határsávot is be vetik a föld éhes gazdák!!!!
Válasz #3528. hozzászólásra

Lebontották a határt beművelik a sávot.............
Jó az avatar, jól néz ki a "vörös ökör".
Válasz #3522. hozzászólásra

És akkor te meg ki kerültél a határ túl oldalára???
Válasz #3526. hozzászólásra

Pedig tényleg valami gáz van a képfeltöltéssel kapcsolatban én is mondom próbaképp lecserélem és lám már nem tölti fel
Rilex neked mikor kiválasztod ott van olyan hogy "feltölt"?? vagy csak simán elmented és kész??
Válasz #3525. hozzászólásra

Nem is erre gondoltam, meg nem is a regisztrációval kapcsolatban. Az avatart nem engedte feltölteni, csak ha egyéb adatok ki voltak töltve.
De a rendszer nem engedte elmenteni Szerbiát, automatikusan átállt Magyarországra, ennek kapcsán mondtam, hogy ez nem lehet gond. Egyik sem kitalált országnév, mint pl. az általad említett.
Válasz #3515. hozzászólásra
"Úgy gondolom, nem is lényeg, hogy igaz, vagy nem az ott lévő adat, senki sem ellenőrzi, csak minden legyen kitöltve. "
A "Találdki" város, "Nemmondommeg" utca névvel nem lehetett beregisztrálni, csak létező címmel tudtam regisztrálni.
Válasz #3522. hozzászólásra

mind1,majd lessz valami,csak votl avatarom,leakartam cserélni,törölni birtam,erre nem birok rakni helyette semmit
remélem benéz valami fejesebb is ide,és talál megoldást :)
kössz még1szer a segítséget
Válasz #3520. hozzászólásra

...és még én akartalak kicsit tanítani....

Azért szívesen az eddigiket, bár nem sokat értél vele.
De azért örülök, hogy legalább Apucinak szereztem egy jó estét.
Jó éjszakát Mindőtöknek!
Válasz #3519. hozzászólásra

Egyedül a megyénél nekem sincs semmi...
Válasz #3519. hozzászólásra

hiában teszek be,adatmentés után visszadobja,hogy válasszak megyét,,,,
kössz hogy próbáltok segíteni,és kössz az eddigi segítséget!
Válasz #3518. hozzászólásra

videó az seperc,programmal
linux rendszeren szerverkészitésböl diplomáltam,tehát nem áll messze tölem a számitógép sem
de ez valami oknál fogva kifog rajtam
Válasz #3517. hozzászólásra
Megyéhez írj be valamit !!!
Válasz #3517. hozzászólásra

Ezek után már teljesen tanácstalan vagyok. Aki egy ilyen vidit összehoz, s egyértelmű, hogy semmi sem hibádzik, annak nem lehet már tanácsot adni... Végtelenül sajnálom, s nagyon remélem, hogy lesz, aki segít Neked ! :)
Válasz #3515. hozzászólásra

kitöltetlen mezö csak a kép,illetve a személyes,többi kivan töltve,teló is,mail is meg minden gyimgyom,csak pont a lényeget nem birom módositani
és megköszönném ha valaki (mod,admin)berakná azt a képet
Válasz #3514. hozzászólásra

Válasz #3512. hozzászólásra
Úgy gondolom, nem is lényeg, hogy igaz, vagy nem az ott lévő adat, senki sem ellenőrzi, csak minden legyen kitöltve. Telószám, utca, helység, minden.... Ha Magyarország marad, akkor az. Nem kellene hogy számítson a valóságtartalma, csak ne legyen kitöltetlen mező.
Válasz #3512. hozzászólásra

Na akkor vissza csatoltak benneteket megint!!!
átálitom szerbiára,adatmentés, ujratölti az oldalat,de marad az elözö beállitás
javarészt ki van töltve,kivéve annyit,hogy én szerbiai vagyok,és rejtélyes módon valamiért helység,lakcím stimmel,csak epp valamiért magyarországot ír
de nem birok semmin módosítani