Szia Gábor! Ma is próbáltad a hirdetéseiddel ezt és így van? Mert úgy tudom, ezt a lehetőséget már megoldottuk.
Nekem most nincs fent hirdetésem, nagy segítség ha kipróbáljátok és megírjátok, hogy Nálatok hogy működik.
Valahogy ki lehet játszani a rendszert, vagy csak 1-2 naponta törli a hirdetését és újra feladja, hogy előre kerüljön?
Ezt a hirdetést szinte minden este látom a ma feladottak között:
Na végre erről beszéltem,erre van igény és a részemről akár pénzért is...azt hiszem "valami szabi" jegyezte meg hogy nincs is ennyi pénze egy "kedves kollegánknak"...de amint látható nem is került ez neki egy fillérjébe és másnak sem,mégis megoldodott,teljesült a kérése...Már csak nekem lenne az a kérésem hogy innét a fórúm oldalról is legyen lehetőség a fejléc jobb alsó sarkában található "mai" hirdtésekre katintva egyből behozni ill átmenni a mai hirdetésekhez...
Sok apróhirdetésnél nincsen főcím /zöld nagybetűs/. Ezek a hirdetések nem is nyithatók meg, sem rákattintva, sem a részletek gombbal. A hibajelzés szerint rossz átirányítás.
A ma feladott hirdetéseknél én csak az első oldalt tudom megnézni a háromból. Hiába lépek másikra, akkor is az elsőre dob.
A ma feladott hirdetések nagyon jó ötlet akkor, ha csak valóban a szűz hirdetéseket mutatja, a frissítéseket nem. Így újra elkezdeném esténként átnézni az aznapi friss hirdetéseket - a párom legnagyobb örömére!
Elég lenne a "max width". Azaz, ami szélesebb, mint a fórum kerete, azt lekicsinyíti, hogy elférjen, ami akkora, vagy keskenyebb, (pl. egy apró szmájli) azt meghagyja eredeti méretében, és nem nagyítja fel.
Az most nem fontos. Akit akarok, enélkül is elérem.
Csak ha van valami, ami megoldható, ami könnyíthető, ami ésszerű, egyszerű és nagyszerű, akkor miért ne működjön jól?
Műxik ez a dolog, Bence, csak így, ilyen formában nem nagy előrelépés - igaz, apró léptekben is lehet haladni előre.
Eddig is lehetett email-en keresztül üzenetet küldeni, most a könnyebbség annyi lett, hogy nem kell külön kérni esetlegesen az illetőtől, hanem automatikusan átmegy.
De amikor ígérted, hogy meg lesz valósítva, jó ötletnek tartod, én úgy gondoltam - meg sztem más is, aki javasolta - , hogy nem postaládán keresztül, hanem közvetlenül itt a portálon. Pl. a jobb vagy bal felső, alsó teljesen mindegy melyik sarokban lenne egy kattintható cimke, hogy "Privát üzenet", s azon keresztül azonnal küldhető lenne, nem kellene belépni sehova máshova. Vagy ha kapsz privit, mihelyst belépsz ide, látnád, mert az a kis cimke más színben tündökölne...
Biztosan megoldható.
7911 hozzászólás
Multiva már igen besokallt!
Válasz #3209. hozzászólásra
Tegnap 2x is elküldtem a legdrágább smst.,és mégsem hozta előre a hírdetésem.
Válasz #3209. hozzászólásra
Köszi de szerintem így inkább újra regisztrálnak.
Válasz #3208. hozzászólásra
Sok a visszaélés vele. amiatt.
Telefonon, az ügyfélszolgálati számon keresztül meglehet. Még további szigorítás is várható ezzel kapcsolatban.
A hirdető telefonszámot mért nem lehet változtatni?
Válasz #3205. hozzászólásra
Én próbáltam, már nem működik!
Válasz #3200. hozzászólásra
Hát igen, ő letörli mindennap ezek szerint és újra felrakja. Jó játék lehet
Válasz #3201. hozzászólásra
Szia Gábor! Ma is próbáltad a hirdetéseiddel ezt és így van? Mert úgy tudom, ezt a lehetőséget már megoldottuk.
Nekem most nincs fent hirdetésem, nagy segítség ha kipróbáljátok és megírjátok, hogy Nálatok hogy működik.
bocs, vak vagyok. dátum szerint lehet.
olyan kérdésem lenne, hogy esetleg a hirdetéseket, vagy keresési találatokat nem e lehetne ár vagy dátum alapján sorba rakni?
Válasz #3201. hozzászólásra

Ez már nem játszik!
Amikor még működött akkor sem új hirdetésként jelent meg.
Válasz #3200. hozzászólásra

Rámész a szerkesztésre,és szerkeszteszz,egy vessző egy ékezet és előre sorolja
Válasz #3199. hozzászólásra
Valahogy ki lehet játszani a rendszert, vagy csak 1-2 naponta törli a hirdetését és újra feladja, hogy előre kerüljön?
Ezt a hirdetést szinte minden este látom a ma feladottak között:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3486686/Kituno-allapotu-MTZ-50.html
Válasz #3198. hozzászólásra
Levéve!
Válasz #3197. hozzászólásra

Törlendő
Bence
Válasz #3196. hozzászólásra
Ezt nem ígérem meg, de átgondoljuk hogyan lehet a legkönnyebben elérni ezt a funkciót.
Válasz #3178. hozzászólásra
jegyezte meg hogy nincs is ennyi pénze egy "kedves kollegánknak"...de amint látható nem is került ez neki egy fillérjébe és másnak sem,mégis megoldodott,teljesült a kérése...Már csak nekem lenne az a kérésem hogy innét a fórúm oldalról is legyen lehetőség a fejléc jobb alsó sarkában található "mai" hirdtésekre katintva egyből behozni ill átmenni a mai hirdetésekhez...
Na végre erről beszéltem,erre van igény és a részemről akár pénzért is...azt hiszem "valami szabi"
Válasz #3193. hozzászólásra
Vedd úgy hogy nem írtam .
Válasz #3193. hozzászólásra

töröltem
Válasz #3190. hozzászólásra
Miért nem törlöd a hirdetésed , vagy törölted még is fent maradt?
Válasz #3191. hozzászólásra
de nekem már nem jelenik meg töröltem a listámból 2éve
Válasz #3190. hozzászólásra
Vedd ki belőle a teló számod!!
ezért még ma is hívogatnak

http://www.agroinform.com/aprohirdetes/191261/TZ4K-alkatresz.htmlvalahogya lejárt hirdetéseket el kellene tüntetni
Válasz #3186. hozzászólásra

Támogatom!!
Sok apróhirdetésnél nincsen főcím /zöld nagybetűs/. Ezek a hirdetések nem is nyithatók meg, sem rákattintva, sem a részletek gombbal. A hibajelzés szerint rossz átirányítás.
Egy modi nem ártana, kedves Varga úr telesz@rt mindent.
Válasz #3181. hozzászólásra
Az apróknál is be lehetne vezetni a fórum példájára azt, hogy hány hirdetést mutasson egy oldalon. Ez a mostani elég kevéske.
Válasz #3183. hozzászólásra
)
Ha az ennél kisebbeket nem nagyítja fel, akkor OK.
(De azért ez nem egy világrengető probléma.
Válasz #3183. hozzászólásra
Meg az agroinform felirat ne a kép közepén legyen.Engem nagyon zavar.A lényeget lesném,a képen,és nemlátom a felirat miatt.
Válasz #3176. hozzászólásra
460 pixel lesz a maximális kép, rendben?
Válasz #3176. hozzászólásra
Ok, köszi ezt is megtárgyaljuk ;)
Válasz #3180. hozzászólásra
A nemzetközi géppiacnak nálunk is jobb a keresője :D
Egyébként köszi, megnézem majd a kollégákkal részletesen amit küldtél linket.
Válasz #3179. hozzászólásra

Köszi! 
Beírtam egy piros pontot a neved mellé!
Ha valami ilyemi lenne a hirdetések keresője, akkor tényleg hibátlanok lennének az aprók!
Válasz #3178. hozzászólásra
Javítjuk a hibát hamarosan. Igen, csak a ma feladottakat tartalmazza.
A ma feladott hirdetéseknél én csak az első oldalt tudom megnézni a háromból. Hiába lépek másikra, akkor is az elsőre dob.

Így újra elkezdeném esténként átnézni az aznapi friss hirdetéseket - a párom legnagyobb örömére! 

A ma feladott hirdetések nagyon jó ötlet akkor, ha csak valóban a szűz hirdetéseket mutatja, a frissítéseket nem.
Na végre,müxik.
Válasz #3169. hozzászólásra
Elég lenne a "max width". Azaz, ami szélesebb, mint a fórum kerete, azt lekicsinyíti, hogy elférjen, ami akkora, vagy keskenyebb, (pl. egy apró szmájli) azt meghagyja eredeti méretében, és nem nagyítja fel.
Válasz #3174. hozzászólásra
Reggel próbáltam 6 körül először, azután látom most vannak az első beírások is.
Válasz #3173. hozzászólásra

......én meg már majdnem belenyúltam a gépembe, azt hittem nálam a hiba
Jó sokáig nem lehetett belépni
csak a géppiacra, most már működik!
Válasz #3168. hozzászólásra

Oké! Tudom, hogy ügyik vagytok!
Válasz #3170. hozzászólásra
Üdv!
A ma feladott hirdetéseknél csak az első oldalt lehet nézni.Nem ugrik tovább.
Sziasztok!
Látható már a Ma feladott apróhirdetések külön:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/feladva/ma/
Plusz láthatóak a tegnapiak is külön is:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/feladva/tegnap/
Válasz #3167. hozzászólásra
Hogy lenne jobb szerinted?
Válasz #3163. hozzászólásra
Kedves Rilex!
Igen, most ez egy gyors megoldás volt. Majd megvalósítjuk ezt is.
A hozzászólásba beillesztett képek átméretezésénél a kis képek felnagyítása zavaró.
Válasz #3165. hozzászólásra

ennyit mesélni persze honne
eléred a sárkanelli karmaiddal tudjuk
Válasz #3164. hozzászólásra

Az most nem fontos. Akit akarok, enélkül is elérem.
Csak ha van valami, ami megoldható, ami könnyíthető, ami ésszerű, egyszerű és nagyszerű, akkor miért ne működjön jól?
Válasz #3163. hozzászólásra

Aztán kikre akarol rácsattizni olyan nagy vehhhemenciával s arrroganciával???????
Válasz #3137. hozzászólásra

Műxik ez a dolog, Bence, csak így, ilyen formában nem nagy előrelépés - igaz, apró léptekben is lehet haladni előre.
Eddig is lehetett email-en keresztül üzenetet küldeni, most a könnyebbség annyi lett, hogy nem kell külön kérni esetlegesen az illetőtől, hanem automatikusan átmegy.
De amikor ígérted, hogy meg lesz valósítva, jó ötletnek tartod, én úgy gondoltam - meg sztem más is, aki javasolta - , hogy nem postaládán keresztül, hanem közvetlenül itt a portálon. Pl. a jobb vagy bal felső, alsó teljesen mindegy melyik sarokban lenne egy kattintható cimke, hogy "Privát üzenet", s azon keresztül azonnal küldhető lenne, nem kellene belépni sehova máshova. Vagy ha kapsz privit, mihelyst belépsz ide, látnád, mert az a kis cimke más színben tündökölne...
Biztosan megoldható.