Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR410 FtUSD391.85 FtCHF438.79 FtGBP494.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Rendben, várom a képet.
Hiába az egy fránya gyenge pont ezeknél a gépeknél.
Én megelőzés szempontjából már alátámasztottam azt a pontot. Ha új tömb lesz, feltétlenül csináld meg az alátámasztást, mert ezek az új öntvények lehet, hogy még ennyit se fognak bírni!!
Nézz körül itt a fórumon kép ügyben, fogsz több fajta megoldást találni!
Üdv Urak !
Ismét itt , és egyből egy kérdéssel fordulnék mindenkihez !
A t-25-ön tudok ugy kardán kihajtáson csapágyat cserélni ,hogy nem kell mindent szétszedni ,max olajat leengedni? Illetve emelőkar tengelyt szeretnék cserélni kicsit log van e benne persely vagy csak tengely csere és kész?
Válaszokat Köszönöm !
Üdv. tomkosara!
Tudom, hogy most mellékes ez, de szabad kérni egy fotót az eltört részről?
Nagyon kíváncsi lennék, hogy hol törött.
Vagy talán a munkahenger tartó fül törött le?
Hát szólt mint a vadászpuska :)
Leggyorsabb kuplungkinyomásom volt :)
Nagy lyuk a szélvédőn az ablaktörlő alatt, majd pár másodperc és apró darabokra reped szét.
Tisztelt Mindenki!
Sajnos a hátsó hidraulika házam a munka hengernél szét szakadt(t25 széria hiba járt már így valaki) már meg van az új.A kérdésem a következő megrendeltem a tömítés készletet(motor váltó) ,de nem tartalmazza a hozzá való tömítéseket a habi honlapján nem találom tudja valaki ,hol tudom beszerezni ezeket.Váltóba az olajat a szint jelzőnél lehet feltölteni?köszönöm
Válasz #14405. hozzászólásra
Hátul a fülke alatt jobb oldalon az elektromos csatlakozó mellett kissé ferdén áll 1 négyszög lapolású csavar.
Azt tekerd ki,és ott töltheted bele az olajat.
Ha jól emlékszem 22-es kulcs kell hozzá.
Válasz #14403. hozzászólásra
Bocs a motorolaj szűrő kimaradt.
Ha papírbetétes akkor csere ha,centrifugál akkor pedig kifúvatod a fúvókákat és kimosod belőle az esetleges olajsárt.Gumigyűrűt ne felejts el cserélni. {azt hiszem a mérete 103x3mm}
Válasz #14401. hozzászólásra
Szia!
Gratulálok az ekédhez biztos nem fogsz benne csalódni mert, ezek nagyon jó ekék.
Motorolajok:
-motorolaj: 15w40 Turbó diesel Kb:7.5 liter.
-adagoló: motorolaj, 1dl.
-levegőszűrő alja: motorolaj,1.1 liter.
Hajtómű olajok:
-sebességváltó: 80w90-es vagy lehet attól sűrűbb is. Kb:10 liter.
-hátsó lehajtások{sonkák}: hajtómű olaj 1.5-1.5 liter oldalanként.
-hidraulika szivattyú hajtásháza: hajtómű olaj, 3dl.
-első kerékagyak: hajtómű olaj 1dl vagy zsír de,lehet a kettő keveréke is.
Hidraulika rendszer: hidraulika olaj vagy motor olaj {az utóbbi nyáron jobb} 7 liter.
Szűrők:
-gázolaj durva szűrőt kiveszed,kimosod,kifúvatod és mehet vissza.
-gázolaj finom szűrőket én mindig újra cserélem.
-hidraulika szűrő:kimosod kifúvatod és mehet vissza.
-levegőszűrő:én évente cserélem a betéteket a kazettát pedig kimosom.
Ha használatba veszem lenne majd pár kérdésem a beállításáról. Remélem bírja majd.
Más!
Szeretnék olaj meg szűrők cseréjét elvégezni a traktoron. Én magam egyedül nem állok neki, mert még soha nem csináltam, lesz segítségem. A hozzávalókat viszont be kell szereznem. Tudtok nekem ebben segíteni? Milyen szűrők, milyen olaj, hány liter stb.? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy pár jó tanácsot szeretnék kérni tőletek. A hidraulika szivattyú fölött van az a szelep és már kb ötször cseréltem ki a gumi gyűrűt,de még mindig folyik az olaj. Tömítő pasztát tehetek a gumigyűrűn kivül? Vagy szerintetek mi lenne a jó megoldás? Válaszotokat elöre is köszönöm!!!!!!!!!
Egy kicsit én is meg vagyok löve a szedö miatt elszakadt a felhordó lánca 200000 a komplett de megtudnám javittani en is csak nem kapok hozzá alkatrészt igy hát mindenki ugy szedi ki ahogy birja,marad jövöre a javittása valahogy..
Üdv. Roli és Feri!
Hm, nem igazán ismerem ezt a Trayal gumit, ez vajon kemény vagy lágy gumi lehet? Azt tudom, hogy a Taurus az lágy, míg a Voltyre az kemény.
De jó féle guminak tűnik!
Válasz #14390. hozzászólásra
Hétfőn vagy kedden van tervben kaszálás, akkor majd megmérem meg csinálok képet, ha nem felejtem el. De minél magasabban van a burkolat annál kisebb az esélye hogy elakadjon a földön ha pl hepehupás egyenletlen területet kaszálsz.
Igen értem mire gondolsz :)
Ha egyszer fent lesz a kaszád, megmérnéd nekem az orsókon a két anya (alsó-felső) között cm-ben mi a távolság?
Ha jól emlékszem nekem jobb oldalt 6cm, bal oldalt 10cm.
A traktor kerekei közép állásban vannak! A kasza ékszíj burkolatának (hátulról nézve) mi a távolsága a földtől ha a kasza úszóban van leengedve?
köszönöm :)
A függesztő szárakat úgy állítom azokkal az orsós emelőkkel, hogyha vizszintes területen állok a traktorral akkor a kaszán lévő csuszkaszerű valami (nem tudom mi a rendes neve, de remélem érted miről beszélek így kép híjján) az kb közép állásban legyen, így ha egyenletlen területen kaszálsz akkor a kasza tud egy picit billenni a traktor hossztengelyéhez viszonyítva balra ill. jobbra így jobban követi a talajfelszint vagy a traktor oldalirányú billenését ha szükséges.
Szia!
Nekünk így van megoldva.
A harmadik pontot úgy szoktam állítani, hogy a dobok kb vízszintben legyenek, csak akkor szoktam picit előre buktatni, ha nagyon megdölt anyagot akarok vágni.
Tetszik az eke nagyon és az ára is megfelelő. Annyi kérdésem lenne még, hogy diffi zár nélkül is viszi ezt az ekét? Az én Vlagyimból vmiért hiányzik. Kösziii. :)
Sziasztok! Nektek mi a véleményetek az ilyen kombinátorról? Mert ilyet szeretnénk csinálni, de nem tudjuk eldönteni, hogy milyen messze legyenek a kapák egymástól, 3 vagy 2 sorban legyenek e a kapák. Egyik ismerős azt mondja hogy a hármasat már nehezen húzná a kis T-25.
Válasz #14377. hozzászólásra
Szia!
Az oldalán lévő kis kör alakú ablakon lehet állítani.
Ha minden igaz ilyen kuplungszerkezet van bent.
A Tlt tárcsája a szerkezetbe van beépítve, a meneté a szerkezeten kívül.A képen látható szerkezeten a belső karima csavarjait kell állítani,csak egyformán, mert különben feszülni fog.{3mm}
Válasz #14372. hozzászólásra
Szia Árpy!
Az ígért képek: Ezzel a csappal van felfogatva.Ha kívül akarsz gúzsolni ,akkor a tengelyt a lapolt része felől meghosszabítod. A tartón ebbe a furatba van jelenleg.{szalagfűrész van rajt}
Így szeretném megcsinálni egy kicsit több erősítéssel:
Tudna nekem valaki fűkasza felfogatásáról képet feltenni?
Nem vagyok biztos benne hogy jól van feltéve a mi T25 -ünk után a wirax fűkasza.
Vagy az emelő szárak orsói nem jól vannak beállítva. 3 pont orsójával a dőlés szögét állítom, kicsit előre buktatom.
Nemrég vettük a gépet.
Már felemeltük gyári értékre,csak még nincs lefényképezve úgy.
Most hirtelen nem tudom h mekkora a gumi,de biztos h nagyobb.
Holnap megírom a márkát és a méretet.
A gyárban így rendelték meg.Ezzel hozták el.
milyen furcsa így leültetve a VTZ.
Tetszenek a hátsó gumik, ezek milyen márkájúak? 12.4-esek?
Köszönöm a képet a karokról. Akkor eléggé beáválltnak tűnnek a karok.
25322 hozzászólás
Válasz #14408. hozzászólásra
Amindenit Pakesz!! Ez nem semmi! Körbe megsorozta a kő?
Ezek a szélvédők ennyire érzékenyek?
Válasz #14418. hozzászólásra
Rendben, várom a képet.
Hiába az egy fránya gyenge pont ezeknél a gépeknél.
Én megelőzés szempontjából már alátámasztottam azt a pontot. Ha új tömb lesz, feltétlenül csináld meg az alátámasztást, mert ezek az új öntvények lehet, hogy még ennyit se fognak bírni!!
Nézz körül itt a fórumon kép ügyben, fogsz több fajta megoldást találni!
Üdv Urak !
Ismét itt , és egyből egy kérdéssel fordulnék mindenkihez !
A t-25-ön tudok ugy kardán kihajtáson csapágyat cserélni ,hogy nem kell mindent szétszedni ,max olajat leengedni? Illetve emelőkar tengelyt szeretnék cserélni kicsit log van e benne persely vagy csak tengely csere és kész?
Válaszokat Köszönöm !
Ehez mit szoltok???
http://www.youtube.com/watch?v=A7UYk9xGDMo
Akitől vettem az ekét azt mondta, hogy 165-ös kaszát használt a T-25öse után. Vélemény? Most akarok kaszát venni és most ezen elgondolkodtam...
Köszönöm a választ. :P
Válasz #14420. hozzászólásra
Már nagyon várom mikor lesz aratva a kukorica és kipróbálhassam.
Válasz #14386. hozzászólásra
Erről beszéltem fasza az eke nem kel annak difi ,könnyű húzású eke!
Válasz #14418. hozzászólásra
Lesz munkád rendesen vele.Csak a számsorral csinálj valamit.
Válasz #14417. hozzászólásra
holnap küldök képet amúgy az alsó munkahengertartó sarokkal eggyütt tört le
Válasz #14415. hozzászólásra
Üdv. tomkosara!
Tudom, hogy most mellékes ez, de szabad kérni egy fotót az eltört részről?
Nagyon kíváncsi lennék, hogy hol törött.
Vagy talán a munkahenger tartó fül törött le?
Válasz #14415. hozzászólásra
Más megoldás nincs.
Válasz #14413. hozzászólásra
köszi végső megoldás valószínű az lesz
Válasz #14410. hozzászólásra
bébé0
van kép az olajbeöntő-nívó csavarról
http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?act=reszletek&uid=3099
Válasz #14410. hozzászólásra
Vegyél egy darab klingeritet,valami műszaki cikkeket forgalmazó üzletben,és vágd ki.
Én így csináltam.
Válasz #14409. hozzászólásra
Hát szólt mint a vadászpuska :)
Leggyorsabb kuplungkinyomásom volt :)
Nagy lyuk a szélvédőn az ablaktörlő alatt, majd pár másodperc és apró darabokra reped szét.
Válasz #14408. hozzászólásra
Nekünk plexi van már benne
Tisztelt Mindenki!
Sajnos a hátsó hidraulika házam a munka hengernél szét szakadt(t25 széria hiba járt már így valaki) már meg van az új.A kérdésem a következő megrendeltem a tömítés készletet(motor váltó) ,de nem tartalmazza a hozzá való tömítéseket a habi honlapján nem találom tudja valaki ,hol tudom beszerezni ezeket.Váltóba az olajat a szint jelzőnél lehet feltölteni?köszönöm
Csoda hogy túlélted!
Kaszálás, kavics :)
Új szélvédő rendelve.
Köszönöm, én is erre gondoltam. Ott van a nívópálca is.
Válasz #14405. hozzászólásra
Hátul a fülke alatt jobb oldalon az elektromos csatlakozó mellett kissé ferdén áll 1 négyszög lapolású csavar.
Azt tekerd ki,és ott töltheted bele az olajat.
Ha jól emlékszem 22-es kulcs kell hozzá.
Sziasztok !
Érdeklődnék, a T25-ös traktorba hol kell betölteni a hidraulika olajat ?
Jobb, vagy bal oldalon ?
Bocs a motorolaj szűrő kimaradt.
Ha papírbetétes akkor csere ha,centrifugál akkor pedig kifúvatod a fúvókákat és kimosod belőle az esetleges olajsárt.Gumigyűrűt ne felejts el cserélni. {azt hiszem a mérete 103x3mm}
Válasz #14401. hozzászólásra
Szia!
Gratulálok az ekédhez biztos nem fogsz benne csalódni mert, ezek nagyon jó ekék.
Motorolajok:
-motorolaj: 15w40 Turbó diesel Kb:7.5 liter.
-adagoló: motorolaj, 1dl.
-levegőszűrő alja: motorolaj,1.1 liter.
Hajtómű olajok:
-sebességváltó: 80w90-es vagy lehet attól sűrűbb is. Kb:10 liter.
-hátsó lehajtások{sonkák}: hajtómű olaj 1.5-1.5 liter oldalanként.
-hidraulika szivattyú hajtásháza: hajtómű olaj, 3dl.
-első kerékagyak: hajtómű olaj 1dl vagy zsír de,lehet a kettő keveréke is.
Hidraulika rendszer: hidraulika olaj vagy motor olaj {az utóbbi nyáron jobb} 7 liter.
Szűrők:
-gázolaj durva szűrőt kiveszed,kimosod,kifúvatod és mehet vissza.
-gázolaj finom szűrőket én mindig újra cserélem.
-hidraulika szűrő:kimosod kifúvatod és mehet vissza.
-levegőszűrő:én évente cserélem a betéteket a kazettát pedig kimosom.
Kb: ennyi dióhéjban.
Jó reggelt mindenkinek!
Így néz ki a kasza felfogatása :)
Válasz #14320. hozzászólásra
Sziasztok! Na megvettem a kettes ekét:
Ha használatba veszem lenne majd pár kérdésem a beállításáról. Remélem bírja majd.
Más!
Szeretnék olaj meg szűrők cseréjét elvégezni a traktoron. Én magam egyedül nem állok neki, mert még soha nem csináltam, lesz segítségem. A hozzávalókat viszont be kell szereznem. Tudtok nekem ebben segíteni? Milyen szűrők, milyen olaj, hány liter stb.? Válaszokat előre is köszönöm.
Válasz #14399. hozzászólásra
Veszünk új ekét!
Köszönöm.
Sziasztok!
Sürgősen kellene a T25-ösünkhöz eke!
Aki tud segítsen, köszönöm !
(tipus is jó)
Válasz #14397. hozzászólásra
Szia!
Sokat kínlódtunk vele.
Végül is kiiktattuk.
Vannak fent róla képeim.
Sziasztok!
Egy pár jó tanácsot szeretnék kérni tőletek. A hidraulika szivattyú fölött van az a szelep és már kb ötször cseréltem ki a gumi gyűrűt,de még mindig folyik az olaj. Tömítő pasztát tehetek a gumigyűrűn kivül? Vagy szerintetek mi lenne a jó megoldás? Válaszotokat elöre is köszönöm!!!!!!!!!
Egy kicsit én is meg vagyok löve a szedö miatt elszakadt a felhordó lánca 200000 a komplett de megtudnám javittani en is csak nem kapok hozzá alkatrészt igy hát mindenki ugy szedi ki ahogy birja,marad jövöre a javittása valahogy..
Válasz #14394. hozzászólásra
Hát ami használva van :)
Az a szerencse hogy ennél a típusú gépnél engedi a fedélzeti számítógép a házi javítást
így indult a ma reggel. egy sor krumpli szedesnel eltörött a szedő, mindig sz*arik a nyul valamit
Válasz #14381. hozzászólásra
Üdv. Roli és Feri!
Hm, nem igazán ismerem ezt a Trayal gumit, ez vajon kemény vagy lágy gumi lehet? Azt tudom, hogy a Taurus az lágy, míg a Voltyre az kemény.
De jó féle guminak tűnik!
Válasz #14391. hozzászólásra
Fele jó terep, fele meg gödrös, nyomas.
mászó 2 ben szoktam :)
Válasz #14390. hozzászólásra
Hétfőn vagy kedden van tervben kaszálás, akkor majd megmérem meg csinálok képet, ha nem felejtem el. De minél magasabban van a burkolat annál kisebb az esélye hogy elakadjon a földön ha pl hepehupás egyenletlen területet kaszálsz.
Válasz #14389. hozzászólásra
Igen értem mire gondolsz :)
Ha egyszer fent lesz a kaszád, megmérnéd nekem az orsókon a két anya (alsó-felső) között cm-ben mi a távolság?
Ha jól emlékszem nekem jobb oldalt 6cm, bal oldalt 10cm.
A traktor kerekei közép állásban vannak! A kasza ékszíj burkolatának (hátulról nézve) mi a távolsága a földtől ha a kasza úszóban van leengedve?
köszönöm :)
Válasz #14388. hozzászólásra
A függesztő szárakat úgy állítom azokkal az orsós emelőkkel, hogyha vizszintes területen állok a traktorral akkor a kaszán lévő csuszkaszerű valami (nem tudom mi a rendes neve, de remélem érted miről beszélek így kép híjján) az kb közép állásban legyen, így ha egyenletlen területen kaszálsz akkor a kasza tud egy picit billenni a traktor hossztengelyéhez viszonyítva balra ill. jobbra így jobban követi a talajfelszint vagy a traktor oldalirányú billenését ha szükséges.
Válasz #14387. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm!
Az emelő orsós karok (vagy mik) azok egyformán vannak?
nekem a bal oldali lejjebb van állítva 3-5cm mint a jobb.
Válasz #14382. hozzászólásra
Szia!
Nekünk így van megoldva.
A harmadik pontot úgy szoktam állítani, hogy a dobok kb vízszintben legyenek, csak akkor szoktam picit előre buktatni, ha nagyon megdölt anyagot akarok vágni.
Válasz #14320. hozzászólásra
Tetszik az eke nagyon és az ára is megfelelő. Annyi kérdésem lenne még, hogy diffi zár nélkül is viszi ezt az ekét? Az én Vlagyimból vmiért hiányzik. Kösziii. :)
Sziasztok! Nektek mi a véleményetek az ilyen kombinátorról? Mert ilyet szeretnénk csinálni, de nem tudjuk eldönteni, hogy milyen messze legyenek a kapák egymástól, 3 vagy 2 sorban legyenek e a kapák. Egyik ismerős azt mondja hogy a hármasat már nehezen húzná a kis T-25.
Válasz #14377. hozzászólásra
Szia!
Az oldalán lévő kis kör alakú ablakon lehet állítani.
Ha minden igaz ilyen kuplungszerkezet van bent.
A Tlt tárcsája a szerkezetbe van beépítve, a meneté a szerkezeten kívül.A képen látható szerkezeten a belső karima csavarjait kell állítani,csak egyformán, mert különben feszülni fog.{3mm}
Válasz #14372. hozzászólásra
Szia Árpy!
Az ígért képek: Ezzel a csappal van felfogatva.Ha kívül akarsz gúzsolni ,akkor a tengelyt a lapolt része felől meghosszabítod.
A tartón ebbe a furatba van jelenleg.{szalagfűrész van rajt}
Így szeretném megcsinálni egy kicsit több erősítéssel:
Sziasztok!
Tudna nekem valaki fűkasza felfogatásáról képet feltenni?
Nem vagyok biztos benne hogy jól van feltéve a mi T25 -ünk után a wirax fűkasza.
Vagy az emelő szárak orsói nem jól vannak beállítva. 3 pont orsójával a dőlés szögét állítom, kicsit előre buktatom.
A GUMI 12.4 X 28 TRAYAL D-120-AS
Válasz #14379. hozzászólásra
Rendben, köszönöm, várom!
Nemrég vettük a gépet.
Már felemeltük gyári értékre,csak még nincs lefényképezve úgy.
Most hirtelen nem tudom h mekkora a gumi,de biztos h nagyobb.
Holnap megírom a márkát és a méretet.
A gyárban így rendelték meg.Ezzel hozták el.
Válasz #14374. hozzászólásra
milyen furcsa így leültetve a VTZ.
Tetszenek a hátsó gumik, ezek milyen márkájúak? 12.4-esek?
Köszönöm a képet a karokról. Akkor eléggé beáválltnak tűnnek a karok.