Nekem van egy eladó. Sajnos nekem nagy szeretném eladni vagy kisebbre cserélni. Széllessége 120 cm 2x7 lapos 460 csipkés tárcsa lappal van szerelve tavasszal lett felújítva . Nekem a széllessége megfelelne csak a lapok nagyok nekem. hívj bátran biztos meg egyezünk.
Tel 06 30 549 48 63
Beró! Hali a héten olvastam az apróhirdetések között
tárcsát, a T-trakik után .Azt hiszem 2x8 leveles ,a lapok nagyságát nem tudom ,ára 40-e ,jó állapotunak nézet ki,
Én is agyaltam ,hogy megérné üzletre is.Talajmarót is árult,és ekét./lehet ,hogy még egy hete sincs,hogy láttam.Keress vissza!!!
Szia Árpy!
Jó gondolat a megerősités!Ahogy visszajön az öntvényhegesztötől visszaszerelem,és utána én is készítek megerősitést.Ahogy láthattad a fórumon rajtam kivűl 2en is jelezték hogy volt ilyen gondjuk,sajnos előfordul a vlagyiknál,pedig az orosz gépekre nem jellemző hogy kispórolják belőlük az anyagot.
Üdv mindenkinek.
Ismét a segítséget szeretnék kérni. Most vettem a T25öst és ismerkedek vele ezért érdeklődök, Ti pedig már régóta ismeritek ezt a típust ahogy olvasom a hozzászólásokból.
Hidraulikával kapcsolatba szeretném kérdezni, hogy mennyi olaj kell a rendszerbe, illetve a hidraulika olaj helyett motor olajjal helyettesíthető, akkor milyen típusúval, vagy a motor olajas megoldáshoz esetleg új karmantyúk kellenek?! Tehát minden infó érdekelne.
Érdeklődöm hogy hidegindításhoz a szívótorokba van egy izzító gyertya,ami az én gépembe ki van kötve,és nincs a fülkébe izzítás ellenőrző izzószál sem!Ez a T 25.ösnél gyárilag hogy lehetett? Az indító kulcsos kapcsolórol kap az izzószál is áramot?Semilyen visszajelzője nincs az izzításnak?
Köszi előre is a választ!
Sziasztok!Olvastam hogy bekerült a motorolajba a gázolaj!
Azt sikerült kideríteni hogy a hengerfej volt a rossz,vagy más úton került a motorolajba gázolaj???
Üdv. Gáborász!
Sanyi munkahenger tartó letöréséből kiindulva én is csináltam egy alátámasztást a munkahenger tartó fülnek, a baj megelőzésére.
Én sokat használom a hashúzót, tehát így tudtam megoldani:
Egyszerű megoldás, így néz ki a nyomásmérő műszer, amely áll egy hidraulika gyorscsatlakozóból, egy tetszőleges csatlakozóelemekkel (ki milyen elemekből tudja összeállítani nálam M18-as) ellátott hidraulika csőből és egy 400 bar méréshatárú nyomásmérő órából:
Nekünk észre lehet venni ha meleg az olaj, de a hidraulika karnak van egy pontja ha azt jól eltalálom, és ott tartom alapjáraton billent.
Ha egy picit túlhúzom egyből visszaenged.
Hidraulika olaj van benne. A vásárlás óta nem néztük a szűrőt csak az olajszintet.
Szia.
Csak hátra billent. :)
Csorscsati jo,nyomást mivel lehetne megmérni?
Nagyon gyengén emel szinte felét le kell kézzel rakni :( !
Hidraulika olaj volt cserélve +szürö is hátul ezért ara nem gondolok ,hogy koszos lenne és a szállitási menyíség kevés lenne ! Valahol nem lehet emelni a nyomáson ? Nem vagyok benne biztos de miota melegebb van talán azota szarakodik, de ezt csak lehet bebeszélem magamnak.Vagy vegyek egy szivatyút egyböl ? Kell valami különleges dolgot bontani a cseréhez,vagy csak ki kell huzni a házbol?
Nyomást mérd meg a gyorscsatlakozónál...(erről jut eszembe:átenged, amikor a pk. hidraulika gyorscsatlakozót csatlakoztatod a géphez?)
Balga kérdés, de azért ezt sem árt kizárni a pótkocsin a billentéssel átellenes oldalon ki vannak szedve a rögzítőcsapok?
Válasz #10712. hozzászólásra Helló! A traktorod árát gyorsan változtatod.{sürgős az eladása?}Felénk keresik csak egy picit messze vagy.{Somogy és Zala megye}
Hello Mindenki!
Ismét kérdés nem bir emelni a potkocsi ,mi okozhatja a gondot?
Olaj van benne (hidraulika) lehet nyomást állítani valahol ?
Vagy szivattyú csere egyböl?
Láttam már olyat, hogy az adagolóból befolyt a gázolaj a forgattyúsházba, felhígítva a motorolajat... közel 20 litert engedtünk le... igen nagy hanyagság. A tulaj nézegette az olajszintet...az tűnt fel neki, hogy szaporodik és a végén nyomta kifelé...
Válasz #10711. hozzászólásra
Nem marad lenn,csak ha a 43 bakancsodat rajta tartod.
arra azért figyelj,hogy finoman kis terhelésnél lépj rá,mert külömben kárt teszel benne.
Azt szeretném kérdezni hogy a T25 traktoron rátaposok a difizárra kirúgja magát rögtön.
Próbáltam több fokozatban is, de nem marad lent a difizár.
Hogyan kellene bekapcsolni?
Vagy nem működik ezen a gépen?
Nekem az emelőkarok is be vannak állítva "úszóra", hogy azok is tudjanak külön külön mozogni fel le.
Meg így egyszerűbb az eszköz felakasztása a gépre.
Ismét a segítségeteket kérném. Az ékszíjtárcsa mellett van egy cső és ott erősen fehéren füstölni kezdett majd az vettem észre hogy telekapta a motorolajat gázolajjal annyira hogy ki is bukta a nívónál. A segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.! Kell lennie úszónak, próbáld csak meg teljesen lehúzni a karokat! Akkor a karoknak úgy kell maradniuk.
Így már majdnem, hogy aggatni fog a lábadnak, ami a kormány mellett van.
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha tárcsáztok a függöleges tartokat hogy oldotátok meg hogy legyen uszó mert ugye a gyári karokon nincs uszó és kell e mindeketönek uszoban lenni?
Gondoltam a gyári mellé hegesztek ugyan olyan laposvasat és azt alakitom ki uszosra!
Üdvözlet! Szeretném a segítségeteket kérni a T25/A traktorral kapcsolatban: fülke-tető közötti gumitömítés érdekelne. Hol vehetnék? Akinek van átvenném Tőle.
Köszönettel: Papp Ferenc 30/215-64-69
25342 hozzászólás
Válasz #10744. hozzászólásra
Szép munkát csinál!
Beró! http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2680126/T-25-munkagepei.html

Válasz #10742. hozzászólásra

ÍGY MEG MÉG JOBB DOLGOZIK ,MINT EGY KOMBINÁTOR!
Válasz #10741. hozzászólásra
Szia!
kicsit nagyobra gondoltam!
De azét köszI!
Válasz #10738. hozzászólásra
Ez már vagány!
Nekünk is hasonló volt a zetor után!
Gyártótól tudok én is, van ismerös! De olcsobra gondoltam! De lehet hogy felhívom!
Válasz #10732. hozzászólásra

Szia!
Nekem van egy eladó. Sajnos nekem nagy szeretném eladni vagy kisebbre cserélni. Széllessége 120 cm 2x7 lapos 460 csipkés tárcsa lappal van szerelve tavasszal lett felújítva . Nekem a széllessége megfelelne csak a lapok nagyok nekem. hívj bátran biztos meg egyezünk.
Tel 06 30 549 48 63
Válasz #10736. hozzászólásra
1.60 széles 175 E FT. 46 OS LAPOKKAL T 25 NEk böven elég. egyedi méret is megoldhato
Keress vissza!!!
Beró! Hali a héten olvastam az apróhirdetések között
tárcsát, a T-trakik után .Azt hiszem 2x8 leveles ,a lapok nagyságát nem tudom ,ára 40-e ,jó állapotunak nézet ki,
Én is agyaltam ,hogy megérné üzletre is.Talajmarót is árult,és ekét./lehet ,hogy még egy hete sincs,hogy láttam.
Válasz #10736. hozzászólásra

Ez volt 295000 Ft lap átmérő 56 öntvény távtartó , 35 mm-s tengely.És ebből van kicsi is a T25 után! Vadkert Agro gyártja!!
Válasz #10733. hozzászólásra
Amit a motorba öntesz motor olajat,nyugodtan öntheted a hidraulikában is.
Válasz #10734. hozzászólásra
Milyen széles? Mekkora lapok vannak rajta? Kb milyen nehéz?
Ára? Persze csak ha publikus!
Szia Árpy!
Jó gondolat a megerősités!Ahogy visszajön az öntvényhegesztötől visszaszerelem,és utána én is készítek megerősitést.Ahogy láthattad a fórumon rajtam kivűl 2en is jelezték hogy volt ilyen gondjuk,sajnos előfordul a vlagyiknál,pedig az orosz gépekre nem jellemző hogy kispórolják belőlük az anyagot.

Tárcsa T 25 höz érd,703736221
Üdv mindenkinek.
Ismét a segítséget szeretnék kérni. Most vettem a T25öst és ismerkedek vele ezért érdeklődök, Ti pedig már régóta ismeritek ezt a típust ahogy olvasom a hozzászólásokból.
Hidraulikával kapcsolatba szeretném kérdezni, hogy mennyi olaj kell a rendszerbe, illetve a hidraulika olaj helyett motor olajjal helyettesíthető, akkor milyen típusúval, vagy a motor olajas megoldáshoz esetleg új karmantyúk kellenek?! Tehát minden infó érdekelne.
üdv.:
Sziasztok!
Nem tudtok eladó tárcsát T25 után?
Jó lenne valami megkimélt olcsó! :-):-):-):-):-):-)
Érdeklődöm hogy hidegindításhoz a szívótorokba van egy izzító gyertya,ami az én gépembe ki van kötve,és nincs a fülkébe izzítás ellenőrző izzószál sem!Ez a T 25.ösnél gyárilag hogy lehetett? Az indító kulcsos kapcsolórol kap az izzószál is áramot?Semilyen visszajelzője nincs az izzításnak?
Köszi előre is a választ!
Válasz #10714. hozzászólásra
Sziasztok!Olvastam hogy bekerült a motorolajba a gázolaj!
Azt sikerült kideríteni hogy a hengerfej volt a rossz,vagy más úton került a motorolajba gázolaj???
Válasz #10728. hozzászólásra

Ügyes és logikus megoldás !
Köszi a képet !
Tegnap délben megint nem emelt a hidraulika(reggel meg igen és dupla súlyt ),csak kell egy szivattyú rá ?! Vagy tegyek bele egy kis sűrűbb olajat?
Válasz #10710. hozzászólásra

Üdv. László!
Én egyszerűen a csavarokkal játszadozok:
Válasz #10693. hozzászólásra

Üdv. Gáborász!
Sanyi munkahenger tartó letöréséből kiindulva én is csináltam egy alátámasztást a munkahenger tartó fülnek, a baj megelőzésére.
Én sokat használom a hashúzót, tehát így tudtam megoldani:
Válasz #10719. hozzászólásra
Szia.
Milyen gépet veszel?
Válasz #10724. hozzászólásra
Köszönöm a képet !
Menyinek kell egyébként lenni a nyomásnak?
De maga a szállitási teljesitményt is jo lenne mérni nem?(liter/perc)
Válasz #10720. hozzászólásra

Egyszerű megoldás, így néz ki a nyomásmérő műszer, amely áll egy hidraulika gyorscsatlakozóból, egy tetszőleges csatlakozóelemekkel (ki milyen elemekből tudja összeállítani nálam M18-as) ellátott hidraulika csőből és egy 400 bar méréshatárú nyomásmérő órából:
Válasz #10721. hozzászólásra
Nekünk észre lehet venni ha meleg az olaj, de a hidraulika karnak van egy pontja ha azt jól eltalálom, és ott tartom alapjáraton billent.
Ha egy picit túlhúzom egyből visszaenged.
Hidraulika olaj van benne. A vásárlás óta nem néztük a szűrőt csak az olajszintet.
Válasz #10721. hozzászólásra
Van jelentősége hideg vagy meleg olaj közt.főleg,ha a szivattyú kopott.
Most meg vittem vele 1,5m3 sodert gond nélkül borított ?!
Nem értem ,lehet hideg az olaj?
Válasz #10718. hozzászólásra
Szia.
Csak hátra billent. :)
Csorscsati jo,nyomást mivel lehetne megmérni?
Nagyon gyengén emel szinte felét le kell kézzel rakni :( !
Hidraulika olaj volt cserélve +szürö is hátul ezért ara nem gondolok ,hogy koszos lenne és a szállitási menyíség kevés lenne ! Valahol nem lehet emelni a nyomáson ? Nem vagyok benne biztos de miota melegebb van talán azota szarakodik, de ezt csak lehet bebeszélem magamnak.Vagy vegyek egy szivatyút egyböl ? Kell valami különleges dolgot bontani a cseréhez,vagy csak ki kell huzni a házbol?
Válasz #10717. hozzászólásra
Szia.
Sajnálom eladni,de kell az új géphez az ára.
Válasz #10716. hozzászólásra
Nyomást mérd meg a gyorscsatlakozónál...(erről jut eszembe:átenged, amikor a pk. hidraulika gyorscsatlakozót csatlakoztatod a géphez?)
Balga kérdés, de azért ezt sem árt kizárni a pótkocsin a billentéssel átellenes oldalon ki vannak szedve a rögzítőcsapok?
Válasz #10712. hozzászólásra Helló! A traktorod árát gyorsan változtatod.{sürgős az eladása?}Felénk keresik csak egy picit messze vagy.{Somogy és Zala megye}
Hello Mindenki!
Ismét kérdés nem bir emelni a potkocsi ,mi okozhatja a gondot?
Olaj van benne (hidraulika) lehet nyomást állítani valahol ?
Vagy szivattyú csere egyböl?
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ezt nem gondoltam :)
Válasz #10707. hozzászólásra
Láttam már olyat, hogy az adagolóból befolyt a gázolaj a forgattyúsházba, felhígítva a motorolajat... közel 20 litert engedtünk le... igen nagy hanyagság. A tulaj nézegette az olajszintet...az tűnt fel neki, hogy szaporodik és a végén nyomta kifelé...
Folyamatosan nyomni kell.ha elengeded kikapcsol.Igy kell neki lennie.
Nem marad lenn,csak ha a 43 bakancsodat rajta tartod.
arra azért figyelj,hogy finoman kis terhelésnél lépj rá,mert külömben kárt teszel benne.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a T25 traktoron rátaposok a difizárra kirúgja magát rögtön.
Próbáltam több fokozatban is, de nem marad lent a difizár.
Hogyan kellene bekapcsolni?
Vagy nem működik ezen a gépen?
Válasz #10709. hozzászólásra

Köszönöm Árpy !
Esetleg egy kép rola,hogy van megoldva?
Válasz #10708. hozzászólásra
Nekem az emelőkarok is be vannak állítva "úszóra", hogy azok is tudjanak külön külön mozogni fel le.
Meg így egyszerűbb az eszköz felakasztása a gépre.
Válasz #10706. hozzászólásra
Köszönöm gábor !
Ezt akartam hallani ! :)
Akkor nem is muszály a hátul a két függöleges karokat megcsinálni uszora ?????
Sziasztok Urak !

Ismét a segítségeteket kérném. Az ékszíjtárcsa mellett van egy cső és ott erősen fehéren füstölni kezdett majd az vettem észre hogy telekapta a motorolajat gázolajjal annyira hogy ki is bukta a nívónál. A segítségeteket előre is köszönöm !
Uszó állásnak az a lényege hogy a géptöl függetlenül követi a talajt az eszköz pl tárcsa
Köszönöm a válaszokat !
Ebböl akkor az következik ,hogy a tárcsa igy követni fogja a föld felszinét?
Válasz #10701. hozzászólásra
Üdv.! Kell lennie úszónak, próbáld csak meg teljesen lehúzni a karokat! Akkor a karoknak úgy kell maradniuk.
Így már majdnem, hogy aggatni fog a lábadnak, ami a kormány mellett van.
Válasz #10702. hozzászólásra
Van úszó állása a hidraulikának, a kart teljesen lehúzva, rögzített pozícióba.
Mivel nem régen van t 25-öt,ugye jol tudom sajna nincs hidraulika uszo ???
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha tárcsáztok a függöleges tartokat hogy oldotátok meg hogy legyen uszó mert ugye a gyári karokon nincs uszó és kell e mindeketönek uszoban lenni?
Gondoltam a gyári mellé hegesztek ugyan olyan laposvasat és azt alakitom ki uszosra!
Üdvözlet! Szeretném a segítségeteket kérni a T25/A traktorral kapcsolatban: fülke-tető közötti gumitömítés érdekelne. Hol vehetnék? Akinek van átvenném Tőle.
Köszönettel: Papp Ferenc 30/215-64-69
Válasz #10698. hozzászólásra

még néhány kép...
Annak idején nekem is leszakadt a munkahenger bekötés az öntvényről... A képek szerint oldottam meg. Eddig tökéletesen működik közel tizennégy éve.

Válasz #10696. hozzászólásra
Kezd 10 literrel... a 80w90-es hajtóműolaj jó bele.