A 6368-as hozzászólásomban linkeltem egy VTZ képet... Már régóta hajtok olyan fényvisszaverő táblára, ami a hátulján van a bal oldalon. Nem tudtok neten valahol, ahol lehetne ilyet venni? A közelben hiába megyek be autós-,traktoros-,kamionos üzletbe, sehol nincs ilyen, ráadásul furán is néznek rám, hogy ilyet szeretnék... Pedig bizony..ilyet szeretnék.
Körülnézek még itt neten.
iggen brumimaci kell legalább te érted a viccet nem fikázol egyből meg különben is én vagyok tv maci főszerkesztője az M1-en és új főszereplőt keresek bakker!!! nem szabad így befásulni érteni kell a viccet... nem bántó szándékkal írtam én he!!!
szeretnem ha elmondanad a velemenyedet rola...........az rossz vagy jo hogy aluminiumontvenyhaz.........eleg riasztinak hangzik meg az hogy,fix attetelu ??szerinted job ez mint az akpil maro?
Válasz #6365. hozzászólásra
630 mm a munkahossza.
A munkahenger külső átmérője kb 120-140mm-er.
1 kicsit ugyan lassan működik,de bármilyen beszáradt csőköt gatyát visz.
1300-1400-as fordulaton ketyeg a traki.
Válasz #6360. hozzászólásra
MTZ kormányszivattyú van rajta mint a Vlagyin ugye?
Én a T-25ösről működtetem a hidraulikus hasítógépünket.
1 kicsit lassan megy a kés,mert kevés a szivattyú literteljesítménye.
Ha már így kioktattál nemzeti hovatartozásunk terén kérlek arra válaszolj, hogy egy T-16os szivattyújáról lehet-e üzemeltetni egy hidraulikus rönkhasítót???
hat te nembirod kiaz egyik honfitarsad kezdte a kostolgatasaval.olvas vissza es meglatod,es ezzel tenyleg lezartam a temat.legyunk mi a szaralakok.csak konyorgom hagyjuk mar ne feszgesuk ezt (::(
most meg te figyelj............mind azt amit tettel koszonom az erdelyiek nevebe es az is tiszteletre melto hogy tudod a szekely himnuszt,de en valoban nemakarok veszekedni veled.mar azt is banom hogy leirom amit gondolok:)
Figyelj csak sokat voltam erdélyben és még megyek is, és ha érdekel annó igennel szavaztam, szeretem a kárpátiát, tudom a székelyhimnuszt, asszem még az ősi székely himnusz is eszembe jut.
szo szot kovetet,es nem enkezdtem .jobb lenne ha te neznel utana,a masik meg az ha it elkezdenek egy temat nehogy mar mas topicot keresek hogy valaszoljak............veled bajok vannak,ja es neutasitgas.koszonom megertesedet
ember vedd már észre, hogy ez a nem az a fórum. Látom neked nem lehet bemagyarázni semmit. Igazad van. De ha tudsz olvasni, márpedig tudsz mert írni képes vagy, eszedbejuttatom a fórum nevét T25/A.
kerdez csak nyugodtan a t 16-osodrol...........csak ne kekeckedj ki roman es ki magyar kinezetu.egy nyelvet beszelunk se othonodat se munkadat nem vettem es nem veszem el.........
volt egy riport a szekelyekrol...................megpedig az hogy kiirtak az abc ajtajara hogy magyarorszagit nemszolgalunk ki..............talan ezert nem vizelt el az amgyar kinezut ember teged se................ha van nemzeto hovatratozas erzetu ember az a SZEKELY...nahat oket aztan nagyon sziven utotek az eredmenyel,jol mondta anno BOROS PETER:hogy nem szegyelte azt mondani egy debreceni hogy az erdelyi nem magyar????talan azert mert a hatart anno artandnal huztak meg nem pedig debrecen elot???ezt se a kisujjambol szoptam es a peter se egy buta ember volt
én ezt nem azért írtam hogy kiforgasd a szavaim, csupán volt egy hasonló történetem ami ide vág. nem románozok, nekem a határon túli magyar is épp olyan magyar mint mi. de ahogy észreveszem te meg már átestél u abba a kategóriába és ugyan úgy általánosítasz mint az imént az előző hozzászóló a medvével meg a farkassal.
25342 hozzászólás
Sziasztok Vlagyisok!

Ki cserélt már olajat a gépen a véglehajtásokban??
Milyen kell bele meg mennyi???
Válasz #6392. hozzászólásra

Má rég...Azóta beleraktam 5órát..Egyikbe s másikba..
Válasz #6391. hozzászólásra

Okvetlen.
Neki szólok előszőr.
Paripa elkészült?
Válasz #6390. hozzászólásra
De előtte szólj Ingének hova mész ne legyen megijedve ha nem találna esetleg..
Válasz #6389. hozzászólásra
Nincs.
Most megyek érte.
Válasz #6388. hozzászólásra

Van belőle raktáron???
Válasz #6386. hozzászólásra

85D-és melltartót hord.
Válasz #6295. hozzászólásra
Milyen vastag anyagból tervezitek a kést megcsinálni?
Válasz #6380. hozzászólásra
de Vezért ezt sem felejti el.....
igazad lehet Jancsika!!!
John-ikon szokott lenni olyan
A 6368-as hozzászólásomban linkeltem egy VTZ képet... Már régóta hajtok olyan fényvisszaverő táblára, ami a hátulján van a bal oldalon. Nem tudtok neten valahol, ahol lehetne ilyet venni? A közelben hiába megyek be autós-,traktoros-,kamionos üzletbe, sehol nincs ilyen, ráadásul furán is néznek rám, hogy ilyet szeretnék...
Pedig bizony..ilyet szeretnék.
Körülnézek még itt neten.
Válasz #6382. hozzászólásra
Egy fekete démon miatt lesz álmatlan az éjszakám.
Kár vót benézni...
Válasz #6380. hozzászólásra

Nézz be a Landinis topikba.
Válasz #6378. hozzászólásra

Akkor software-t kell cseréljek ezeken a medvéken. Hány kellene? Mert amit nem viszel azt meghagyom még morgósan.
Sztem sem kell befásulni, jól beszél Jasi, nem akar itt senki megverni senkit. Vagy én tudom rosszul?
Válasz #6379. hozzászólásra

Beezeg ha a szomszédasszony mellbőségét adtad volna ki házi feladatnak,ne agódj már itt szerepelnének az adatok..
Válasz #6377. hozzászólásra

oksa majd eszedbe lesz tán valamikor és megméred
előre is kösz
Válasz #6376. hozzászólásra
legalább te érted a viccet nem fikázol egyből
meg különben is én vagyok tv maci főszerkesztője az M1-en és új főszereplőt keresek
bakker!!! nem szabad így befásulni érteni kell a viccet... nem bántó szándékkal írtam én he!!!
iggen brumimaci kell
Válasz #6375. hozzászólásra
Elfelejtettem...a tárcsákat sem mértem még meg neked.
Megpróbálom nem elfelejteni.
Válasz #6374. hozzászólásra

Milyen medvét akarsz?
Nekem van pár fajta, igaz még nem túl nagyok, ha gondolod.
Morrogni már tudnak, vagy neked a brummogós kell?
Válasz #6372. hozzászólásra
Hali vezér!!!
nem mérted meg véletlenül nékem a vonórudat a póton?? vagy el is felejtetted??
Válasz #6326. hozzászólásra

ne haragudj nem akartalak megbántani nem azért mondtam!!!!!!!!
ok,elteszem magamat holnapra,tovabi joejtszzakat mindenkinek.es bocsa ha valakit megbantotam:)
Válasz #6369. hozzászólásra
Nem ismerem a marókat cimbora....nem tudok véleményt mondani róla.
Válasz #6366. hozzászólásra
Tegyél az erőleadóra egy nagyobb szivattyút(mtz) áttétellel
Válasz #6368. hozzászólásra
Láttam VTZ-ét,de azon nem volt ilyen tartály.
Passz!
szeretnem ha elmondanad a velemenyedet rola...........az rossz vagy jo hogy aluminiumontvenyhaz.........eleg riasztinak hangzik meg az hogy,fix attetelu ??szerinted job ez mint az akpil maro?
A VTZ hátulján a kisablak helyén van egy tartály...Az szerintetek plusz tartály lehet a hidraulika olajhoz?

http://www.keletagro.hu/termekinfo/talajmaro-geo-135cm-es/562
Válasz #6365. hozzászólásra

630 mm a munkahossza.
A munkahenger külső átmérője kb 120-140mm-er.
1 kicsit ugyan lassan működik,de bármilyen beszáradt csőköt gatyát visz.
1300-1400-as fordulaton ketyeg a traki.
Milyen munkahengert tettél rá?
Igen u olyan elvileg. Én is arra gondoltam, hogy lassú hozzá a szivattyú, de sztem ereje meg volna hozzá hogy benyomja a kést.
MTZ kormányszivattyú van rajta mint a Vlagyin ugye?
Én a T-25ösről működtetem a hidraulikus hasítógépünket.
1 kicsit lassan megy a kés,mert kevés a szivattyú literteljesítménye.

eletembe nemlattam meg t 16-ost,de hid el ha tudnak segiteni megtennem
Te honfitársad is
Ha már így kioktattál nemzeti hovatartozásunk terén kérlek arra válaszolj, hogy egy T-16os szivattyújáról lehet-e üzemeltetni egy hidraulikus rönkhasítót???
Válasz #6356. hozzászólásra

az egyik honfitarsad kezdte a kostolgatasaval.olvas vissza es meglatod,es ezzel tenyleg lezartam a temat.legyunk mi a szaralakok.csak konyorgom hagyjuk mar ne feszgesuk ezt (::(
hat te nembirod ki
d
Válasz #6355. hozzászólásra
most meg te figyelj............mind azt amit tettel koszonom az erdelyiek nevebe es az is tiszteletre melto hogy tudod a szekely himnuszt,de en valoban nemakarok veszekedni veled.mar azt is banom hogy leirom amit gondolok:)
Válasz #6354. hozzászólásra
Ha jól emléxem te kezdtem, de hagyjuk.
Figyelj csak sokat voltam erdélyben és még megyek is, és ha érdekel annó igennel szavaztam, szeretem a kárpátiát, tudom a székelyhimnuszt, asszem még az ősi székely himnusz is eszembe jut.
Válasz #6352. hozzászólásra
szo szot kovetet,es nem enkezdtem .jobb lenne ha te neznel utana,a masik meg az ha it elkezdenek egy temat nehogy mar mas topicot keresek hogy valaszoljak............veled bajok vannak,ja es neutasitgas.koszonom megertesedet
viselt.................mielot meg felreertenetek:(
Válasz #6349. hozzászólásra
ember vedd már észre, hogy ez a nem az a fórum. Látom neked nem lehet bemagyarázni semmit. Igazad van. De ha tudsz olvasni, márpedig tudsz mert írni képes vagy, eszedbejuttatom a fórum nevét T25/A.
Válasz #6348. hozzászólásra
kerdez csak nyugodtan a t 16-osodrol...........csak ne kekeckedj ki roman es ki magyar kinezetu.egy nyelvet beszelunk se othonodat se munkadat nem vettem es nem veszem el.........
Válasz #6348. hozzászólásra

Mi érdekel?
Válasz #6347. hozzászólásra
volt egy riport a szekelyekrol...................megpedig az hogy kiirtak az abc ajtajara hogy magyarorszagit nemszolgalunk ki..............talan ezert nem vizelt el az amgyar kinezut ember teged se................ha van nemzeto hovatratozas erzetu ember az a SZEKELY...nahat oket aztan nagyon sziven utotek az eredmenyel,jol mondta anno BOROS PETER:hogy nem szegyelte azt mondani egy debreceni hogy az erdelyi nem magyar????talan azert mert a hatart anno artandnal huztak meg nem pedig debrecen elot???ezt se a kisujjambol szoptam es a peter se egy buta ember volt
gondoltam benézek ebbe a fórumba is hátha találok némi használható 5letet a T-16-osomhoz, de ez nem az a nap:)
Válasz #6340. hozzászólásra
én ezt nem azért írtam hogy kiforgasd a szavaim, csupán volt egy hasonló történetem ami ide vág. nem románozok, nekem a határon túli magyar is épp olyan magyar mint mi. de ahogy észreveszem te meg már átestél u abba a kategóriába és ugyan úgy általánosítasz mint az imént az előző hozzászóló a medvével meg a farkassal.
Válasz #6345. hozzászólásra
igazad van,csak hulyultem:)
Válasz #6344. hozzászólásra
Nem vak idegenről beszélek,az mástészta.