márk sztem elbírja nekem műtrágyaszórómba beleraktak 1000kg és akkor törtek el amikor egy szép mély gödörbe belementem vele úgy megilyedtem h kiugrottam de mostmár rajtvannak az mtz nek a karjai de nem viszek már vele akora súlyt mert nem nagyon bírja felemelni sem meg más is eltörhet úgyhogy most így állunk nah most teljesen kész a vlagyim megcsináltatam egyébként akkor is csak azért volt rajt anyi mert nem voltam ott amikor pakolták bele meg megsem néztem h meddig van xd xd xd xd xd ti használtok kaszát a vlagyival ha igen milyet?
nagyon szepen koszonom a segitsegeteket:)akor csak veszek egy eket is ra.bar fene tudja a ti vlagyitok a 45 loeros utb-et is megszegyeniti elmondasotok szerint
Én egy 4-es ekét húzok, igaz T-30-assal. A T-30as fórumon találsz is képeket róla. Egy kérdésem meg nekem lenne. Egy 500 kg-os tárcsa nagyon megemelné a traki elejét? Gépkönyv szerint 600 kg bír a 3pont felfüggesztés. Am 230 széles. Ismerősnél utánaérdeklődtem 230as tárcsát simán húzta.
robix én egy házilag készített lovasekét húzok vele 2fejes durván olyan maximum25-30cm mélyre szoktam lerakni de úgy is szinte mintha mondaná hogy kérek még 5 centit meg egy plussz sebességet. de nem szoktam megadni neki
Aha köszi, nem terveztem én megvenni csak mondom megkérdezem a véleményeteket, de a kapacsere elég drága úgyhogy inkább egy jobb állapotú után nézek a télen.
Nekem nagyobb van..Amúgy ugyanez a hajtás meg minden csak úgy képzeld el hogy mindkét oldalra rakjál még fel 1-1 kapasort..Viszont ezek a kapák már elég kopottak..Ezeket lassan le kell dobálni..Nem sok fedésük van már..Nekem is kapákat kel cserélnem már megint sajna..
De a lengagyobb királyság hogy holnap kellet volna mennem a haverral mennem mtzzni az erdőbe./fahordás/De mikor elmeséltem neki hogy 2nap alatt két vlagyit kinyírtam,úgydöntött hogy most nem menjek a másik tarakijával inkább keres egy másik traktorost..
Todott mit csináltam mikor bebukott a kerék???Kiszálltam és hazamentem gyalog..
Szerencse az volt hogy befelé bukott a kerék,mert ha nem akkor még az üvegek is törtek volna..
Válasz #5990. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Bakker nem irigyellek...jobb lett volna reggel ágyban maradnod valami leányzóval.
Akkor csak a rugód lágyult volna ki estére.
bizony hogy precizek
ezért élnek jól az alkatrészforgalmazók.. mert nem eredeti cuccot árulnak...
csak mondják h az...
nekem is 3 hengert kellett vennem a 2hengeres vlagyira
Hány üzemóránként szoktatok olajat cserélni? Mert a gépkönyv talán 460at ír ha jól tudom, az enyémben 530 van és elég fekete az olaj és nem is melegszik nagyon, ma elég sokat ment és a zöld sávot sem érte el a mutató
jaj én nem is meséltem... nemrég kapott két uj hengert a traki és tényleg precízen össze lett rakva, szépen járattam folyamatosan terheltem be.
beleszaladt 40 üzemóra, és egyszer csak el kezdett csattogni. mondom fasza....mi lett vele
szétszedtem, ugyebár hengerfej pakolás az nincs ezeknél.. nézem a hengerfejet.. uh elrepedt ... kis korom csík rajta...megkapargatom és eltünt róla... nézem a hengert, ááá az volt elrepedve. tiszta uj henger elrepedt.. berepedt vagy 5 centit függőlegesen, az egyik tőcsavarnál... lehet valami kisipari szar már ez is...
a Habinál csak lestek h még nem láttak ilyet.... mondom énsem...
A vlagyin egy olajcsere kihagyás nem a világvége!!!Azt vettem észre hogy amikor rendes fekete már az olaj elég jó az olajnyomásom..És nem is melegszik úgy...
Köszi...Rendes Tőled...Az előbb néztem a Habi weblapját...Ott mindent megtaláltam amire szükségem van..Remélem nem csak a Webshopban van felrakva hanem raktáron is van nekik..Ölük hétfőn reggel az autóba és megyek cuccért..
Ez a tengely már nagyon régóta csavarodott...Nem friss törés..Lehet látni a kerékagy tengelyén hogy csavarodott a tengely..Ez nem is annyira aggaszt...A másik vlagyi jobban..Ott egy csapágy törött valószínű valahol a váltóba..Az az igazán nagy meló..És itta sok munka közepén hagyott cserbe mindkettő..Tegnap az..ma ez...Ezt nem felejtem el nekik...Vlagyik rábasztok mert egy olajcsere kimarad!!!
25342 hozzászólás
Válasz #6039. hozzászólásra

gondolom azt a karcot...
megkarcolódott???
perforált lemezből ki oktolyálható szerintem
Válasz #6041. hozzászólásra

Nyertél a lottón ombre?
nah én megyek me kezdődik egy film de lehet hogy inkább megnézem a sztálingrádot
mtz-550e

nah lehet hogy holnap veszek egy nyolcvankettest.

a vlagyi mellé és az mtz-55e mellé majd meglátjuk

Válasz #6038. hozzászólásra
....mind a kettő.
Megkarcolódott
Én a helyedben 1 milis lemezből már vágtam volna bele az tutkó.
Válasz #6036. hozzászólásra

miért mi törpént vele??
Válasz #6036. hozzászólásra

Én még mindíg nem tudok szolgálni vele.
Fiúk lányok!!!Mociháztető első rács kellene nekem!!!
Válasz #6034. hozzászólásra

Nem jelenítette meg
Képeket pedig ammint tudok csinálok, MAX 1-2 napon belül
írtam hozzá nemtom h megjelenítete e hozzá egyébként tetszenek a videóid

igen érdekel még kép a meghajtásról meg a felfüggesztésről milyen tipus vagy fajta.

Mé 1 videó rolla:
http://www.youtube.com/watch?v=ECmDgYfoPKo
Most csak ezek vannak fent a gépen.

De amit tudok csinálok még róla.
Ha érdekel?
Válasz #5964. hozzászólásra

Hali Bengas.
Az ígért fotók.
tudnál róla képet küldeni
Válasz #6026. hozzászólásra

160 alternáló kaszát használok
milyen kaszát használtok a vlagyival?

márk sztem elbírja nekem műtrágyaszórómba beleraktak 1000kg és akkor törtek el amikor egy szép mély gödörbe belementem vele úgy megilyedtem h kiugrottam de mostmár rajtvannak az mtz nek a karjai de nem viszek már vele akora súlyt mert nem nagyon bírja felemelni sem meg más is eltörhet úgyhogy most így állunk nah most teljesen kész a vlagyim megcsináltatam egyébként akkor is csak azért volt rajt anyi mert nem voltam ott amikor pakolták bele meg megsem néztem h meddig van xd xd xd xd xd ti használtok kaszát a vlagyival ha igen milyet?
nagyon szepen koszonom a segitsegeteket:)akor csak veszek egy eket is ra.bar fene tudja a ti vlagyitok a 45 loeros utb-et is megszegyeniti elmondasotok szerint

Válasz #6019. hozzászólásra
Én egy 4-es ekét húzok, igaz T-30-assal. A T-30as fórumon találsz is képeket róla. Egy kérdésem meg nekem lenne. Egy 500 kg-os tárcsa nagyon megemelné a traki elejét? Gépkönyv szerint 600 kg bír a 3pont felfüggesztés. Am 230 széles. Ismerősnél utánaérdeklődtem 230as tárcsát simán húzta.
robix én egy házilag készített lovasekét húzok vele 2fejes durván olyan maximum25-30cm mélyre szoktam lerakni de úgy is szinte mintha mondaná hogy kérek még 5 centit meg egy plussz sebességet. de nem szoktam megadni neki

Válasz #6018. hozzászólásra
Aha köszi, nem terveztem én megvenni csak mondom megkérdezem a véleményeteket, de a kapacsere elég drága úgyhogy inkább egy jobb állapotú után nézek a télen.
Válasz #6019. hozzászólásra
Én 2es ekét húzok, ha kell majd teszek fel róla képet!
valaki arulja el milyen eket huz a vlagyival

Válasz #6017. hozzászólásra
Nekem nagyobb van..Amúgy ugyanez a hajtás meg minden csak úgy képzeld el hogy mindkét oldalra rakjál még fel 1-1 kapasort..Viszont ezek a kapák már elég kopottak..Ezeket lassan le kell dobálni..Nem sok fedésük van már..Nekem is kapákat kel cserélnem már megint sajna..
Válasz #6016. hozzászólásra

Hát csak hogy így ránézésre elég jó állapotban van és az ára sem vészes, viszont szerintem kicsi a vlagyi után
Válasz #6015. hozzászólásra
Vlagyi után lenne???
Srácok vélemény:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Talajmaro/20100928-718268/#
Válasz #6012. hozzászólásra
Érzem én is hogy ez a hét brutál!!!Tegnap vágtuk a kukoricát ott is történt egy kis malőr..

De én nem ellenkeztem vele...
Válasz #6012. hozzászólásra

Amúgy én úgy mentem ki ma a földre,hogy öcsémnek és a szomszédnak is mondtam"ma kinyíírom a másik vlagyit is."Összejött!!!
Válasz #6010. hozzászólásra

Előrelátó bölcs ember.
Válasz #6009. hozzászólásra

Ezt már írtam múltkor..
Válasz #6006. hozzászólásra

De a lengagyobb királyság hogy holnap kellet volna mennem a haverral mennem mtzzni az erdőbe./fahordás/De mikor elmeséltem neki hogy 2nap alatt két vlagyit kinyírtam,úgydöntött hogy most nem menjek a másik tarakijával inkább keres egy másik traktorost..
Válasz #6008. hozzászólásra
Kell venned még 1et vésztartalékba cimbora.
Válasz #6006. hozzászólásra
Kiszálltam és hazamentem gyalog.. 
Todott mit csináltam mikor bebukott a kerék???
Szerencse az volt hogy befelé bukott a kerék,mert ha nem akkor még az üvegek is törtek volna..
Válasz #6005. hozzászólásra
Ez az hogy nem tudom hogy előző tulaj cserélt e, de mindegy mert télen le akarom cserélni
Válasz #5990. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Bakker nem irigyellek...jobb lett volna reggel ágyban maradnod valami leányzóval.
Akkor csak a rugód lágyult volna ki estére.
Válasz #6003. hozzászólásra

plus 50-es olajjal 500ig elmehetsz!
Válasz #6002. hozzászólásra

bizony hogy precizek
ezért élnek jól az alkatrészforgalmazók.. mert nem eredeti cuccot árulnak...
csak mondják h az...
nekem is 3 hengert kellett vennem a 2hengeres vlagyira
Válasz #5999. hozzászólásra
Hány üzemóránként szoktatok olajat cserélni? Mert a gépkönyv talán 460at ír ha jól tudom, az enyémben 530 van és elég fekete az olaj és nem is melegszik nagyon, ma elég sokat ment és a zöld sávot sem érte el a mutató
Válasz #6000. hozzászólásra

Az szép..Biztos valami kisiparos munka,hisz az oroszok precízek!!!
Válasz #5996. hozzászólásra

Akkor hogy bűntessem őket???Vigyem bele őket egy nyakigérő sárba???
jaj én nem is meséltem... nemrég kapott két uj hengert a traki és tényleg precízen össze lett rakva, szépen járattam folyamatosan terheltem be.
kis korom csík rajta...megkapargatom és eltünt róla... nézem a hengert, ááá az volt elrepedve. tiszta uj henger elrepedt.. berepedt vagy 5 centit függőlegesen, az egyik tőcsavarnál... lehet valami kisipari szar már ez is...
beleszaladt 40 üzemóra, és egyszer csak el kezdett csattogni. mondom fasza....mi lett vele
szétszedtem, ugyebár hengerfej pakolás az nincs ezeknél.. nézem a hengerfejet.. uh elrepedt ...
a Habinál csak lestek h még nem láttak ilyet.... mondom énsem...
Válasz #5997. hozzászólásra
Azt vettem észre hogy amikor rendes fekete már az olaj elég jó az olajnyomásom..
És nem is melegszik úgy...
A vlagyin egy olajcsere kihagyás nem a világvége!!!
Válasz #5996. hozzászólásra
Köszi...Rendes Tőled...Az előbb néztem a Habi weblapját...Ott mindent megtaláltam amire szükségem van..Remélem nem csak a Webshopban van felrakva hanem raktáron is van nekik..Ölük hétfőn reggel az autóba és megyek cuccért..
Válasz #5995. hozzászólásra
Arra Te fogsz rá..szni!
Válasz #5995. hozzászólásra

akkor nehogy csak a váltóba keljen csapágyat cserélni....
olajcsere??
ha kell én kölcsön adom neked a trakit úgyis annyit segítettél már nekem..
Válasz #5993. hozzászólásra
És itta sok munka közepén hagyott cserbe mindkettő..Tegnap az..ma ez...Ezt nem felejtem el nekik...Vlagyik rábasztok mert egy olajcsere kimarad!!!

Ez a tengely már nagyon régóta csavarodott...Nem friss törés..Lehet látni a kerékagy tengelyén hogy csavarodott a tengely..Ez nem is annyira aggaszt...A másik vlagyi jobban..Ott egy csapágy törött valószínű valahol a váltóba..Az az igazán nagy meló..