Sziasztok ! Kis segítséget szeretnék kérni . Kicseréltem a hidraulika olajat és azóta nem emel rendesen . Lehetséges hogy lelevegősödött ? A szintet már többször megnéztem . Előre is köszi .
Válasz #4942 hozzászól Gyula! Köszönöm!! A szimering méreteket nem tudom. A szimering mind a két oldalon van?A lehajtás miatt igy gondolom.Az ellenörző csavar ezért van hogy az olaj folyást észre lehessen venni.(ami alul van)Mégegyszer kösz.
A fülketartó csavarokat kiszeded hébérrel megemeled levenni nem kell a fülkét.
Leszeded a lehajtást a difibőlkijön azzal nincs gond
kicseréled a szalagot és mehet vissza, a szimeringeket is érdemes kicserélni nehogy befolyon utána az olaj a fékez.
Ezzel én is tisztába vagyok hogy a lehajtást le kell szerelni. Ami fejtörést okoz nekem: A fülkét le kell bontani? ( a lehajtásra van rögzitve)A lehajtás kicsuszik a diferenciálmúböl vagy a váltot is szét kell szedni. Ezekre kérnék választ. Köszi.
Válasz #4531. hozzászólásra
Remélem te már túl vagy ezen a szerelésen én lassan kezdeném de még tanácstalan vagyok. Sikerült-e fék cser? Sikerült a meló a mit hogyancsináltál
érdekelnének ha megosztanád velem, Köszi.
Ti olyan gépeket amik vontatottak és kardán meghajtásosak (permetező, trágyaszóró ) mire szoktátok akasztani ? Hashúzúra v. van vmi profibb megoldás h. kevesebbet kelljen szerelni ?
Sziasztok!
Működőképes T 25 motort keresek (legalább ne legyen eltörve a főtengelye) Ha valaki tud ilyen motort írjon itt vagy e-mail: juhaszz@freemail.hu
Köszi, üdv: Zoli!
Üdv mindenkinek!
Keresnék 9,5-32 es gumit a trakira müszakira alkalmas állapotban.Ha valaki tudna véletlen nagyo megköszönném mert sajnos az uj aranyáron van.Elöre is köszi
Sziasztok!Túl nagy a holtjáték a T-25-ös trakimon,kb(45 fok)és szerettem volna rajta állítani,de az állító csavar ami a kormánymű oldalán van,már nem tudok csavarni kifelé!Jól tudom?Kifelé kell tekernem,hogy csökkenjen a mozgása?Megpróbáltam befelé is,de csak nagyobb lett!Aki tudja,hogy mi lehet a baj,kérem segítsen!Előre is köszi!
De tudom,hogy néz ki!Én azt úgy értettem,hogy milyen csatlakozót lehetne venni a vlagyihoz hogy néz ki.Milyen illik rá,hogy birjak kocsit billenteni?Vagy mindegy.
Okés ! Köszönöm a segítséget ! Lehet méh egy komoly kérdésem ? Az első sárvédő amit adtak a géphez az lehetetlen felrakni rá . Gondolom valami még hiányzik vagy nem ehhez való . Nem tudnál fényképet feltenni róla hogy hogyan néz ki ? Előre is köszi.
Hali ! Egy kis segítséget szeretnék kérni . Vettem egy T25A-t nem volt benne hátsó üveg így hát vettem egyet, de az kicsit kisebb mint a helye és beesik. Valakinek van valami ötlete hogy mit tehetnék? Előre is köszi !
hali
az arra jó h dobsz rá 1 gyorscsatit és már billentheted a pótot és mivel a hidralika két monkautat tud ( nem a billentő henger) azért van 2 cső...
figyu 1 csapot kell kihúzni csak ott a harangnál, nem nagy vaszisz...
aztán ott vissza tolod a kart előre koppig, és ugyebár a pedálod fönt van mert a rugó húzza...
a harangnál az előre hajtott karocskához szétcsavarod a azt a kis orsócskát, aztán vissza a csapszeg, a fülkébe a padlólemeztől mérsz,nyomod a pedált... és érzed hogy mikortól feszül a pedál annyi a holtjátékod.
namost addig játszol ott lent azzal a kis orsóval amég el nem éred a könyvében irt paramétereket...
hát nekem tovább tartott ezt megfogalmazni és leirni, mint beállítani a kuplungholtjátékot a trakin
Aha, nem teljesen világos. A pedálnál hol mérjem meg? Mert a könyv 3 cm-t ír és kisebb állításnál a rudazaton kell állítani. Én abba se vagyok biztos h. kell, szétbontani meg nagyon nem akarom mert dolgozik minden nap. Am 885 munkaóra van benne.
Üdv.Mindenkinek!T-25-re szeretnék első sárvédőket venni,csak az a baj,hogy még a Habi-nál sincs!A 80-as MTZ-nek hasonló van,csak kicsit nagyobb.Nem tudom,hogy össze lehetne-e hozni valahogy!Szerintetek megoldható
Hahó!
az a helyzet hogy biszti hogy nem szinkronos a T30 as
a kuplung holtjátékot pedig úgy lődd be, hogy ugyebár a rugó koppig fölhúzza a kart, te ebbe az állásba vedd le a kuplung harangnál a rudazatot és mindjárt látni is fogod hogy van e egyátalán holtjátékod, ha kell valamelyik irányba tekerni akkor ott szépen össze tudod hangolni
Hello!
Akkor belenyúltál. T-30-at nekünk is festeni kellene erősen. Váltóját nem tudod szinkronos a vlagyinak? Mert ha 6ból tenném 4be szinte meg kell állni. Meg kuplung holtjátéknak 25-30 mm-t ír a könyv. Azt honnan kezdve kell mérni, mert a pedál eléggé felemelkedik ah. a rúgók felhúzzák, és nem-e ezért veszi nehezen a visszaváltást h. állítani kellene. Kössz a segítséget előre is.
Hali Márk!
fújom, elégé szétszedtem, se ablak se ajtó se teteje,se sárvédő sőt a fülke is ki van pakolva teljesen belülről.
kárpitok is kiszedve trepnik, tank, munkahenger... stb
elég jól szétbombáztam
de majd összerakni.... nem lesz gyenge...
25342 hozzászólás
Sziasztok ! Kis segítséget szeretnék kérni . Kicseréltem a hidraulika olajat és azóta nem emel rendesen . Lehetséges hogy lelevegősödött ? A szintet már többször megnéztem . Előre is köszi .
Válasz #4942 hozzászól Gyula! Köszönöm!! A szimering méreteket nem tudom. A szimering mind a két oldalon van?A lehajtás miatt igy gondolom.Az ellenörző csavar ezért van hogy az olaj folyást észre lehessen venni.(ami alul van)Mégegyszer kösz.
Válasz #4941. hozzászólásra
A fülketartó csavarokat kiszeded hébérrel megemeled levenni nem kell a fülkét.
Leszeded a lehajtást a difibőlkijön azzal nincs gond
kicseréled a szalagot és mehet vissza, a szimeringeket is érdemes kicserélni nehogy befolyon utána az olaj a fékez.
Válasz #4940. hozzászólásra
Ezzel én is tisztába vagyok hogy a lehajtást le kell szerelni. Ami fejtörést okoz nekem: A fülkét le kell bontani? ( a lehajtásra van rögzitve)A lehajtás kicsuszik a diferenciálmúböl vagy a váltot is szét kell szedni. Ezekre kérnék választ. Köszi.
Válasz #4937. hozzászólásra
Az nem lesz egyszerű az egész lehajtást le kell venni hogy kicseréld azt a szaros fékszalagot nagy marha volt aki ezt igy megtervezte.
Válasz #4531. hozzászólásra
Remélem te már túl vagy ezen a szerelésen én lassan kezdeném de még tanácstalan vagyok. Sikerült-e fék cser? Sikerült a meló a mit hogyancsináltál
érdekelnének ha megosztanád velem, Köszi.
Válasz #4936. hozzászólásra
Szia én a emelő karokra készítettem egy vonófejet amit feltudok szerelni könnyedén.
Sziasztok!
Szeretnék a T/25-ön fékszalagot cserélni.Ebben kérek segítséget főbb szerelési fogásokat valaki leírná. Köszönöm előre is.
Ti olyan gépeket amik vontatottak és kardán meghajtásosak (permetező, trágyaszóró ) mire szoktátok akasztani ? Hashúzúra v. van vmi profibb megoldás h. kevesebbet kelljen szerelni ?
Sziasztok!
) Ha valaki tud ilyen motort írjon itt vagy e-mail: juhaszz@freemail.hu
Működőképes T 25 motort keresek (legalább ne legyen eltörve a főtengelye
Köszi, üdv: Zoli!
Üdv mindenkinek!
Keresnék 9,5-32 es gumit a trakira müszakira alkalmas állapotban.Ha valaki tudna véletlen nagyo megköszönném mert sajnos az uj aranyáron van.Elöre is köszi
Sziasztok!Túl nagy a holtjáték a T-25-ös trakimon,kb(45 fok)és szerettem volna rajta állítani,de az állító csavar ami a kormánymű oldalán van,már nem tudok csavarni kifelé!Jól tudom?Kifelé kell tekernem,hogy csökkenjen a mozgása?
Megpróbáltam befelé is,de csak nagyobb lett!Aki tudja,hogy mi lehet a baj,kérem segítsen!
Előre is köszi!
Válasz #4931. hozzászólásra

én a habinál vettem osztrák gyorscsatit
2050 Ft volt darabja. majd lefényképezem neked
Válasz #4927. hozzászólásra

De tudom,hogy néz ki!Én azt úgy értettem,hogy milyen csatlakozót lehetne venni a vlagyihoz hogy néz ki.Milyen illik rá,hogy birjak kocsit billenteni?Vagy mindegy.
Régi lengyel permetező alkatrészt nem tud valaki ???

Hát passzolni kellene neki csak olyan mintha nagyobb lenne a kerék ? Az lehet ? Ha nem lenne gumi a felnin akkor jó lenne ! Azért kössssz.
Válasz #4926. hozzászólásra
Azt nemtoom..Pedig ez 100%hogy vlagyié..És ahova fel akarod tenni onnan nem hiányzik semmi???
Válasz #4912. hozzászólásra
Ati! ne csináld már hogy nem tudod hogy néz ki egy olaj gyorscsatlakozó
Akko mé nem tudom feltenni ?
Válasz #4924. hozzászólásra
Ennek semmi baja!!!Ez egy balos sárvédő!!!Az enyém is ilyen!!!
Válasz #4922. hozzászólásra

Rakjál fel Te képet és megmondom mi a gáz a sárvédővel...
Okés ! Köszönöm a segítséget ! Lehet méh egy komoly kérdésem ? Az első sárvédő amit adtak a géphez az lehetetlen felrakni rá . Gondolom valami még hiányzik vagy nem ehhez való . Nem tudnál fényképet feltenni róla hogy hogyan néz ki ? Előre is köszi.
Válasz #4920. hozzászólásra
ez nem vlagyi szélvédő..Vidd vissza...amit én vettem 65magas,77.5felül,88alul.. és ez a kissebb fajta...
64,3 magas
78,5 lent
77 fent
Válasz #4918. hozzászólásra
mérd meg a pontos méretét...van nekem is kinn egy én is megmérem..Mérd meg a magasságát,és a legszélesebb,illetve a legkeskenyebb részét...
Azt nem tudjátok életlenül hogy a kis üveghez van-e olyan szegélygumi amivel be tudom tenni ? Vag vennem kell egy másik üveget .
Szegélygumit a régit szerettem volna visszatenni nem a nélkül próbálkoztam . :-) 6300ért adták az üveget , de azt nem mondták hogy van kétfajta .
Válasz #4914. hozzászólásra
Szia!!!Tudod hogy két fajta vlagyi hátsó szélvédő van???Egy kisebb és egy nagyobb!!!Mennyiért vetted???
Válasz #4914. hozzászólásra
Szegélygumit is vegyél,akkor jó lesz!
Hali ! Egy kis segítséget szeretnék kérni . Vettem egy T25A-t nem volt benne hátsó üveg így hát vettem egyet, de az kicsit kisebb mint a helye és beesik. Valakinek van valami ötlete hogy mit tehetnék? Előre is köszi !

Konténerszállítónál kell például mind a kettő csatlakozó.
Válasz #4911. hozzászólásra
Nem tudom,hogy néz ki a csati!
Kössz!
Tieden van rajta csatlakozó?Ha van csinálj már róla 1 képet ha lehet.
Válasz #4910. hozzászólásra
és mivel a hidralika két monkautat tud ( nem a billentő henger) azért van 2 cső...
hali
az arra jó h dobsz rá 1 gyorscsatit és már billentheted a pótot
Sziasztok!.jpg)

Ez a cső mire szolgál a vlagyin?Van mind a 2 oldalán.
Gondolom a kipperes kocsiknál használható.De minek 2 tö csö a vlagyin?
Üdv !
Az érdekelne h. a T-30 megbírkózna-e egy 10 hl-s axiál ventilátoros permetezővel? A szivattyú 100-120 l/min 50 bar.
http://www.youtube.com/watch?v=8Oib26vtdVI
Itt a videó amin munkában a gép. Sokat nem látni mert éjszaka volt már.
Ahhha nagyon köszönöm most már minden világos. Először azt hittem le kell venni a fedelet a váltó szerelőnyílásáról.
Válasz #4905. hozzászólásra

figyu 1 csapot kell kihúzni csak ott a harangnál, nem nagy vaszisz...
aztán ott vissza tolod a kart előre koppig, és ugyebár a pedálod fönt van mert a rugó húzza...
a harangnál az előre hajtott karocskához szétcsavarod a azt a kis orsócskát, aztán vissza a csapszeg, a fülkébe a padlólemeztől mérsz,nyomod a pedált... és érzed hogy mikortól feszül a pedál annyi a holtjátékod.
namost addig játszol ott lent azzal a kis orsóval amég el nem éred a könyvében irt paramétereket...
hát nekem tovább tartott ezt megfogalmazni és leirni, mint beállítani a kuplungholtjátékot a trakin
Válasz #4902. hozzászólásra
Aha, nem teljesen világos. A pedálnál hol mérjem meg? Mert a könyv 3 cm-t ír és kisebb állításnál a rudazaton kell állítani. Én abba se vagyok biztos h. kell, szétbontani meg nagyon nem akarom mert dolgozik minden nap. Am 885 munkaóra van benne.
Válasz #4903. hozzászólásra
Üdv!
Én saját magam csináltam rá.
Üdv.Mindenkinek!T-25-re szeretnék első sárvédőket venni,csak az a baj,hogy még a Habi-nál sincs!A 80-as MTZ-nek hasonló van,csak kicsit nagyobb.Nem tudom,hogy össze lehetne-e hozni valahogy!Szerintetek megoldható
Válasz #4901. hozzászólásra
Hahó!
az a helyzet hogy biszti hogy nem szinkronos a T30 as
a kuplung holtjátékot pedig úgy lődd be, hogy ugyebár a rugó koppig fölhúzza a kart, te ebbe az állásba vedd le a kuplung harangnál a rudazatot és mindjárt látni is fogod hogy van e egyátalán holtjátékod, ha kell valamelyik irányba tekerni akkor ott szépen össze tudod hangolni
Válasz #4899. hozzászólásra
Hello!
Akkor belenyúltál. T-30-at nekünk is festeni kellene erősen. Váltóját nem tudod szinkronos a vlagyinak? Mert ha 6ból tenném 4be szinte meg kell állni. Meg kuplung holtjátéknak 25-30 mm-t ír a könyv. Azt honnan kezdve kell mérni, mert a pedál eléggé felemelkedik ah. a rúgók felhúzzák, és nem-e ezért veszi nehezen a visszaváltást h. állítani kellene. Kössz a segítséget előre is.
Válasz #4897. hozzászólásra

De reméljük jó mélyre..Mert ha az arra járó csajok szagot fognak.....
Válasz #4893. hozzászólásra
nem lesz gyenge...
Hali Márk!
fújom, elégé szétszedtem, se ablak se ajtó se teteje,se sárvédő sőt a fülke is ki van pakolva teljesen belülről.
kárpitok is kiszedve trepnik, tank, munkahenger... stb
elég jól szétbombáztam
de majd összerakni....
Válasz #4897. hozzászólásra

Válasz #4895. hozzászólásra

Nem biztos sógi.
Lehet,hogy csak elásta valahol.
Válasz #4895. hozzászólásra

Ebben igazad van!
Válasz #4894. hozzászólásra

Akkor azt nem mondhatjuk hogy a "kutyának sem köll"!