Válasz Földönfuto #1787. hozzászólásáraA Lukoilos témához fűzném,
Ma kérdezte a fiam a 240 literes kedvezmény megszünt,,(erre adtak 10ftot),de a 20 liter után adják az 5 Ft kedvezményt!
Ma megint voltam gázolajért,direkt rákérdeztem a srácra,hogy ennél az árnál marad-e nekik valami,bólogatott hogy igen,és megjegyezte,hogy a mezőgazdasági kedvezményt viszont nem tudják adni.Mondom azt sejtettem.
Válasz máris szomszéd #1781. hozzászólásáraa kukorica az elmult 6-8 évben hatósági áras volt...valahol a 7-9000 ft kellene lennie mindig..a 43 ft os kuki na az volt a hatósági ár
Válasz Ares 826 #1779. hozzászólásáraEz olyan kb,hogy én leszarom mennyi a kukorica nagyker ára,ha az állam bácsi kötelez téged hogy kevesebbért add. Sőt akkor mindjárt többet is veszek tőled,hogy még szarabbul járj.
Válasz Bárány #1752. hozzászólásáraIgen, ezt látom én is, hogy itt a legnagyobb baj, hogy becsukták az aranytojást tojó tyúkot a “szomszédok”…….megroggyant a kiszámíthatóság. Ami eddig jött, annak úgy nézz ki, hogy mindnek a picsájára vágtak, no tartalék.
Válasz Büresz #1742. hozzászólásáraMost nem fog elhiteted, nálunk is megszűnt a 10 ft kedvezmény az ár mostani visszabutítása miatt! De így még jobb mert lett még a 10 ft felett 13 kedvezmény.
, én örülök neki.
Válasz bandigh #1751. hozzászólásáraCsak arra utaltam,hogy a bevételed egy részét,neked is félre kell tenni,nem várt kiadásokra!Mindet te sem csónakázod el!
Válasz VMisi #1754. hozzászólásáraPláne, ha egy idő után csak prémium lesz.
Állítólag durván eltolódott a kereslet a 480-as alapüzemanyagok felé, plusz a határok közelében is több fogy.
Válasz Bárány #1752. hozzászólásáraA prémium üzemanyagokon behozzák majd a maradékot.
Amúgy nem nagyon sajnálom őket, mert itt az egyik maszek kis hálózat kútján több mint 20 Ft-tal volt drágább az üzemanyag, mint az innen 100 km-re levő kútján. Pedig ott sem adták veszteséggel még pár hete.
Válasz medikus #1750. hozzászólásáraAlmát az almával!????
Egy agrárgazdaságnak a jellegéből fakadóan mindig készülni kell egy-egy mínuszos szezonra is.
A benzinkút másképp működik.
Legalábbis eddig mindenki az hitte...
Válasz medikus #1750. hozzászólásáraIgazd van. Van hogy minuszos valami.. De azért mert aszály van, vagy mert elcsesztem a gyomirtást, vagy csak úgy szimplán. De hatósági árképzés miatt még nem volt -eddig- ilyen.
Válasz Ares 826 #1740. hozzászólásáraÉn azt mondom ami itt van, a héten meglesz kb mindenki. Az hogy máshol november végén szeretnek aratni, meg szántani, arról én nem tehetek. Enber.
Válasz bandigh #1739. hozzászólásáraTe lázas vagy???? Hol mentek le az őszi munkák, rengeteg még a vágatlan kucca, és most jön a java az őszi szántásnak! Járjál már egy kört az országban ember!
5539 hozzászólás
Válasz III.Gyula #1788. hozzászólásáraÉn is ott tankolok,gondolom a 20l főlőtti az a mobil appos téma,az havi kétszer vehető igénybe.
Válasz Földönfuto #1787. hozzászólásáraA Lukoilos témához fűzném,
Ma kérdezte a fiam a 240 literes kedvezmény megszünt,,(erre adtak 10ftot),de a 20 liter után adják az 5 Ft kedvezményt!
Ma megint voltam gázolajért,direkt rákérdeztem a srácra,hogy ennél az árnál marad-e nekik valami,bólogatott hogy igen,és megjegyezte,hogy a mezőgazdasági kedvezményt viszont nem tudják adni.Mondom azt sejtettem.
Válasz barazdabetyar. #1776. hozzászólására2021.11.10 Nettó 370,--
mekkora lehet a tolongás ,Lölö kétszer is sorbaáll
Válasz máris szomszéd #1778. hozzászólásáraAkkor is megmentjük a benzinkutasokat,ha akarják,ha nem.
Válasz barazdabetyar. #1776. hozzászólására11.15.-én nettó 371,86.-
Válasz máris szomszéd #1781. hozzászólásáraa kukorica az elmult 6-8 évben hatósági áras volt...valahol a 7-9000 ft kellene lennie mindig..a 43 ft os kuki na az volt a hatósági ár
Válasz Ares 826 #1779. hozzászólásáraEz olyan kb,hogy én leszarom mennyi a kukorica nagyker ára,ha az állam bácsi kötelez téged hogy kevesebbért add. Sőt akkor mindjárt többet is veszek tőled,hogy még szarabbul járj.
Na pont ezért lenne érdekes mennyi is az annyi.
Válasz barazdabetyar. #1776. hozzászólásáraUkrajnában 372 a gázolaj a kutakon.
Nem hiszem, hogy 420 -nál több a nagyker ár (tippre).
Válasz máris szomszéd #1778. hozzászólásáraÉn leszarom mennyi a nagyker ára, a kúton a fizető a lényeg számomra!
Válasz Ares 826 #1777. hozzászólásáraHa nem tudjuk mennyi a mol nagyker ára akkor tiszta fölöslege itt száj karatézni.
Válasz barazdabetyar. #1776. hozzászólásáraAz most téged miért érdekel???? Az a lényeg hogy a kúton csak 480 lehet max!
Most akkor mennyi a mol nagy ker.ár?
Válasz sirhanzoltan #1773. hozzászólásáraMost úgy lesz, hogy lehozza neked az 1 köböt 480-ért, meg még kézbe fizet neked 15 ezret, hogy hozhatta.
Ja, nem.
Válasz medikus #1771. hozzászólására

Látott valaki bezárt kutat? Nem, akkor nem lehet ilyan nagy a baj. Nekem a kis kút is agott eddig 15 forint kedvezményt és még házhoz is hozza.
Válasz Toxi #1766. hozzászólásáraTéged orvos látott mostanában ???????
Válasz Ares 826 #1770. hozzászólásáraAzerbajdzsánban!
Válasz Toxi #1766. hozzászólásáraHát ilyen hazánkban mostanában nem volt! Te a MARSON tankoltál esetleg vagy a PLUTÓN?????
Válasz Földönfuto #1768. hozzászólásáraMikor 30-40 ft-okat fogtak literenként,azt vajon hova tették?

Válasz Toxi #1766. hozzászólásáraÉs az hogy élt meg eddig,ha már a 480 is veszteséges állítólag?
Válasz bandigh #1757. hozzászólásáraAhhoz a jóval olcsóbb kúthoz még messzebbre kell vinni a kamionnak.
Azt nevetem ,hogy ahol edddig 480 alatt volt most ott is megemelték 480 ra
Válasz Claastra. #1734. hozzászólásáraIgazad van a magyar csak acsarkodni tud
Válasz ..,-:) #1761. hozzászólásáraHiába,ha nincs mivel megtölteni a tartályokat!Csak péksüteményt nem engednek árulni!
Válasz bandigh #1739. hozzászólásáraEz mától van. Ebben lehet kb nettó 5-10 Ft/l mozgás, éves, előre leszerződött és teljesített feltételek mellett:

Válasz Bárány #1752. hozzászólásáraIgen, ezt látom én is, hogy itt a legnagyobb baj, hogy becsukták az aranytojást tojó tyúkot a “szomszédok”…….megroggyant a kiszámíthatóság. Ami eddig jött, annak úgy nézz ki, hogy mindnek a picsájára vágtak, no tartalék.
Válasz medikus #1759. hozzászólásáraNem hinném, hogy a töltet lenne ott az érték………..
Válasz Büresz #1742. hozzászólásáraMost nem fog elhiteted, nálunk is megszűnt a 10 ft kedvezmény az ár mostani visszabutítása miatt! De így még jobb mert lett még a 10 ft felett 13 kedvezmény.

, én örülök neki.
Válasz ..,-:) #1758. hozzászólásáraFőleg teli tartályokkal!

Tessék: Én is szívesen átvenném…..
Válasz VMisi #1754. hozzászólásáraNe is, az üzemanyag meg teleportál
Válasz bandigh #1751. hozzászólásáraCsak arra utaltam,hogy a bevételed egy részét,neked is félre kell tenni,nem várt kiadásokra!Mindet te sem csónakázod el!
Válasz VMisi #1754. hozzászólásáraPláne, ha egy idő után csak prémium lesz.
Állítólag durván eltolódott a kereslet a 480-as alapüzemanyagok felé, plusz a határok közelében is több fogy.
Válasz Bárány #1752. hozzászólásáraA prémium üzemanyagokon behozzák majd a maradékot.
Amúgy nem nagyon sajnálom őket, mert itt az egyik maszek kis hálózat kútján több mint 20 Ft-tal volt drágább az üzemanyag, mint az innen 100 km-re levő kútján. Pedig ott sem adták veszteséggel még pár hete.
Válasz Bárány #1752. hozzászólásáraKérdőjelek nélkül.
Válasz medikus #1750. hozzászólásáraAlmát az almával!????
Egy agrárgazdaságnak a jellegéből fakadóan mindig készülni kell egy-egy mínuszos szezonra is.
A benzinkút másképp működik.
Legalábbis eddig mindenki az hitte...
Válasz medikus #1750. hozzászólásáraIgazd van. Van hogy minuszos valami.. De azért mert aszály van, vagy mert elcsesztem a gyomirtást, vagy csak úgy szimplán. De hatósági árképzés miatt még nem volt -eddig- ilyen.
Válasz bandigh #1739. hozzászólásáraNeked se mindig fede
zi a bevétel a kiadást!Ha igen,akkor jó!De kell hogy legyen kitartásod is!Nekik is!
Válasz VMisi #1748. hozzászólásáraNálunk se sok van már.
Válasz Ares 826 #1740. hozzászólásáraItt is lement a java.
Válasz Büresz #1742. hozzászólásáraEz az akció itt is van évek óta, de most megszűnt természetesen.
Válasz Bárány #1744. hozzászólásáraEl is érkeztünk a nullához
Válasz Büresz #1742. hozzászólásáraEzek nyilván hatálon kívül helyeződnek, átmenetileg
Válasz bandigh #1739. hozzászólásáraKb. ez a max. 5 Ft volt az árplafon bevezetéséig. Azóta bruttó 5 Ft-ot emelkedett a benzin nagyker ára.
Válasz Ares 826 #1740. hozzászólásáraÉn azt mondom ami itt van, a héten meglesz kb mindenki. Az hogy máshol november végén szeretnek aratni, meg szántani, arról én nem tehetek. Enber.
Nálunk a lukinyjó 240l felett enged 10 forintot kb fél-1 éve. Most nem tudom mi a helyzet. Van még egy kevés maradék olcsóm.
Válasz barazdabetyar. #1738. hozzászólásáraEzt mondom én is, nálunk a kutas 1000 liter vásárlás felett az 10 forint kedvezményt!
Válasz bandigh #1739. hozzászólásáraTe lázas vagy???? Hol mentek le az őszi munkák, rengeteg még a vágatlan kucca, és most jön a java az őszi szántásnak! Járjál már egy kört az országban ember!