Népbutító faxságok ezek a kereskedelmi csatornák... csordába terelik az embereket aztán oda hajtják őket ahová akarják...
Egy ilyen "tehetség" se képes megállni a saját lábán vagy eltűnik a sülyesztőben vagy ha nagyon "profi" akkor még pár évig eljár haknizni. A média meg röhög rajtuk, jót kaszál és hülyíti a népet. Olyan műsor mai valami (nemzeti)értéket adna át véletlenül sincs... agymosás van itt. Azt súgják hogy melózzál, menj haza ülj le a tv elé és majd mi megmondjuk mi a jó neked, mit tegyél, mit vegyél. Ne legyenek önálló gondolataid mert azzal csak a bajuk van.
A video alatt "beágyazás"-ra jobb egérgombbal klatty- másolás. Itt a hsz-ablak alatt "Új video" -ba "Beillesztés". Klatty mellette arra, hogy "Elment". Aztán "Mehet".
Nálam sincs zene a gépben, kilőném vele az egyik fontos diagnoszikai eszközt, a hallásom és bizony volt már, nem 1* hogy kellet. Pl: mikor kifogy a tank és kezd kihagyni a motor.
Válasz #906. hozzászólásraKöszi ha lenne értelme a a kis trakimba zenét rakni csak ilyen és ehez hasonló zenék szólnának de nem biztos , hogy egy kisebb falusi disco zenei felhozatala elég lenne az "idős hölgy "túlharsogásához
A video alatt van a beágyazás,rákatt,bekékül,klikk,kivágás, a forumon uj hozzászólás,embed-be klikk,másolás,elküld,megjelenik a vidi képe,baloldalon kis zöld betüvel beillesztés arra katt elküld,és már itt is vagyunk.
5796 hozzászólás
A gyertya még ég....
Válasz #943. hozzászólásra
TVt nem nagyon nézek. 
Nekem megvan pár CDjük.
Válasz #847. hozzászólásra

Népbutító faxságok ezek a kereskedelmi csatornák... csordába terelik az embereket aztán oda hajtják őket ahová akarják...
Egy ilyen "tehetség" se képes megállni a saját lábán vagy eltűnik a sülyesztőben vagy ha nagyon "profi" akkor még pár évig eljár haknizni. A média meg röhög rajtuk, jót kaszál és hülyíti a népet. Olyan műsor mai valami (nemzeti)értéket adna át véletlenül sincs... agymosás van itt. Azt súgják hogy melózzál, menj haza ülj le a tv elé és majd mi megmondjuk mi a jó neked, mit tegyél, mit vegyél. Ne legyenek önálló gondolataid mert azzal csak a bajuk van.
Válasz #942. hozzászólásra

Ebben a pillanatban volt a tévében.
Mindig érdemes hallgatni!
Válasz #850. hozzászólásra

Ez ZENE és SZÖVEG! A szó legnemesebb értelmében!
Ezt nagyon birom!!!
Ezt jól össze rakták !!!!!!!
Válasz #935. hozzászólásra
Igen.......,mit mondanának az azóta eltelt időszakra....
Jó lenne... Hiányoznak nagyon. Főleg így, karácsony közeledtével...
Ez mondjuk mehetett volna az aktuális politikába is

Jó éjszakát!
Válasz #931. hozzászólásra

Egészen biztos!
Válasz #930. hozzászólásra
Operát is többen szeretnék,ha ebben a stilusban adnák elő a magas hangzásokat . :DDD
Válasz #929. hozzászólásra

Imádom!!!
És ez is.MIND
A mai napig ez az egyik kedvencem

Válasz #912. hozzászólásra

Szerinted én nem ezt irtam?Csak egy kicsit érthetöbben
...a lázadó ifjúságnak - is -
Válasz #923. hozzászólásra
Ez meg lázadó ifjuságnak való .és ballagásra,szülői ház elhagyásakor !!
Válasz #920. hozzászólásra
Gyerek ismerőseimnek,ezt szoktam feltenni az oldalaikra .
Válasz #921. hozzászólásra

Nagyon jókat gyűjtögettél össze!
Válasz #919. hozzászólásra
Iwiw zenedobozomból csipegetek . :D
Válasz #918. hozzászólásra

Ezt is imádom! Csupa olyan zene, ami boldoggá tesz..
Válasz #917. hozzászólásra
De rég hallottam....
Nagyon szép!
Válasz #916. hozzászólásra
Ünnepekre egy kis nyugtató !!
Válasz #916. hozzászólásra
Együtt legyenek a szép zenék !
Válasz #915. hozzászólásra

Ez gyönyörű!!!
Álmodj szépet!
Jócakát !
Válasz #913. hozzászólásra
Most olvastam éppen.
Mondjuk én egyiknek sem szurkoltam.
nah , ki nyerte az xfaktort?

Válasz #903. hozzászólásra
Egyszerűbben is lehet...
A video alatt "beágyazás"-ra jobb egérgombbal klatty- másolás. Itt a hsz-ablak alatt "Új video" -ba "Beillesztés". Klatty mellette arra, hogy "Elment". Aztán "Mehet".
Válasz #910. hozzászólásra
Nálam sincs zene a gépben, kilőném vele az egyik fontos diagnoszikai eszközt, a hallásom és bizony volt már, nem 1* hogy kellet. Pl: mikor kifogy a tank és kezd kihagyni a motor.
Válasz #906. hozzászólásraKöszi ha lenne értelme a a kis trakimba zenét rakni csak ilyen és ehez hasonló zenék szólnának de nem biztos , hogy egy kisebb falusi disco zenei felhozatala elég lenne az "idős hölgy "túlharsogásához
Válasz #906. hozzászólásralátnád a csajom!
ehhi
Válasz #907. hozzászólásraheuréka sikerült
Válasz #905. hozzászólásra

Ne add fel, neked legalább van ízlésed.
Válasz #904. hozzászólásrana talán majd legközelebb
Válasz #901. hozzászólásraköszönöm majd mindjárt +próbálom
Válasz #899. hozzászólásra

Válasz #900. hozzászólásra

A video alatt van a beágyazás,rákatt,bekékül,klikk,kivágás, a forumon uj hozzászólás,embed-be klikk,másolás,elküld,megjelenik a vidi képe,baloldalon kis zöld betüvel beillesztés arra katt elküld,és már itt is vagyunk.
Válasz #899. hozzászólásraez az király vagy hadtudják + a népek milyen az igazi fém zene köszi szépen , de hogy lehet feltölteni?
Válasz #898. hozzászólásra
Ez az??
Válasz #897. hozzászólásrasajna nem tudom , hogy lehet klippet feltölteni a youtube-ról a segítséget +köszönném
Engem ez a zene tesz boldoggá Manowar - Warriors of the World United (alternate version) [HD 720p]