Mezőgazdasági gép és gépészet hírek

A hír megjelenési dátuma:
1 hét
1 hónap
3 hónap
1 év
Érdekelnek a legújabb traktorok, mezőgazdasági gépek és nagyhaszon gépjárművek? Gépészet rovatunkban megismerheted a legújabb fejlesztéseket, megoldásokat a mezőgazdasági géppiacon.
 • Megérkeztek az új 900 és 800 Vario traktorok

  2013. október 16., szerda 15:11 Gépészet Hirdetés

  A Fendt traktorok 800 és 900-as gyártási sorozatai a 200 LE feletti teljesítménykategóriában, 33% piaci részesedéssel - Nyugat- és Közép-Európa abszolút piacvezetői. Egyik mezőgazdasági gépgyártó sem ismeri olyan jól a mezőgazdásági bérvállalkozások és nagy gazdaságok igényeit és követelményeit, mint a Fendt, aki ezen ismeretet képes...

 • Permetező, rakodógép, ágaprító - hamarosan gép-arzenált sorsolunk ki olvasóink között!

  2013. október 13., 19:46 Gépészet Hirdetés

  Egy FarmGép permetezőgép örökbe, egy Weidemann rakodógép- és egy Volverini ágaprító pedig egy hetes használatra keresi gazdáját az Agroinform olvasói között. Igen, ennek fele sem tréfa, három gépet sorsolunk ki hamarosan az új szakmai hírlevelünkre feliratkozók között!

 • Aranyérmes díjazottak Európa legnagyobb mezőgazdasági gépkiállításán - Agritechnika 2013.

  2013. október 08., kedd 17:38 Gépészet

  A világelső mezőgazdasági gépkiállításaként számon tartott Agritechnikán csak úgy sziporkáznak majd az újdonságok! Négy aranyérmet és harminchárom ezüstérmet osztott ki a hannoveri kiállítás zsűrije – az aranyérmes innovatív gépeket most részletes cikkben ismertetjük!

 • A Nitro nagytestvérei

  2013. október 08., kedd 13:36 Gépészet Hirdetés

  A Nitro nagytestvéreiről készült "kémfotókat" egy a hétvégén olaszországi borvidéken járt újságíró ismerősünk küldte.

 • Multiva, Bobcat és Agrárin szántóföldi bemutató lesz október 11-én Besenyőteleken

  2013. október 07., hétfő 13:07 Gépészet Hirdetés

  Közös bemutatónapot tartanak a Bobcat és a Multiva márkák magyarországi képviselői, a DM-Ker Kft. és a Ragrár 2007 Kft., valamint a balatonfenyvesi Agrárin Kft., 2013 október 11-én pénteken, a Heves megyei Besenyőtelken, a 33-as út mellett.

 • A Valkon Kft. bemutatja: Szántóföldi gépbemutató Simba Great Plains gépekkel (+Képek!)

  2013. október 07., hétfő 09:30 Gépészet Hirdetés

  A Valkon Kft. a KWS Magyarország Kft. és a Bayer Hungaria Kft. közös elméleti és gyakorlati bemutatót tartott Hódmezővásárhelyen. Az előadások után a szántóföldön folytatódott a rendezvény, ahol a Simba Great Plains gépek mutatkoztak be munka közben.

 • ODISYS telephely avató gépbemutatóval! (+Képek!)

  2013. október 07., hétfő 09:27 Gépészet

  Partnereivel közösen ünnepelte az Odisys Bt. új telephelyének átadását. Az őszi munkák aktuális gépeit mozgás közben is megnézhették az érdeklődők az új telephely közelében. A gépekről és a jó hangulatú avató ünnepségről fényképes összeállítással készültünk olvasóink számára.

 • Sorvezető GPS, amely professzionális, megfizethető magyar termék! (+Videó!)

  2013. október 04., péntek 18:34 Gépészet Hirdetés

  Hazai fejlesztésű, professzionális GPS-ekről készítettünk interjút a Landasin Agrogazda Kft. tulajdonosával. Videó összeállításunkból az is kiderül, hogyan lehet a kiváló minőségű sorvezetőkhöz kedvező áron hozzájutni!

 • Befejezi mezőgazdasági gépértékesítő tevékenységét a bábolnai IKR Zrt.

  2013. október 04., péntek 16:30 Gépészet Hirdetés

  Az IKR Zrt. a mai napon bejelentette, hogy a New Holland-dal kötött forgalmazási szerződését a gyártó felmondta, így a nagy múltú cég befejezi a mezőgazdasági gépforgalmazási tevékenységét, elszámol a szállítókkal és a hitelezőkkel, a további működésére vonatkozó döntéseket a menedzsment később fogja meghozni.

 • A Kühne bemutatta KTL 7K/2,5-ös talajlazítóját és a KH 7,2 méter széles talajlezáró nehéz hengerét a 76. OMÉK-on (+VIDEÓ)

  2013. október 01., kedd 12:12 Gépészet Hirdetés

  A magyar tulajdonban lévő, mosonmagyaróvári Kühne Mezőgazdasági Gépgyár megújult arculattal, céglogóval, honlappal, facebook oldallal, és két új géppel, a KTL 7K/2,5-ös talajlazítójával és a KH 7,2 méter széles talajlezáró nehéz hengerével jelentkezett a 76. OMÉK-on.

 • Rendkívüli ajánlatok az Axiál októberi katalógusában (Letölthető!)

  2013. október 01., kedd 11:28 Gépészet Hirdetés

  Megjelent az Axiál októberi katalógusa, amiben gépek, kiegészítők és rendkívüli szolgáltatások várják. Kiváló termékek, fantasztikus árakon!

 • A Vogel-Noot talajművelő eszközei a 76. OMÉK területén. Kiemelt sztár: ProfiDrill D vetőgép (+ VIDEO)

  2013. szeptember 30., hétfő 07:24 Gépészet Hirdetés

  A hazai viszonylatban is egyre több gazdálkodót sikerre segítő, kiváló ár-érték arányú Vogel-Noot termékek a 76. OMÉK területén is megtalálhatók voltak. A figyelmét a legapróbb részletekre is kiterjesztő gyártó ezúttal is kedveskedett újdonságokkal az érdeklődőknek.

 • Müthing szárzúzók – kiváló hatásfok a szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően

  2013. szeptember 25., szerda 10:03 Gépészet Hirdetés

  A Müthing márkanév már nagyon jól cseng Nyugat-Európában, hiszen az ottani gazdálkodók többsége használja ezeket a szárzúzókat a szántóföldi növénytermesztésben, illetve utak-, parkok gondozására.

 • AXIÁL Tökfaragó játék

  2013. szeptember 23., hétfő 12:37 Gépészet Hirdetés

  Készítsen töklámpást az AXIÁL Kft.-ről! Vájja tökbe az AXIÁL Kft. feliratot, logót vagy a cég által forgalmazott gépeket, illetve azok logóit! Legyen kreatív és díszítse kedve szerint! Az alkotásokat fényképezze le és küldje be a jatek@axial.hu –ra!

 • AUSTRO DIESEL finanszírozási akció: minden új Massey Ferguson traktor, kombájn és kockabálázó kamatmentes hitellel, vagy már 20% önerőtől elérhető!

  2013. szeptember 23., hétfő 11:02 Gépészet Hirdetés

  A Massey Ferguson újra egyedi finanszírozási konstrukcióval könnyíti meg a gépberuházást a magyarországi gazdálkodók, gazdaságok számára.

 • Az Auditker gépei csalogatják az OMÉK vendégeit

  2013. szeptember 21., szombat 11:17 Gépészet

  Az OMÉK Auditker szabadterületen lévő 501-es standjára természetesen a Lamborghini újdonsága, a NITRO csalogatja a legtöbb érdeklődőt, ám a traktorkínálat többi tagja is megtekinthető.

 • Díjat kapott az OMÉK-on a Framest ConDisc

  2013. szeptember 19., csütörtök 09:38 Gépészet Hirdetés

  II. helyezést kapott a Framest ConDisc összecsukható tárcsás lazító az OMÉK-on! Az eszköz használatából adódó visszajelzések mellett a mezőgazdasági gépesítés kategóriában elért helyezés is jól példázza a FraConDisc sikerét.

 • Bobcat Multiva szántóföldi bemutatónap Mezőcsáton (+Videó,Képek!)

  2013. szeptember 18., szerda 14:23 Gépészet Hirdetés

  Közös bemutatónapon a Bobcat és a Multiva márkák kizárólagos magyarországi importőrei a DM-Ker Kft. és a Multiva Magyarország Kft. A gyakorlati bemutató helyszíne a Borsod megyei Mezőcsát volt. Résztvevő gépek: Bobcat TL470,Multiva WingMaster 360H vontatott szántóföldi nehéz kultivátor, DiscMaster 6000 rövidtárcsa és az Optima T600 magágy...

 • Megérkezett az első Nitro traktor a Lamborghinitől

  2013. szeptember 18., szerda 11:28 Gépészet Hirdetés

  Az év elején bemutatkozó Lamborghini Nitro modelt már eddig is nagy érdeklődés övezte. Nem véletlen, hiszen rendhagyó formai elemek és jövőbe mutató praktikus megoldások jellemzik.

 • Stílusváltás, termékújdonságok és gépmentő akció – ezzel készül a KÜHNE a ma nyíló OMÉK-ra

  2013. szeptember 18., szerda 08:55 Gépészet

  Ha az újdonságok száma alapján kéne rangsorolni az idei OMÉK kiállítóit, a mosonmagyaróvári KÜHNE biztosan előkelő helyen szerepelne. Az 1856-ban alapított gépgyár ugyanis teljesen megújult arculattal, eddig nem látott termékekkel és egy kreatív gépmentő kampánnyal jelentkezik a 76. OMÉK-on.

 • Közösségi gépmentést szervez a mosoni KÜHNE gyár

  2013. szeptember 18., szerda 08:54 Gépészet Hirdetés

  A KÜHNE Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. 1856 óta készít talajművelő eszközöket Mosonmagyaróváron. A 157 éves gyár az idei OMÉK (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár) nyitónapján pályázatot hirdet, hogy a gazdák és az érdeklődők segítségével megtalálja az ország legrégebbi KÜHNE gyártmányú gépeit. A pincékben,...

 • Habi Kft.: minőségi gépalkatrészekkel szolgálni a vásárlókat

  2013. szeptember 17., kedd 08:57 Gépészet Hirdetés

  Az MTZ, T-25 és munkagépalkatrész forgalmazás terén több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező HABI Kft. 2013-ban is a dinamikus növekedést és a partnerközpontú szemléletet tűzte ki célul.

 • Vaderstad kultivátorok, szemenként vetőgépek munka közben! (+Videó)

  2013. szeptember 13., péntek 10:37 Gépészet Hirdetés

  A Vaderstad innovatív, megbízható minőségű, kiváló üzemeltetési jellemzőkkel bíró munkagépei idén is részt vettek A Nagy Talajművelő Show megmérettetésén. Videó- összeállításunkban megmutatjuk, hogyan dolgoztak a gépek Törökszentmiklóson!

 • Vaderstad kultivátorok, szemenként vetőgépek munka közben! (+Videó)

  2013. szeptember 13., péntek 10:37 Gépészet Hirdetés

  A Vaderstad innovatív, megbízható minőségű, kiváló üzemeltetési jellemzőkkel bíró munkagépei idén is részt vettek A Nagy Talajművelő Show megmérettetésén. Videó- összeállításunkban megmutatjuk, hogyan dolgoztak a gépek Törökszentmiklóson!

 • India: a mezőgazdasági gépgyártás jövője?

  2013. szeptember 11., szerda 11:22 Gépészet Hirdetés

  Már szinte közhely, hogy a nagy világcégek az olcsó munkaerőnek és a komoly fejlesztési lehetőségeknek köszönhetően a távol-keleti országokban gyártanak, még ha nem is teljes gyártás, hanem pusztán az összeszerelés szintjén is. India a gép-, autó-, és haszongépjármű-gyártás területén is komoly fejlődést ért el az elmúlt években.

 • Massey Ferguson gépek húzták a Nagy Talajművelő Show munkaeszközeit! (+Video)

  2013. szeptember 03., kedd 17:34 Gépészet Hirdetés

  A teljes Massey Ferguson-kínálat felsorakozott az idei Nagy Talajművelő Show két helyszínén, hiszen az ma már mindenki számára elképzelhetetlen lenne, hogy a látványos szántóföldi bemutató munkaeszközeit ne a Massey Ferguson gépei húzzák.

 • Müthing szárzúzók – kiváló hatásfok a szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően

  2013. szeptember 02., hétfő 15:54 Gépészet Hirdetés

  A Müthing márkanév már nagyon jól cseng Nyugat-Európában, hiszen az ottani gazdálkodók többsége használja ezeket a szárzúzókat a szántóföldi növénytermesztésben, illetve utak-, parkok gondozására.

 • Volverini ágaprító gépbemutató a Farmer Expo-n (+Videó)

  2013. augusztus 31., szombat 15:28 Gépészet Hirdetés

  Nagy érdeklődés övezte a Zetor-Vas Kft. gépbemutatóit a debreceni Farmer Expo vásárnapjain. A Volverini ágaprító család legnagyobb tagja is minden nap dolgozott- most videó-összeállításban is megmutatjuk, hogyan szerepelt a gép.

 • A Kverneland eszközei a Nagy Talajművelő Show-n is bizonyítottak! (+Video)

  2013. augusztus 29., csütörtök 10:45 Gépészet Hirdetés

  A gazdálkodás technikai tökéletesítésére szakosodott Kverneland csoport magyarországi képviselete a kezdetektől fogva együttműködője a Nagy Talajművelő Show-nak, ahol a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gép- és szolgáltaltás fejlesztője, gyártója és szállítója rendszerint bemutatja újdonságait.

 • Gépbemutató premier és sok más érdekesség a debreceni Farmer Expo-n (+Képek!)

  2013. augusztus 28., szerda 11:26 Gépészet

  A Farmer Expo-n mutatták be Magyarországon először a megújult Ursus traktorokat. A lengyel gépeken kívül is számos újdonságot láthattak a gazdák, a szántóföldi gépbemutatók is sok látogatót vonzottak.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

[bezárás x]