Válasz kulakman #28105. hozzászólásáraIgen nálunk is, több ismerősnek az AKG 01.28-án státusztáltás.... van aki ezzel kapcsolatban esetleg kifizetési határozatot is kapott az elmúlt pár napban?
Én december elején adtam be a kert.gép támogatás kifizetési kérelmét(még van megvásárolandó munkaeszköz) azóta annyi történt hogy január 9 óta státuszba sorolás alatt van. Kezdek aggódni.......
Válasz Precgazd2022 #28100. hozzászólásáraFalugazdász kérdezte meg, miért nem kaptam eddig semmit, azt válaszolták ellenőrzésem volt, minden rendben, de nem küldtek semmit.
Válasz madle #28096. hozzászólásáraSzia! Tudomásom szerint igen, záró kifizetési kérelemnél ki szoktak menni helyszíni ellenőrzésre többségében (90%). De csak azok után ha lementek az esetleges hiánypótlások a kifizetési kérelem vonatkozásában. És természetesen a helyszíni ellenőrzés előtt telefonon és/vagy ügyfélkapun is értesítenek.
beadtam múlt héten végelszámolásra a géppályázatomat. A köztes elszámolást egyből utalták, ilyenkor az utolsó mérföldkő elszámolásánál várható ellenőrzés? Látom, hogy azóta minden munkanapon volt státuszváltása a kérelmemnél.
Válasz Koczka József #28048. hozzászólására
Soha nem fizették ki a tárgyévi támogatásokat teljes egészében dec. 31-ig. Sőt volt olyan év, (Feri alatt) hogy előlegfizetés sem volt a tárgyévben. Október 16-tól van előlegfizetés november 30-ig. December 01-től pedig részletfizetés. A tárgyévben való előleg,- és részletfizetésre az uniótól engedélyt kell kérnie
Válasz Koczka József #28091. hozzászólásáraOstobaságodon már csak nevetni lehet. Meg amúgy sajnállak is
Európai Unió közös agrárpolitika van érvényben 2004 óta. Tovább nem magyarázom, nem vagyok én gyógypedagógus.
Válasz holovacssandor #28090. hozzászólásáraSzóval akkor te nem gazdálkodtál még akkoriban. Akkor ezért írsz butaságot de se baj. Van ott nálatok is aki már gazdálkodott a 2000 években vagy előtte érdeklődjél nálla hátha tud segíteni, hogy mikor fizették a támogatást akkoriban.
Hogy nagyon finoman válaszoljak neked, megmondom őszintén, hogy az embernek szekunder szégyenérzete támad olyankor, amikor ekkora baromságot olvas, amit írtál. Ha nem tudnád 2004-ben lezárult egy fejezet. Onnantól fogva közös agrárpolitika van az EU többi tagállamával egyetemben. Nix ugribugri!
Válasz vizilola #28079. hozzászólásáraSe határozat, se státus váltás, de a pénz az megjött! (zöldítés részkifiz.)
Ilyen is van, gondolom,majd a határozat is megjön!!
Válasz pamko #28072. hozzászólásáraHàt ha van ügyfélkapud oda küldenek tárhelyre.
Esetleg is nekem mindig oda jön.
Mostanában hamarabb mint a pénz.
Volt már forditva.
Pl nekem múlt pénteken saps jött ügyfélkapura pénz meg talán szerdán,zöldités meg ma jött ügyfélkapura pènz meg szerintem keddre fog talán.
De passz.
Igaz nem néztem számlát ma.
Válasz pamko #28074. hozzászólásáraHa jól értem akkor a közleményben lévő MVT utáni számsorból az első három. Az eddigiekről jött a határozat is előtte az ügyfélkapura.
Válasz pamko #28072. hozzászólásáraGoogle- be beírod-Giro kód, és ott meg tudod nézni.
Az utalásnál fék van tüntetve egy szám az alapján
Amúgy szerintem zoldítés ment, mert mi is azt kaptunk.
Üdv
Ma jött vmi utalás,jó lenne tudni mi az....ugye vár az ember biztositás támogatást,szálas fehérjét,területalapú maradékot.
Létezik még ez a táblázat,amiből kiolvasható az utalási kód alapján a támogatási vonatkoztatás?
Azt szeretném még kérdezni hogy hogyha a szántóföldet művelésböl kivonják magyarán kivett minösittést kap akkor jár e uttána a területalapu támogatás ??
Válasz endypapa_20120 #28059. hozzászólásáraAz MVH honlapon meg tudja nézni mindenki igaz csak 2004 től hogy mikor kapott. De aki régen gazdálkodik az meg tudja is. Csak 2008 után jött a szöveg előlegről meg rész fizetés meg jövő év május.
34960 hozzászólás
Válasz kulakman #28105. hozzászólásáraIgen nálunk is, több ismerősnek az AKG 01.28-án státusztáltás.... van aki ezzel kapcsolatban esetleg kifizetési határozatot is kapott az elmúlt pár napban?
Válasz én 11 #28107. hozzászólásáraVan még valaki aki nem kapott terület alapú támogatást?Én még semmilyen jogcímen semmit sem kaptam.
Én december elején adtam be a kert.gép támogatás kifizetési kérelmét(még van megvásárolandó munkaeszköz) azóta annyi történt hogy január 9 óta státuszba sorolás alatt van. Kezdek aggódni.......
Válasz kulakman #28105. hozzászólásáraIgen ,nálam is.
Válasz Precgazd2022 #28100. hozzászólásáraFalugazdász kérdezte meg, miért nem kaptam eddig semmit, azt válaszolták ellenőrzésem volt, minden rendben, de nem küldtek semmit.
Akg és öko a hétvégén státuszt váltott!
Hogy a topic címéhez is legyen néha hozzászólás, üdv!
Válasz hochmajerkati #28103. hozzászólásáraSzia frissítetted az MVH oldalán az ügyfél adatokat? Szerintem az a baj.
Sziasztok! Egy ideje én csak a Mobil Gazda applikáción tudok bejelentkezni az Ügyfélnyilvántartásba.
Válasz Precgazd2022 #28100. hozzászólásáraKoszi! Remelem minel hamarabb lezongorazzak.
Válasz erzsii408 #28097. hozzászólásáraEz 2021-es volt, lesz meg, en ugy gondolom 2024-ben irjak ki az ujakat, iden nem valoszinu.
Válasz madle #28096. hozzászólásáraSzia! Tudomásom szerint igen, záró kifizetési kérelemnél ki szoktak menni helyszíni ellenőrzésre többségében (90%). De csak azok után ha lementek az esetleges hiánypótlások a kifizetési kérelem vonatkozásában. És természetesen a helyszíni ellenőrzés előtt telefonon és/vagy ügyfélkapun is értesítenek.
Üdv
Válasz jann #28098. hozzászólásáraAkkor ezek szerint ez nem egyedi eset és nem a telefonommal van a probléma.
Üdv valaki tudja miért nem tudok bejelentkezni telefonon az Mvh s portálra?
Válasz madle #28096. hozzászólásáraÜdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék , hogy mikori volt ez a pályázat és elérhető lesz-e még?
Válaszát előre is köszönöm!
Sziasztok,
beadtam múlt héten végelszámolásra a géppályázatomat. A köztes elszámolást egyből utalták, ilyenkor az utolsó mérföldkő elszámolásánál várható ellenőrzés? Látom, hogy azóta minden munkanapon volt státuszváltása a kérelmemnél.
sziasztok,biztosítási díjtámogatás határozat érkezett
Válasz kulakman #28053. hozzászólásáraNa erről van szó. De ezt Koczka Jóska nem fogja föl.
Válasz holovacssandor #28092. hozzászólásáraHa nem tudod mit irkálsz minek írsz.
#28052 holovacssandor
2023-01-19 19:53:10
Válasz Koczka József #28048. hozzászólására
Soha nem fizették ki a tárgyévi támogatásokat teljes egészében dec. 31-ig. Sőt volt olyan év, (Feri alatt) hogy előlegfizetés sem volt a tárgyévben. Október 16-tól van előlegfizetés november 30-ig. December 01-től pedig részletfizetés. A tárgyévben való előleg,- és részletfizetésre az uniótól engedélyt kell kérnie
A válasz de igen.
Válasz Koczka József #28091. hozzászólásáraOstobaságodon már csak nevetni lehet. Meg amúgy sajnállak is
Európai Unió közös agrárpolitika van érvényben 2004 óta. Tovább nem magyarázom, nem vagyok én gyógypedagógus.
Válasz holovacssandor #28090. hozzászólásáraSzóval akkor te nem gazdálkodtál még akkoriban. Akkor ezért írsz butaságot de se baj. Van ott nálatok is aki már gazdálkodott a 2000 években vagy előtte érdeklődjél nálla hátha tud segíteni, hogy mikor fizették a támogatást akkoriban.
Válasz Koczka József #28057. hozzászólására"Ezek szerint te nem gazdálkodtál még a 2000-es évek elején vagy előtte. "

Hogy nagyon finoman válaszoljak neked, megmondom őszintén, hogy az embernek szekunder szégyenérzete támad olyankor, amikor ekkora baromságot olvas, amit írtál. Ha nem tudnád 2004-ben lezárult egy fejezet. Onnantól fogva közös agrárpolitika van az EU többi tagállamával egyetemben. Nix ugribugri!
Válasz mandokiandrea70 #28085. hozzászólásáraMárciust mondták az MVH nál
Válasz Stabi #28086. hozzászólásáraNekem semmi, se pénz se határozat! ????
Hektáronként már 90000 ft felett kaptam területalapú + zóldités
Válasz vizilola #28079. hozzászólásáraSe határozat, se státus váltás, de a pénz az megjött! (zöldítés részkifiz.)
Ilyen is van, gondolom,majd a határozat is megjön!!
Juh támogatásrol vki vmi info??
Válasz Gofri #28082. hozzászólásáraLáttam az előleg határozatot, de én is korainak gondoltam volna.
12:55-csippant a zöldségnövény
Válasz Sz_Pisti #28081. hozzászólásáraAKG? Ezt honnan veszed?
Több jogcím kapcsán is mentek ki a héten határozatok, és pár napra rá némi pénz is:
- zöldítés
- szálas fehérje
- AKG
- termeléshez kötött támogatás
Válasz vizilola #28079. hozzászólásáraÍgy igaz, ide is !
Zöldítés ma délután megjött!
Hajdú-bihar
Válasz premium 385 #28067. hozzászólására Zöldítés nekem sem semmi, saps előleg volt nov-ben. Azóta státuszváltás sem volt semmiben...
Válasz pamko #28072. hozzászólásáraHàt ha van ügyfélkapud oda küldenek tárhelyre.
Esetleg is nekem mindig oda jön.
Mostanában hamarabb mint a pénz.
Volt már forditva.
Pl nekem múlt pénteken saps jött ügyfélkapura pénz meg talán szerdán,zöldités meg ma jött ügyfélkapura pènz meg szerintem keddre fog talán.
De passz.
Igaz nem néztem számlát ma.
Válasz mjj #28071. hozzászólásáraNem! Ez még csak részlet fizetés. Még jön pár ezer forint hektáronként, amikor megkapjuk s véghatározatot.
Válasz pamko #28074. hozzászólásáraHa jól értem akkor a közleményben lévő MVT utáni számsorból az első három. Az eddigiekről jött a határozat is előtte az ügyfélkapura.
Válasz Agrokópé #28073. hozzászólásáraKöszönöm a segitséget!
"379" zöldítés nekem is
Válasz pamko #28072. hozzászólásáraGoogle- be beírod-Giro kód, és ott meg tudod nézni.
Az utalásnál fék van tüntetve egy szám az alapján
Amúgy szerintem zoldítés ment, mert mi is azt kaptunk.
Üdv
Ma jött vmi utalás,jó lenne tudni mi az....ugye vár az ember biztositás támogatást,szálas fehérjét,területalapú maradékot.
Létezik még ez a táblázat,amiből kiolvasható az utalási kód alapján a támogatási vonatkoztatás?
Válasz preczol #28070. hozzászólásáraDe ez a teljes összeg hektáronként nem?
Válasz mjj #28063. hozzászólásáraSzia! Én most kb. 23ezret kaptam hektáronként szálas fehérjére.
Válasz eper2010 #28065. hozzászólásáraNagyon sokan. Nállunk a településen csak saps előleg.
Válasz eper2010 #28065. hozzászólásáraIgen ! Én
Válasz eper2010 #28065. hozzászólásáraÜdv.sem saps,sem zölditést nem kaptam
(somogy.m)
Válasz eper2010 #28065. hozzászólásáraNekem se jött még zöldítésből még semmi a saps visszont 2 részletbe már az összes megjött.:(
Válasz preczol #28056. hozzászólásáraSziasztok!Van olyan rajtam kívül aki mèg egyáltalán nem kapott zöldìtês hatàrozatot/kifizetèst
Válasz Tézé #28062. hozzászólásáraElvileg igen. én focipályára kaptam (önkormányzattól béreltem, kaszáltam).
Válasz preczol #28060. hozzászólásáraNem tudod mennyi a teljes összeg hektáronként?
Azt szeretném még kérdezni hogy hogyha a szántóföldet művelésböl kivonják magyarán kivett minösittést kap akkor jár e uttána a területalapu támogatás ??
Válasz endypapa_20120 #28059. hozzászólásáraAz MVH honlapon meg tudja nézni mindenki igaz csak 2004 től hogy mikor kapott. De aki régen gazdálkodik az meg tudja is. Csak 2008 után jött a szöveg előlegről meg rész fizetés meg jövő év május.