Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.77 FtUSD365.76 FtCHF426.62 FtGBP480.08 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2023-as Natura gyep még mindig nincs kifizetve. Utolsó státuszváltás 07.18. Azóta jött egy határozat, hogy jogosultság rendben, most van a döntés megkapom-e, mert ugye járni jár, csak nem biztos, hogy jut:-)
Pedig nem is jártam a nyakukra, július 2 előtt nem is kerestem őket, azota pedig vagy 3 alkalommal.
A legbosszantóbb az, hogy egyoldalú az egész, én/mi mindent hataridőre, tájékoztatás szinte semmi, felelőst pedig Isten őrizz keresni.
Egy szerencsém az, hogy nincs géphitelem /ezért is ráztam magam MTZ-kben/, ennek ellenére úgy gondolom, hogy jogosan jár a támogatást, mert igyekszek minden szabályt betartani.
Hónapok óta olvasom a fórumot, és nagyon le vagyok keseredve. Nekem már nem sok hiányzik, egy kis biss , egy kis criss. Nem nagy összeg, kb.200 e,de azért bosszant.
Biztattak, hogy szeptemberben már ki lesz minden fizetve. ma érdeklodtem, lehet csak október.
Lassan jön a 2024-es, és még az elözö sincs rendben, és én még ellenörzést sem kaptam.
Már csak a jó terményárakban bízom Kitartást mindenkinek.
Válasz Koczka József #32423. hozzászólásáraEngem nem AKG-ban ellenőriztek.
Szeptemberben telefonáltak, hogy kiválasztott a számítógép ellenőrzésre. Mikor jönnek, mit fognak nézni. Aztán jelentkezett a másik két hivatal, hogy ők is ellenőriznek különböző időpontokban. Meg a határozatokból kiderült, hogy az összes földemet is megnézték. (A népszerűség átka.) Vegyük úgy, én egy átfogó ellenőrzésről írtam.
Ha kapsz egy telefont, hogy te vagy a kiválasztott, ne örülj neki.
Az hogy jogcímeknél külön is érdeklődhetnek részletekről más dolog. Nem arról írtam.
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraEz így nem igaz mert mindenkinél más. Három éve volt ellenőrzésem akg semmi jegyzőkönyv de kifizetés időben majd később jegyzőkönyv.
Válasz erzsii408 #32418. hozzászólásáraSzia!
Ellenőrzésnél mindent is ellenőriznek. (Még amit nem csinálsz azt is.)
Nálam jegyzőkönyvek hamar meg voltak.
Határozatokra kellett többet várni, de az utolsó után még bőven várni kellett a pénzre.
Áprilisban kaptam először bármit is. Igaz azóta minden lezárva.
Válasz D.U. #32417. hozzászólásáraNekem is 2020 as évről jött jegyzőkönyv.
Visszakérhetik,én már jártam úgy 2 éve,hogy kiutalták és vissza kellett fizetni.
Sziasztok !
Az ellenőrzés után mennyi idő általában a jegyzőkönyv megérkezése ?
Illetve ez befolyásolja a támogatás folyósítást ?
Meg eddig nem volt ellenőrzésem , azért kérdezek . Mindig utaltak eddig úgy ahogy a menetrend lenne Okt. 16 után
Köszönöm a válaszokat előre is
Kaptam ma egy jegyzőkönyvet, teljes megdöbbenésemre. Évek óta nem adtam be kérelmet.
2020-as táblámat ellenőrizték visszamenőlegesen, műholdképek alapján. Mindent rendben találtak.
Egy kérdésem van: mégis hány évre visszamenőleg ellenőriznek???? 5? 10? Ha utólag szerintük nem stimmel vmi, visszakérik a kifizetett támogatásokat??
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraNincs két pengés zúzó , csak két késes, mint ahogyan nincs két késes kasza sem, csak legfeljebb két pengés. A nevükben is benne van , hogy zúzó meg kasza. A kettőt nem szoktuk keverni.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraMicsoda kèrdèsek. Èn nem tudom a választ,de valakinek a traktor a mai napig Zetor. Mièrt? Fogalmam sincs. Èrted,Zetorral viszed a kaszát,ami Kèt pengès. Amúgy teljesen mezőgazdaságmentes vagy már?
Válasz trikolor5 #32380. hozzászólásáraIgen erről is volt statisztika az előadásban: a jogos igénylők 15% a nem kapta még meg az előző évi pénzeket teljesen. Okt 15. éig megkapják ezt mondta (ígérte...). Persze arról nem volt statisztika, hogy a gazdálkodók hány százalékáról vették el mondva csinált okokkal a pénzeket mint pl. tőlem is az aöp öt és arra sem volt válasz mikorra lesz valami a fellebbezésekből. ugye pont ez a baj, hogy a választás 26, az új agrár ciklus meg 27.
32534 hozzászólás
2023-as Natura gyep még mindig nincs kifizetve. Utolsó státuszváltás 07.18. Azóta jött egy határozat, hogy jogosultság rendben, most van a döntés megkapom-e, mert ugye járni jár, csak nem biztos, hogy jut:-)
Válasz vizilola #32429. hozzászólásáraHatározat másfél hete itt is, pénz még nincs.
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraNálunk még natura sem……de a 24-est most ellenőrizték helyszínen ötödször…….(nincs money)……
Válasz colizoli #32430. hozzászólásáraUgyanez itt is...
Azért is kérdeztem.
Válasz vizilola #32429. hozzászólásáraHatározat van, pénz nincs.
Kostámogatás valaki?!
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraKöszönöm a választ
Válasz Gonzo03 #32416. hozzászólásáraAz...
Pedig nem is jártam a nyakukra, július 2 előtt nem is kerestem őket, azota pedig vagy 3 alkalommal.
A legbosszantóbb az, hogy egyoldalú az egész, én/mi mindent hataridőre, tájékoztatás szinte semmi, felelőst pedig Isten őrizz keresni.
Egy szerencsém az, hogy nincs géphitelem /ezért is ráztam magam MTZ-kben/, ennek ellenére úgy gondolom, hogy jogosan jár a támogatást, mert igyekszek minden szabályt betartani.
Válasz vizilola #32415. hozzászólásáraMég itt se jött meg...pedig már egy hete van határozat.....????
Hónapok óta olvasom a fórumot, és nagyon le vagyok keseredve. Nekem már nem sok hiányzik, egy kis biss , egy kis criss. Nem nagy összeg, kb.200 e,de azért bosszant.
Biztattak, hogy szeptemberben már ki lesz minden fizetve. ma érdeklodtem, lehet csak október.
Lassan jön a 2024-es, és még az elözö sincs rendben, és én még ellenörzést sem kaptam.
Már csak a jó terményárakban bízom Kitartást mindenkinek.
Válasz Koczka József #32423. hozzászólásáraEngem nem AKG-ban ellenőriztek.
Szeptemberben telefonáltak, hogy kiválasztott a számítógép ellenőrzésre. Mikor jönnek, mit fognak nézni. Aztán jelentkezett a másik két hivatal, hogy ők is ellenőriznek különböző időpontokban. Meg a határozatokból kiderült, hogy az összes földemet is megnézték. (A népszerűség átka.) Vegyük úgy, én egy átfogó ellenőrzésről írtam.
Ha kapsz egy telefont, hogy te vagy a kiválasztott, ne örülj neki.
Az hogy jogcímeknél külön is érdeklődhetnek részletekről más dolog. Nem arról írtam.
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraEz így nem igaz mert mindenkinél más. Három éve volt ellenőrzésem akg semmi jegyzőkönyv de kifizetés időben majd később jegyzőkönyv.
Válasz erzsii408 #32418. hozzászólásáraSzia!
Ellenőrzésnél mindent is ellenőriznek. (Még amit nem csinálsz azt is.)
Nálam jegyzőkönyvek hamar meg voltak.
Határozatokra kellett többet várni, de az utolsó után még bőven várni kellett a pénzre.
Áprilisban kaptam először bármit is. Igaz azóta minden lezárva.
Válasz ella19851002 #32406. hozzászólásáraNekem sem jelent még meg,érdekes még sosem volt ilyen.
Szeptember közepe van lassan és semmi.
Válasz D.U. #32417. hozzászólásáraNekem is 2020 as évről jött jegyzőkönyv.
Visszakérhetik,én már jártam úgy 2 éve,hogy kiutalták és vissza kellett fizetni.
Válasz vizilola #32415. hozzászólásáraMég nem kaptam meg én sem.
Sziasztok !
Az ellenőrzés után mennyi idő általában a jegyzőkönyv megérkezése ?
Illetve ez befolyásolja a támogatás folyósítást ?
Meg eddig nem volt ellenőrzésem , azért kérdezek . Mindig utaltak eddig úgy ahogy a menetrend lenne Okt. 16 után
Köszönöm a válaszokat előre is
Kaptam ma egy jegyzőkönyvet, teljes megdöbbenésemre. Évek óta nem adtam be kérelmet.
2020-as táblámat ellenőrizték visszamenőlegesen, műholdképek alapján. Mindent rendben találtak.
Egy kérdésem van: mégis hány évre visszamenőleg ellenőriznek???? 5? 10? Ha utólag szerintük nem stimmel vmi, visszakérik a kifizetett támogatásokat??
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraAzért ez elég bicskanyitogató....
Kostámogatás jött már vkinek?
Múlt pénteki a határozat..
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraSzia nekem ellenőrzés sem volt, vagyis én nem tudok róla semmit. Minden mást kifizettek teljesen.
Válasz Koczka József #32408. hozzászólásáraÜdv!
Nekem még a Naturan kívül sem alap, sem szálas fehérje, sem Aöp nem jött 1 ft sem.
Aki ellenőrzött minden rendben volt...
Tanácstalan vagyok.
Volt egy gyepfeltoresem, amihez minden engedely meg volt és csatoltuk is, még az egységes kerelemhez is. Az is rendben volt az ellenőr szerint....
Válasz aksmks #32411. hozzászólásáraSajnos nincs,de milyen jó lenne már megkapni!
Sziasztok! Valakinek van valami hír az AKG-ról? Legutolsó státuszváltozás 05.28...
https://agraragazat.hu/hir/agrar-foldalapu-tamogatas-intervencio-raktarozas-eu-kap-mezogazdasag/
Válasz Koczka József #32408. hozzászólásáraAöp kb 30-40 %-ka, termeléshez kötött anyatehén, szálasfehéjre.
Válasz Gonzo03 #32407. hozzászólásáraSzia mi hiányzik? Nekem az AÖP.
Válasz ella19851002 #32406. hozzászólásáraMég a 2023-s sincs teljesen lezárva, kifizetve...
Jó estét valakinek jelent már meg a 2024 -es kérelem beadása
Válasz .Richard. #32401. hozzászólásáraKaszálóm van, onnan fűt édesanyám.
Válasz vizilola #32399. hozzászólásáraKosHatározat reggel, 6.-i keltezéssel.
Reméljük jövő héten utalás.
Kiskérődző 6.-án státuszt váltott, feld.alatt még mindig.
Válasz pepi37 #32402. hozzászólásáraSzerintem ő a támogatás feltèteleiben való irás miatt kèrdezi.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraNincs két pengés zúzó , csak két késes, mint ahogyan nincs két késes kasza sem, csak legfeljebb két pengés. A nevükben is benne van , hogy zúzó meg kasza. A kettőt nem szoktuk keverni.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraMicsoda kèrdèsek. Èn nem tudom a választ,de valakinek a traktor a mai napig Zetor. Mièrt? Fogalmam sincs. Èrted,Zetorral viszed a kaszát,ami Kèt pengès. Amúgy teljesen mezőgazdaságmentes vagy már?
Srácok. Egy függőleges tengelyű 2 pengés zúzót lehet kaazának nevezni vajon?????
Válasz szokeszucs #32398. hozzászólásáraKöszönöm????
Mi még várjuk!
Válasz vizilola #32397. hozzászólásáraMa 09 06-án 16 óra 05 perc
Válasz szokeszucs #32395. hozzászólásáraAzt esetleg meg tudná írni hogy a határozat éjszaka érkezett vagy napközben?
Köszönóm szépen!
Válasz szokeszucs #32395. hozzászólásáraKöszönöm!!
Akkor várható a jövő héten reméljük!
Válasz vizilola #32389. hozzászólásáraKos támogatás határozat jött 09 06, pénzt nem néztem,
Öshonos státusz/ juh/ tegnap váltott, de ugyanúgy feldolgozás alatt.
Másnak is?
Válasz Igazi Földönfutó #32392. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vizilola #32391. hozzászólásáraNem,biss és criss volt fellebbezve kb, másfél hónapja.
Válasz Igazi Földönfutó #32390. hozzászólásáraJó napot!
Véletlen nem őshonos in situ fellebezésre kapta meg?
Tavaly összel fellebeztünk, még semmi híre...
Az előbb jött utalás megfellebbezett jogcímre,csak a pénz,a papír még odavan,de az ráér.
Kostámogatásról valaki hallott esetleg valamit? Várhatjuk szeptemberben?
Válasz balazs.erika1977 #32372. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz kulakman #32385. hozzászólásáraRaskó egy katasztrófa
Válasz trikolor5 #32380. hozzászólásáraIgen erről is volt statisztika az előadásban: a jogos igénylők 15% a nem kapta még meg az előző évi pénzeket teljesen. Okt 15. éig megkapják ezt mondta (ígérte...). Persze arról nem volt statisztika, hogy a gazdálkodók hány százalékáról vették el mondva csinált okokkal a pénzeket mint pl. tőlem is az aöp öt és arra sem volt válasz mikorra lesz valami a fellebbezésekből. ugye pont ez a baj, hogy a választás 26, az új agrár ciklus meg 27.
Válasz trikolor5 #32382. hozzászólásáraA minap is Raskót kérdezték, mer ért hozzá állítólag!
Én annak idején se értettem , egyet vele!