Válasz jung #14037. hozzászólásáraolyanra, hogy egy internetes felület pop-up ablaka és felugró üzenete sokszor megeszi őket reggelire...pedig a pénzügyi eredmény szempontjából sokszor nem a mezőn dől el a meccs hanem itt a képernyő előtt...
Lökni kéne az infót csípőből..mikor megjelenik egy pályázat...
Válasz seawater1 #14052. hozzászólásáraTudják a jogszabályt... jun. 3o ...és ha aznap adják fel az utalást addig sem szólhat senki semmit...
Sajnos a kommunikációval van óriási probléma...meg néha a dilettáns módon állnak hozzánk...
Belehúztak, talán 30-ig utalnak is. Nálunk az utalványozott összeg alapján a saps: 45.370/ha, zöldítés: 25.252/ha. saps 16-án, zöldítés ma váltott. pénzt, határozatot még nem kaptam. Szálas fehérje, term.kötött anyatehén és ÁNT szarvasmarha nem változott.
Válasz kulakman #14057. hozzászólásáraMiért nem lehet kiírni,hogy a zöldítés mennyire jön ki hektáronként? Nekem a saps 45402 forintra jön ki.
Előlegként mindenki más összeget kapott. Csak akkor tudjuk mire számítsunk,ha a pontos összeget írod ki,ugye nem nagy kérés.
Válasz Bán Zsolt #14055. hozzászólásáraA jóváhagyott státusz után három napra utaltak is rá egy kis pénzt, de a sapsnál is így volt az a pénz még nem jött, viszont a teljes összeg, így már meghaladja a 70 ezret, azaz a most kiutalt saps + zöldítés kb egy ötezer körül van/ ha !
A zöldítés ma jóváhagyottra váltott. Az előleg a végösszeg valamivel kevesebb, mint 94%-a volt. Tehát a visszatartott összeg esetemben 6,39%-ra jött ki. Ha ennyi a TERA és a szálas fehérje esetében is, akkor repesve várom a kifizetést!
Mindenki nyugodjon meg, az MVH-nál az ügyintéző azt mondta, hogy idézem:"Azon vannak, hogy 2016 június 30-ig minden ki legyen fizetve.
Földalapú 45 eFt/ha
zödlítés 25 eFt/ha."
Hát remélem sikerül nekik, mert már mi is az utolsókat rugjuk!
Szerintem elköltötték valami másra a pénzünket , mondjuk a felcsúti kisvasútra be kell látnunk, hogy ez a gazdabarát kormányzat sokkal jobban szopatja a parasztokat mind bármelyik kommunista kormány nem gondoltam vna, hogy valaha ezt kell mondanom, de sajnos így van
Nekünk a tejhasznú tehén támogatás járt majdnem így. Nyomoztam végfizetési határozat előtt, hogy mi a gond, így nem buktuk az egészet, mert írásban visszavontam a problémás fülszámokat.
Válasz falugazdász22 #14035. hozzászólásáraAjaj...ezért van nagy baj, mert a falugazdász nem tudja hol lehet megnézni a státuszváltozásokat.
Komolyan sajnálom azokat, akik nem maguk adják be a kérelmeiket.
Válasz jung #14029. hozzászólásáraBiztos valaki nem tudja mennyi lét folyósítson neked..és néha körbe néz a portádon...Tiszta udvar rendes ház....csak ne tiszta padlás legyen...:/
Válasz marcsik.betti90 #14026. hozzászólásáraNagyon érdekes év lesz a 2015. Nekem is van olyan, hogy 2 jogcím feldolgozás alatt...és azt is elmondták egyiknél, hogy lesz szankció...de még a mai napig senki nem tudta megmondani, hogy mennyi az annyi..persze véghatározat még nincs...
Sziasztok. Az anyajuhtamogatasomat elutasitittak. Vmiert, persze indoklas nincs, nem fogadtak el 63 egyedemet. Es persze 100%os a szankcio. Valakinek hasonlo eset, vagy van tapasztalata? Teljesen ketsegbe vagyok esve. Ez az elso evem mint fiatal gazda :(
Válasz buba #14021. hozzászólásáraszia ! mvh.gov.hu. - belépsz az ügyfélkapuddal
-általános ügyintézés /balról az első oszlop/
-ügyféltájékoztatási /alulról a 2./
-ügyek listáján kiválasztod /egységes kérelem/
- és kiválasztod pl. anyajuh támogatás nemzeti és ott megnézheted azt az anyajuhonkénti kb 23 Ft összeget ami a juhtenyésztőknek jár.
Az lenne a kérdésem hogy annak akinek változott az utalványozott összeg pár nap alatt utalnak is vagy volt rá valakinél olyan is már hogy csak hetekkel később?
Másképp kérdezve: 15-én változott az összeg mikor látok belőle pénzt szerintetek?
34965 hozzászólás
Nyilatkoztak tegnap azért tettek 39miliàrdot az ersztébe hogy az több hitelt tudjon folyosítani. KÖSZÖNJÜK!
Válasz jung #14037. hozzászólásáraolyanra, hogy egy internetes felület pop-up ablaka és felugró üzenete sokszor megeszi őket reggelire...pedig a pénzügyi eredmény szempontjából sokszor nem a mezőn dől el a meccs hanem itt a képernyő előtt...
Lökni kéne az infót csípőből..mikor megjelenik egy pályázat...
Válasz seawater1 #14052. hozzászólásáraTudják a jogszabályt... jun. 3o ...és ha aznap adják fel az utalást addig sem szólhat senki semmit...
Sajnos a kommunikációval van óriási probléma...meg néha a dilettáns módon állnak hozzánk...
Nekünk is változott a zöldítés 25.152- lett meg jóváhagyott, a saps meg a fiatal gazdához még nem nyúltak
Nekem mà hàromszor vàltzot a dàtum a zöldítésnél be mindi feldolgozàs alatt. Erre 19-én ujra vàltozott most az van oda ìrva stàtuszvàltàs alatt.
Válasz boncso #14059. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
A zöldítés nálam is 25.252 Ft/ha-ra jön ki.
Válasz kistomi #14058. hozzászólásáraAzért mert nem találom a saját pontos hektáromat!
Belehúztak, talán 30-ig utalnak is. Nálunk az utalványozott összeg alapján a saps: 45.370/ha, zöldítés: 25.252/ha. saps 16-án, zöldítés ma váltott. pénzt, határozatot még nem kaptam. Szálas fehérje, term.kötött anyatehén és ÁNT szarvasmarha nem változott.
Válasz kulakman #14057. hozzászólásáraMiért nem lehet kiírni,hogy a zöldítés mennyire jön ki hektáronként? Nekem a saps 45402 forintra jön ki.
Előlegként mindenki más összeget kapott. Csak akkor tudjuk mire számítsunk,ha a pontos összeget írod ki,ugye nem nagy kérés.
Válasz Bán Zsolt #14055. hozzászólásáraA jóváhagyott státusz után három napra utaltak is rá egy kis pénzt, de a sapsnál is így volt az a pénz még nem jött, viszont a teljes összeg, így már meghaladja a 70 ezret, azaz a most kiutalt saps + zöldítés kb egy ötezer körül van/ ha !
A zöldítés ma jóváhagyottra váltott. Az előleg a végösszeg valamivel kevesebb, mint 94%-a volt. Tehát a visszatartott összeg esetemben 6,39%-ra jött ki. Ha ennyi a TERA és a szálas fehérje esetében is, akkor repesve várom a kifizetést!
Válasz Gazdász35 #14054. hozzászólásáranekem még ellenőrzés alatt.
csak a zöldítés változott ma jóváhagyottra
Sziasztok
Anyatehéntartás támogatásról nemzeti-eus tudtok valamit?
Talán lesz valami,zöldségnövénynél 18.-án váltott a státusz.Maradt ellenőrzés,de legalább hozzányúltak.
Azon vannak?! Ez most tényleg???

Jogszabály kötelezi őket!!!
Engem ha megbüntetnek parkolásért vagy bármi számlát nem fizetek be időben én szívok
Ezek meg bármit megtehetnek a PÉNZÜNKKEL
Tényleg kritikán aluli, minősíthetetlen
Válasz kovacs.csalad #14048. hozzászólásáraNem tudok megnyugodni.Sőt egyre idegesebb vagyok

Válasz kovacs.csalad #14048. hozzászólásáraA 45+25 nálam csak 66 ra jött ki
Mindenki nyugodjon meg, az MVH-nál az ügyintéző azt mondta, hogy idézem:"Azon vannak, hogy 2016 június 30-ig minden ki legyen fizetve.
Földalapú 45 eFt/ha
zödlítés 25 eFt/ha."
Hát remélem sikerül nekik, mert már mi is az utolsókat rugjuk!
Lehet a túlélésre nevelnek minket......
Ügyes!
Szerintem elköltötték valami másra a pénzünket , mondjuk a felcsúti kisvasútra
be kell látnunk, hogy ez a gazdabarát kormányzat sokkal jobban szopatja a parasztokat mind bármelyik kommunista kormány
nem gondoltam vna, hogy valaha ezt kell mondanom, de sajnos így van

Komolyan ez már kritikán aluli ....
Válasz seawater1 #14043. hozzászólásáraAzért kapjuk az őszi munkákhoz!Ráfogjuk valamelyik őszi munkára!

Undorító amit ezek csinálnak!!!
Gusztustalan!!!
Eu-s pénzről van szó, ami réges-régen állam bácsi kasszájában van.
Kezdő gazda vagyok, javítsatok ki ha tévednék
A támogatást nem az őszi és tavaszi munkálatok megsegítésére kapjuk???
Csak mert lassan aratás :)
Egész évben a Június 30-at hallgattam az MVH-tól. Kíváncsi leszek ha addig nem jön pénz mi lesz az új gazdabarát kifogás
Válasz marcsik.betti90 #14026. hozzászólásáraSzia!
Nekünk a tejhasznú tehén támogatás járt majdnem így. Nyomoztam végfizetési határozat előtt, hogy mi a gond, így nem buktuk az egészet, mert írásban visszavontam a problémás fülszámokat.
Nem jártunk jól az átszervezésekkel........

Válasz Joooooji #14038. hozzászólásáraCsak reménykedhetünk hogy megkapjuk 30-dikàig.
Miért nem lehet ezt a kevés pénzt időben elutalni kivárják a 30.-át!!!!!
Válasz falugazdász22 #14035. hozzászólásáraMàr elnézést, de ez nem ciki kicsit? Most komolyan ha ekkora a szaktudàsuk milyen segítségre szàmítsunk?
Válasz falugazdász22 #14035. hozzászólásáraAjaj...ezért van nagy baj, mert a falugazdász nem tudja hol lehet megnézni a státuszváltozásokat.
Komolyan sajnálom azokat, akik nem maguk adják be a kérelmeiket.
igen az vagyok de a leírtakat végrehajtottam de nem mükődik !
Válasz tinca1231 #14009. hozzászólására
Válasz falugazdász22 #14030. hozzászólásáraOlvasd el a 14024.es hozzászólást, ott pontosan le van írva, lépésről-lépésre.
Válasz falugazdász22 #14030. hozzászólásáraugye nem falugazdász vagy,,,
Válasz jung #14029. hozzászólásáraBiztos valaki nem tudja mennyi lét folyósítson neked..és néha körbe néz a portádon...Tiszta udvar rendes ház....csak ne tiszta padlás legyen...:/
kérdésem , hol lehet látni ezeket a változásokat mit és lehet ezeket a füleket lenyítni ?????????
Tegnap megint vàltozott a zölditésnél a dàtum az elmult hónapba màr harmadszor,de még mindig feldolgozás alatt összeg még sehol.
Válasz marcsik.betti90 #14026. hozzászólásáraNagyon érdekes év lesz a 2015. Nekem is van olyan, hogy 2 jogcím feldolgozás alatt...és azt is elmondták egyiknél, hogy lesz szankció...de még a mai napig senki nem tudta megmondani, hogy mennyi az annyi..persze véghatározat még nincs...
Válasz mjm #14025. hozzászólásáraKöszönöm a választ! Mondjuk sokkal több idejük nem is igen van már :-)
Sziasztok. Az anyajuhtamogatasomat elutasitittak. Vmiert, persze indoklas nincs, nem fogadtak el 63 egyedemet. Es persze 100%os a szankcio. Valakinek hasonlo eset, vagy van tapasztalata? Teljesen ketsegbe vagyok esve. Ez az elso evem mint fiatal gazda :(
Válasz thomas01 #14018. hozzászólásáranállunk az a tapasztalat kb 1 hét
Válasz buba #14021. hozzászólásáraszia ! mvh.gov.hu. - belépsz az ügyfélkapuddal
-általános ügyintézés /balról az első oszlop/
-ügyféltájékoztatási /alulról a 2./
-ügyek listáján kiválasztod /egységes kérelem/
- és kiválasztod pl. anyajuh támogatás nemzeti és ott megnézheted azt az anyajuhonkénti kb 23 Ft összeget ami a juhtenyésztőknek jár.
Nekem tegnap a szálas fehérje elutasított lett! Azt hiszem hogy kú...ra át lettem át lettünk b...va.
álasz buba #14021 hozzászólásáraA moziban,..az esti előadásokon !
Azt hol tudom megnézni, hogy utalványoztak-e és mennyit?
Válasz thomas01 #14018. hozzászólásáraNálam a szálas fehérje módosítás dátumától számítva 6 nap múlva megjelent az összeg, újabb 6 nap után utaltak!
Válasz thomas01 #14018. hozzászólásáraA státuszom 9-én és 16-án változott,pénz ma kaptam.
Az lenne a kérdésem hogy annak akinek változott az utalványozott összeg pár nap alatt utalnak is vagy volt rá valakinél olyan is már hogy csak hetekkel később?
Másképp kérdezve: 15-én változott az összeg mikor látok belőle pénzt szerintetek?
Választ előre is köszönöm!