Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR408.66 FtUSD388.8 FtCHF435.73 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szabad ,Hajdú, most próbáltam hívni megyei mvh-t de a központi ügyfélszolgálat jelentkezik és azt mondja ma nincs ügyfélfogadás!!
Igazából azt gondolom ,hogy a darab számomat vágták meg mert az eredetileg beadott 14 egyedre ez a 250 e ft soványka lenne , ,csak ugye tavaly ha volt gond az igényléssel kiszóltak ,hogy tedd rendbe a fedeztetést vagy ilyesmi most nem szóltak semmit ,bíztam ,hogy minden rendbe , most megyek vissza határba,mert éppen ellős egy tehén) majd este benézek
Azt gondoltam mára már lesz aki többet tud ,az anyatehénről ,aki ottbent ül nem tudja hogy itt kint mit kell velük dolgozni. Az a lényeg" DOLGOZZ MERT TÁMOGATNAK!!!!!!!!!!!!!!"Karróval!!!
Tudtok valami információt, hogy a fűszerpaprika vetőmag de minimis támogátásánk elbirálási határideje mikor van?
Illetve mikor kezdik meg a kifizetéseket?
Van még itt olyan aki adott be?
Nem tudom mi történhetett az MVH nál ,hogy ilyen nyögvenyelősen utalnak pénzeket.Ilyen még egyszer sem fordult elő.Több mint egy éve ellnőriznek jogusultságokat ,ülnek a papírokon húzzák az időt az ügyfélszolgálat elérhetetlen.Felháborító ez az egész, hogy olyan embereket ületetnek oda akik nem tudnak semmit vagy nem mondhatnak.
A szerkezetesnél én sajnos pár nap híján nem feleltem meg a kötelező minimum birtokontartás feltételeinek az elején és ezért azóta sem kapok, mert évek óta ebbe a programba már belépni sem lehet Anyatehén esetén pedig a harmadát kapom, mert mint írják járni ugyan jár, de nem jut (mint a viccben)
A török piac leeresztése óta (lassan 2 éve már) pedig a két támogatás nélkül nagyon nem könnyű sokszor akár 0-ra is kihozni
Sokszor erősen gondolkodom már, hogy abba kéne hagyni a büdös francba az egészet
Sajnos kb. így igaz Most írtam nekik idén harmadszor egy udvarias érdeklődő levelet. Az előző kettőre a válasz az volt nagyjából, hogy legyek türelmes, majd jön Az utolsóra még nem érkezett válasz.
Sziasztok, a 2014-es egységes kérelemnek már meg kellett volna jelenni a Web-es oldalon? Mert nekem még nincs ott, csak a korábbi évek. Másoknak ott van már? Remélem nem volt a leadással semi gond, nekem a falugazdász (egy új) csinálta és adta le (elméletileg).
anyatehén támogatásról tudtok valamit?tavaly igényeltem először tudatába vagyok jun 30 nak.de csak annyit kaptam még tavaly hogy elfogadták az igényemet.ennyi!!!
Termeléshez kötött anyatehnén-tartás támogatást kapott már valaki? Tavaly igényeltem először, már lehet az ideit is igényelni, de pénz tavalyról még a fasorban sincs. A támogatási kérelmem jóváhagyott státuszban van tavaly november óta. Ha valakinek megérkezne a pénz kérem sikítson itt. Kössz
A pénzügyi felügyeleti díj azt már itt leírtuk többször, az a Brüsszel által ránkrótt kb 2,45% levonás minden kb 500ezer feletti kifizetésből , de mindig van aki nem érti!!!
Sziasztok!Szeretném megtudakolni,hogy most a szarvasmarha extenzifikációs támogatás és hízott bikát is egyben utalták a kérődzővel?Mert a határozatban az szerepel,hogy igen.Meg mi a f@sz az a pénzügyi felügyeleti baromság?Idén túlléptem,tavaly meg nem?A válaszokat előre is köszönöm!
Juhtámogatás a szerkezetátalakítással együtt a számlánkon ma reggel.
Kevesebb mint a tavaly, később mint a tavaly, de megérkezett!
Nehéz szülés volt..........
Válasz #8611. hozzászólásra
Családtagnak volt földhasználati ellenőrzése idén februárban és kb 1 hete jött meg a határozat, hogy elutasítják a kérelmét, mert az egyik blokk zárt volt és nem érkezett meg a földhasználatot igazoló okirat 2013 Júni 10-ig (hanem egy héttel utána) és mivel ez a "jogtalanul" igényelt terület az összes igényelt terület 30 százalékát teszi ki így elutasítják az egész kérelmet. Idén remélem rendben lesz, már elküldtünk mindent. Ki nem zárták. Szerintem aki idáig nem kapott terület alapút az sok jóra nem számíthat. Ez magán vélemény.
Kapott már olyan pénzt vagy határozatot akinek földhasználati ellenőrzése volt? Nálam még se pénz se határozat. Státuszom még mindig ellenőrzés alatt. Tavaly óta...
33499 hozzászólás
Anyatehénnél van számított összeg !!!!!! 18 körülre jön ki!!!!
Válasz #8655. hozzászólásra
Szabad ,Hajdú, most próbáltam hívni megyei mvh-t de a központi ügyfélszolgálat jelentkezik és azt mondja ma nincs ügyfélfogadás!!
Igazából azt gondolom ,hogy a darab számomat vágták meg mert az eredetileg beadott 14 egyedre ez a 250 e ft soványka lenne , ,csak ugye tavaly ha volt gond az igényléssel kiszóltak ,hogy tedd rendbe a fedeztetést vagy ilyesmi most nem szóltak semmit ,bíztam ,hogy minden rendbe , most megyek vissza határba,mert éppen ellős egy tehén) majd este benézek
Válasz #8654. hozzászólásra
Szabad megkérdezni milyen megyében laksz?
Anyatehén utalva, csak keveslem az összeget , vagy megvágták a db számomat vagy tényleg ilyen kevés?
Területalapú támogatás csak állattartóknak fog járni!
Válasz #8648. hozzászólásra
MVH=ÁVH
Válasz #8648. hozzászólásra
ppal egy a gondolatunk.
Válasz #8643. hozzászólásra
Köszönöm.
Azt gondoltam mára már lesz aki többet tud ,az anyatehénről ,aki ottbent ül nem tudja hogy itt kint mit kell velük dolgozni. Az a lényeg" DOLGOZZ MERT TÁMOGATNAK!!!!!!!!!!!!!!"Karróval!!!
Sziasztok!
Tudtok valami információt, hogy a fűszerpaprika vetőmag de minimis támogátásánk elbirálási határideje mikor van?
Illetve mikor kezdik meg a kifizetéseket?
Van még itt olyan aki adott be?
Nem tudom mi történhetett az MVH nál ,hogy ilyen nyögvenyelősen utalnak pénzeket.Ilyen még egyszer sem fordult elő.Több mint egy éve ellnőriznek jogusultságokat ,ülnek a papírokon húzzák az időt az ügyfélszolgálat elérhetetlen.Felháborító ez az egész, hogy olyan embereket ületetnek oda akik nem tudnak semmit vagy nem mondhatnak.
Válasz #8644. hozzászólásra
A szerkezetesnél én sajnos pár nap híján nem feleltem meg a kötelező minimum birtokontartás feltételeinek az elején és ezért azóta sem kapok, mert évek óta ebbe a programba már belépni sem lehet Anyatehén esetén pedig a harmadát kapom, mert mint írják járni ugyan jár, de nem jut (mint a viccben)
A török piac leeresztése óta (lassan 2 éve már) pedig a két támogatás nélkül nagyon nem könnyű sokszor akár 0-ra is kihozni
Sokszor erősen gondolkodom már, hogy abba kéne hagyni a büdös francba az egészet
Válasz #8642. hozzászólásra
Mi még a kérődzőt se kaptuk meg
Válasz #8640. hozzászólásra
Nem jelent még meg!!
Válasz #8641. hozzászólásra
Sajnos kb. így igaz Most írtam nekik idén harmadszor egy udvarias érdeklődő levelet. Az előző kettőre a válasz az volt nagyjából, hogy legyek türelmes, majd jön Az utolsóra még nem érkezett válasz.
Egyébként ez elmúlt két évben így utalták nekem:
- 2012: 05.21
- 2013: 07.03
Válasz #8639. hozzászólásra
Nyugi, azt adják utoljára.Azzal tényleg megvárják a jun. 30-t. Több éves tapasztalat.
Sziasztok, a 2014-es egységes kérelemnek már meg kellett volna jelenni a Web-es oldalon? Mert nekem még nincs ott, csak a korábbi évek. Másoknak ott van már? Remélem nem volt a leadással semi gond, nekem a falugazdász (egy új) csinálta és adta le (elméletileg).
anyatehén támogatásról tudtok valamit?tavaly igényeltem először tudatába vagyok jun 30 nak.de csak annyit kaptam még tavaly hogy elfogadták az igényemet.ennyi!!!
Helló!
Valakinek van infója, hogy az anyatehén támogatásban miért nincs semmi változás? Mikor várható valami utalás szerű?
Köszi a válaszokat!
Ha azzal is olyan tempóban foglalkoznak, mint az anyatehén támogatással, akkor kb 1 év
Sziasztok, erdotelepitesi kifizetesi kerelem beadasatol mennyi ido lehet, amig megtortenik a kifizetes?
Ma reggel csipogott a kérődző támogatás.
Nem a támogatási kérelemnek kell jóváhagyott státuszban lenni hanem a kifizetési kérelemnek!
Válasz #8631. hozzászólásra
Ha, ki nem tolják.
Válasz #8631. hozzászólásra
Ha, ki nem tolják.
Válasz #8630. hozzászólásra
A határidő juni.30. Türelem.
Termeléshez kötött anyatehnén-tartás támogatást kapott már valaki? Tavaly igényeltem először, már lehet az ideit is igényelni, de pénz tavalyról még a fasorban sincs. A támogatási kérelmem jóváhagyott státuszban van tavaly november óta. Ha valakinek megérkezne a pénz kérem sikítson itt. Kössz
Válasz #8628. hozzászólásra
Köszi!Közben utána olvastam és már összeállt a kép!De ez a hozzászólásod épp nem segített volna!
Válasz #8627. hozzászólásra
A pénzügyi felügyeleti díj azt már itt leírtuk többször, az a Brüsszel által ránkrótt kb 2,45% levonás minden kb 500ezer feletti kifizetésből , de mindig van aki nem érti!!!
Sziasztok!Szeretném megtudakolni,hogy most a szarvasmarha extenzifikációs támogatás és hízott bikát is egyben utalták a kérődzővel?Mert a határozatban az szerepel,hogy igen.Meg mi a f@sz az a pénzügyi felügyeleti baromság?Idén túlléptem,tavaly meg nem?A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #8625. hozzászólásra
Nem akarlak elkeseríteni, de 3 hónaptól 1 év is lehet.
van valakinek tapasztalata arról hogy MVH a fellebezésekre, kb mikor válaszol?
Csak a kérödzö jött más nem de legalá már valami történt.
Itt a nagy csip csip
Mi több mint 1.5 évet vŕrtunk rŕ de megjött ma reggel
Juhtámogatás a szerkezetátalakítással együtt a számlánkon ma reggel.
Kevesebb mint a tavaly, később mint a tavaly, de megérkezett!
Nehéz szülés volt..........
csip-csip! Anyajuh+kérődző
Válasz #8618. hozzászólásra
Ma reggelre fordult a kocka és pénz a mi számlánkon!!!
Határozat megjött,pénz még nem. Viszont a bázis évet számolják mindig jószág szempontjából. itt csak akkor lesz több,ha az euró emelkedik.
Tegnap jött a határozat de csip csip nemvolt.
Mai nappal jóváhagyott lett a kérődzős támogatás. Összeg is szerepel már és ez sajnos kevesebb , mint a tavalyi évben.
Válasz #8611. hozzászólásra
Családtagnak volt földhasználati ellenőrzése idén februárban és kb 1 hete jött meg a határozat, hogy elutasítják a kérelmét, mert az egyik blokk zárt volt és nem érkezett meg a földhasználatot igazoló okirat 2013 Júni 10-ig (hanem egy héttel utána) és mivel ez a "jogtalanul" igényelt terület az összes igényelt terület 30 százalékát teszi ki így elutasítják az egész kérelmet. Idén remélem rendben lesz, már elküldtünk mindent. Ki nem zárták. Szerintem aki idáig nem kapott terület alapút az sok jóra nem számíthat. Ez magán vélemény.
Válasz #8612. hozzászólásra
Nem csak pénzt!! Még mindig ellenőrzés alatt
Reméljük holnap !!!! Csip-csip!!!!Ma kaptam Határozatot!!!
mindig csak Modulálnak
A kérődző kifizetés úgy látszik megfőtt, mert senki sem írja, hogy megkapta volna a pénzt.
Kapott már olyan pénzt vagy határozatot akinek földhasználati ellenőrzése volt? Nálam még se pénz se határozat. Státuszom még mindig ellenőrzés alatt. Tavaly óta...
Megjött a határozat,de kevesebb,mint tavaly
Válasz #8597. hozzászólásra
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/viewer/1000026
Jövőhéten küldik a leveleket a döntéshozásról és majd csak utánna utalják a pénzt