Du. 2 órakkor hány fórumozó tud megenni mennyi pizzaszeletet a G Pavilon Fórum színpada mellett?
Magyarán szeretnélek Benneteket Fórumozókat meghívni egy pizzára csak nem tudom melyik nap hányan leszünk
Írjátok meg, hogy készülni tudjunk
Válasz #1460. hozzászólásra
Permetezőt néznék 600-800 literes meg vagy 12-15 keret, majd megnézem a szomszédét hogy áll a "kis szürke bikán" .Általában sok mindenre van kedvezmény.
Meglehet ezt nagyéból a kiállítói darabszámot megszorozni 50 millióval szerintem átlagba van ennyi érték egy standon .Ki hány darab terméket állit ki azt nem kell a szervezöknék lejelenteni mikor a standot lefoglalják vagy kimondottam terület alapú a foglalás?
Hölgyeim és Uraim
A hány gép lesz kint az Agro+Mash Expo kiállításon 2014-ben? És:
A milyen értékű a teljes kiállítandó géppark újkori listaára c. kvíz játékunk folytatódik.
A helyes megfejtőkre én is kiváncsi vagyok és egy az egy darab válveregetést sorsolsolunk közöttük ki, amit Hecmaister biztosít az általa kijelölt helyen és időben.
én tavaly voltam szombaton (is, meg csütörtökpénteken), még délelőtt annyira nem volt nagy káosz de 1-2 óra fele... ennek ellenére én idén csak szombaton tudok menni
Vagy mennyi kolbászt esznek meg a látogatók a rendezvény alatt!! Vagy hány gazda egyszerre,mennyi időn keresztül bámulja összesen a Dorkeres festett csajt!!!
Sziasztok! Tippeljetek! A nagy kérdés:
Hány forint értékű gép lesz kiállítva az Agro+Mash Expo kiálltáson?
Illetve a másik kérdés: hány darab gép lesz kint összesen szerintetek?
Tavalyi évből kiindulva 30-31-1. Bár szombaton tavaly is szívás volt, annyi nép volt, nem sok értelme volt. De két nap mindenképp kell ekkora kiállítást nem lehet egy nap letudni, max körberohanni.
Sziasztok! Fórum találkozót tartsunk mindennap 2 órakkor. Bármelyik nap is jöttök várunk minden Fórumozót. Plusz azokat is akik olvassák a Fórumot és találkoznának azokkal a gazdákkal akik írják
Melinda lesz a Fórum házigazdája a standunkon: G Pavilon, FÓRUM színpad mellett
Gyertek!
Az Agroinform.hu az Agro+Mash Expo hivatalos online médiapartnere is
4022 hozzászólás
Du. 2 órakkor hány fórumozó tud megenni mennyi pizzaszeletet a G Pavilon Fórum színpada mellett?

Magyarán szeretnélek Benneteket Fórumozókat meghívni egy pizzára csak nem tudom melyik nap hányan leszünk
Írjátok meg, hogy készülni tudjunk
Moderálási elveink miatt törölve.
BNC (4849)
2014-01-24 20:35:16
Válasz #1469. hozzászólásra
Gondolom Te csináltad.
Válasz #1468. hozzászólásra

Rendben. Annyit még, hogy ehhez a szórókereten felül jár még egy ilyen is:
Válasz #1466. hozzászólásra
Újat szeretnék, kimosótartályost, önfelszívóst kézmosóval, talajkövetőst, (lengyel)(G-JET????) de még beszélhetünk róla ha nem jön össze.http://www.wirax-hungaria.hu/mezogazdasagi-gepek/permetezok/szantofodi-permetezok/lengyel-szantofoldi-permetezok/600-literes-permetezo/
ha esetleg kifizetnék a bentragadt támogatásainkat akkor biztos elmentünk volna a mash-ra.
De így sok értelmét nem látom.
Válasz #1465. hozzászólásra
Van nekünk egy efféle eladó.
Válasz #1460. hozzászólásra
600-800 literes meg vagy 12-15 keret, majd megnézem a szomszédét hogy áll a "kis szürke bikán" .
Általában sok mindenre van kedvezmény.
Permetezőt néznék
Íme a legfrissebb Agro+Mash Expo GépTipp - most ment a nyomdába
. 56 oldallal minden idők leghosszabb terjedelme!
Meglehet ezt nagyéból a kiállítói darabszámot megszorozni 50 millióval szerintem átlagba van ennyi érték egy standon .Ki hány darab terméket állit ki azt nem kell a szervezöknék lejelenteni mikor a standot lefoglalják vagy kimondottam terület alapú a foglalás?
Egy nulla lemaradt 40.5 milliárd
Én 4.5 milliárdra saccolom!
Ki mit akar venni?????????Mert ilyenkor akcia van mindenre.

Válasz #1457. hozzászólásra

Annyi talán nincs, de szerintem közel van a 30 mrd-hoz.
24.500.000.000 Ft. és 2600 gép. De ebben nincs benne a gumi kalapács.
Válasz #1457. hozzászólásra

Pavilononként is meglehetne saccolni majd, így talán egyszerűbb
52 milliárd és 3456 gép. Blöffnek jó.

Válasz #1455. hozzászólásra
Na majd holnap!
Valahogy csak meg lehet tudni
Addig is várom a tippeket
Válasz #1453. hozzászólásra

Ha már meghirdetted a versenyt,járjál a végére ,ja és a nyereménynek is.
De nagyon hiányzik nektek az a Hecci féle váll veregetés!!!

Válasz #1449. hozzászólásra

Igen, valahol 12 és 29 Mrd Forint között lehet az igazság. Honnan lehet ezt megtudni szerintetek? Kinyomozzuk?
Darabszámnak neki lehet ugrani első nap
Válasz #1447. hozzászólásra

Gépérték szerintem, 29 milliárd!
Válasz #1412. hozzászólásra
Péntek!
02.01

Gép:2758db
Gépérték: 12.227.855.673
Az utolsó konzerv dobozig!!!
4500db gép és ebbe benne van a makitás fúrógép is.

25.264.326.250ft össz. bruttó
NYERTEM
Válasz #1439. hozzászólásra

Hölgyeim és Uraim
A hány gép lesz kint az Agro+Mash Expo kiállításon 2014-ben? És:
A milyen értékű a teljes kiállítandó géppark újkori listaára c. kvíz játékunk folytatódik.
A helyes megfejtőkre én is kiváncsi vagyok és egy az egy darab válveregetést sorsolsolunk közöttük ki, amit Hecmaister biztosít az általa kijelölt helyen és időben.
Válasz #1425. hozzászólásra
ennek ellenére én idén csak szombaton tudok menni
én tavaly voltam szombaton (is, meg csütörtökpénteken), még délelőtt annyira nem volt nagy káosz de 1-2 óra fele...
Válasz #1444. hozzászólásra

Kishitű vagy, merjél nagyobbat álmodni !
Válasz #1433. hozzászólásra

Gépek ára: 2.526.432.625 Ft, ebben benne van ám a legutolsó lombfújó is a Makita standról!
A gépek darabszáma meg szerintem cirka: 450 db
700e tipp
Hány topples lány lesz?

Tippeljetek!
Válasz #1440. hozzászólásra

Vagy mennyi kolbászt esznek meg a látogatók a rendezvény alatt!! Vagy hány gazda egyszerre,mennyi időn keresztül bámulja összesen a Dorkeres festett csajt!!!

Az érdekesebb volna,hogy a gépek,össz üzemanyag tankja,hány literes?
Válasz #1438. hozzászólásra
Egyelőre óvatosságból nem módosítok, eddig az én tippem van a legközelebb.
Mit nyertem?
Válasz #1437. hozzászólásra

Öt mi? Öt gép lesz kint 5 forint értékben?
Öt.
Válasz #1434. hozzászólásra

Igen! Nem csak egy kiállítóra gondoltam
Válasz #1427. hozzászólásra

Pedig van aki azt árul "gép" helyett!!! A mostani gépek játékok csak szerintem a régebbi 80-90-es években gyártottakhoz!!
Minden gépet beleértve?
Sziasztok! Tippeljetek! A nagy kérdés:
Hány forint értékű gép lesz kiállítva az Agro+Mash Expo kiálltáson?
Illetve a másik kérdés: hány darab gép lesz kint összesen szerintetek?
Válasz #1431. hozzászólásra
Az Agrotec Magyarország Kft.: a New Holland gépek hazai forgalmazója
Válasz #1428. hozzászólásra
Hogy minek???
Válasz #1429. hozzászólásra

HeccMester te akkor január 32.-én jösz ha jól sejtem. Akkor könnyebben elvegyülsz a tömegben.
Válasz #1427. hozzászólásra

marhajó
lesifotókra mindig nyitott a fórum - mint olyan - ...........aki öreg bútor itt az csak helyeselni tud erre sztünk
Válasz #1425. hozzászólásra
Érdemes szerdán vagy csütörtökön jönni. Most még külön pavilon sátor is épül az Agotec-nek úgy tudom.
Válasz #1424. hozzászólásra

Már elkezdtek pakolni a kiállítók és itt most nem a gumicukrosok ársusokra gondolok
Válasz #1424. hozzászólásra

Jönnek mennek az emberek, erre arra.
Tavalyi évből kiindulva 30-31-1. Bár szombaton tavaly is szívás volt, annyi nép volt, nem sok értelme volt. De két nap mindenképp kell ekkora kiállítást nem lehet egy nap letudni, max körberohanni.
Válasz #1423. hozzászólásra
Bence milyen mozgások vannak most a masson?
Sziasztok! Fórum találkozót tartsunk mindennap 2 órakkor. Bármelyik nap is jöttök várunk minden Fórumozót. Plusz azokat is akik olvassák a Fórumot és találkoznának azokkal a gazdákkal akik írják

Melinda lesz a Fórum házigazdája a standunkon: G Pavilon, FÓRUM színpad mellett
Gyertek!
Az Agroinform.hu az Agro+Mash Expo hivatalos online médiapartnere is