Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraBékésben aratáskor a malmi árak 7100 körül voltak,több ismerőssel tartom a kapcsolatot és ők azt mondták 7600-7700 -ért adták el egy két hete.
Ezek+komp árak.
Válasz Georgosz #12788. hozzászólásáraÉrtem én hogy azt írta de itt többüknek is 7200ft és 7400ft-ot kínált érte aratáskor vagyis július 5.én. Ezért furcsállom a nettó 7800 át.
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraMagyarországon nagyobb vízfelület hiányában a széljárás határozza meg a csapadékot arra meg ugye ezek a dolgok nem hatnak...
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraAzért a mesterséges intelligenciát még ne vedd túl komolyan. /Minden információját a szerves intelligenciától kapja./
Ha 20as fölötti a nedvesség zsíros földeken mikor megy ez le a komának ?
Lassan nem engedik be a parasztot a búzával nemtom miafaxt akarnak állnak át napraforgóra?
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraA mesterseges inteligencia szerint is aszályt okozhat amennyiben nem megfelelően használják. És ez nem állítás. Na csillogtasd a "nagy tudásod " gumicsizma.
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraRégen valóban rakétával csinálták. A felhőbe lőtték és ejtőernyővel visszajött. Állítólag hatékonyabb mint a mostani, mert az célzottan oda ment ahol szükség volt rá.
Válasz Sam88 #12753. hozzászólásáraIgazán megérthetnéd, hogy a biztosítók profitja nagyobb nemzetgazdasági érdek, mint hogy az Alföldön teremjen a föld.
2019 tol él az egesz orszagot lefedo jégkarelharito rendszer is. Ha jon egy kis felho itt helyben a megbízott lövi a rakétákat ezerrel. Kell ám az ezüstjodid nagy szükség van rá.
Válasz jetta #12736. hozzászólásáraÉn is láttam a hirdetést, nem tudtam hova tenni. A cégnév stimmelt, csak 99 véggel - ilyen céget meg nem ismert egyik céginfo sem és Nagybánhegyes volt településnek megjelölve.
A hirdetéssel párhuzamosan még próbálkozott földvásárlással.
De amúgy nem hallottam, hogy árulná. Mindenestre furcsa volt az egész hirdetés.
12840 hozzászólás
Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraBékésben aratáskor a malmi árak 7100 körül voltak,több ismerőssel tartom a kapcsolatot és ők azt mondták 7600-7700 -ért adták el egy két hete.
Ezek+komp árak.
Válasz Georgosz #12788. hozzászólásáraÉrtem én hogy azt írta de itt többüknek is 7200ft és 7400ft-ot kínált érte aratáskor vagyis július 5.én. Ezért furcsállom a nettó 7800 át.
Válasz Koczka József #12786. hozzászólására7800+komp. Eléggé egyértelmü. Áfásnak ez 7800/q, őstermelőnek 8736/q.
Üdv.Eurós búza ára mennyi most?.Duna mellett.
Válasz lakatos gabesz #12785. hozzászólásáraBiztos?
Válasz Koczka József #12784. hozzászólásáraEz nettó ár volt náluk plusz komp
Válasz Igazi Földönfutó #12781. hozzászólásáraJa,de ird oda hogy ez bruttó.
Válasz mjj #12782. hozzászólásáraBászna Gabona szabolcs
Válasz Igazi Földönfutó #12781. hozzászólásáraHelyileg hol vagy? Melyik felvásárlónál?
Válasz Ohaza63 #12769. hozzászólásáraNálunk két hete 7800+komp volt a takarmánybúza,8100 a malmi.Azóta nem tudom változott-e.
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraMagyarországon nagyobb vízfelület hiányában a széljárás határozza meg a csapadékot arra meg ugye ezek a dolgok nem hatnak...
Válasz Georgosz #12777. hozzászólásáraSzerintem ezt írtam!
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraAzért a mesterséges intelligenciát még ne vedd túl komolyan. /Minden információját a szerves intelligenciától kapja./
Válasz apuci #12765. hozzászólásáraAz áfásnak fordított áfás, tehát nettó, nem áfásnak +12% kompenzációs felár!
Válasz $HMP$ #12774. hozzászólására2-3 nap szeles napos idő!
Válasz Kanegér88 #12773. hozzászólásáraHogyne fizetné bele van építve az árba
jó mélyen de szerényen
Ha 20as fölötti a nedvesség zsíros földeken mikor megy ez le a komának ?
Lassan nem engedik be a parasztot a búzával nemtom miafaxt akarnak állnak át napraforgóra?
ha terményt 20km viszem a cég kifizetheti a beszállítási díjat és mennyit?
Válasz apuci #12770. hozzászólására
Köszi!
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraA mesterseges inteligencia szerint is aszályt okozhat amennyiben nem megfelelően használják. És ez nem állítás. Na csillogtasd a "nagy tudásod " gumicsizma.
Válasz Ohaza63 #12769. hozzászólásáraFogadjátok részvétem.
Pedig még a mult héten találkoztam vele!
Az nem az ő áruk nekik 76 a javító!
Válasz apuci #12767. hozzászólásáraÜdv apuci!

Ez jó= 3go.
17.-én még csak 7.300+komp volt a javító búza 3gonál, most meg 8.200 + komp????
Tegnap este a Tata örökre elment a Mennyei Öcsi boltba!
Válasz apuci #12767. hozzászólására

Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraJa most látom te is azt kérdezted
Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraEzt nem neked akartam!
Válasz Agrárkopó #12763. hozzászólásáraAnnak bruttó aki áfa körös!
Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraJavító
Ez biztos bruttó lehet....
Válasz apuci #12760. hozzászólásáraMinőség?
Válasz apuci #12760. hozzászólására Hali..Ez milyen minőségre vonatkozik??
Békés megye 3gó telep76000ft,de halottam 80-82is, nekem volt a cégnél egy kisebb tétel az elment 82-ért,ott nem volt semmi költség!
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraRégen valóban rakétával csinálták. A felhőbe lőtték és ejtőernyővel visszajött. Állítólag hatékonyabb mint a mostani, mert az célzottan oda ment ahol szükség volt rá.
Válasz envagyok2 #12756. hozzászólásáraNem csak valószínűleg emlékszik az utolsó klímaváltozásra

Válasz Sam88 #12753. hozzászólásárarakétát? valszeg te nem ugyan azt a valóságot érzékeled, mint bárki más ebben az országban.
Válasz Sam88 #12752. hozzászólására"klíma valóban nem változik meg ilyen rövid idő alatt"- ebből írtad a nagydoktorid?
Válasz Praetor #12754. hozzászólásáraAz akkugyárak sem igazán épülnének fel egyhamar, ha mindig sár lenne
Válasz Sam88 #12753. hozzászólásáraIgazán megérthetnéd, hogy a biztosítók profitja nagyobb nemzetgazdasági érdek, mint hogy az Alföldön teremjen a föld.
2019 tol él az egesz orszagot lefedo jégkarelharito rendszer is. Ha jon egy kis felho itt helyben a megbízott lövi a rakétákat ezerrel. Kell ám az ezüstjodid nagy szükség van rá.
Válasz Gatti #12734. hozzászólásáraA klíma valóban nem változik meg ilyen rövid idő alatt, kivéve ha ez a cél. Amit érzékelünk, hogy ez a cél.
Válasz Ohaza63 #12750. hozzászólásáraAz jó ha te ott vagy s ennyi eső esik arra! Csak vigyázzál a csajok nehogy elvegyék a kedved a gazdálkodástól!

Válasz Ares 826 #12749. hozzászólásáraÜdv!

Á nem Dunántúl, innen írogatok Thaiföldről, ahol a monszun hoz 2000 mm esőt.
Hidastraktorral szántok, vetek, hogy ne mossa le a víz az olajdekniről a festéket.
Dél-Békés és ez idáig ebben az évben 195 mm volt, abból is márciusban 65 mm.
Válasz Ohaza63 #12731. hozzászólásáraHát akkor te a Dunántúlon gazdálkodsz ugye??? Annyi éves csapadékot nagyon de nagyon lehet irigyelni.

Űdv
Tud valaki friss árakat.
Válasz apuci #12745. hozzászólásáraValakinek a lábára lépett és vissza nyalt a fagyi, hogy mi az igazság csak ők tudják,ámbár nem zörög a haraszt...
Válasz jetta #12742. hozzászólásáraIde se kelett volna jönnie!
Válasz SzikiSzokeveny #12740. hozzászólásáraAzt mondták föl is leresték!
Válasz jetta #12736. hozzászólásáraCdg-kft?
Válasz jetta #12736. hozzászólásáraÉn is láttam a hirdetést, nem tudtam hova tenni. A cégnév stimmelt, csak 99 véggel - ilyen céget meg nem ismert egyik céginfo sem és Nagybánhegyes volt településnek megjelölve.
A hirdetéssel párhuzamosan még próbálkozott földvásárlással.
De amúgy nem hallottam, hogy árulná. Mindenestre furcsa volt az egész hirdetés.
Válasz jetta #12741. hozzászólásáraVégülis mehetne csak jó messzire
Válasz SzikiSzokeveny #12740. hozzászólásáraOlyat is mondták,hogy bánhegyesre akart menni?