Eredetileg 10 EMUE egységet kell elérni,de 4EMUE egységig nemkell főállású vállalkozónak lenni,4 EMUE egység elérésekor kötelező főállásúvá válni,ezt legkésőbb a 4.évre el kell érni,és innentől számitott 5 évig folytatni.50 EMUE egység szántóföldi növénynél,kb 160 ha föld.
Erre még annyit nem vagyok még annyira beteg ne tudjam értelmezni mit olvasok!!!!!!
Különben ezzel az eumékkal meg bolondítanak majd benneteket!!
Ahány megye annyiféle papírt kaptok majd???
Ez van abban a szaros papírban mit ma olv!!!
Szerintem ezek itt mindenkit hülyítenek vagy maguk sem tudják mi az mit akarnak valójában!!!
Csak apénzt ki húzni a zsebedből!!!!!
Ha megkapod a határozatot van 45 napod a további papírok beadására!!
Váll igazolvány ha többet válalatál mint 50 eume!! Csak akkor!! Hiteles tul lap a saját földről, bérletesről hiteles bérleti szerződés és bejelentett használati lap, de az is hiteles!! Erkölcsi bíz hiteles!! Na ennyi eddig!!
de az mvh honlapján meg már fent vannak a kifizetési kérelem letölthető nyomtatványai.Akkor már csak lesz valami a napokban.
Jólaci te mire pályáztál ha megkérdezhetem?
Értem, köszi.Holnap felhivom őket mert ez nekem már homályos.A pályázat írom asztmondta h nem nyert de az mvh-s meg asztmondta h még erre felénk nincs eredmény.De itmeg látom már sokan kaptak határozatot.Komolyan mondom nemtudom.
Én nagy reményt fektetek ebbe ugyhogy nagyon remélem h tévedet a pályázatírom.Habár hallotam már olyat h valakinek mondták h nem nyert asztán kiküldték h nyert meg eszt fordítva is.
Laciné vagyok, én se kaptam. Hívd fel a pesti mvh-t, ott regisztrációs szám alapján megnézik a gépben, hogy hogy áll az ügy. A mienkére azt mondták, h még ügyintézés alatt van.
mi azt a következtetést vontuk le,hogy akinek még nem született döntés,ott forrásra várnak.a másik,hogy a pályázatirónk egy országos cég,ő azt mondta,hogy kaptak egy köemailt,amibe azt közölték,hogy a nem értesitett pályázóknak,még belső vizsgálat folyik.
Ja egyébként még aszt is mondta h ha valaki tudja h mennyi pontja volt a pályázatban beadáskor az már naggyábók következtethet h nyert e mivel egyes pályázatok néhány pontal lettek lejebb pontozva mint amennyi pontja a beadáskor volt.
De gondoljatok bele.Ha a beadott pályázatok 70%-a nyert akkor tényleg csak a nagyon linkeket dobták ki nem?
Ja és egyébkéntmeg nem 66 pont az alsó határ.Eszt is mondta.Nem mondhatta meg asztmondja h pontosan mennyi de ennél több jóval.Ha 66 lenne akkor minde ágrolszakadt páylázat nyerne mivel a beadott pályázatok kb 99%-a e felett van.
Mondom eszt egy mvh.s ember mondta aki nagyfej ott.Látásból ismerem.Elég komoly beosztású.
Én is utánnaérdeklődtem ma hogy akkor mivan ezzel a pályázattal.Személyesen bezéltem egy mvh-s emberrel aki aszt mondta h ő is több embertől hallota már hogy nyert meg asztis hogy nem de azaz érdekes h még ők se tudják h ki nyert pedig ő személyesen benne van a bizotságba aki bírál.Vannak megyék ahol már van esély rá h megvannak az eredmények de békésmegyében még nincs eredmény az tuti aszt mondta.
Volt olyan illető asztmondja aki már aról érdeklődött nála h mikor lehet beadni a kifizetési kérelmet és ő meg csak lesett h minek akarja valaki beadni eszt a kérelmet mikor még aszt se tudja h nyert e.
Kezd elég zavaros lenni ez a pályázat nem????
még nem kaptunk semmit,felhivtuk az MVH központi számát,ott megnézték a reg.szám alapján és azt mondták semmit nem látnak,azt se,hogy igen,azt se,hogy nem,még nem született döntés.DE MÁR LEMONDTAM RÓLA!megy minden a régi kerékvágásban.
13488 hozzászólás
Válasz #287. hozzászólásra
Laci írtam emailt olvassátok!! Köszi!!!
Válasz #286. hozzászólásra
Eredetileg 10 EMUE egységet kell elérni,de 4EMUE egységig nemkell főállású vállalkozónak lenni,4 EMUE egység elérésekor kötelező főállásúvá válni,ezt legkésőbb a 4.évre el kell érni,és innentől számitott 5 évig folytatni.50 EMUE egység szántóföldi növénynél,kb 160 ha föld.
Válasz #285. hozzászólásra
Erre még annyit nem vagyok még annyira beteg ne tudjam értelmezni mit olvasok!!!!!!
Különben ezzel az eumékkal meg bolondítanak majd benneteket!!
Ahány megye annyiféle papírt kaptok majd???
Válasz #283. hozzászólásra
Ez van abban a szaros papírban mit ma olv!!!
Szerintem ezek itt mindenkit hülyítenek vagy maguk sem tudják mi az mit akarnak valójában!!!
Csak apénzt ki húzni a zsebedből!!!!!
Válasz #282. hozzászólásra
Na ez szerintem sokáig kérdés marad!!!
Válasz #281. hozzászólásra
50 emue ilyen nincs.max.10 van.és négy emue fölött főállású vállalkozónak kell lenni.
Válasz #281. hozzászólásra
kösz,ezt mind tudjuk,csak azt nem,hogy mért ülnek a papirjainkon,és mit akarnak igazándiból.
Válasz #280. hozzászólásra
Szia hír!!!!!
Ha megkapod a határozatot van 45 napod a további papírok beadására!!
Váll igazolvány ha többet válalatál mint 50 eume!! Csak akkor!! Hiteles tul lap a saját földről, bérletesről hiteles bérleti szerződés és bejelentett használati lap, de az is hiteles!! Erkölcsi bíz hiteles!! Na ennyi eddig!!
Válasz #279. hozzászólásra
ok!kösz!
Válasz #270. hozzászólásra
Sziasztok!! Ma mentek még a pályázat íróhozz hogy mi kell még majd ha megtudok többet megírom!!!!!
Válasz #276. hozzászólásra
Univer-Penta Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Szolgáltató Társaság
Válasz #275. hozzászólásra
Én egy növényházra pályáztam egyébként.Ez lenne az induláshoz való összeg.
Válasz #275. hozzászólásra
Egy helyi pályázatíró vállakozó.A nevét nem mondom ha nem baj.Elég jókat halottam róla mikor megkerestem még a télen.
Neked?
Válasz #274. hozzászólásra
szántóföldi növénytermesztés,egy kis zöldségnövény kiegészitéssel.ki irta a pályázatodat?
Válasz #272. hozzászólásra
de az mvh honlapján meg már fent vannak a kifizetési kérelem letölthető nyomtatványai.Akkor már csak lesz valami a napokban.
Jólaci te mire pályáztál ha megkérdezhetem?
Válasz #272. hozzászólásra
Értem, köszi.Holnap felhivom őket mert ez nekem már homályos.A pályázat írom asztmondta h nem nyert de az mvh-s meg asztmondta h még erre felénk nincs eredmény.De itmeg látom már sokan kaptak határozatot.Komolyan mondom nemtudom.
Én nagy reményt fektetek ebbe ugyhogy nagyon remélem h tévedet a pályázatírom.Habár hallotam már olyat h valakinek mondták h nem nyert asztán kiküldték h nyert meg eszt fordítva is.
Válasz #271. hozzászólásra
Laciné vagyok, én se kaptam. Hívd fel a pesti mvh-t, ott regisztrációs szám alapján megnézik a gépben, hogy hogy áll az ügy. A mienkére azt mondták, h még ügyintézés alatt van.
Akkor kitől és hogy lehetne eszt megtudni pontosan h nyert e vagy nem a pályázatom?
Én még semmi értesítést se kaptam sehonnan.
Válasz #269. hozzászólásra
szia! amúgy Zsófi voltam!
Válasz #267. hozzászólásra
majd holnap folyt szia!! 10 milll elnyerése is benn van!!!!!
Válasz #266. hozzászólásra
mi csak a mienkét kérdeztük, unokatesómék is megkapták a hat.-ot, h nyertek (vp. megye, borászat)
Válasz #266. hozzászólásra
milyen határozatot láttál? a nyeretek szóban hiányzik egy -t, vagy van egy plusz -e? :)
Válasz #265. hozzászólásra
figyelj nem vagyok vak láttam a határozatot mi szerinet nyeretek!!!!!!
Válasz #264. hozzászólásra
ma felhívtuk az mvh-t, és azt mondták, hogy még nincs döntés a mienkről, ügyintézés alatt van
Válasz #263. hozzászólásra
Laci!! Ma délután tudtam meg itt a körny többsége ma kapta meg a határozatokat és többsége nyert!!!!
Válasz #262. hozzászólásra
mi azt a következtetést vontuk le,hogy akinek még nem született döntés,ott forrásra várnak.a másik,hogy a pályázatirónk egy országos cég,ő azt mondta,hogy kaptak egy köemailt,amibe azt közölték,hogy a nem értesitett pályázóknak,még belső vizsgálat folyik.
Ja egyébként még aszt is mondta h ha valaki tudja h mennyi pontja volt a pályázatban beadáskor az már naggyábók következtethet h nyert e mivel egyes pályázatok néhány pontal lettek lejebb pontozva mint amennyi pontja a beadáskor volt.
De gondoljatok bele.Ha a beadott pályázatok 70%-a nyert akkor tényleg csak a nagyon linkeket dobták ki nem?
Ja és egyébkéntmeg nem 66 pont az alsó határ.Eszt is mondta.Nem mondhatta meg asztmondja h pontosan mennyi de ennél több jóval.Ha 66 lenne akkor minde ágrolszakadt páylázat nyerne mivel a beadott pályázatok kb 99%-a e felett van.
Mondom eszt egy mvh.s ember mondta aki nagyfej ott.Látásból ismerem.Elég komoly beosztású.
Válasz #259. hozzászólásra
Én is utánnaérdeklődtem ma hogy akkor mivan ezzel a pályázattal.Személyesen bezéltem egy mvh-s emberrel aki aszt mondta h ő is több embertől hallota már hogy nyert meg asztis hogy nem de azaz érdekes h még ők se tudják h ki nyert pedig ő személyesen benne van a bizotságba aki bírál.Vannak megyék ahol már van esély rá h megvannak az eredmények de békésmegyében még nincs eredmény az tuti aszt mondta.
Volt olyan illető asztmondja aki már aról érdeklődött nála h mikor lehet beadni a kifizetési kérelmet és ő meg csak lesett h minek akarja valaki beadni eszt a kérelmet mikor még aszt se tudja h nyert e.
Kezd elég zavaros lenni ez a pályázat nem????
még nem kaptunk semmit,felhivtuk az MVH központi számát,ott megnézték a reg.szám alapján és azt mondták semmit nem látnak,azt se,hogy igen,azt se,hogy nem,még nem született döntés.DE MÁR LEMONDTAM RÓLA!megy minden a régi kerékvágásban.
Urbán Judit Debreceni pályázatíró magánszemély.
Válasz #256. hozzászólásra
Nem ismered azt a plakátot ?
Tovarisi konyec
A szadesz válastási plakátja volt még 90-ben
Válasz #255. hozzászólásra
orosz katona hátulról
Válasz #253. hozzászólásra
Melyik tettszett ? Visszarakjam
Válasz #252. hozzászólásra
Én komoly ááááá
Válasz #252. hozzászólásra
régebben jó volt az avatar-képe
Válasz #246. hozzászólásra
Hát ezt JÓL BENÉZTED Lacikám!
Komoly fickó Ő, de azért annyira csaknem? :-)))))
Válasz #250. hozzászólásra
Értem , Köszi
Válasz #249. hozzászólásra
fiatal gazdáknak a pályázattal kapcsolatos fórum.
Válasz #248. hozzászólásra
Mire jó ez az oldal ? mert nem ismerem
http://www.emva.hu/index.php?id=forum&art_id=88
Válasz #246. hozzászólásra
Akkor a múltkor lemaradtál a bemutatkozásomról a bérmunka topikban ?
Válasz #245. hozzászólásra
kb 40-50 közé raktalak.
Válasz #244. hozzászólásra
24 éves vagyok
Válasz #243. hozzászólásra
értem.korod?
Válasz #242. hozzászólásra
Csak erdő telepítésre vettem fel támogatást mert a földeket anyám használja a családi gazdaságban
Válasz #241. hozzászólásra
nem vettél még fel támt.?cégnév?azért mert nem mindegy ki irja.MVH-nál számit az is.
Válasz #239. hozzászólásra
Igen
Válasz #239. hozzászólásra
Miért olyan fontosak neked a cég nevek ?
Válasz #237. hozzászólásra
te neveden van bent?