Csak megjegyzem, hogy a Szelidi hely, amiről már írtunk 1 másik topickban az nyáron 5000/4fős szobákkal nyomják, igaz teljesen önellátó a dolog, ott magunk urai lehettünk volna. Többek közt ezért húzott volna a szívem arra és elsőként ez is ugrott be, mert nagyon kedvező lehetett volna, de sajna nem jött össze....
BNC !
Természetesen ott a helyed no + a cicákat is hozd, csak kell 1 létszám az alvás miatt.
Meg hát nem meghívásosdira gondoltunk, hanem aki akar jönni az jöhet.
Engem érdekelne a dolog,de nem tom,h mikor kell kimennem dolgozni!Ha itthol leszek,akkor leugrok!
250 km nem a világ vége,meg legalább személyesen is beszélgetünk már!
Agroinformos csajok is jönnek?!
Nemtom erről az Akasztóról mindig csak az akasztás ugrik be 1.re, 2.ra meg MÁS. hehehehehe
Meg 1 sztori.
Beírom csaknem mászik ide a faszi aki fölismerné...
Szóval járt 1 faszi hozzánk, mindig ment a HECC, h. deQ. jól m1 a parasztoknak, már megint vett vlm. gépet, húha, ejha, közbe megcsak panaszkodnak stb. ...
Bezzeg ő meg mennyit hajt oszt " semmi".
Rámutatott 1 rohadt nagy fára 20mre, teli vastag száraz ágakkal oszt aszongya:
OTT FOG LÓGNI AZ ÖSSZES PARASZT 1X AZON A FÁN, ....... BÜDÖS PARASZTOK LÓGNI FOGTOK !!!!!
Válasz #77. hozzászólásra
kösz ami acsapból jön abból nemkérünk.
Egyébbként a kőzelben ismerek hires pincészetet aboraik garancia csak hogy ő nem ismer engem de azt hiszem a héten megfog rákérdezek.
Ha ad róla számlát akkor nem illegál a buli. A barter jó ötlet! Majd keresek egy weboldalt amit sokan látogatnak, hátha akad hirdetési felület cserébe.
Válasz #64. hozzászólásra
Meddig tart a bál? A bál után méég lehet csatlakozni a fórumos bulihoz. 30 km nem távolság, ha az ember iszik előtte egy kicsit:)))
Mit szóltok egy borkóstolóhoz a Fórumos találkozó kapcsán? Eljön egy borász, végig kóstoltatja a szortimentet aztán ami ízlett azzal folytatjuk.
Hallott már valaki olyanról aki ismer borászt?
Válasz #58. hozzászólásra
Ez bál, külön szakmai program itt nem lesz bár nemtudom még jakab úr elö rukkol e valamivel mindenesetre erre nem sok időt kapott de ö ezzel nem is szokott vissza élni tavaly is tíz percbe belefért neki.Amugy a tánc mulatságon és avacsorán kivül , a témát és alap hangulatot a mg,-
körüli tennivalók jellemzik /Most persze választási év van /témának az sem rossz.majd el felejtettem a népitáncosok elő adását,vacsora előtt.
Tarthatna mindenki egy 5 perces bemutatkozó: mekkora terület (adottságok) miket termel, mióta, milyen gépek, inputok vannak, kivel szerződött és hogyan stb. persze csak üzleti titkok kiadása nélkül:)))
Fotókkal színesítve mindezt.
1499 hozzászólás
Eddig:

Feri
Hartmy
Konrád
Hodilits
Cimbika
Fan
Mészáros Csaba
Roland Polgár
....ha jól jegyzeteltem......
Válasz #91. hozzászólásra
Hány éves vagy?
Válasz #87. hozzászólásra
Jössz ?????
Válasz #59. hozzászólásra
Hasonló minimális költségűben gondolkodtam végig.
Csak megjegyzem, hogy a Szelidi hely, amiről már írtunk 1 másik topickban az nyáron 5000/4fős szobákkal nyomják, igaz teljesen önellátó a dolog, ott magunk urai lehettünk volna. Többek közt ezért húzott volna a szívem arra és elsőként ez is ugrott be, mert nagyon kedvező lehetett volna, de sajna nem jött össze....
Válasz #90. hozzászólásra
Látod,ez a te hibád!A beszélgetés nem baszélgetés!Lehet velük beszélgetni is!
BNC !
Természetesen ott a helyed no + a cicákat is hozd, csak kell 1 létszám az alvás miatt.
Meg hát nem meghívásosdira gondoltunk, hanem aki akar jönni az jöhet.
Válasz #90. hozzászólásra

Vaknak nem kell lennie az embernek és az ember igényli a szép dolgokat, még ha csak a látványukat is
Azt hiszem én vagyok a legfiatalabb 
Akkor nyilván engem is
Válasz #88. hozzászólásra
Na ez már mondjuk fölháborító.....
Micsoda világ ez, h. minden nős meg nő-s fickó csak az AI-os CSAJOKRÓL:
ÁB-RÁN-DO-ZIK???????
Hova jutott a világ................hehehheheehhhheheeeeee

Vállalom a koromat!!!!
Engem érdekelne a dolog,de nem tom,h mikor kell kimennem dolgozni!Ha itthol leszek,akkor leugrok!

250 km nem a világ vége,meg legalább személyesen is beszélgetünk már!
Agroinformos csajok is jönnek?!
Válasz #86. hozzászólásra

szerintem téged is. te vagy a legöregebb
Válasz #84. hozzászólásra

Téged legalább megismerünk Akasztón!
Válasz #84. hozzászólásra

Én fel merem magam vállalni!
Válasz #81. hozzászólásra

olvass vissza!
Válasz #80. hozzászólásra
szerintem elhajt.
Sziasztok!
Miről van szó?!?!
Nem volt időm netezni,s lemaradtam!
Válasz #78. hozzászólásra
mit fog szólni a vendéglős a hozott borhoz?
Nemtom erről az Akasztóról mindig csak az akasztás ugrik be 1.re, 2.ra meg MÁS. hehehehehe

Meg 1 sztori.
Beírom csaknem mászik ide a faszi aki fölismerné...
Szóval járt 1 faszi hozzánk, mindig ment a HECC, h. deQ. jól m1 a parasztoknak, már megint vett vlm. gépet, húha, ejha, közbe megcsak panaszkodnak stb. ...
Bezzeg ő meg mennyit hajt oszt " semmi".
Rámutatott 1 rohadt nagy fára 20mre, teli vastag száraz ágakkal oszt aszongya:
OTT FOG LÓGNI AZ ÖSSZES PARASZT 1X AZON A FÁN, ....... BÜDÖS PARASZTOK LÓGNI FOGTOK !!!!!
Válasz #77. hozzászólásra
kösz ami acsapból jön abból nemkérünk.
Egyébbként a kőzelben ismerek hires pincészetet aboraik garancia csak hogy ő nem ismer engem de azt hiszem a héten megfog rákérdezek.
Kicsit le vagyok maradva,mert nincs netem.Mi lesz hogy lesz?A bor nem kérdés nálunk a csapbol is az folyik!!!

Válasz #73. hozzászólásra
Ha ad róla számlát akkor nem illegál a buli. A barter jó ötlet! Majd keresek egy weboldalt amit sokan látogatnak, hátha akad hirdetési felület cserébe.
Válasz #68. hozzászólásra

Ha a csárdások is benne vannak miért ne. Úgyse ismerem a környékbeli jó borászokat.
Válasz #73. hozzászólásra
akkor megkell hívni afináncokat is.
Válasz #69. hozzászólásra

Vigyázz Bence,mert Akasztó az aranyháromszőg szerves része,ide ha jön a borász a boraival azt követik a fináncok!!!
barterozd le valamelyik pinészettel (ingyen reklámlehetőség, 1 hordó bor )
tavaly reggel 4-ig,vagy valami akkörül mert szerintem én már az órámat se láttam nem hogy mennyi az idő.
Pincészetnek a marketingese elhozza ingyen a "kostolóanyagot".
Válasz #67. hozzászólásra
Ez a beszéd!
Válasz #64. hozzászólásra
Meddig tart a bál? A bál után méég lehet csatlakozni a fórumos bulihoz. 30 km nem távolság, ha az ember iszik előtte egy kicsit:)))
Mit szóltok egy borkóstolóhoz a Fórumos találkozó kapcsán? Eljön egy borász, végig kóstoltatja a szortimentet aztán ami ízlett azzal folytatjuk.
Hallott már valaki olyanról aki ismer borászt?
Válasz #1. hozzászólásra

Szia Szabi!
Én is részt kívánok venni 1fő szállással. Majd a Feri5-el érkezünk
Válasz #63. hozzászólásra
de az hogy 1 csárdában ottalvós eszem-iszom, dínom-dánom "ismeretlenekkel" nem annyira hoz lázba.
biztos bennem van a hiba!
Válasz #62. hozzászólásra
Cézár van igény a szakmára is, ezért vetettem fel. utána előtte közben mehet a relax is.
Ez bál, külön szakmai program itt nem lesz bár nemtudom még jakab úr elö rukkol e valamivel mindenesetre erre nem sok időt kapott de ö ezzel nem is szokott vissza élni tavaly is tíz percbe belefért neki.Amugy a tánc mulatságon és avacsorán kivül , a témát és alap hangulatot a mg,-
körüli tennivalók jellemzik /Most persze választási év van /témának az sem rossz.majd el felejtettem a népitáncosok elő adását,vacsora előtt.
Válasz #61. hozzászólásra

igen ismerem , de aludni csak a saját traktoromban vagyok hajlandó

Na hát, az nagyon felpörgetné a bulit
Sok marketinges vacsorára jártál...
Válasz #60. hozzászólásra

ismered a sörpadot asztallal?????
Válasz #59. hozzászólásra
Zöld traktor pótsúlyán ennéd a levest ???
ezt otthon is megteheted
Válasz #57. hozzászólásra
nem,egy üres raktár vagy szerelőműhely valakinél,a bográcsost főzné aki ért hozzá,mindenki hozna valamit stb.....
Válasz #48. hozzászólásra
Tarthatna mindenki egy 5 perces bemutatkozó: mekkora terület (adottságok) miket termel, mióta, milyen gépek, inputok vannak, kivel szerződött és hogyan stb. persze csak üzleti titkok kiadása nélkül:)))
Fotókkal színesítve mindezt.
Milyen szakmai program várható a Gazdabálon?
Válasz #54. hozzászólásra
mire gondolsz????
táncsak nem a Cimbika féle nájtklubos dologra gerjedtél rá???????
Válasz #51. hozzászólásra

publikus az öntöző cucc irányára?
Válasz #53. hozzászólásra
egyedül mennél?
Válasz #52. hozzászólásra
még nem tudom mi lesz,nekem a napokkal ezelőtti felállás jobban tetszett.
Válasz #50. hozzászólásra

csapjál az asztalra , háthaaaa
Válasz #51. hozzászólásra
ő Szeged-Makó felől jön.
Válasz #50. hozzászólásra

Kalocsán csatlakozhatsz a dusnoki járathoz!
Válasz #45. hozzászólásra
téged látom elengednek!