Fórum
HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi
Létrehozta: Traktoros Jani , 2009-06-28 20:42:38
Kedvencekhez
Segítség
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Haszonbérleti szerződés új
- Rövidtárcsák új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Búza és árpa vetőmagok a gyakorlatban új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Magról vetett hagyma új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Claas traktorok új
Cikkajánló

Egyre nagyobb a kereslet egy fehérjedús hüvelyes iránt
Érdemes elgondolkodni a termesztésén, de azt biztos, hogy komoly kihívásokkal is...
1452 hozzászólás
Válasz #101. hozzászólásra
A régi fajta zöld forgalmiba is bele írták néha, hogy miért nem mindig ne kérdezd de nekünk is van ilyen forgalmink.
Válasz #99. hozzászólásra
neked fura forgalmid van,mert a szürke forgalmi óta nincs gumiméret
Válasz #97. hozzászólásra

Akkora magosítóval,kukoricával vagy búzával megrakva nem éppen felel meg az össztömegnek.
Válasz #94. hozzászólásra

és azt tudja valaki hogy hogyan tehet rá másfajta felnit és gumit mint ami a papírjaiban van ?? mi ennek a módja? biztos kell hozzá kapcsolat de azon felül mert nekem még azt sem engedték meg hogy 20x900 as gumit rakjak a 8.25x20 as helyett mert bel evan írva a forgalmiba
Válasz #97. hozzászólásra
A felszereltségtől függ, mi becserélünk két 8,3 asat amik le vannak nagyon használva. Így nem tudunk összehasonlítást tenni. nekünk 120 as oldallal, alulnyíló, erősített rugóköteg, új munkahenger, hátsó kivezetések, 385 kamiongumi új felnin, összekötve két helyen az oldal, 1,1-et fizetünk rá.
Jaja így van!Drisa nektek mennyit mondott az árba ! Nekünk leszállítva 1,7 de kurva messze lakunk tőle !
Válasz #95. hozzászólásra
385 megy állítólag zsír új felnire 22,5s-re
Válasz #94. hozzászólásra
Felnit/gumit is olyat rak rá amilyet szeretnél?
Válasz #92. hozzászólásra
Németből hozza őket plató nélkül...
Válasz #91. hozzászólásra
Mi kettőt rendeltünk nála 2 napja, nekünk is 3 hetet mondott akkor gyorsabban dolgozik mint fliegl :)
Válasz #91. hozzászólásra
Honnan szed ennyi rossz alvázat?
na lerendeltünk az izsáki faszitól egy pótot! Úgy rakja össze ahogy elmondjuk neki! Kiválasztottunk egy fasza alvázat! Azt mondja 3 hét hát kíváncsi leszek mi lesz belőle! Előleget nem kért azt mondta majd ha kiszállítja és kipróbáltuk fizetünk.
Válasz #89. hozzászólásra
Igazábol már megszünt a sárga rendszám,már nem kötelező használni a sárgát,nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket
Válasz #88. hozzászólásra
Köszi. Most már ezt is tudom. Már csak a lényegét nem értem. Mire jó ez a variálás? Ennyi erővel egy tehertaxi táblát is ki lehetne tenni.
Válasz #87. hozzászólásra
ha tied a rendszám.
A sárga rendszám nem a póthoz tartozik, hanem az üzemeletetőhöz. Van rendesen fehér rendszáma is, más betűkkel és számokkal.
Ha megvan a szükséges végzettséged, kiváltod a teherfuvarozásra az engedélyeket le kell adnod a listát, hogy mivel végzed a fuvarozást. Ilyenkor kapsz a leadott listának megfelelő darabszámú sárga rendszámot, és azt kell felszerelned. Innentől amikor árut viszel, vezeted a menetokmányokat, és készíted a számlákat. Ha pl. a pótot nem az üzletszerű fuvarozásra szeretnéd használni, (pl. kiviszed a malacok alól otthonról az almot a földre a traktorral), akkor le kellene szerelned a sárga rendszámot, és visszatenni az eredetit, és akkor nem kell pl. menetlevelet sem írnod. Ugyanígy ha eladod, vagy már nem használod, akkor le kell róla venned. Ha másikat kezdesz fuvarozásra használni, akkor lejelented a változást, és átteszed a sárgát az újra, és a régire pedig visszateszed a fehéret.
Válasz #86. hozzászólásra
Persze, csak egyet, és max 25-tel.
Bár szerintem ez régebben is így volt.
A sárga rendszámos pótot milyen formában kötheted a traki után?
Válasz #85. hozzászólásra
már húzhatsz feketével pirosat csak arra figyelj nehogy bemérjenek a rendőrök 40-el,piros pót hivatalosan nem vontathat
Válasz #81. hozzászólásra
Te mondod jól, én is így tudom.
Válasz #72. hozzászólásra
Kössz, de mindenképp 22,5-ös felni kell, mert olyan a pótgumi is.
Válasz #80. hozzászólásra
Akkor a piros potot hogy vizsgaztatjak vontatasra? Vagy vizsgaztatjak egyaltalan?
Válasz #74. hozzászólásra

:-))))))))))))))))))))))))))))))))
ennek az Izsáki faxinak bizalomgerjesztő a nickneve
Válasz #80. hozzászólásra
Kicsit elöttem szólót kiegészítve:
Fekete rendszámossal csak fekete frsz-os pótot lehet max 2őt.Piros frsz trakival meg csak piros frszpótot lehet húzni max 1et.
Ez nem így van! Fekete rendszámú traki vontathat 2 pótot!!! DE AZ ELSŐ PÓTNAK FEKETE RENDSZÁMÚNAK KELL LENNI !! ÉS EZ EZER SZÁZALÉK ! KÉT PIROSAT NEM LEHET BÁR MI IS ÍGY CSINÁLJUK
Válasz #78. hozzászólásra
Akkor én tudtam rosszul...
Válasz #77. hozzászólásra
Szerintem a potkocsi vontathat... Csak a piros traki nem...ha feketevel huzod, akkor 2 lassu pot mehet...szerintem.
Válasz #76. hozzászólásra
Teljes hátsó kivezetés lesz rajta. Azt mondja még vizsgán is átmegy piros rendszámmal pedig az nem vontathat tudtommal...
Vonó fejet alkudj bele.
első két képen
Válasz #73. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/hw-8011/20101104-804785/#
ilyen lesz mint a kék az első két oldalon, tehát lesz kötés...
Válasz #71. hozzászólásra
akkor is kösd össze jobb lesz úgy
Válasz #67. hozzászólásra
Merre fel vagy honnan érdeklődöl?20 asom tuti van!
Válasz #69. hozzászólásra
Alul nyíló oldallal kértük kocsit...
Válasz #67. hozzászólásra
Hát ezt ne kérdezd nekünk 20 volt a régin, talán ez csávó tud segíteni...
Válasz #65. hozzászólásra
Ha össze van húzatva nem is hasasodik, csak a lenyitáskor, ha nincs robotkar.
Válasz #65. hozzászólásra
akkor kösd össze az oladalakat mert úgy kihasal hogy rossz lesz nézni . Haverék kötés nélkül 90-100 mázsát visznek vele de az kettes lemezből ás 60*40-es vastagfalúból van csinálva úgy hogy a felül két zártszelvény van összeheggesztve és a 40-es éleikkel néznek kifelé de még így is hasal vagy 10-10 centit a két oldal .
Válasz #62. hozzászólásra
Hol lehet ilyen, vagy használt 22,5-ös felnit venni? 1 db kellene a 385-ös pótkerékre.
Direkt a hw-ra gyártanak ilyen felniket, vagy jó rá valamelyik más gépnek a felnije?
Válasz #59. hozzászólásra
hát úgy már más, nekünk mikor szétszedtük meg-meg mozdult a tengelyen a csapágy ,egy újjal megállt de kitudja azóta hogy áll.én ha csináltatnék a fliegl-es lemezből csináltatnám, az örök mert 1 anyagból van kivéve a pántolása. mi magunk csináltuk itthon co-val, de ilyen függőleges bordák nincsenek benne ,rámegy a súly kifli de ahogy lejön róla egyenes, 60*60 a fő tartó a többi 60*40 vastagfalú + 2es lemez
Válasz #64. hozzászólásra
Hát igen a trapéz lemezes megoldás nekem is jobban tetszik de azt mondja nem fog hasasodni 15 t alatt sem, mi pedig 12-nél többet nem vinnénk vele.
Válasz #59. hozzászólásra

a lemez szart se számít hányas
a hosszában futók a lényegesek
amit Szabikánk virít az 1000x zsírabb construction
persze csak így messziről
hatalmas távolságból elnézve persze....
Menyibe adnak egy ilyen pótkocsit?amiröl beszéltek!
Válasz #61. hozzászólásra
22,5 zsír új felnivel, gondolom futózott gumival
Válasz #57. hozzászólásra
Kurvásúl felmentek az árai! Pár éve még 800 körül voltak a jó állapotúak!
20 vagy 22,5 -ös felni/gumival adja?
Válasz #58. hozzászólásra
Nálunk 30+ éve 8011 ek vannak nem ritka 11-12 tonna rajtuk de a csapággyal még gond nem volt 30 év alatt!
Válasz #58. hozzászólásra
felújítás közben megnézhető, 2,5 lemezből van az oldal forgózsámolyt cserélik, fékdobot szabályozzák új fékbetétek mennek bele, nem hiszem hogy átverés lenne, különben nem engedne oda, ő mondta hogy nyugodtan menjünk...
az a baj ezekkel hogy eladásra van csinálva....zártszelvények vékonyfalúak, lemez 1,5ös...mutatós mert új és le van festve de kitudja az agyak-fékek milyen állapotba vannak. ilyen súlyoknál amiket ezekkel hordanak a csapágy tutti hogy forog az agyba vagy a tengelyen. nekünk a 60-11 -en is megmozdult felujjításkor pedig 70-75 mázsa a max
Válasz #56. hozzászólásra
1,65 de ha visszaolvasod meg is nézheted...
Válasz #54. hozzászólásra
Mit kérnek érte?
Válasz #54. hozzászólásra
Na és mennyiért adja? Mert nekem azt mondta már elkelt...
Az egyik ződet sztem a héten megvesszük:D ma volt apám megnézni!
Válasz #51. hozzászólásra
Nem 11éve húzok egy hasollót.