Fórum
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Napraforgó-termesztés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Zetor 3011 traktor szerelés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Rövidtárcsák új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Szója termesztése új
Cikkajánló

Európa-szerte hatalmas a felháborodás a KAP-reform miatt, az EU biztos szerint nem csökkennek a források
Tüntetések, heves bírálatok és sok bizonytalanság: így reagált Európa a...
Hirdetés

382 hozzászólás
Válasz #178. hozzászólásra
mikogep.hu Nyírtura
Kite
majd megkérdem, hogy ők honnan szerzik be az alkatrészt
itt a faluba is van egy 160 lovas, annyi idős srác vette mint én, méheket visz vele dupla pótosan, de elég sokat szerelik, nem tom hogy mit kell azon annyit javítani, de én azt gondoltam hogy ezek jó gépek, ámbár az övé 18 éves
sziastok jcb fastrak 155-65 traktor hoz hol tudok alkatrészt rendelni sürgös lenne elöre is köszi
Válasz #170. hozzászólásra
Mennyi lesz majd,tíz fölött???
Nekem is van 1
Válasz #174. hozzászólásra

Na majd ezt a vásárt eldönti az idő ,meg persze a nafta ára.
Válasz #173. hozzászólásra

)
nálunk nem,mert ösztömegbe mehetünk 40tonnával(papiron
Válasz #171. hozzászólásra
meg megdöbbentem ,hogy 40tonnát vontathat,létezhet ez?
Előre is köszönöm .Ez még a jövő terve,szállításon kellene egy kicsit gyorsítanom,ezt csak úgy megláttam ma Debrecenben jártomban keltemben,szépen egybe van a gép ,
Válasz #167. hozzászólásra
Itt is rohangálnak Veresék vele. Hordják az energiafüzet égetni. Készt életveszély az a trakltor.(mármint biciklisekre)
Válasz #170. hozzászólásra
30e körül a szimering,de szerintem csapágy is,mert magában a szimering nem szokott tönkre menni,vagy betekert valamit
Válasz #169. hozzászólásra
emiatt ott hagytam meg sem kérdeztem mennyiért akarja vesztegetni,amúgy egy 220lovas 65km-rel megyeget 5000üó,de akkor megnézem legközelebb tüzetesebben.
Akkor javítható,
Válasz #168. hozzászólásra

Megoldom neked Tibi bácsi
Válasz #162. hozzászólásra

Ma ültem egy jcb trakiba amelyiken észre vettem ezt a véglehajtás szimeringes dolgot ,nehéz ezt megbügykölni???
Válasz #166. hozzászólásra
mit mondjak. birom az agyát
nekem van1
sziasztok!! valaki tudna nekem a jcb fastrackban segiteni??? akinek van ilyen traki vagy ismeri az irjon már h milyenek ezek a vasak!!! megbizható fogyasztás alkatrészpiac és áruk köszönöm a segitséget előre iss
Válasz #160. hozzászólásra
Szerintem MB...
SEGÍTSÉGET KÉRNÉK, HA VALAKI TUDJA A JCB FASTRAC 3220-AS NÁL MIT JELENT AZ ALÁBBI HIBAKÓD KÉREM SEGÍTSEN. ERROR 1 58, FONTOS DE NAGYON. KÖSZI ELŐRE IS.
Válasz #162. hozzászólásra

mikor a 4 kereke a föld alatt van úgy elülni vele.......
aztán nem lemosni
éjjel ráköt aztán....................
Válasz #161. hozzászólásra

aszfalton megbírja, dehát odavalók ezek....
de ha elkezd folyni a véglehajtás szimering!!!!!!!!!
ez mennyire bírhatja a KIKÉPZÉS 2010 c. műsort???
Heló mindenkinek gondolkozok gépvásárláson,nem újat akarok, két gép közül MB track vagy JCB? Az Mb az régebbi. Szerintetek?
Segítetk?
Válasz #148. hozzászólásra
világszintű gumihiány volt, ez igaz, a német (és német minőségű is) schmitz félpótkocsikra kínai szemét gumikat tettek, mert nem volt jó minőségű más
Válasz #157. hozzászólásra
Itt a tulaja!
Jóestét!
Válasz #154. hozzászólásra
Szeva!
Ez így van, csak igazolni tudom.
Válasz #155. hozzászólásra
Szivesen!
Válasz #154. hozzászólásra
Köszönöm a válaszokat.
Válasz #151. hozzászólásra
Igen4 Szivattyú tartállyal,csövek,vez szelep,szűrő,hűtő!
Kb fél milla.
De ha megnézel egyet,meg lehet csinálni ócsóbban!!!
Én láttam már maszekot is,cycló tartáy szivattyú...
Válasz #152. hozzászólásra
van hütő,szürö, fél milla
Válasz #149. hozzászólásra
igen, szivattyúszett van hozzá
Válasz #150. hozzászólásra
Köszi. Van rajta olajhűtő, meg minden? Mennyi pénz?
Válasz #149. hozzászólásra
A hidromotor meghajtásához lehet venni un. szivattyú szettet,és így kardánnal tod hajtatni,nem a traktor szivattyújával!
Válasz #134. hozzászólásra
külön hidraulika rendszere van a jd 1760-asodnak?
Válasz #145. hozzászólásra
Ez a probléma az amerikai traktorokat érintette. Azért Amerikából elhozni a gépeket kerék nélkül elég drága mulatság lenne (daruzni mindenhol, mindig bakra tenni stb.). Nem is lehet.
A szép az, hogy világszintű gumihiány volt, mi se mindig tudtunk olyan ikerkereket adni, ami kellett volna.
Európából lehetne felnin, gumi nélkül. Talán. A belgák úgy kapják pl.
Válasz #142. hozzászólásra
mndjuk szerintem ezt még én is elviselném mert ez nem nagy különbség
mert nekünk 650/65r42 hátul
elől meg 540/65 r30
Válasz #140. hozzászólásra
Az a szerencséje a kitének,hogy a JD mindenben amit gyárt,a legjobbak közt van. Ezért a forgalma biztosítva van. Csak törekednie kellene a felmerült hibák (mert hibák mindenütt elöfordulnak) kijavítására. Na ezaz ami nincs meg tapasztalatom szerint.
Válasz #142. hozzászólásra
Miért nem veszetek gumit kint a gumikereskedőnél?Sokkal olcsóbb és a gond meg is van oldva
Válasz #141. hozzászólásra
azt, amit kell
tegyék fel kerék nélkül aztán ti majd vesztek rá mire ide ér felteszitek rá aztán kész
amúgy jobb cégeknél ezek a logisztikusok repülnek
nem csak a magyar kereskedőt kéne ellenőrizni hanem a gyártósoron lévő ügyintézőt is
tudod ez olyan olaszos hozzáállás
összedobáljuk aztán lesz vmi
Mondjuk felhívnám a gazdát.
Vagy elbeszélgetnék a gyárban illetékessel hogy ha megrendelem a gépet akkor ugy is szeretném megkapni.De te ha leadod a megrendelést azt vissza is kéne igazolja,mondjuk azonnal.Ha a visszaigazolásnál nem látja hogy nem tud az adott mondjuk gumival gépet szállítani akkor még időben tudod jelezni a gazda felé.És lehet módosítani a megrendelőt.
Na, csak azt hagytam ki, hogy a végén 650/65R42-vel jöttek be (600as elsővel az 540 helyett), és az pedig sokaknak túl széles.
Válasz #138. hozzászólásra
Ez nem ilyen egyszerű.
Pl. adott egy 7730-as 620/70R42 michelinnel rendelve. Már rég hajón kéne lennie, amikor szól a JD, hogy 2(!) hónapon belül belül nem tud adni rá Michelint, viszont azonnal tud adni GoodYeart (amihez ráadásul más első gumit kell választani, mert a kért méret nincs GY-ban).
A gép már így is két hét késésben van, a vevő itthon várja, szükség lenne a gépre.
Te mit tennél?
És nem egy ilyen volt, hanem száz...
Válasz #137. hozzászólásra
Tavaly vettem tavasszal.Még nem kaptam semmilyen levelet a JD-től.
A garis hibajavítás,beüzemelés sem megy zökkenőmentesen egyébként.De nem rajtad akarom számonkérni a kiténél lévő állapotokat.
Válasz #136. hozzászólásra
Akkor ott a kereskedőt kell elővenni, az baxta el.
E-SCV-t ClimaTrac-ot egyediben kell rendelni, külön kell felírni az opciók közzé.
(tavaly, mondjuk elbaxtam egy 7930-ast -kimaradt belőle az automata légkondi, pedig totál egyedi gép volt. Ég is a pofám miatta eléggé, hibába próbálom magam vigasztalni az 1% alatti hibaarányommal)
Válasz #135. hozzászólásra
De nektek itthon át kell venni a gépeket.Ha nem vettétek volna át akkor a Jd küldött volna olyan kereket amivel a gép meg volt rendelve.Csak nem nagyon mertek reklamálni a békesség kedvéért.Mert könnyebb a gazdákra rásózni a gépet mint konfliktust keresni a Gyárral.
Azt tudjátok hogy a JD keres magyarországon olyan embert aki ki fog járni a gazdákhoz és elégedettségi felméréseket fog készíteni???
Hmm. Továbbítani fogom az illetékesnek. Mikori a gép? A JD a vásárlás után 2-4 hónapon belül kiküld egy ilyen "elégedettség felmérő" lapot. Az azon feltüntetett probléma garantáltan jó helyre kerül a JD-n belül. Ez biztos, mert azokat mindet leverik rajtunk. Míg a sima leveleket, simán leküldik nekünk, hogy kezeljük (azokat le se fordítják).
Plussz egy kollégám vett egy JD traktort,megmutatták neki képen milyen lesz,elektromos hidraulika aut klíma.Aztán mire megjött ezek már nem voltak benne.
Válasz #133. hozzászólásra
Mi?
Konkrétumot ha kérhetem. De tényleg.
(konkrétan én írom az összes traktor specifikációs lapját, tehát ha javítani kell valamit, azt én tudom megtenni. Biztosíthatlak róla, hogy nincs benne szándékos átbaxás. Nagy baj tavaly csak a gumizásban volt, de abban tehetetlenek voltunk. A JD azzal küldte a gépet, amit az udvaron talált...)
Válasz #131. hozzászólásra
Vettem egy 1760nt vetőgépet, Mtz-re való 6bordás szivattyúszettel. A szivattyú 21 bordás lett 1000fordulattal,akartak adni átalakítót de azt nem fogadtam el.Létezik hozzá olyan amilyen nekem kell,de a kite nem azokat rendeli meg valamiért.
Ha nem oldódik meg a probléma, fogok írni egy emaitl a JD-nek.
Válasz #131. hozzászólásra
Korzó ez köztudott hogy nem olyan gépet adtok át mint ami a szerződésben szerepel.