Válasz #7252. hozzászólásra
Hello Gründy! Figyelmesen nézd körbe a turbó-levegőtorok csatlakozását,nem-e ott szökik a nyomás! Engem a 4 cylinderes 6 ezres szivatott egyszer,úgy trombitált néha mint egy elefánt.(és az előbb említett csatlakozásnál volt egy kis szakadás..)
Egyébként a mi 8100-unk is csinál hasonlót,főleg nyáron a melegbe,ha kicsit tovább jár alapjáraton valami miatt(kis javítás-igazítás a mgépen)utána fütyül egy darabig a generátor szíj.
Válasz #7278. hozzászólásra
Én ugyan nem JD GPS-el foglalkozom,de speciel erre tudok megoldást. 200-250 ft/ha az adat költsége,ami pont megegyezik a földhivatal adatával. Ezt lehet feltenni a robotpilóta monitorára (én az agleader-t és a trimble-t ismerem de valszeg a jd-re is megy). Csak legalább sf2-t vagy inkább gnssnet.hu korrekciót használj! Az utóbbi a tuti mert a 2 centit a földhivatalok által is használt hálózat adja.
Válasz #7273. hozzászólásra
Háááát!!!!
Ha azt elcseszik akkor be ne engedd őket a portádra!!!
Akkor el lehet cseszni ha nem a megfelelőt töltötték le.Ha rosszat töltenek rá akkor tuti megoldódik az üzemanyag fogyasztásod,mert nem fog menni.Na ez a vicc része volt.
Ha jó a szoftver akkor a laptop csinál mindent magától.
Ha nem sikerül hivhatsz.
Majd lesz valami. 204 nem nagy előrelépés a nyuszi után, sokkaltöbbet nem tud, annyi,hogy elbírogatja a 6soros adaptert ha muszály.
208-as már okébb, de még csak tervezet az egész, attól is függ mire hogy jut-marad.
Én még mindig a Ferguson kombájnokra esküszöm, csak ócsópénzért nagyon régiek vannak (1991 körüliek) ,aztán a bólyi Cerea flotta elfogyott, legközelebb meg már 18körül vannak jobb darabok, megint több mint amit számítogatnék a dolgokra
Hello 2256 rol tudok dob variátor szokott szarakodni folyatni, ferdefelhordó tengely bordás vége eltőrik vagy lenyalodik de valamikor bent a hajtásházba az elenpárjárol szokott lemenni a borda de inkább kukorica asztalnál akkor hajtásház szétszedés. amugy jo kis gépek én szerettem őket nálunk volt három most van egy W650-es helyetűk
fehér itt is , de oda ahol aztíja model , írjatok be valamit
vagy lehet keresni cikkszám alapján is és megmondja , melyik c.számot hol milyen gépben használják még
Kérdeztem már a múltkor is , hogy visító hangot ad 8010-es, kicseréltem a ventilátor és generátor szíjakat , spanolót, de csak csinálja ,de mint már írtam csak terhelés alatt hallatszik , valami tipped nincs mi lehet ???
Szerintem csak KH-s a gép.
Az állítómotor és a szintérzékelő csatit be kéne fujni!
Valamint ahol a kábelköteg csatlakozik a fülkéhez hátul ott is.
Hol is van ez a gép?
Válasz #7234. hozzászólásra
A 6320 ba az emelőkar bordás teng.re van rárakva hátulról.
De ha ki lett cserélve egy ujra de nem lett kalibrálva akkor nem lesz jó!!!!
Csere után be kell kalibrálni.
A hibakódot nem tudjátok kiolvasni csak szervizprogrammal.
25279 hozzászólás
Hello Gründy! Figyelmesen nézd körbe a turbó-levegőtorok csatlakozását,nem-e ott szökik a nyomás! Engem a 4 cylinderes 6 ezres szivatott egyszer,úgy trombitált néha mint egy elefánt.(és az előbb említett csatlakozásnál volt egy kis szakadás..)
Egyébként a mi 8100-unk is csinál hasonlót,főleg nyáron a melegbe,ha kicsit tovább jár alapjáraton valami miatt(kis javítás-igazítás a mgépen)utána fütyül egy darabig a generátor szíj.
Ha van hozzá asztali szoftvered JD Office akkor igen.
Én ugyan nem JD GPS-el foglalkozom,de speciel erre tudok megoldást. 200-250 ft/ha az adat költsége,ami pont megegyezik a földhivatal adatával. Ezt lehet feltenni a robotpilóta monitorára (én az agleader-t és a trimble-t ismerem de valszeg a jd-re is megy). Csak legalább sf2-t vagy inkább gnssnet.hu korrekciót használj! Az utóbbi a tuti mert a 2 centit a földhivatalok által is használt hálózat adja.
Green star tudja ha beűtőm a tábla kordinátáit hogy hol a tábla széle?
Válasz #7276. hozzászólásra
Ok rendben
Válasz #7275. hozzászólásra
Nem tudom mi van bent.Hivd fel a főnököm mert többet tud neked mondani.
Válasz #7272. hozzászólásra
Engem kukorica vetőgép érdekelne . Milyen tipusaitok vannak .
Válasz #7273. hozzászólásra
Háááát!!!!
Ha azt elcseszik akkor be ne engedd őket a portádra!!!
Akkor el lehet cseszni ha nem a megfelelőt töltötték le.Ha rosszat töltenek rá akkor tuti megoldódik az üzemanyag fogyasztásod,mert nem fog menni.Na ez a vicc része volt.
Ha jó a szoftver akkor a laptop csinál mindent magától.
Ha nem sikerül hivhatsz.
Válasz #7272. hozzászólásra

Kiváncsi vagyok mi lessz a szoftfrissitéssel
Azt el lehet csöszni

Heló Doki !!! Holnap megint jönnek a szevizesek
Válasz #7271. hozzászólásra
Igen szokott lenni.
Válasz #7270. hozzászólásra
Heló azt szeretném kérdezni vetőgépeket forgalmaztok-e
Válasz #7261. hozzászólásra
Általában más nem szokott lenni vele.
De egy kalibrálás nem ártana neki,főleg ha a aszintérzékelő ki lett cserélve.
Válasz #7265. hozzászólásra
Mielőtt megveszed mindenképpen számold ki hogy mikor térül meg az ára!!
De a 4-5 milla az valós ár.
Ez elég összetett dolog, GS2monitor 4000Euro, SF1-es Starfire antenna 2000euro, attól függ hogy mire akarod használni, mert a határ a csillagos ég!
2008-ban azthiszem 4.5miláért vetem!!
Válasz #7263. hozzászólásra
Majd lesz valami. 204 nem nagy előrelépés a nyuszi után, sokkaltöbbet nem tud, annyi,hogy elbírogatja a 6soros adaptert ha muszály.
208-as már okébb, de még csak tervezet az egész, attól is függ mire hogy jut-marad.
Én még mindig a Ferguson kombájnokra esküszöm, csak ócsópénzért nagyon régiek vannak (1991 körüliek) ,aztán a bólyi Cerea flotta elfogyott, legközelebb meg már 18körül vannak jobb darabok, megint több mint amit számítogatnék a dolgokra
tudja valaki mennyi lehet egy Greenstar felszerelés az érintőképernyős?
Hello 2256 rol tudok dob variátor szokott szarakodni folyatni, ferdefelhordó tengely bordás vége eltőrik vagy lenyalodik de valamikor bent a hajtásházba az elenpárjárol szokott lemenni a borda de inkább kukorica asztalnál akkor hajtásház szétszedés. amugy jo kis gépek én szerettem őket nálunk volt három most van egy W650-es helyetűk
Válasz #7262. hozzászólásra
Arra , hogy ne vedd meg...
Csak Mega 204 vagy 208 esetleg TX 66 New holland...
2254-2264-2266-os johni kombájnoknál mire kell a legjobban odafigyelni??? gyengepont vagy ami beugratós lehet még nem teljesen rálátóknak???
Válasz #7238. hozzászólásra
Hali!Köszönöm a rajzot és az ötletet.Úgy gondolod,hogy kontakt hiba lehet? A traki nógrádban van.
Válasz #7259. hozzászólásra
Tényleg!!!
Jó rendben!
Válasz #7258. hozzászólásra
Sajnálom, de azért köszi, ha jössz még Létára akkor jó lenne ha meglátogatnál mert akkor útbaesek
Válasz #7257. hozzászólásra
Az nagyon kiesik sajna!
Válasz #7255. hozzászólásra
Ártánd román oldala (megoldható?)
Válasz #7253. hozzászólásra
a 8Rmár sehol sem lesz ez még mindig dolgozni fog ( legalábbis merem remélni)
Holis vagyol??

szerintem nem lehet megcsinálni!
Add el(nekemdeolcsondeelőttetegyélelőreisújat)és hozz egy 8R-est!
Válasz #7249. hozzászólásra
meghalgathatnád , ha járnál erre , mert rohadtul idegesít, pláne, hogy nem tudom mi lehet a baja és mik lehetnek a következmények
AL110352. ez a szintérzékelő cikkszáma.
Válasz #7239. hozzászólásra

Parts Katalog ist sehr gut!!!
De amugy én nem ezt használom,csak lusta vagyok kimenni a laptopért.
Válasz #7245. hozzászólásra
Szerintem nem.Meg kell hallgatni valahogy menet közben.
Nálam megjelenik.
és ez???
Válasz #7242. hozzászólásra
fehér itt is , de oda ahol aztíja model , írjatok be valamit
vagy lehet keresni cikkszám alapján is és megmondja , melyik c.számot hol milyen gépben használják még
Válasz #7244. hozzászólásra
köszi , esetleg a turbótol nem jöhet ilyen ékszíj csúszáshoz hasonlító hang?
Válasz #7240. hozzászólásra
Sajnos nincs tippem más!
Válasz #7242. hozzászólásra

nállam is fehér
Válasz #7241. hozzászólásra

Nálam csak egy fehér oldal jelent meg
Válasz #7239. hozzászólásra
de jó, ebböl "dolgozok " én is
Válasz #7238. hozzászólásra
Kérdeztem már a múltkor is , hogy visító hangot ad 8010-es, kicseréltem a ventilátor és generátor szíjakat , spanolót, de csak csinálja ,de mint már írtam csak terhelés alatt hallatszik , valami tipped nincs mi lehet ???
Válasz #7237. hozzászólásra

Das ist Parts Catalog is nichts gut !
Szerintem csak KH-s a gép.
Az állítómotor és a szintérzékelő csatit be kéne fujni!
Valamint ahol a kábelköteg csatlakozik a fülkéhez hátul ott is.
Hol is van ez a gép?
itt van
Na ez az!
Válasz #7234. hozzászólásra
A 6320 ba az emelőkar bordás teng.re van rárakva hátulról.
De ha ki lett cserélve egy ujra de nem lett kalibrálva akkor nem lesz jó!!!!
Csere után be kell kalibrálni.
A hibakódot nem tudjátok kiolvasni csak szervizprogrammal.
Mikor nem jól működik akkor villog az izzításjelző lámpa??
Válasz #7233. hozzászólásra

Gondoltam, csak valami képet kerestem volna róla, mert itt ez már volt többször is gond......
Jd-nél nem ott van a szintérzékelő.
Válasz #7231. hozzászólásra
Gondolom folyamatosan akarna emelni.
Ki van akadva a helyzet szabályzója.
Kép jobb felső sarka, ilyen gondom volt 1x, megoldható.
Amint látod, nekem hátulról a traki jobb oldalán a hidró karok mögött alatt található.