Ez ugyanolyan elven működik, mint a rúdláncos, csak a fix rudak helyett csapágyon futó hengerek mennek körbe a lánccal. Nagyon jól lehet vele bálázni bármit.
lehet mindegyikkel napközbe melegbe is bálázni csak nem érdemes.... mert nem tudja oylan tömörre összenyomni a bálát mint harmaton amikor kicsit puhább az anyag a szalmát csak harmaton érdemes a széna az mehet bármikor szinte de a lucerna hogy levél is maradjon rajta az meg amugy is harmaton szokás bálázni különben apro morzsára töri!
Hello.Class Rolant44-ről valami info van valakinek.Találtam egyet 1,4 rendfelszedő,hálókötözés,csak képen láttam igy jól néz ki.Ha megnézem mire figyeljek? Mekkora bálát csinál? Amúgy hogy is van az hogy hengeresekkel nagy melegben nem lehet bálázni?Csak szalmát nem vagy szénát sem,és mekkore az a nagy meleg? Nekem amugy főleg lucerna és széna lenne ugy 1200-1500 bála évente . KÖSZI ELŐRE
Üdv mindenkinek.Most vettem egy 380-as variantot és sajnos nincs meg hozzá az a kétpólusu dugalj+vezeték melyen a traktortól kapná az áramot a bálázó.Tudja e valaki hogy ez egy szabvány dugalj vagy spéci claas cucc ami csak cikszámmal az axiálnál szerezhető be.Esetleg ha valakinek van feleslegbe engem érdekelne.Előre is köszi.
Válasz #2327. hozzászólásra
Az krone? Mennyiért lehet ilyent használtban?...Szója szalmát megennék a marhák vagy a szójaszemek amik bekerülnének gondot okoznának?Szóját nem lenne érdemes zsenge mag álapotban silózni és letaposni vagy esetleg kukoricával együtt?
Üdv.Én a cégnél nyövök egy jd 592 es körbálázót.Nem olyan rossz 12 000 bála van benne az összes lánc lánckerék tropa cserélni kell keféket stb.hevederes a kapcsokat minden tavasszal cserélni kell.Ha apró az anyag nem szedi ha kicsi a rend az még elmegy mert lehet szaladni nagy rendbe nem lehet vele melózni.Lucernára meg szalmára jó ott egynam 400db megcsináltam vele de csutkába jó volt 120-140db de akkor minden patent amúgy 100db napi csutkából.Kötözője szar főleg hálónál beszorul a szármaradvány a a késhez és végigtépte a hálót.Nem is ajánlom nem is rossz döntse el mindenki milyen de én utálom.
7991 hozzászólás
Válasz #2389. hozzászólásra
A sima kr-n is csapágyon mennek a rudak és lánc köti össze őket tudtommal.
Válasz #2389. hozzászólásra
Aztmondod, jó?
még nem is láttam ilyet
Válasz #2387. hozzászólásra
Ez ugyanolyan elven működik, mint a rúdláncos, csak a fix rudak helyett csapágyon futó hengerek mennek körbe a lánccal. Nagyon jól lehet vele bálázni bármit.
Válasz #2387. hozzászólásra
Ez állandó kamrás!! Szerintem nincs heveder!
Ezt nem értem. Hiányoznak belőle a hevedrek?http://www.expressz.hu/agco-massey-ferguson-lerda-2002-44650986/
Válasz #2382. hozzászólásra

egyszer volt a 40 fokban hogy megcsúszott a szalma, egyébként csak tolni kell neki.
Válasz #2381. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/dugvilla-3-polusu-lapolt_id6985
Ilyenre gondolsz?
Válasz #2382. hozzászólásra
lehet mindegyikkel napközbe melegbe is bálázni csak nem érdemes.... mert nem tudja oylan tömörre összenyomni a bálát mint harmaton amikor kicsit puhább az anyag a szalmát csak harmaton érdemes a széna az mehet bármikor szinte de a lucerna hogy levél is maradjon rajta az meg amugy is harmaton szokás bálázni különben apro morzsára töri!
Válasz #2368. hozzászólásra

Mi ez? Krone vályogvetőgép?
Hello.Class Rolant44-ről valami info van valakinek.Találtam egyet 1,4 rendfelszedő,hálókötözés,csak képen láttam igy jól néz ki.Ha megnézem mire figyeljek? Mekkora bálát csinál? Amúgy hogy is van az hogy hengeresekkel nagy melegben nem lehet bálázni?Csak szalmát nem vagy szénát sem,és mekkore az a nagy meleg? Nekem amugy főleg lucerna és széna lenne ugy 1200-1500 bála évente . KÖSZI ELŐRE
Üdv mindenkinek.Most vettem egy 380-as variantot és sajnos nincs meg hozzá az a kétpólusu dugalj+vezeték melyen a traktortól kapná az áramot a bálázó.Tudja e valaki hogy ez egy szabvány dugalj vagy spéci claas cucc ami csak cikszámmal az axiálnál szerezhető be.Esetleg ha valakinek van feleslegbe engem érdekelne.Előre is köszi.
Válasz #2379. hozzászólásra

Hát majd lesz valami.
Válasz #2378. hozzászólásra

Hajrá! Te tudod mit akarsz.
Válasz #2373. hozzászólásra

Majd holnap beszélünk
Válasz #2376. hozzászólásra
itt a faluban van egy hasonló, azt is 1.6-ra mondta a manus.
Ezt miért árulják ilyen olcson?????
Válasz #2372. hozzászólásra

Már lefagyott róla.
Válasz #2373. hozzászólásra

Válasz #2370. hozzászólásra

Változtak a dolgok, kell a lé.

Áááá ilyen saras vasat nem engedek be a portára.
Válasz #2369. hozzászólásra

Jamo már régi fórumos ,neki megszámítjuk olcsóbban.
Válasz #2365. hozzászólásra
Azért szívtál vele annyit tavaly a felújítással,ami az utolsó szögig megtörtént,hogy most eladd?

4alatt nehogy odaadd!!

Még teszel hozzá 1misit és jöhetsz ezért hozzám.

Lehet

eladod egy gépgyilkosnak a bálázódat
Válasz #2364. hozzászólásra

Megvan. jössz érte?
Válasz #2361. hozzászólásra

Meg van még a bálázo?

Mostmár igy látom hogy teljesitményigénye 36kw.Ez igy jo

Át jött.Köszi szépen
Válasz #2356. hozzászólásra

Mit csináljak vele? Vegyak neked nagyobb postaládát amibe belefér 3,6MB?
Válasz #2359. hozzászólásra
ugy tudom a szoja nyersen mérgező de lehet hogy összetévesztem valamivel de azt tuti hökezelni kell etetés előtt!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2327. hozzászólásra
Az krone? Mennyiért lehet ilyent használtban?...Szója szalmát megennék a marhák vagy a szójaszemek amik bekerülnének gondot okoznának?Szóját nem lenne érdemes zsenge mag álapotban silózni és letaposni vagy esetleg kukoricával együtt?
krone bálázókról itt mindent megtalálsz:
krone
Válasz #2347. hozzászólásra

Én is 1 360-at hajtok és maximálisan meg vagyunk elégedve vele.Jó választás.
Válasz #2355. hozzászólásra

De a ciromailre nem jött
Válasz #2354. hozzászólásra

ment oda is
Válasz #2352. hozzászólásra

mariannpazmandi@gmail.com akor küld erre
Válasz #2351. hozzászólásra

pedig ez az 7turoci@citromail.hu
Válasz #2351. hozzászólásra
3,9MB lenne azt már nem fogadja a citromail?
Válasz #2349. hozzászólásra

Valami nem jó, visszapattan az emil.
Válasz #2348. hozzászólásra
Én gondolkoztam ijen bálázon de nagyon drága hozzá az alkatrész,meg nem tetszi
Válasz #2343. hozzászólásra

7turoci@citromail.hu
Üdv.Én a cégnél nyövök egy jd 592 es körbálázót.Nem olyan rossz 12 000 bála van benne az összes lánc lánckerék tropa cserélni kell keféket stb.hevederes a kapcsokat minden tavasszal cserélni kell.Ha apró az anyag nem szedi ha kicsi a rend az még elmegy mert lehet szaladni nagy rendbe nem lehet vele melózni.Lucernára meg szalmára jó ott egynam 400db megcsináltam vele de csutkába jó volt 120-140db de akkor minden patent amúgy 100db napi csutkából.Kötözője szar főleg hálónál beszorul a szármaradvány a a késhez és végigtépte a hálót.Nem is ajánlom nem is rossz döntse el mindenki milyen de én utálom.
Válasz #2331. hozzászólásra

Üdv. Mi 2 360ast nyüstölünk. Csak jót tudok róluk mondani.....
Válasz #2345. hozzászólásra

Akkor nem is nehéz ,annyi mint egy üres pótkocsi.
Válasz #2344. hozzászólásra

2420kg, nem olyan veszélyesen nehéz, pont bálázósúlyban van.
Válasz #2341. hozzászólásra
húzni puha lágy földben na az már fogósabb,
Tekerni könnyű ,,
Válasz #2339. hozzászólásra
Most nézem a kezelésiét az utódjának (kr10-16os) 50LE a max teljesítmény igénye. Ha adsz egy email címet akkor átküldöm és megnézheted te is.
Válasz #2341. hozzászólásra
Teljesitményigény 40LE TLT...