Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.77 FtUSD365.76 FtCHF426.62 FtGBP480.08 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én a töröléceket jol összevettem,igy is bedugul néha de amikor van értelmes kukicsö pár méter hosszan az kitakaritja és igy megy folyamatosan.14-15 közötti vizekkel van ezek mennek saját felhasználásra simán betárolhato nem lessz semmi baja.Amugy a szemek teltek szép tiszta csak a suly kevés.A jobb táblák még hátra vannak meg az ár is alakuljon kiHolnap lessz video készitve majd rakom fel.
Baranyában 50q/ha négy fajta átlagában, legjobb az Mv Tarján 64q/ha,leggyengébb a DKC 4590-es 29q/ha.Az ár amit ma kínáltak 68e+komp,egyenlőre még kivárok.
Baranya megye, Sásd, 50 mázsa körül lesz, még nincs leszedve az egész, 14-es víz, az asztal eldugul száz méterenként, még szerencse hogy csak pár hektár van
Szia, nehogy félreértsd ,kell az eső,adjon az ég mindenkinek elegendőt.
Csak nekem per pillanat nem jó, száradnia kellene az anyagnak de ha megázik akkor baj van, így is elég éjszakázni mellette.
Kompenzációs felárral annyi itt is! Múlthéten csőtörőztettünk 2,5 ha-t 300q csöves jött le be is van tárolva,de sok szem lepergett mert kicsit elkéstünk vele!
Ki zacskózva papagály eledelnek.. MERT a barátnöm is vett tengeri malac táplálék gyanánt kukorica és naprafogró keverékét kb másfél kilót 800 ért!! De amikor meglátam rögtön dobtam egy hátast azt hitem valami spéci dolog van benne ahelyet-- és mind ezt a tescó-ban
14223 hozzászólás
Válasz #2521. hozzászólásra
Én a töröléceket jol összevettem,igy is bedugul néha de amikor van értelmes kukicsö pár méter hosszan az kitakaritja és igy megy folyamatosan.14-15 közötti vizekkel van ezek mennek saját felhasználásra simán betárolhato nem lessz semmi baja.Amugy a szemek teltek szép tiszta csak a suly kevés.A jobb táblák még hátra vannak meg az ár is alakuljon kiHolnap lessz video készitve majd rakom fel.
Baranyában 50q/ha négy fajta átlagában, legjobb az Mv Tarján 64q/ha,leggyengébb a DKC 4590-es 29q/ha.Az ár amit ma kínáltak 68e+komp,egyenlőre még kivárok.
Baranya megye, Sásd, 50 mázsa körül lesz, még nincs leszedve az egész, 14-es víz, az asztal eldugul száz méterenként, még szerencse hogy csak pár hektár van
Orosháza 3-5t közötti termés átlagok eddig.
Válasz #2517. hozzászólásra
28 ha 2méteres (szép szár)16 víz /3/ VAGON Baranya megye !
Válasz #2517. hozzászólásra
Szabolcsban kurva száraz 12 - 13 víz.
Ki vágta már le kukoricát és milyenek?
Válasz #2515. hozzászólásra
Ha lesz is eső az két nap pót őrzést fog jelenteni, utána megint kettő hétig nem mondanak semmit!!
Válasz #2514. hozzászólásra
Szia, nehogy félreértsd ,kell az eső,adjon az ég mindenkinek elegendőt.
Csak nekem per pillanat nem jó, száradnia kellene az anyagnak de ha megázik akkor baj van, így is elég éjszakázni mellette.
Válasz #2512. hozzászólásra
Zoli eső hol, ha lesz is valami az 5-10 mili!!! SZERINTEM AZ NEM ESŐ, AZ CSAK PÁRA A MAI SZÁRAZ VILÁGBAN!!!
Válasz #2510. hozzászólásra
merre annyi amúgy?
6800 + ami jár,kínáltak most. Az egyik 13 % víztől veszi a másik 15 %-tól.
Csak az a bajom hogy még magas a vize 17,8 %.
S jön az eső.
Válasz #2510. hozzászólásra
az se rossz akkor!
Válasz #2509. hozzászólásra
Nem, hanem nettó, vagy + kompenzáció, ki hova esett az áfa miatt!!!
Válasz #2508. hozzászólásra
Kompenzációs felárral annyi itt is! Múlthéten csőtörőztettünk 2,5 ha-t 300q csöves jött le be is van tárolva,de sok szem lepergett mert kicsit elkéstünk vele!
Csiripelnek a verebek 72ft-is!!! A termésátlagok 2t-3t/ha, az még az önköltségre sem elég!!!
Válasz #2501. hozzászólásra
igen annyi csak még nem szedik! tegnap hívtuk őket! azt mondták hétvége fele indulnak!
Trigó Fix Kaszaper 6900+ÁFA
Válasz #2503. hozzászólásra
de potyognem semmi év,levél keresztbe,cső potyog(már ahol van) 2-3 tonna/ha 12-13 viztartalom,szártépő mintha nem is lenne pedig uj késeket kapott
Sertöv Fábián 6700+fa
Válasz #2502. hozzászólásra
Nyugi nem csak az oros. Várd meg míg a földön lesznek a levelek aztán vágjad
Az oros adapter gyujti a levelet az asztalba. Ami aztan felhalmozodik es eltomiti az asztalt mitol lehet?
friss infó:Újfehértó-hajdudorog 6520ft+komp.
Válasz #2499. hozzászólásra
Újkígyós
Válasz #2497. hozzászólásra
Ez melyik trigo telep megyén belül?
Válasz #2493. hozzászólásra
Hajós: nettó 70.
Békés Megye Trigo Fix 6900ft+fa/komp. Tisztítva szárítva...
Válasz #2495. hozzászólásra
Nagyon vigyázz az ilyen alakokra!Tapasztalatom szerint nagyon ritka közöttük a rendes ember!
Üdv, felénk egy kereskedő 7300at kinállevonás nélkül... Milyen ár...? áJah hozzáteszemk 10q/ha körüli termések vannak erre /akár a napra! !neoma/
Válasz #2492. hozzászólásra
Bodrogköz
Szép jó estét!Tud valaki új kukorica árat mondani nekem??
lala merre gazdálkodsz?
Ilyen 9000-es vevőt küldhettek nekem is, új trakira gyűjtögetek.
Ilyen 9000-es vevőt küldhettek nekem is, új trakira gyűjtögetek.
Válasz #2487. hozzászólásra
Hát az a tervem..nem adom én el tavaszig..Lejjebb nem megy biztos az ára..
Válasz #2466. hozzászólásra
Ki zacskózva papagály eledelnek.. MERT a barátnöm is vett tengeri malac táplálék gyanánt kukorica és naprafogró keverékét kb másfél kilót 800 ért!! De amikor meglátam rögtön dobtam egy hátast azt hitem valami spéci dolog van benne ahelyet-- és mind ezt a tescó-ban
Válasz #2469. hozzászólásra
Szedd fel, és tedd be a tárolóba a "pityókádat" nagy píz lesz a télen!!!
Válasz #2483. hozzászólásra
Igazság szerint + - 200 volna a reális ár, meg a 80mázsás termés, s mindenki jól járna.
Az már biztos ! #2483 hozzászólásra
Válasz #2482. hozzászólásra
Konstanca kikötő
Én azt mondom, hogy az idén az az igazi úr, aki még vetés előtt aláírta a témát 4200-ba. A többi bátortalan!
Válasz #2478. hozzászólásra
címet ,hova vigyem épp rakottan ál a kamion
Válasz #2479. hozzászólásra
20q-ás termésnél még ilyen áron is esélytelen a dolog
Válasz #2477. hozzászólásra
aki leszerződte ,keményen bevasalják,vagy fedezetvásárlás
Válasz #2478. hozzászólásra
Ez a beszéd! Így van esély a normális terepjáróra!
Válasz #2477. hozzászólásra
Biztos hogy mese, innem is viszik a románok, de itt senki se adja 9500 alatt
Válasz #2476. hozzászólásra
Kell ez a mese, különben a sumákok a cuccost 4200-ért fogják megvenni, ami a szerződésben volt még áprilisban. 'sztán nem lesz dzsipó.
Válasz #2463. hozzászólásra
Ez mese el ne higgyétek
Válasz #2469. hozzászólásra
Fogalmam sincs. Pityóka nem lesz az idén, azt mondták...
Válasz #2470. hozzászólásra
Én nem élek Székelyföldön, csak rokonaim vannak ott, úgyhogy kinti dolgokban nem tudok segíteni.