Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.61 FtUSD364.03 FtCHF427.9 FtGBP478.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mondom, hogy a sepsiszentgyörgyi piacon 2 lej 1 kiló kukorica, de nem hisztek nekem.
Amiket mutogattok a másik topikban, hogy 30centis csövek, az egy álom, nem a valóság. Románia sz@rrá van sülve...
engem egy színesfém-kereskedő....Aztám mikor mondtam,hogy kápé,az is előre ügyvédi letétbe helyezve,lemeredt a pasas.Azt mondta,náluk az a szokás,hogy mérés után azonnal utalnak.Mondta:carok a szokásukra.
1hete szedtünk nyers kukit a teheneknek 60 vagont,35-50-es víztartalomig,így lett 4-5 tonna közti átlagok táblánlént.vadkártól függött a mennyiség.Baranya északi része.
Válasz #2425. hozzászólásra
jó a megérzésed, a szénné sült kukorica is tud lenni vizes, hiszen ha nincs vegetáció a növényben (mint mikor megfagy) akkor hogyan is (min keresztül) tudná leadni a vizet??? lesznek itt még meglepetések a száritónál...!
Az a baj,h. nem egyöntetű az állomány.Valamelyik szem csont száraz,és esik le a csutkáról,valamelyik meg tiszta víz,a cső alsó felénél még a bibeszálak is zöldek.Nem tudom,mi az oka,mert a kelés,és a növekedés egyenletes volt..A mult héten a nagy melegben minden tábla egyszerre égett le,megszáradt a levélzet.Attól tartok,h.ez ugyanolyan hatást fog kiváltani,mintha lefagyott volna.Nem fogja kifelé húzni a csőből a vizet.Majd meglátjuk,de ahogy nézem,nem fogjuk előbb kezdeni az aratást,mint máskor.
Hello...A szomszédomnak van fölös naprája kombájn alól jővő héten és a gond az hogy reggeltől mindenhol állnak át kukoricára a szárítók(reglonoztak erre rendesen),dobj egy Emilt légyszi...(én betárolok idén,mert úgy látom az idei termés a jővő évi termés is egyben...a jövő heti amerikai becslés majd beteszi a kaput rendesen)
14220 hozzászólás
Válasz #2463. hozzászólásra
pujaro, küld már el nekem az elérhetőségedet légyszives a pocsik1989@gmail.com címre.
köszi
Válasz #2466. hozzászólásra
És a krumpli,hagyma,cékla,káposzta,karfiol,zöldség,répa hogyé megy???
Válasz #2467. hozzászólásra
nagykeráron adnám
Válasz #2465. hozzászólásra
Ott kipihened magad mire elpiacolsz 1 kamion kukoricát..
Mondom, hogy a sepsiszentgyörgyi piacon 2 lej 1 kiló kukorica, de nem hisztek nekem.
Amiket mutogattok a másik topikban, hogy 30centis csövek, az egy álom, nem a valóság. Románia sz@rrá van sülve...
és hol az a nálunk,mert elviszem bárhova 9-ért
A kukoricát 9000ft-ért viszik a románok???????
Válasz #2460. hozzászólásra
Nálunk a Románok jelenleg 9.000-ért viszik a kombájn alól. Nyersen. Úgyhogy azért az árért amit írtál, én is vennék szívesen!
Válasz #2460. hozzászólásra
Akkor kicsit lejeb az a 200 ?
köszönöm az infót bnc!
szemesen
az uj kuki 100 lej mazsaja csovesen 70 lej
vagy hogy ertse mindenki 6250 ft es 4400 ft
Válasz #2458. hozzászólásra
Szia Corm!
Úgy tudom 10 % - al magasabb az áraknál. Javasolt a kp
Sziasztok!nem tudná valaki a románok kukorica felvásárlási árát?cím telefonszám esetleg?tetszik a fórumotok!!!!
Válasz #2455. hozzászólásra
És mi van ha 13-15 a víz ????
Válasz #2455. hozzászólásra
Nem éri el a 8-at.
Válasz #2454. hozzászólásra
Akkor az úgy már 8 fölé jön ki.
Kukira 6750+mondanak, 3% szemét és víz levonás,tisztíttási és szárítási díjat nem vonnak 25-ös vízig.
Válasz #2452. hozzászólásra
Kb arany árban
#1. hozzászólás, Viiktor küldte be 2012-09-07 21:03:26-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
hello! idén mennyi a tengeri mázsája?
Válasz #2450. hozzászólásra
Azzal nem kéne semmit sem csinálni !!!!!!!!!!!!
Válasz #2449. hozzászólásra
Nekem ma ajánlottak 69 ezret.13,5% víz,3% szemét, viszonylag delfogadható szárítási-és tisztitási díj mellett.
Én még 67-nél többet nem hallotam kukira!!!!!!!10000 az már nagyon durva lessz
Válasz #2424. hozzászólásra
Ma letoltam egy 15 hekis darabot 3 vagon és nincs tovább !
Válasz #2445. hozzászólásra
kukorica és 63-65-tel szorozd a ron-t, de az is változó
Válasz #2445. hozzászólásra
Google a barátod (zea mays)
Válasz #2443. hozzászólásra
FT mennyi ez és mi az a törökbúza?
Válasz #2443. hozzászólásra
na az már igen,nem csoda ha tizest igérnek kombájntol
Tegnap jöttem haza Romániából. Aktuális búza és kukorica árak Sepsiszentgyörgyből:
Törökbúza: 200RON /100kg !!!!!
Búza: 170RON /100kg !!!!!!!
Akinek a vaddisznó és a medve nem ette meg a terményét, az most erősen pályázik az új dzsipóra odakinn.
Válasz #2441. hozzászólásra
nem mindegy, hogy mennyi az annyi
Válasz #2437. hozzászólásra
ne félj ,ugyis annyi amennyi
Válasz #2439. hozzászólásra
engem egy színesfém-kereskedő....Aztám mikor mondtam,hogy kápé,az is előre ügyvédi letétbe helyezve,lemeredt a pasas.Azt mondta,náluk az a szokás,hogy mérés után azonnal utalnak.Mondta:carok a szokásukra.
Válasz #2438. hozzászólásra
engem egy gumis akart bexopatni
Vigyázzatok az internetes hirdetőkre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2435. hozzászólásra
hétvégén én is lenyomatok 50 hekit. már félek előre
Válasz #2428. hozzászólásra
1hete szedtünk nyers kukit a teheneknek 60 vagont,35-50-es víztartalomig,így lett 4-5 tonna közti átlagok táblánlént.vadkártól függött a mennyiség.Baranya északi része.
Válasz #2433. hozzászólásra
kerek 3,2röl,de enyit se vártam
Válasz #2433. hozzászólásra
Vagyis 40?
Válasz #2432. hozzászólásra
4 hekiről?
14 tonna 12,5%vizzel
Válasz #2418. hozzászólásra
Jól hallottad..2 helyről is 6500+ komp.felár vagy áfa az ára itt a környéken
Válasz #2429. hozzászólásra
Ez sajátod vagy hallotad?
Többieknek is így van?
10-20q átlag 14-15 vízzel (több száz hektárokon)
Aki már vágott le kukoricát milyen termésátlagok és vizek vannak?
Válasz #2425. hozzászólásra
jó a megérzésed, a szénné sült kukorica is tud lenni vizes, hiszen ha nincs vegetáció a növényben (mint mikor megfagy) akkor hogyan is (min keresztül) tudná leadni a vizet??? lesznek itt még meglepetések a száritónál...!
Válasz #2424. hozzászólásra
Erre még másfél hektárokon is, sajnos. Van ahol meg semmi.
Válasz #2420. hozzászólásra
Az a baj,h. nem egyöntetű az állomány.Valamelyik szem csont száraz,és esik le a csutkáról,valamelyik meg tiszta víz,a cső alsó felénél még a bibeszálak is zöldek.Nem tudom,mi az oka,mert a kelés,és a növekedés egyenletes volt..A mult héten a nagy melegben minden tábla egyszerre égett le,megszáradt a levélzet.Attól tartok,h.ez ugyanolyan hatást fog kiváltani,mintha lefagyott volna.Nem fogja kifelé húzni a csőből a vizet.Majd meglátjuk,de ahogy nézem,nem fogjuk előbb kezdeni az aratást,mint máskor.
Válasz #2422. hozzászólásra
Ezt hogy érted 5q/ha a termés a kukoricán???
Válasz #2422. hozzászólásra
Hello...A szomszédomnak van fölös naprája kombájn alól jővő héten és a gond az hogy reggeltől mindenhol állnak át kukoricára a szárítók(reglonoztak erre rendesen),dobj egy Emilt légyszi...(én betárolok idén,mert úgy látom az idei termés a jővő évi termés is egyben...a jövő heti amerikai becslés majd beteszi a kaput rendesen)
Kombájn alól már 9 papír ért is volt ajánlat....de nincs, holnap ugrunk bele a szomszédok 5 mázsa/heki idáig
Válasz #2418. hozzászólásra
+ fa ???!!!