Anno a DK537-es volt favorit ebben a ligában, azt hiszem az is 510-es volt és mindig agyonvert mindent nálunk, és ráadásul mocskosul olcsó volt a többihez képest! ki is vonták a forgalomból, azóta csak elvétve van nálunk dekalb!
akkor nyugodtan alszom,ez a leggyérebb tábla,megint rábeszéltek a szar dekalbra(10heki),valami 510-es faó,de soha többet ebböl,marad a pió,az sokkal szebbnek tűnik
Mostanra is gondolok, meg a tavasszal eladottra, meg majd az akkorira.Szoktam mondani volt, nekem elég volna a 70-80g/ha csak ne kelljen szárítani meg a 4500 ár.(de a 70-80g gondolva)
Kétszer 5mm volt most, meg egész nyáron 2*1mm, ha ez július 5-10 között lett volna akkor a fejem sem fájna a termés mennyiség miatt, csak az ára miatt.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy olyat lehet/szoktak csinálni hogy a felvásárló üzemhez beviszem a kukoricámat megnézetni hogy hanyas a víze ? előre is köszönöm nincs tapasztalatom ebben.
Hát ezaz A foltok...Már elfelejtettem hol is laksz Múltkor veled beszéltem az expón ugye,elmesélted fél életed Ja csapadék elmúlt 1 órában 8 milli...Megnéztem talajt, hát a szóma nem engedte átázni fődet, Ezt MÁRTI néni nem mondta hogy ezzel is számolni kell...Ahun meg nincs szalma, ott 1.5 cm beázott...Lóf...ra se elég. Megástam 1 szelvényt kemény mint a vidia.. Ennyit a szuperjelentős csapadékról...
nosza rajta, oszd meg a nagy okosságodat te is!
Miért nem az?
Jöhet, szerinted miért NEM szuper kuki a kép alapján?
Szerintem azért jó mert 1 nagy cső meg legalább 1 közepes van rajta és szinte csupa zöld a növény, plusz most nagy valószínűséggel kaphat 5-10-20 mm csapadékot is még.
lol
hol maradnak az érvek? Mitől tud többet vagy kevesebbet mint 10 tonna a betett kép alapján?
persze erről nem írsz, mert te olyan "okos" vagy és magától értetődik, hogyha te azt mondod, akkor már annyi és úgy van.
lol
másik meg a személyeskedésed, te ilyen ember vagy, kész. ész érv nincs, csak a vakvilágba belemondjuk, oszt úgy van jól, aki meg nem érti az hűűűlyyyeee...
csak gratulálni tudok a teljesítményedhez, kitűnő, csak így tovább!
Pedig ezek a Disznók kegyetlenűl szaporodnak,terjeszkednek. Már a betonon is megélnek megeszik a szemetet is! Azért már észhez kaptak, már őszre,télre meg3szorozták a hajtásokat és a kilövéseket. Tavasszal gyomirtáskor fényes nappal hajkurásztam a malacokat a táblámról. Volt vadkárelhárítás, néhány alkalommal segéltem havernak behozni Kocát, malacot. de még így is sok van. Kegyetlen mi folyik itt..Volt olyan táblám amit harmadszorra kellett elvetni,persze abba nem lessz semmi, nagyon későn lett vetve, ÁTKOZOTT DÖGÖK
Ne viccelj... Paradicsommag megmondta, hogy mindenkinek legalább 10 tonna lesz az átlaga. Annál nem lesz kevesebb és soha nem is volt! Aki mást mond az téved!
1 nagy és még legalább 1 közepes kuki mindenhol, mellette szép zöld növény.
miért nem szép? mennyi lesz szerinted rajta? Mit kell nézni szerinted, vagy mit látok rosszul?
Felénk az 1 csöves, teljesen leszáradtra mondanak kb 8-at, ehhez képest a képen lévő nagyon jó.
szuper kukorica, grat!
ha most még jól meg is ázik, akkor kis szerencsével lehet akár 10 tonnád is:)
Ehhez párosul majd egy jó kis 45-50.000-es ár és máris lett 100-200.000 Ft nyereséged!
és hölgyeim uraim, lássanak csodát:
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=ZC&p=h1
a kuki 2 hét alatt emelkedett kb 12-13 %-ot!
Legalább még ennyi benne lehet! Készüljünk a közel 50.000-es árra! Szerintem azzal már szinte mindenki elégedett lehetne.
na jó, tuti lenne aki 70.000-et akar :))
24931 hozzászólás
Válasz #9028. hozzászólásra
lehetne mit, vannak készen is kb 350-.ig már vágható ,és 200-tól már vannak
Lényeg a lényeg 10t kukoricák lesznek csak nem mindegy hány hektáron
Válasz #9027. hozzászólásra
OK Köszönöm, ott leszek!
Válasz #9027. hozzászólásra
Vágjátok is vagy csak nézegetitek?
Válasz #9024. hozzászólásra
1-től gyülekező az étteremnél(volt avanti kút)
Válasz #9023. hozzászólásra

IFA kamion vitte az anyagot
Válasz #9023. hozzászólásra

a teljes,sziget le lett aratva
Válasz #9022. hozzászólásra
Köszönöm a meghívást, szívesen, remélem nem tesznek keresztbe addig, hol lesz a bemutató!
Válasz #9016. hozzászólásra

hány ha-on jőtt őssze a 2 kamionnyi?
Válasz #9021. hozzászólásra
kedden caussade bemutató nálunk,nem ugrassz át?
Válasz #9018. hozzászólásra
Anno a DK537-es volt favorit ebben a ligában, azt hiszem az is 510-es volt és mindig agyonvert mindent nálunk, és ráadásul mocskosul olcsó volt a többihez képest! ki is vonták a forgalomból, azóta csak elvétve van nálunk dekalb!
Válasz #9019. hozzászólásra

Jó lesz ha annyi talán lesz mint a 2012-es évben országosan!!
Úgy látom szép lassan kúszik fel a kuki ára
Válasz #9012. hozzászólásra
akkor nyugodtan alszom,ez a leggyérebb tábla,megint rábeszéltek a szar dekalbra(10heki),valami 510-es faó,de soha többet ebböl,marad a pió,az sokkal szebbnek tűnik
Válasz #9016. hozzászólásra
És az ára mi ,mert a mienk is csont száraz?
Válasz #9014. hozzászólásra
jövő hét végén kiderül.
egyik haver ma vágott 16-os kukit 2 kamionnal
Válasz #9011. hozzászólásra
Az egy dolog menyivel vetetted,az számít most mennyi van.
Válasz #9012. hozzászólásra

Nálad lesz annyi??????
Ha jellemzőek ezek a csövek és eredmények akkor 6-7tonna között lesz valahol várhatóan!!!
55
6 csövet leszedtem lemorzsoltam,78deka,29,5es vize van mi várható,72000,rel vetve

Nem sok 10 tonnás lesz az idén se mint tavaly
Válasz #9006. hozzászólásra
nem tudom mi lett volna,
de.... majd lesz valahogy.
A legjobb pillanatban nem volt,
Válasz #9007. hozzászólásra
Mostanra is gondolok, meg a tavasszal eladottra, meg majd az akkorira.Szoktam mondani volt, nekem elég volna a 70-80g/ha csak ne kelljen szárítani meg a 4500 ár.(de a 70-80g gondolva)
Válasz #9005. hozzászólásra
Most nem fáj az ára miatt?
Válasz #9005. hozzászólásra

Jó 10 mili kihuzott volna 100qra ??????? óóóóó
Kétszer 5mm volt most, meg egész nyáron 2*1mm, ha ez július 5-10 között lett volna akkor a fejem sem fájna a termés mennyiség miatt, csak az ára miatt.
Válasz #9000. hozzászólásra
Szedjél minden honnan! Morzsold le,és úgy vidd méretni! Egy cső becsaphat! Még így is van szórás.
Válasz #9000. hozzászólásra Persze,hogy lehet! Biztosan van a faluban is mérője valakinek.
Válasz #9001. hozzászólásra

Köszönöm szépen!
Válasz #9000. hozzászólásra
Ha partner vagy, megnézik ingyé,hanem max. néhányszázforint
Simán....
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy olyat lehet/szoktak csinálni hogy a felvásárló üzemhez beviszem a kukoricámat megnézetni hogy hanyas a víze ? előre is köszönöm nincs tapasztalatom ebben.
Válasz #8998. hozzászólásra

A foltok...Már elfelejtettem hol is laksz
Múltkor veled beszéltem az expón ugye,elmesélted fél életed
Ja csapadék elmúlt 1 órában 8 milli...Megnéztem talajt, hát a szóma nem engedte átázni fődet, Ezt MÁRTI néni nem mondta hogy ezzel is számolni kell...Ahun meg nincs szalma, ott 1.5 cm beázott...Lóf...ra se elég. Megástam 1 szelvényt kemény mint a vidia..
Ennyit a szuperjelentős csapadékról...
Hát ezaz
Válasz #8989. hozzászólásra

Foltokba lesz 10 , csak nem nagyok a fótok....
Válasz #8985. hozzászólásra
nosza rajta, oszd meg a nagy okosságodat te is!
Miért nem az?
Jöhet, szerinted miért NEM szuper kuki a kép alapján?
Szerintem azért jó mert 1 nagy cső meg legalább 1 közepes van rajta és szinte csupa zöld a növény, plusz most nagy valószínűséggel kaphat 5-10-20 mm csapadékot is még.
Válasz #8992. hozzászólásra

Nem különb állat a seregély!!Az is megette felét!
Válasz #8991. hozzászólásra

lol
hol maradnak az érvek? Mitől tud többet vagy kevesebbet mint 10 tonna a betett kép alapján?
persze erről nem írsz, mert te olyan "okos" vagy és magától értetődik, hogyha te azt mondod, akkor már annyi és úgy van.
lol
másik meg a személyeskedésed, te ilyen ember vagy, kész. ész érv nincs, csak a vakvilágba belemondjuk, oszt úgy van jól, aki meg nem érti az hűűűlyyyeee...
csak gratulálni tudok a teljesítményedhez, kitűnő, csak így tovább!
Válasz #8993. hozzászólásra

Pedig ezek a Disznók kegyetlenűl szaporodnak,terjeszkednek. Már a betonon is megélnek megeszik a szemetet is! Azért már észhez kaptak, már őszre,télre meg3szorozták a hajtásokat és a kilövéseket. Tavasszal gyomirtáskor fényes nappal hajkurásztam a malacokat a táblámról. Volt vadkárelhárítás, néhány alkalommal segéltem havernak behozni Kocát, malacot. de még így is sok van. Kegyetlen mi folyik itt..Volt olyan táblám amit harmadszorra kellett elvetni,persze abba nem lessz semmi, nagyon későn lett vetve, ÁTKOZOTT DÖGÖK
Válasz #8992. hozzászólásra
Nekünk talán lesz ami megközelíti. A tavalyinál egy kicsit jobbat várunk most. Azért örülök, hogy felénk nem élnek vaddisznók.
Válasz #8990. hozzászólásra

nekem is lessz 10 tonnás tábláim, átlagba mégse számítok 5-6t-ra, a vadkár betett felénk, sok a disznyyóó, több milliós károk vannak!!
Válasz #8982. hozzászólásra
Hagyd, látszik, hogy fogalma sincs...
Válasz #8989. hozzászólásra
Ne viccelj... Paradicsommag megmondta, hogy mindenkinek legalább 10 tonna lesz az átlaga. Annál nem lesz kevesebb és soha nem is volt! Aki mást mond az téved!
Válasz #8987. hozzászólásra

Neked Hecci kolléga mennyi lessz?????? 10+ vs 10-! ??
1 nagy és még legalább 1 közepes kuki mindenhol, mellette szép zöld növény.
miért nem szép? mennyi lesz szerinted rajta? Mit kell nézni szerinted, vagy mit látok rosszul?
Felénk az 1 csöves, teljesen leszáradtra mondanak kb 8-at, ehhez képest a képen lévő nagyon jó.
Nesztek 1 jó hír a sok feszkóra.

Lesznek idén is 10+os vágások.....
Úgyhogy mindenki mosolyogjon szipen........

10 tonna benne lehet, de ezt csak a tulaj tudja mennyire homogén a tábla, vagy csak 1 foltban ilyen, mert nem mindegy
Válasz #8984. hozzászólásra
Szuper kukorica????Ezt komolyan gondolod??Szerintem messze van a szupertól!
Válasz #8977. hozzászólásra
szuper kukorica, grat!
ha most még jól meg is ázik, akkor kis szerencsével lehet akár 10 tonnád is:)
Ehhez párosul majd egy jó kis 45-50.000-es ár és máris lett 100-200.000 Ft nyereséged!
és hölgyeim uraim, lássanak csodát:
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=ZC&p=h1
a kuki 2 hét alatt emelkedett kb 12-13 %-ot!
Legalább még ennyi benne lehet! Készüljünk a közel 50.000-es árra! Szerintem azzal már szinte mindenki elégedett lehetne.
na jó, tuti lenne aki 70.000-et akar :))
Válasz #8982. hozzászólásra

az könnyen lehet!
De egy igazságos és józan gondolkodású xxxxxx vagyok:)
Moderálta: (575) 2013-08-26 11:02:22
Válasz #8980. hozzászólásra

Hogy te mekkora nagy f@sz vagy