Válasz #1020. hozzászólásra
Hát nem is tudom melyik az a munkagép,hogy nem szakad szét!
mert hoába irom a vadkerti azis szátszakad 40 hektár csinál!
A mai világban nem a minöség a fontos hanem a mennyiség!
Nincs benne aminek benne kéne lenni,anyag!
Mint régen a tszben amikor csináltak egy lajta ekét ami 500-600kg volt most meg ,egy 3 eke 300-400kg!
No, azért ez korrekt.
Nekünk is van egy ilyen, az egyetlen Leták gépünk. Amikor rendeltük, a gyári infók alapján a max. mélység 70 cm-re volt ígérve. Aztán megjött olyan késekkel, mint a tied. Ezzel ugye kb. max. 45 centire lehet menni, (ami egyébként majdnem elég is lenne) de ilyenkor már a váz összehútzogatja a szalmát.
Ezt megreklamáltam, és néhány hét múlva minden visszajelzés nélkül beállítottak a jóval hosszabb késekkel. De annyival hosszabbakkal, hogy most attól félek, ha az első elszakítja a csavarokat, rá fog fejelni a hárompont felső oszlopára. Plusz a késeket rendszeresen egyengetni kell, mert görbülnek.
Ja, és ha szakad a nyírócsavar, letépi a kés mögötti lemezt is a késtartóról.
Szóval gyors reagálás, de silány gépek. Ez a tapasztalatom.
Istenbizony voltak régi idők mikor LLmélkedtünk h. kell vlm ócsó vas és majdnem akár lehetett volna ez is...
Mostmeg má odáig jutottunk h. várjuk az ajánlatokat--------- MELYIK MAGYAR GYÁRTÓBA SZABAD!!!!!! PÉNZT FEKTETNI????
Ezt meg kell reklamálni a gyártónál. Ha nagyot fog, akkor sem itt kell, hogy engedjen.
Bár az a nyírócsavar (már ha ezt annak lehet nevezni) megoldás is megér egy misét.
Mert sok volt előtte a lóerő!LEgalábbis a forgalmazó ezt mondaná... Egyébként sajnálom hogy így jártatok, de ha megarjátok mmeg még akár rá is lapoltok, lehet örök lesz.
Ránézésre massziv szerkezetnek nézett ki, de ahogyan összevan mocskolva a hegesztővel az hihetetlen, ja és alúlról megse volt varva.
van benne kemény 40 ha amit eddig lazitott, soha semmit nem veszünk ilyen gyártmányt.
A félreértések elkerülése miatt én vezetem a Szemi-Agro vállalkozást, és semmi közöm SZEMI 033 (http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?act=reszletek&uid=33650) felhasználóhoz.
Lehet inkább a poén kategóriába kellene írni, de pár hónapja voltam vizsgázni traktoros jogsi miatt, és ott beszélgetett két srác: " a cégnél most vettek egy új ásóboronát, 8,4-est, márkája nem jut eszembe csak azt tudom hogy kék". Na ekkor már sejtettem valamit. Majd jött a következő mondat amikor biztos lettem benne: "képzeld mikor először akartak menni melózni vele, kofordultak vele a kapun és rögtön leszakadt az egyik szárnya" Na itt már teljesen biztos lettem hogy milyen gyártású a gép.
Válasz #986. hozzászólásra
Nem akarlak elkeseríteni,de itt az egyik gazdálkodó vett ilyen gépe,sajna gyengének bizonyult.
A fügesztőcsapok tartója komplett leszakadt a vázról.Sajna az egész nagyon gyenge szerintem!
LETÁKOT NE !!! Bazárárú az egész ! Lehet hegeszteni, fúrni faragni, de tökéletes soha nem lesz. Nincs anyagminőség, hajlik, tekeredik, majd törik. Üdv.
Válasz #982. hozzászólásra
Jogos nekünk is van, de csak egyszer jellemeztem hogy milyen, némi ráfordítással tökéletesítettük a Léko félle bazárokat, a javító szín meg amit küldött az ki állja mi reparálásunkat.
1381 hozzászólás
Válasz #1028. hozzászólásra
De akkor már szinte a földön csúszik a váz, nem?
Nálunk egy Claas Arion 620 húzza. 135LE + chip
khüne is csak 50cm de van amelyik 70cm mélyre megy!http://www.kuhne.hu/download/lazitokHU.pdf
Válasz #1027. hozzászólásra

Ismered a mondást béna gyereknek annya veri ki a ....
Válasz #1022. hozzászólásra
ezen olyan kések vannak , hogy letudom tenni 65 cmre is ha kell csak legyen ami húzza, most is csak 2 késsel használjuk.
neked milyen gép van előtte?
Válasz #1023. hozzászólásra

)
ne törődj vele mi megy a világban
hajts csak mindig a minőségre
tehát 1 példa
1 minőségi csaj lever több tucat kegyetlenül mennyiségi fajtát
(vajon megfogja jegyeznyi???????
Vadkerti is csak 60cm mélyre megy!http://www.vadkert.net/vadkertagro/newpage5.htm
Válasz #1023. hozzászólásra
Légyszi, egy picit várj, épp értelmes beszélgetés folyik.
Kösz!
Válasz #1022. hozzászólásra
Hát én ugy tudom hogy 50-60cm megy bele ez a mélylazitó!
Nem is tudom hogy van e 70-80 cm amig addig mennek,talán a KHÜNE vagy a VADKERTI mélylazitók!
Válasz #1020. hozzászólásra
Hát nem is tudom melyik az a munkagép,hogy nem szakad szét!
mert hoába irom a vadkerti azis szátszakad 40 hektár csinál!
A mai világban nem a minöség a fontos hanem a mennyiség!
Nincs benne aminek benne kéne lenni,anyag!
Mint régen a tszben amikor csináltak egy lajta ekét ami 500-600kg volt most meg ,egy 3 eke 300-400kg!
Válasz #1019. hozzászólásra
No, azért ez korrekt.
Nekünk is van egy ilyen, az egyetlen Leták gépünk. Amikor rendeltük, a gyári infók alapján a max. mélység 70 cm-re volt ígérve. Aztán megjött olyan késekkel, mint a tied. Ezzel ugye kb. max. 45 centire lehet menni, (ami egyébként majdnem elég is lenne) de ilyenkor már a váz összehútzogatja a szalmát.
Ezt megreklamáltam, és néhány hét múlva minden visszajelzés nélkül beállítottak a jóval hosszabb késekkel. De annyival hosszabbakkal, hogy most attól félek, ha az első elszakítja a csavarokat, rá fog fejelni a hárompont felső oszlopára. Plusz a késeket rendszeresen egyengetni kell, mert görbülnek.
Ja, és ha szakad a nyírócsavar, letépi a kés mögötti lemezt is a késtartóról.
Szóval gyors reagálás, de silány gépek. Ez a tapasztalatom.
Válasz #1016. hozzászólásra
Lehet azt hiszik hogy a traktoron van a nyírócsavar.
Baszki azt nem is néztem
Istenbizony voltak régi idők mikor LLmélkedtünk h. kell vlm ócsó vas és majdnem akár lehetett volna ez is...
Mostmeg má odáig jutottunk h. várjuk az ajánlatokat--------- MELYIK MAGYAR GYÁRTÓBA SZABAD!!!!!! PÉNZT FEKTETNI????
felhivtuk őket , hogy mi a szitu s annyit mondott holnap jönnek megcsinálják.
vagy ez náluk mindennapos , hogy nem kezdtek el veszekedni???
Válasz #1017. hozzászólásra

Nem látod?Na látod!

De melyik is az???
Válasz #1008. hozzászólásra
Ezt meg kell reklamálni a gyártónál. Ha nagyot fog, akkor sem itt kell, hogy engedjen.
Bár az a nyírócsavar (már ha ezt annak lehet nevezni) megoldás is megér egy misét.
Válasz #1012. hozzászólásra
Ez jutott nekem is eszembe... de akkor meg lehet a késtartók maradnak le.
Bakker ez kész röhej.Ráhúznám a gyártó fejére.
Itt az egyik fickónak a függesztett kombinak szakadt le komplettan a függesztése!!
Egyébként sajnálom hogy így jártatok, de ha megarjátok mmeg még akár rá is lapoltok, lehet örök lesz.
Mert sok volt előtte a lóerő!LEgalábbis a forgalmazó ezt mondaná...
Válasz #1009. hozzászólásra

Tuti az volt a baj, ilyen szart nem szabad a földön húzgálni.

Részvétem.
Szemi te LETÁK fan mit szólsz hozzá?
Haver vett 4 éve egy függesztett tárcsát annak a komplett vonórésze szakadt le.Ennyit a minőségéről.

áhh biztos ...........nem rendeltetés szerű használat
Ránézésre massziv szerkezetnek nézett ki, de ahogyan összevan mocskolva a hegesztővel az hihetetlen, ja és alúlról megse volt varva.

van benne kemény 40 ha amit eddig lazitott, soha semmit nem veszünk ilyen gyártmányt.
Válasz #1005. hozzászólásra

még most nézem h. majdnem én is bajba kerültem.Pont mellém vágott be a villám 

Atya világ
Ebben az esetben én komolyan fontolóra venném a névváltoztatást

Válasz #1000. hozzászólásra
Világos, Szemi a tulaj.

Nekem ez a hét hozzászólása
Mekkora mák.
A félreértések elkerülése miatt én vezetem a Szemi-Agro vállalkozást, és semmi közöm SZEMI 033 (http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?act=reszletek&uid=33650) felhasználóhoz.
Válasz #998. hozzászólásra

Stikába mi van neki,itt meg játssza a 9 holdas kis szegény paraszt gyereket.
KARAJ!!! hhehehheeeee
Válasz #996. hozzászólásra

Kombinékkal takarózik biztos
Annyi nője van iviven berottyantotok
Válasz #995. hozzászólásra
Gondolod még mindig elbujik mögöte
Válasz #994. hozzászólásra
Má nem kombizik
Má kombinézik
SZemi hol vagy?kéne a kombidról egy kép alulról fotózva a högtörő felfogatása.kössz

Válasz #992. hozzászólásra

kiigett
Válasz #991. hozzászólásra

Kezdődik ?
( aha mi van itt
)
Lehet inkább a poén kategóriába kellene írni, de pár hónapja voltam vizsgázni traktoros jogsi miatt, és ott beszélgetett két srác: " a cégnél most vettek egy új ásóboronát, 8,4-est, márkája nem jut eszembe csak azt tudom hogy kék". Na ekkor már sejtettem valamit.
Majd jött a következő mondat amikor biztos lettem benne: "képzeld mikor először akartak menni melózni vele, kofordultak vele a kapun és rögtön leszakadt az egyik szárnya" Na itt már teljesen biztos lettem hogy milyen gyártású a gép.
Válasz #986. hozzászólásra
Nem akarlak elkeseríteni,de itt az egyik gazdálkodó vett ilyen gépe,sajna gyengének bizonyult.
A fügesztőcsapok tartója komplett leszakadt a vázról.Sajna az egész nagyon gyenge szerintem!
3.3 ÁSÓBORONÁT CSINÁLTATTAM VELÜK.10 MÓDOSÍTÁST CSINÁLTATTAM MÉG 10 KELLETT VOLNA A RÖGTÖRŐK NAGY 0
ÉS AZ EGÉSZ IS ENNYI
LETÁKOT NE !!! Bazárárú az egész ! Lehet hegeszteni, fúrni faragni, de tökéletes soha nem lesz. Nincs anyagminőség, hajlik, tekeredik, majd törik. Üdv.
Ki tudja milyen távolságra kell beállitani a kombinátor rugóit?

3sor van 8kapa van 1 vázon=24db!
CSAK LETÁKOT NE !!!
Válasz #982. hozzászólásra
Jogos nekünk is van, de csak egyszer jellemeztem hogy milyen, némi ráfordítással tökéletesítettük a Léko félle bazárokat, a javító szín meg amit küldött az ki állja mi reparálásunkat.
Válasz #980. hozzászólásra
IGAZAD VAN CSAK ITT EZT NEM ÉRTIK MEG SOHA !!!
Válasz #980. hozzászólásra
Most mit vered itt a nyálad?Ha szar akkor ne ezt vedd de ne írd már le ugyanazt 3x