Én meg 6méteres fügesztett sulky vetőgéppel vetek a 6445 össel.Nehogy azt mondd gazdaságosabb a 200lovas traktort koptatni mindenféle csipp-csupp munkákra.
Azért írtam is hogy ez nagyobb kaliber, de a mienkért kb vagy 12M-el szúrnák ki a szememet ha elakarnám adni és a kettő nagyon nem ugyanaz.
Nem mellesleg ez pont egy olyna széria mármin a 6497-es, hogy a kis 4,5méteres vogel vetőgéppel 3 literből vet úgy, hogy ezen nincsen energiatakarékos üzemmód, meg pár deciből báláz meg akármilyen kis könnyű munkában kevesebbet fogyaszt mint az 5400-es széria, szóval ha méretében elfér a tanyán akkor sorközművelésen kívül mindenre jó ez a nagy is, 6,2-es IH tárcsával napi 50hektárt lenyom kényelmesbe érted.
Csak ezt akartam mondani hogy nem sok azért a 14milla de ha ezt nézem sok, főleghogy ezen van minden kacat fronthidró frontkardán monitor elektromos szelepek 55km/h-s váltó rugózott híd rugóskabin új gumi hidraulikus függesztőorsó műholdas nyomkövető lopásvédelmi xarság meg sorolhatnám még...
Akinek 80-as kell megkell venni és kész.
Ha sok is az ára úgysem lesz sok eladó belőle mert bevállt szerethető széria és ritka hogy jót eladjonak belőle, rosszra hajtani megmég nem telt el elég idő "fiatal" a sorozat.
Hejhó,miért mindig ebből 6497-esből indulsz ki.Ehhez mérsz mindent gyengébb-erősebb,könyebb-nehezebb stb.Teljesen más a két traktor,más igényekre való.
Azért nekem azért tűnik magasnak az én olvasatomban, mert egy 6497-es sem érne többet a piacon azmeg keresztben elhúzza a 80-ast, sokkal nagyobb traktor majdnem égésföld a különbség a kettő között. Jó kis gép a 80-as de láttam rajta meg éreztem, hogy jóval soványabb, kisebb lóerő kisebb motor kisebb súly.
Persze ha valakinek ez kell akkor itt a lehetőség!
Feleslegesen túlnagy gépet nemszabad megvenni ha nincs értelme!
Az én gépem 100-110 lovas, netto 47 volt. Van náluk használt gépek menü alatt egy fasza 6480-as kevés üzemórás 145 lovas. De az akciós 5465-ös olyan 57 körül lehet.
Sanyibácsi szerintem így is elég kedvező, más márkáknál nem nagyon van ilyen jellegű "akció". Mi 2 héttel késtük le ezt, de most már mindegy. Ha ilyen trakit veszel tuti nem bánod meg Ráadásul Pistáéknál még akciósabb mint máshol KATT
Elég pofásnak tűnnek ezek nekem. Pl. a 3085 46q körüli súly, 6000cm3, 6 henger szívó motor. Nincs túlfeszítve az biztos! Csak félek a tizenezer óráktól. Mert amit behoznak abban nyilván annyi van mindben. És nem lehet tudni mi van odabent. Meg elég testes gépek. Kb. mint a JD6000-es széria. De árban messze alatta.
Van itt nem messze egy 3115 vagy 3125-ös traktor.
Azt mondta a traktoros meg láttam is jártam ott, hogy a hárompont elektronikájával játszottak kétkatás szerelők ennyi baja volt kb, megoldották megy dolgozik van is benne óra de jógépnek mondja a gépész, pedig a régiféle 6 és 7000-es johndeerokon dolgozik még elég sokat amik tartós jó gépek voltak ugye
De előtte két soron meg volt lazítva hosszára és keresztben. Amúgy bírom az ilyen fajta rekordokat, annyi a köze a valósághoz mint tyúknak az abc-hez...
Válasz #13351. hozzászólásra Ha ha ha nagyon vicces de ha egy olyan földbe húzná ezt az ekét ami nem ilyen futóhomok meg a mélység sem hibázna ,akkor nem csak az elejéről kellene levenni az összes ekét, hanem még hátulról is vagy hármat, Megnéztem volna itt a tiszai hullámtérbe tavaly mit tudott volna művelni. Az idén meg szakadtak ketté a vf ekék.
Ez attól függ!
Én a 2004-es 4550 órás Xtra-t 7,6-ért hoztam, igaz kellett rá 4gumi meg egy párszázezer Ft apró dolgokra tömítésekre csapágyakra résolajcsőre meg ilyenek... Szóval meg a gumi! és így minden bennevan nagyszervíz szűrők olajok mindenhol.
Ha pöpec a gép akkor megér annyit simán, de ha nem akkor semmiképpen!
Nem a motor a drága dolog hanem a hajtás, híd, váltó főleg ha mindez egyszerre döglik meg.
Volt nekem is kinézve egy mentem is volna hozzá megnézni konkrétan dellával a zsebben, de közben jött a telefon erről, azért csak 7évvel fiatalabb technika.
8 éve van nálam 14000 óra van benne. Tavaly akartam cserélni csak közbe megdöglött a motor. Teljes fel újítást kapott így megmaradt így megmaradt. Más gondom nem volt vele. gumik nagyobbak kellenének rá meg még legalább 20 mázsa
24488 hozzászólás
Válasz #13388. hozzászólásra
Én meg 6méteres fügesztett sulky vetőgéppel vetek a 6445 össel.Nehogy azt mondd gazdaságosabb a 200lovas traktort koptatni mindenféle csipp-csupp munkákra.
Válasz #13387. hozzászólásra
Azért írtam is hogy ez nagyobb kaliber, de a mienkért kb vagy 12M-el szúrnák ki a szememet ha elakarnám adni és a kettő nagyon nem ugyanaz.
Nem mellesleg ez pont egy olyna széria mármin a 6497-es, hogy a kis 4,5méteres vogel vetőgéppel 3 literből vet úgy, hogy ezen nincsen energiatakarékos üzemmód, meg pár deciből báláz meg akármilyen kis könnyű munkában kevesebbet fogyaszt mint az 5400-es széria, szóval ha méretében elfér a tanyán akkor sorközművelésen kívül mindenre jó ez a nagy is, 6,2-es IH tárcsával napi 50hektárt lenyom kényelmesbe érted.
Csak ezt akartam mondani hogy nem sok azért a 14milla de ha ezt nézem sok, főleghogy ezen van minden kacat fronthidró frontkardán monitor elektromos szelepek 55km/h-s váltó rugózott híd rugóskabin új gumi hidraulikus függesztőorsó műholdas nyomkövető lopásvédelmi xarság meg sorolhatnám még...
Akinek 80-as kell megkell venni és kész.
Ha sok is az ára úgysem lesz sok eladó belőle mert bevállt szerethető széria és ritka hogy jót eladjonak belőle, rosszra hajtani megmég nem telt el elég idő "fiatal" a sorozat.
Válasz #13385. hozzászólásra
Hejhó,miért mindig ebből 6497-esből indulsz ki.Ehhez mérsz mindent gyengébb-erősebb,könyebb-nehezebb stb.Teljesen más a két traktor,más igényekre való.
Válasz #13384. hozzászólásra

fix, hogy fix
Azért nekem azért tűnik magasnak az én olvasatomban, mert egy 6497-es sem érne többet a piacon azmeg keresztben elhúzza a 80-ast, sokkal nagyobb traktor majdnem égésföld a különbség a kettő között. Jó kis gép a 80-as de láttam rajta meg éreztem, hogy jóval soványabb, kisebb lóerő kisebb motor kisebb súly.
Persze ha valakinek ez kell akkor itt a lehetőség!
Feleslegesen túlnagy gépet nemszabad megvenni ha nincs értelme!
Válasz #13383. hozzászólásra
ha ebben van 15% alku, akkor jó ár lehet a vége...
Válasz #13382. hozzászólásra

Vki nemrég kérdezte itt. Asszem 14 körül kérnek érte...
Válasz #13381. hozzászólásra
én is ilyesmire gondolok inkább...
Válasz #13380. hozzászólásra
Biztos kemény az ára,mert régóta fenn van.
Válasz #13379. hozzászólásra
sehol senki, pedig már nyolc ember mutatta azt a gépet, de még senki sem mondta meg, hogy mibe fájna...
Válasz #13377. hozzászólásra
na az a 6480as az mennyi kb?
megkérdezted?
Válasz #13377. hozzászólásra
Nem teteted rá az 5455-ös vezérlőpaneljét? És lenne egy 55-ösöd. 300e ft körül van az ára,úgy halottam.
Válasz #13376. hozzászólásra
Az én gépem 100-110 lovas, netto 47 volt. Van náluk használt gépek menü alatt egy fasza 6480-as kevés üzemórás 145 lovas. De az akciós 5465-ös olyan 57 körül lehet.
Válasz #13375. hozzászólásra
Ott egy 145le gép kb mennyibe jön. A te géped ?le,és ?ft, ha nem titok?
Köszi..
Válasz #13374. hozzászólásra
Ráadásul Pistáéknál még akciósabb mint máshol KATT 
Sanyibácsi szerintem így is elég kedvező, más márkáknál nem nagyon van ilyen jellegű "akció". Mi 2 héttel késtük le ezt, de most már mindegy. Ha ilyen trakit veszel tuti nem bánod meg
Tetszik az aktuálisban az MF akció, ha 5évről szólna nem is gondolkoznák.

Na még egyszer:http://dorker.eu/hu/gepek/hasznaltgep/hasznalt_erogep
http://.dorker.eu/hu/gepek/hasznaltgep/hasznalt_erogep
Válasz #13370. hozzászólásra
Elég pofásnak tűnnek ezek nekem. Pl. a 3085 46q körüli súly, 6000cm3, 6 henger szívó motor. Nincs túlfeszítve az biztos! Csak félek a tizenezer óráktól. Mert amit behoznak abban nyilván annyi van mindben. És nem lehet tudni mi van odabent. Meg elég testes gépek. Kb. mint a JD6000-es széria. De árban messze alatta.
Válasz #13368. hozzászólásra
Van itt nem messze egy 3115 vagy 3125-ös traktor.
Azt mondta a traktoros meg láttam is jártam ott, hogy a hárompont elektronikájával játszottak kétkatás szerelők ennyi baja volt kb, megoldották megy dolgozik van is benne óra de jógépnek mondja a gépész, pedig a régiféle 6 és 7000-es johndeerokon dolgozik még elég sokat amik tartós jó gépek voltak ugye
Válasz #13367. hozzászólásra
Na pont jókor kérdeztem!
Van valakinek tapasztalata 3085 és a 3125-ös MF traktorokkal? Érdemes ilyenekben gondolkozni, vagy felejtős?
sziasztok nem tudtok egy massey ferguson 3125 -höz váltó alkatrészeket
fúúú de jó az a traktor!!!
A legjobb masína in the world!
Válasz #13364. hozzászólásra

Azért mert a 3gép az kegyetlen betyár!
Nem szép hanem gyönyörű és csábító!
és erős és bitang és férfias
Válasz #13355. hozzászólásra

Ezen a képen két szépet látok.........a fát és az égboltot.........többi felejtős..........hehe
Válasz #13361. hozzászólásra
Nyomtam is 1 lájkot-he-he!
Válasz #13361. hozzászólásra

Egy ilyen gyönyörű gép mellett jó hogy szarul nézünk ki!
Válasz #13355. hozzászólásra

Ollly ezek a Fergás betyárok!!!
lányok lányok csak szólunk hogy feleségezettek vagyunk nincs esélyetek ne tolongjatok háháháhááááááá
Válasz #13351. hozzászólásra

Ha jól emlékszem kör alakú tábla volt így csak előre kellett menni, valamint 2 x meg volt előtte szántva
Válasz #13358. hozzászólásra

Ez az igazi Hangya szövetkezet ,szorgos kis hangyaként összedolgoznak !
Válasz #13357. hozzászólásra
Válasz #13356. hozzászólásra

Ha nem boldogulsz grűnbácsi csapata segít

Én pedig csak egybefüggő,100 hektár fölötti parcellákét!
Ermike és Szanberg a Nagy Talajművelőshow-n

Válasz #13352. hozzászólásra

Ugarolás volt biztos,annak elég sekélyen is .
De előtte két soron meg volt lazítva hosszára és keresztben. Amúgy bírom az ilyen fajta rekordokat, annyi a köze a valósághoz mint tyúknak az abc-hez...
Válasz #13351. hozzászólásra Ha ha ha nagyon vicces de ha egy olyan földbe húzná ezt az ekét ami nem ilyen futóhomok meg a mélység sem hibázna ,akkor nem csak az elejéről kellene levenni az összes ekét, hanem még hátulról is vagy hármat, Megnéztem volna itt a tiszai hullámtérbe tavaly mit tudott volna művelni. Az idén meg szakadtak ketté a vf ekék.
Kiskertek szántását akciósan vállalom !

Válasz #13348. hozzászólásra

hát volt az de olyan is volt ahogy írod...
Válasz #13346. hozzászólásra
Az ára nem sok egy jd-hez képest. Esetleg ha rendbe van és ismerjük az előéletét.
Válasz #13301. hozzászólásra

a rangerben nem is volt még olaj cserélve tudtommal. időnként csak a szűrő
Válasz #13346. hozzászólásra
Ez attól függ!
Én a 2004-es 4550 órás Xtra-t 7,6-ért hoztam, igaz kellett rá 4gumi meg egy párszázezer Ft apró dolgokra tömítésekre csapágyakra résolajcsőre meg ilyenek... Szóval meg a gumi! és így minden bennevan nagyszervíz szűrők olajok mindenhol.
Ha pöpec a gép akkor megér annyit simán, de ha nem akkor semmiképpen!
Nem a motor a drága dolog hanem a hajtás, híd, váltó főleg ha mindez egyszerre döglik meg.
Volt nekem is kinézve egy mentem is volna hozzá megnézni konkrétan dellával a zsebben, de közben jött a telefon erről, azért csak 7évvel fiatalabb technika.
Válasz #13345. hozzászólásra
Ja értem . Szerinted érdemes még ilyenben gondolkodni ? Egy 97-es kiadású 13000 órás szerinted megér még 5,4+áfát ?
Válasz #13341. hozzászólásra
egyébként még a moci nem volt teljesen kuka egy porlasztócsúcs nem dolgozott rendesen és leszakadt egy dugattyúból egy darab
Válasz #13341. hozzászólásra
dugót gyűrűt hüvelyt porlasztócsúcs turbó hajtókarcsapágy hengerfej át lett nézetve,tömítések kb 700 volt
Válasz #13342. hozzászólásra
5 éves volt egy barátom ajánlotta akkor jó árba volt 5 misi-ért vettem
Válasz #13340. hozzászólásra
Újonan vetted ?
Válasz #13340. hozzászólásra
Ha nem titok mennyibe fájt a motor generál ?
Válasz #13339. hozzászólásra
8 éve van nálam 14000 óra van benne. Tavaly akartam cserélni csak közbe megdöglött a motor. Teljes fel újítást kapott így megmaradt így megmaradt. Más gondom nem volt vele. gumik nagyobbak kellenének rá meg még legalább 20 mázsa