Fórum
- Rövidtárcsák új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Zetor traktorok új
- Cambridge hengerek új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló
Hirdetés

4,1 tonnás hozam és stabil teljesítmény: újra bizalmat kapott az LG AMBASSADOR repcehibrid Kányán
Több, mint 4 tonnás termésátlagot hozott hektáronként.
2649 hozzászólás
Válasz #848. hozzászólásra

Merész gépész volt az biztos vagy nem is az hanem ......!!
Válasz #847. hozzászólásra
Megkönnyítették a széles mezőgazdasági járművek közlekedését,de azt mondták,a gazda felelőssége,h. kellően látható legyen a széles jármű.Na,az ilyen balesetek nem hiányoznak!Ne sajnáljátok a pénzt a piros-fehér fényvisszaverős táblára,meg a jó sárga villogóra.A vetőgép, meg a büntetés árán ez a gazda is vehetett volna egy Zílplatóval.
Vetőgép ez se lehetett vicces
nem igazán mezőgazdasági,de ismertem a srácothttp://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/eletet_vesztette_egy_34_eves_ferfi_quadozas_kozben_mosonmagyarovaron_-_fotok/2268942/
Válasz #837. hozzászólásra
Én hallgattam volna a kamerásra 
Van baj...
Válasz #843. hozzászólásra
Szerintem elaproztak, mert gondolom ugy kellett kivillazni a bent maradt cuccot a talpra allitas elott...
Okos ember nem aprózza el a lepakolást. De még mindig nem tökéletes a módszer, mert csak az egyiket sikerült felborítani.
Avagy mi lett volna ha egyszerre csak egy pótot rángatnak?
Tényleg a kamerásnak volt igaza. Nem irigylem őket.

Ezekszerint a homok is tud nagyon szivatós lenni..És nem csak a feneketlen sár..
Válasz #836. hozzászólásra

"Talált"!!!

Van gond náluk, nyak felett!!!!!
Így dőlnek el a dolgok.
egy nagy alakítás a trágyadomb mellől

Válasz #835. hozzászólásra
Nem Zagyvarékasiak voltak a haverodék ? Mert ott is volt egy ilyen...
Válasz #828. hozzászólásra

Vazeeee én már láttam hasonlót itt kicsi hazánkban, az egy 420 lexi volt, szerintem itt is az volt a gond mint annál!!! Voltam a csávónál megnézni a gépet pont így égett le, neki a linde tömlő durrant szét és rá fröcskölte az olajat a kipufogóra az meg begyujtotta azt, az is szarrá égett, ott a fülke meg az első kerekek megmaradtak a gyors oltásnak köszönhetően, de minden más kampec!!!!!
Naés garanciális hibának elfogadták???
Válasz #832. hozzászólásra

A kombájnt 12 napja vették, az első munkája volt, vagyi s az első lett az utolsó
Válasz #831. hozzászólásra
Mi 12 és mi az 1 ?
Nem értem ...
Válasz #830. hozzászólásra
csapágyat ir a gyerek h. arra ment rá az olaj
12napos
meghogy 1. napja vót neki-------
Válasz #829. hozzászólásra
Nézz már be a videósba.
Mindjárt mutatok valamit.
Válasz #828. hozzászólásra
lengyel ez
Aki esetleg tud Cseh-szlovákul...
Mi volt a probléma ? A videó végén írják...
Én , hidraulika cső szétdurranását gyanítom , ami aztán belobbant a kipufogón...
Válasz #825. hozzászólásra

Soros csiga megoldotta volna ,pszt. ne mond el h hogyan ,aki kiváncsi utánanéz,és legalább tanul belőle,hogyan segit az áttétel az erő lefeleződésével.
Válasz #825. hozzászólásra

Szerintem azt nem érti, hogy "110-120 közt van", azzal a kőműves testsúlyát tippelted meg kilógrammban.
Válasz #824. hozzászólásra
nem lesz nehéz,
sem elmagyarázni sem megérteni.

Megpróbálom,
A 813 hozzászólásban ha kinagyítod, akkor egy kőműves esete van leírva.
A válasz volt a kollégának arra.
Válasz #816. hozzászólásra
???
Ha Te érted amit írtál, akkor magyarázd már el nekem - tudatlannak is.
Válasz #821. hozzászólásra
Dávid Ibolya választókörzete.
Bár mostanában csak bíróságra jár a volt Elnökasszony. Karesszal karonfogva:-)))
Válasz #820. hozzászólásra
A keresztneve miatt emlékeztem rosszul hirtelen 
Ja tényleg néha
Válasz #820. hozzászólásraTamási tolna megyében van
Válasz #819. hozzászólásra
Tamási Somogyba van.Hús futár Mélykúti.
Remélem nem HúsFutár volt

Szokatlan balesetről számolt be Badáczy Szabolcs, a Tamási Rendőrkapitányság hivatalvezetője.
Az eset még hétfőn, este hét körül történt Fornádon. Egy tamási lakos egy homlokrakodóval felszerelt traktorral szemből nekiütközött egy az út szélén parkoló személyautónak, amit több méteren keresztül tolt maga előtt.
A helyszínre érkező baleseti helyszínelőnek a traktor vezetője csak részben tudta elmondani a történteket. Ez és a karambol körülményei megalapozták a gyanút, hogy a balesetet okozó sofőr erősen ittas volt. Emiatt vér- és vizeletminta vételre előállították.
A balesetben senki sem sérült meg, a személykocsiban viszont mintegy háromszázezer forint kár keletkezett. A traktoros ellen büntető és szabálysértési feljelentés is készült. Vezetői engedélye sem volt ugyanis, tekintettel arra, hogy a jogosítványát már korábban elvették és eltiltották a vezetéstől.
Okulásként a csúszós ,és viztócsás /vizrefutás eldobta / utakon mire számithatunk .
Válasz #814. hozzászólásra
Belóghattak a kábelek,mert a többi miért nem akadt be,mert a többi eléggé feszes volt .
http://www.vasindex.hu/.../villanyoszlopokat-tort-ki-egy-traktoros-nagyka...
Válasz #813. hozzászólásra

Egész nap kőműves mellett voltam segéd, holnap elolvasom neki, csak Ő 110-120 közt van , nem baj majd megemelem a tégla súlyát.
Válasz #814. hozzászólásra

Ne gondold... Ott szerintem csak az elsőben akadhatott meg és az megdőlt és elvitte a másik 3 is..
hali mindenkinek

most néztem a hiradóba nagy fendt kidöntött 4 villanyoszlopot,a pilota nem vette észre.tudtok róla videot,vagy valamit??nagyon komoly lehetett
Válasz #811. hozzászólásra
mit kapirgáltak ,nem tele volt töltve ?? 
A vetőgépnél 2 gépfaros kellett ,azután már 1 sem :-DD
egy kis munkavédelmi frissités az év elejére
Válasz #809. hozzászólásra

MEG VÓT AZ ŐSZI TRÁGYÁZÁS IS!!!!!
Válasz #806. hozzászólásra

Erre mondják, ...jó hogy nem odabenn mentél ki...
Szerencse,hogy nem a balos eke volt lent mert akkor nem tudtam volna benyomni a kuplungot és akkor a traki ment volna tovább.
Válasz #806. hozzászólásra
Fülke cserét megúsztad ! :))
Ki akartam kerülni a fát de nem vettem észre,hogy a hátsó kerék felmegy rá,és már borult is.

Hál isten épp börrel megúsztam.(csak egy gatya csere)
Válasz #802. hozzászólásra

Sérülés?

Neki ment a fának s eldöntötte?
Felmászott a fára ?

ez valami uj géprodeótehcnika? ilyet láttam a knigth rider sorozatban, de az nem tudott szántani
Ma így kezdtük a napot!

Válasz #800. hozzászólásra

Rohadt nagy mázlid volt ki tudtál ugrani
Dombokon, hegyeken nem olyan könnyű traktorozni, ez is bizonyítja! nagyon észnél kell lenni! Nálunk itt egy pár éve egy erdészeti 50 -es bukfencelt le a hegyről! Egy kisteherautó platójára bőven felfért mire leért a hegy aljába!
Válasz #798. hozzászólásra
Számtalanszor mentem már itt,munkagéppel, póttal. Olyan a terep, hogy a műszerfalon a pohár vízből nem folyik ki, de a hangyabolyok vaddisznótúrások csodákra képesek. Karcolás nélkül ugrottam ki, és néztem hogyan bucskázik át traktor a tetején,mert tolta a pót.