Azzal tudsz-tudtok segíteni ha terjesztitek ezt a hírt.
Nem tudom hányan vannak köztetek akik napi megélhetési gondokkal küzdötök,de az Ország tönkretétele a célja ennek a kertitörpének és az országot irányító hazaárulóknak .
fetehetően Cionista .....kból álló mszp-fidesz-lmp..
Egy link a cion jegyzőkönyvéből. Cion bölcseinek jegyzőkönyveihttp://radioislam.org/hongr/cionp.htm
Tudom,hogy nem ide tartozik ez a hsz de higgyétek el erről tudnia kell minden Magyarnak.!!!!!!!!!!!!
az általad írt gondolatok már sokszor megfordultak az én (és mások fejében is) fejemben is, de véleményemet ilyen nagy nyilvánosság előtt nem fejteném ki, lehet egy pár sör melett kis társaságban.... De kívánom hogy ne legyen igazad(igazuunk)
Találtam egy igen érdekes dolgot.
Fölháborodott polgárok magyarázatot követelnek a globális Sztratoszférikus geo-mérnöki permetezési programokról.
A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár!
Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a.... kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!
A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori colorádó-bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele "megbombázók", a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chamtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat!
Ha valaki nem tudja, miért emelkedet duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagymennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja!
Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!
Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!
Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon!
Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben !!!!!!!!!!!
Ird le a véleményed,kérdésed a fórumon.
ÉBREDJ FEL! ÉS LÁSS! NE CSAK NÉZZ!!
A CHEMTRAIL kiváltotta betegségek, tünetek:
1. energiaveszteség, fokozott vagy krónikus fáradtság, gyakori álmosság, levertség, depresszió, általános rossz közérzet
2. Légzési és légzőszervi problémák, Duzzanata orrnyálkahártya, orrdugulás vagy orrfolyás, Hirtelen orrvérzés, Torok égés és gyulladás, Torok fertőzés, Felső légúti megbetegedés, Fulladás, Asztma, Tüdőgyulladás és annak tünetei
3.érzékelési gondok, Egyensúly zavarok és szédülés, Szem nyálkahártya gyulladás, égő, szem
4.Fülgyulladás, Izom, ízületi problémák, Fájdalom és a duzzadt izmok és ízületek, Nyakfájás,
5. Szív-és / vagy a keringési rendszer zavarai, Különböző szív-betegségek, beleértve a szívmegállást
6. Fertőzések, Influenza-szerű betegségek, növekedése járványok ( vírusok nélkül)
7. Fej-és agyi rendellenességek Fejfájás, migrén Feledékenység, memóriazavar Szótalálási nehézség, Alzheimer-kór tünetei Parkinzon kór tünetei(különösen az alumínium miatt.)
8. Emésztési problémák, Gyomor betegségek, Hasmenés, Gyomorégés
Szegény gazdák,méhészek mezőgazdaságban dolgozók csak néznek ki hülyén a fejükből,és nem értik miért van elárasztva a termőföld "esővel-csapadékkal"Jégesők országszerte,
soha nem látott felhőszakadások viharok.
Azt sem értik miért van,hogy mikor eljő az aratás ideje a földeken rohad el minden mert nem tudják betakarítani,Gépek nem tudnak rámenni a földekre mert víz alatt van minden.
Az olyan egyenisegek akiknek kivancsi a termeszetuk az igazsag erdekebe altalaba sceptikusok, tehat mindenre magyarazatot keresnek. Nagyon keves ilyen egyeniseg letezik manapsag, eppen ezert van az, hogy ez a permetezes 12 eve folyik, de a hirekbe meg nem hallottunk rola. aLÁBB LEHET A VÁLASZ?!
CHEMTRAIL. BŐVEBBEN ITT.
http://www.fuggetlenmezohire.sokoldal.hu/haarp_chemtrails
Válasz #11050. hozzászólásra
Igen, nagy szél és hideg levegő volt este. Aztán pár csöpp eső. Most délelőtt is minimális eső. Olyan kevés, hogy nem is megyek ki a mérőhöz.
én a 45 hekit nem tom öntözni, sem lehetőség (csatorna) sem gépesítés nem áll rendelkezésre senkinek sem, felénk nem lehet öntözni, max a kertet, kútból.
megint csak kerülget bennünket, győrben 10 mili, pér körzete konvergál a 0-hoz, de a porát már elverte!!!! De majd ha megérik a repce és harapnék bele mejd akkor bebaxik tutira.
Ezt az el nem tűnő "kondenzcsíkot" tavaly óta figyelgetem, mondtam is hogy van a HAARP és ez nekünk nagyon nem jó. Hát nem hülyének nézett a sok hülye?
Lehet, hogy most 7 év aszály kell ahhoz, hogy végre elkezdjenek gondolkodni. Addig mindenki csődbe megy...
M.O.-on is van olyan "antenna" vagy mi, amit a helyiek se tudnak mi célt szolgál. Jól van ez így!
Fölháborodott polgárok magyarázatot követelnek a globális Sztratoszférikus geo-mérnöki permetezési programokról.
Szegény gazdák,méhészek mezőgazdaságban dolgozók csak néznek ki hülyén a fejükből,és nem értik miért van elárasztva a termőföld "esővel-csapadékkal"Jégesők országszerte,
Azt sem értik miért van,hogy mikor eljő az aratás ideje a földeken rohad el minden mert nem tudják betakarítani,Gépek nem tudnak rámenni a földekre mert víz alatt van minden.
Az olyan egyenisegek akiknek kivancsi a termeszetuk az igazsag erdekebe altalaba sceptikusok, tehat mindenre magyarazatot keresnek. Nagyon keves ilyen egyeniseg letezik manapsag, eppen ezert van az, hogy ez a permetezes 12 eve folyik, de a hirekbe meg nem hallottunk rola. aLÁBB LEHET A VÁLASZ?!
CHEMTRAIL. BŐVEBBEN ITT.
Erre hétfőtől kezd mindenki ragasztózni...Beszéltem és meg is eggyeztem a helissel 60literben és glyfot is akartam szórni,DEEEE majd hanyatt estem mit mondott erre...Csak olyan szert lehett szórni ami helivel engedélyzett(ez oké) be kell jelenteni a növ állómásra valamint a növényvédő mérnöknek ott kell lenni a szórásnál...Most akkor inkább hagyjam benne a kamillát egy két táblába és csak ragasztózzak én is???A kombájnosok azt mondák a rostával ki tudják szedni az nam gond ,na de a mottollára meg a asztalra ha bemegy a sok zöld???...Most gondolkozom kár lenne taposni ,de ha már csak ragasztóz(ez)ók(ból) akkor a Flexit kipróbálom egy literrel...
Ma reggelre még 5mm csendes eső... tegnap délután fújt a szél elég rendesen... ma reggel melóbajövet haver búzáit láttam, lefektette kb a tábla harmadát pedig nem is volt hű de nagy, túlfejlett állomány. holnap reggel tudok majd ránézni az enyémre... előre félek a szomorú látványtól...
62983 hozzászólás
győrben zivatar
Válasz #11082. hozzászólásra

amig a repce nincs fedél alatt neigen álmodj nagy viharokat légyszi!
Válasz #11081. hozzászólásra
Megálmodtam és bejön!!
Válasz #11080. hozzászólásra
honnét veszed???????
1 7 mulva jön a nagy esőőőő!!!!! Legalábis felénk!
A vége 6 mili nehezen lecsepegett, a semminél több de a jövendő 32 fokot nem oldja meg sztem.
Válasz #11074. hozzászólásra

Megöregedtem, nekem csak vetkőztetőm van.
Látom mindenkinél paraszt ünnep van
Itt is esik, nem túl intenzíven, de eseget, csak ne hagyja most abba 
Bocs de még egy szösszenet..
Ez MA Magyarorország..
Buzik és cionista .....k országa..(palesztína)
Jogtiprás és brutalitás 2011 06 18
Moderálta: (3932) 2013-11-04 15:04:51
Azzal tudsz-tudtok segíteni ha terjesztitek ezt a hírt.
Nem tudom hányan vannak köztetek akik napi megélhetési gondokkal küzdötök,de az Ország tönkretétele a célja ennek a kertitörpének és az országot irányító hazaárulóknak .
fetehetően Cionista .....kból álló mszp-fidesz-lmp..
Egy link a cion jegyzőkönyvéből.
Cion bölcseinek jegyzőkönyveihttp://radioislam.org/hongr/cionp.htm
Tudom,hogy nem ide tartozik ez a hsz de higgyétek el erről tudnia kell minden Magyarnak.!!!!!!!!!!!!
Moderálta: (3932) 2013-11-04 15:05:05
Válasz #11071. hozzászólásra

Beszéltem a sztájlisztommal, arra jutottunk kell a profil váltás
Válasz #11072. hozzászólásra
az általad írt gondolatok már sokszor megfordultak az én (és mások fejében is) fejemben is, de véleményemet ilyen nagy nyilvánosság előtt nem fejteném ki, lehet egy pár sör melett kis társaságban.... De kívánom hogy ne legyen igazad(igazuunk)
Nyudodtak LEHETTEK LESZ CSAPADÉK.(TESZNEK RÓLA)
Annyi eső lesz hogy a betakarítást el felejthetitek.Úgy mint tavaj..
Emlékeztek még rá??
Válasz #11062. hozzászólásra
egyből kattintottam,
...szóval férfi lettél

A megszólítás, meg a mondat szerkesztés ismerős volt, de a név,
GAZDA001!!!!!
AZÉRT IRTAM ENNYIT,HOGY KI NYISSAM A SZEMETEKET.
REMÉLEM SIKERÜLT.
nálunk is 3mm esett remélem estig vmi még lesz,mert a jövö heti kánikulára fel kell készülni!
Válasz #11067. hozzászólásra

tanitóbácsinak jelentem van ám másolás funkció is....
Válasz #11066. hozzászólásra
baxdmeg ennyi írni??????
Üdv..
HAARP-CHEMTRAILS. (mesterséges időjárás befolyásolása)
A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár!
Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a.... kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!
A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori colorádó-bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele "megbombázók", a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chamtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat!
Ha valaki nem tudja, miért emelkedet duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagymennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja!
Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!
Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!
Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon!
Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben !!!!!!!!!!!
Ird le a véleményed,kérdésed a fórumon.
ÉBREDJ FEL! ÉS LÁSS! NE CSAK NÉZZ!!
A CHEMTRAIL kiváltotta betegségek, tünetek:
1. energiaveszteség, fokozott vagy krónikus fáradtság, gyakori álmosság, levertség, depresszió, általános rossz közérzet
2. Légzési és légzőszervi problémák, Duzzanata orrnyálkahártya, orrdugulás vagy orrfolyás, Hirtelen orrvérzés, Torok égés és gyulladás, Torok fertőzés, Felső légúti megbetegedés, Fulladás, Asztma, Tüdőgyulladás és annak tünetei
3.érzékelési gondok, Egyensúly zavarok és szédülés, Szem nyálkahártya gyulladás, égő, szem
4.Fülgyulladás, Izom, ízületi problémák, Fájdalom és a duzzadt izmok és ízületek, Nyakfájás,
5. Szív-és / vagy a keringési rendszer zavarai, Különböző szív-betegségek, beleértve a szívmegállást
6. Fertőzések, Influenza-szerű betegségek, növekedése járványok ( vírusok nélkül)
7. Fej-és agyi rendellenességek Fejfájás, migrén Feledékenység, memóriazavar Szótalálási nehézség, Alzheimer-kór tünetei Parkinzon kór tünetei(különösen az alumínium miatt.)
8. Emésztési problémák, Gyomor betegségek, Hasmenés, Gyomorégés
CHEMTRAIL. BŐVEBBEN ITT.
http://www.fuggetlenmezohire.sokoldal.hu/haarp_chemtrailshttp://www.fuggetlenmezohire.sokoldal.hu/haarp_chemtrails
Moderálta: (3932) 2013-11-04 15:05:42
Válasz #11059. hozzászólásra
de sajna összességében lófax és esti fény....
Válasz #11050. hozzászólásra

Igen, nagy szél és hideg levegő volt este. Aztán pár csöpp eső. Most délelőtt is minimális eső. Olyan kevés, hogy nem is megyek ki a mérőhöz.
itt már süt a nap!!!
Válasz #11061. hozzászólásra

Sanyi bácsi, ez megint kicseszik velünk... Elhúz felettünk...
Válasz #11053. hozzászólásra

Itt még nem, ráadásul észak felé húz úgy hogy a remény...
Válasz #11058. hozzászólásra
hamarabb is levághattad volna akkor hamarabb ér ide az eső,
jobban mondva sűrűbben kaszálj hogy essen.
Biztos szakad,
kicsit meghalgatta a mérgelődésemet, belelendült, a kukinak nagyon kell, búzán is segít még sokat, repce meg már jobb lenne ha a tárolóban lenne

28 hektó széna lekaszálva..........szerintetek szakad-e az eső !!???

És még a kocsi is tiszta.....
Válasz #11056. hozzászólásra
én a 45 hekit nem tom öntözni, sem lehetőség (csatorna) sem gépesítés nem áll rendelkezésre senkinek sem, felénk nem lehet öntözni, max a kertet, kútból.
Válasz #11055. hozzászólásra
itt is csak 4mili volt..És már hónapok óta semmi..Már beleőszűltem az öntözésbe........
Válasz #11054. hozzászólásra
megint csak kerülget bennünket, győrben 10 mili, pér körzete konvergál a 0-hoz, de a porát már elverte!!!! De majd ha megérik a repce és harapnék bele mejd akkor bebaxik tutira.
Esik eső szépcsendessen csepereg

(pécs)
Válasz #11052. hozzászólásra
Sanyi!!!!Már 3mili!!!
Válasz #11051. hozzászólásra

EZpedig hihető, majdcsak el ér ide is!
Ezt nem hiszem el................
Válasz #11049. hozzászólásra
Az mit takar pontosan?
Nagy szél? hideg levegő?
A vihar már Komáromban van, esőt várom nagyon!
Ezt az el nem tűnő "kondenzcsíkot" tavaly óta figyelgetem, mondtam is hogy van a HAARP és ez nekünk nagyon nem jó. Hát nem hülyének nézett a sok hülye?
Lehet, hogy most 7 év aszály kell ahhoz, hogy végre elkezdjenek gondolkodni. Addig mindenki csődbe megy...
M.O.-on is van olyan "antenna" vagy mi, amit a helyiek se tudnak mi célt szolgál. Jól van ez így!
nálunk sincs semmi. érdekes,a környékben mindenhol volt,de itt nem. tudtam mindig,hogy nálunk nagyon rosszmájú emberek vannak,és nem ad a Jóisten. :)
Üdv..
CHEMTRAIL. BŐVEBBEN ITT.
nem jön az eső, nem jön
Jaaa(j
) ezt a repcésbe akartam...(áttené valaki)
Erre hétfőtől kezd mindenki ragasztózni...Beszéltem és meg is eggyeztem a helissel 60literben és glyfot is akartam szórni,DEEEE majd hanyatt estem mit mondott erre...Csak olyan szert lehett szórni ami helivel engedélyzett(ez oké) be kell jelenteni a növ állómásra valamint a növényvédő mérnöknek ott kell lenni a szórásnál

...Most akkor inkább hagyjam benne a kamillát egy két táblába és csak ragasztózzak én is???A kombájnosok azt mondák a rostával ki tudják szedni az nam gond ,na de a mottollára meg a asztalra ha bemegy a sok zöld???
...Most gondolkozom kár lenne taposni ,de ha már csak ragasztóz(ez)ók(ból) akkor a Flexit kipróbálom egy literrel...
Válasz #11040. hozzászólásra
Bemelegitésnek ott volt a 2007 évi aszály is !!
Helló! Mi is végre kaptunk 13mm-t.Úgy 2 hónapja max.3-4mm volt összesen.A legutolsó pillanatban érkezett!

Válasz #11039. hozzászólásra

csak az a 3.dik rossz év. 1 aszály, tavaly víz, most meg az utóhatások.
Válasz #11038. hozzászólásra

a végletek....
Válasz #11037. hozzászólásra
Előtte meg csónakázó tó!
Van olyan területem ahol 1 hónapja 2mm volt.
Válasz #11036. hozzászólásra
Nálunk...is
Látom van ahol esik.EZAZ
Ma reggelre még 5mm csendes eső... tegnap délután fújt a szél elég rendesen... ma reggel melóbajövet haver búzáit láttam, lefektette kb a tábla harmadát pedig nem is volt hű de nagy, túlfejlett állomány. holnap reggel tudok majd ránézni az enyémre... előre félek a szomorú látványtól...