Igen Most ha troll akarnék lenni akkor mondanék valamit
Különben Rau környékén nézelődünk, meg a Metalwolfokat néztük. Még nem lehet tudni mi lesz... egyelőre takarékon vagyunk.
nekem egy metalwolf 6.6-os kombinátorom van de nagyon jó a munkája és a tagok úgy csuklanak, hogy mindenhol éri a borozda alját is 5éve van meg még nem volt baja
Letákra is ráirták hogy 350kg de valóban annyi vagy csak ráütöttek a hasukra és irtak egy számot!
valaki mérte már a leták kombit 2.8m? 350kg megvane vagy több!
Szerintem ilyen 400 kg körül lehet.De meg nem mondom pontosan a súlyát nem találtam itthon meg a könyvét se már.De próbálom megtudni hogy mennyi lehet!
Válasz #1276. hozzászólásra
Heló beszéltem a haverral ,mutattam neki a kombit hezitál még rajta a fuvar sok azt mondja .Ha ma nem hív nyugodtan add el azt azt a pénzt amit kérsz érte megéri. Ilyen árért csak gyenge szarok vannak fenn a tiéd az masszív erős vázú !
Az igen nekem nem dobta ki a gép csak tippeltem, de ezek szerint jól mellé lőttem. De ott van még a kverneland kombi rugós simítója az vékonyabb de jó az is a célra.
3773 hozzászólás
Válasz #1322. hozzászólásra
6 soros, de még passz az ára, egyelőre várjuk a másik gépet. Majd ha felé járok, akkor fényképezek és elküldöm neked, ha gondolod.
Válasz #1307. hozzászólásra
Hány soros az SPC, és was kostet?
Válasz #1319. hozzászólásra
Gondolom ezek már bruttó árak.
Válasz #1319. hozzászólásra

Mi is nézelődünk magágykészítő terén, de ezek az árak nekünk(is) megfizethetetlenek!
Üdv!

Minap kaptam pár árajánlatot gondoltam megosztom veletek. Mindkét gép 5méteres.
Frakomb 1sor merev ludtalp kapa,pálcás rögtörő, 3sor rugós kapa, cross. henger,simító 6 210 000ft
Strom swifter hidraulikus crossboard simító, pálcás rögtörő, 4sor rugós kapa, tandem cross. henger, simító
7 300 000ft
Üdv!

Minap kaptam pár árajánlatot gondoltam megosztom veletek. Mindkét gép 5méteres.
Frakomb 1sor merev ludtalp kapa,pálcás rögtörő, 3sor rugós kapa, cross. henger,simító 6 210 000ft
Strom swifter hidraulikus crossboard simító, pálcás rögtörő, 4sor rugós kapa, tandem cross. henger, simító
7 300 000ft
ez is hasonló
Válasz #1315. hozzászólásra

Ez egyértelmű.
Válasz #1314. hozzászólásra

Plusszzzz fuvar, hellooooo !!!!!!!!!!!
Válasz #1311. hozzászólásra

65 ft/kg...
Válasz #1311. hozzászólásra
Csak vas árt ér.
Válasz #1310. hozzászólásra
hány darab boronalevél van a gépben??
Válasz #1310. hozzászólásra
Mennyiért adod ide Máté fiadnak?
szállítással együtt persze!
bár nem kombinátor de ez eladó lett 9 m-es

Válasz #1308. hozzászólásra
Szerintem egyelőre felejtős, de azért köszi.
Válasz #1307. hozzászólásra
ha gondolod megadom a számot mert a déli apróban találtam
Válasz #1306. hozzászólásra
Nah majd utána kérdek apámnál, bár ami eladó lesz most az majd az SPC talán, meg a 3 méteres kombinátor. Más nem hiszem hogy lenne.
Válasz #1304. hozzászólásra
ha van eladó eszközötök esetleg számol be ezt azt mert van egy 120 lovas gépe az illetőnek 700-750 ezer lenne a gép
Válasz #1300. hozzászólásra

Kocsma topik.
Válasz #1302. hozzászólásra
Remélem meg lesz majd később is. Idén most már venni kell egyet. De megint olyan a lista, hogy sosem tudni mi lesz hirtelen fontosabb...
Nekem is van egy 5.2-es jó állapotú eladó
a konskildra hasonlít
Válasz #1301. hozzászólásra
unimat
Válasz #1300. hozzászólásra
Tudok egyet 7.2-est Csongrád környékén félfüggeszetettet
Válasz #1298. hozzászólásra
Most ha troll akarnék lenni akkor mondanék valamit 
Igen
Különben Rau környékén nézelődünk, meg a Metalwolfokat néztük. Még nem lehet tudni mi lesz... egyelőre takarékon vagyunk.
Válasz #1298. hozzászólásra

Jó kombinátorról csak egy hozzászóló szokott irogatni.
Válasz #1297. hozzászólásra

Pedig tudnál választani a hétvégén két topiknak a csapjából is az folyt.
Válasz #1296. hozzászólásra
Csí van egyelőre. Most kicsit mélyre nyúltunk a vetőgéppel, a többi meg kellett indulásra, megvettük a vetőmagot meg inputot, úgyhogy halasztva.
Man hogy álltok kombinátor kérdésel ?
nekem egy metalwolf 6.6-os kombinátorom van de nagyon jó a munkája és a tagok úgy csuklanak, hogy mindenhol éri a borozda alját is 5éve van meg még nem volt baja
Válasz #1293. hozzászólásra
Te leták FAN.
Válasz #1292. hozzászólásra
oké de az is kombit csinál,mint ez a jó kombi,SZERINTEM megbir müvelni egy pár 10 hektárt!
Válasz #1291. hozzászólásra

Legalább itt ne letákolj arra van a másik topic.
Letákra is ráirták hogy 350kg de valóban annyi vagy csak ráütöttek a hasukra és irtak egy számot!
valaki mérte már a leták kombit 2.8m? 350kg megvane vagy több!
Szerintem ilyen 400 kg körül lehet.De meg nem mondom pontosan a súlyát nem találtam itthon meg a könyvét se már.De próbálom megtudni hogy mennyi lehet!
Válasz #1288. hozzászólásra
Bár már 4 soros ksmk kultit hoztam vele... De szerintem az sem volt ilyen nehéz...
Válasz #1287. hozzászólásra

Akkor nekem is leves, mert a 400 kilós futóm stabilan kb 500 kilót visz... Afelett 40-es vánszorgás rövid távon...
Válasz #1286. hozzászólásra
500 kg biztos meg van.Azért masszív erős kivitel.
Válasz #1285. hozzászólásra
Hali! Egy ilyen kombinátor milyen nehéz lehet?
Heló beszéltem a haverral ,mutattam neki a kombit hezitál még rajta a fuvar sok azt mondja .Ha ma nem hív nyugodtan add el azt azt a pénzt amit kérsz érte megéri. Ilyen árért csak gyenge szarok vannak fenn a tiéd az masszív erős vázú !
Válasz #1283. hozzászólásra
Levél ment
Válasz #1282. hozzászólásra
Ja és ez kb + 30-35lovacskát igényel még.
Válasz #1281. hozzászólásra
Az igen nekem nem dobta ki a gép csak tippeltem, de ezek szerint jól mellé lőttem. De ott van még a kverneland kombi rugós simítója az vékonyabb de jó az is a célra.
Válasz #1280. hozzászólásra
Nem találtam de mind egy mert már két helyen rá akadtam kb 60 000ft áfával amiért akkor se kell ha be aranyozzák.
Kb 900-1 milla lenne csak ez a rugó.
Aki lopja a pénzt annak biztosan megéri.
Válasz #1279. hozzászólásra
http://webshop.szegana.hu/termekek/kultivator-kopoelemei-51 Na itt szinte van minden.
Válasz #1277. hozzászólásra
Nem kevés .valyon kilehetne váltani eztcsavarrugós változattal mert ez a torziós változat. Az kb 5e.be lenne.
A komplett gondolom olyan 1.5 milka csoki
Válasz #1275. hozzászólásra
Cakk pakk olyan 20 papír /db. Sacc mivel a napokban nézegettem combosabb rugóskapát ott is volt 20 papír/db
Válasz #1273. hozzászólásra

rendben
Ennek a rugós símítónak mibe fájhat darabja?

Válasz #1236. hozzászólásra
Esetleg ez is szóba jöhet