Fórum
Cikkajánló

Még több gazda juthat finanszírozáshoz: új lehetőségek az őstermelők és családi gazdaságok számára
A cél, hogy a magyar mezőgazdaság minden szintjén biztosított legyen a...
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
986 hozzászólás
Válasz #685. hozzászólásra

Szerintem nagy bátorság mostanság ilyen motorral közlekedni, nagyon sok a béna autós mostanában, nagyon észen kell lenni egy motorosnak! Ennél a gépnél meg nagyon nagy a csábítás a "gázkartól"!
Válasz #684. hozzászólásra
Ja, és 110 le-s.
Válasz #683. hozzászólásra
Kb, 4x.)
Válasz #679. hozzászólásra

Te ennél a "jánynál" hányszor nehezebb ez a moci, 5-6szor??????
Válasz #681. hozzászólásra

Ilyenre gondoltál?:
Válasz #680. hozzászólásra
l Varadejrónál.
főleg egy kolbászzsírmetá
Válasz #679. hozzászólásra

Nincs is szebb egy HONDA motornál.
Paraszt jánynak íjjjenje van. mármint az enyémnek.)

Válasz #676. hozzászólásra

Tetszetős a szerszám! A buksisak kicsit űrtechnológiás, szerintem ehhez a gépezethez jobban passzol egy Kiskőrösi tökfödő.
Válasz #672. hozzászólásra

Valahogy éreztem én, hogy Neked is elkövetkezik egyszer a dzsipós-korszak. Nemhiába, aki ért a földhöz, az ért.
Motort azé' vegyél, mert az mégiscsak férfiasabb, mint egy GL Merdzsó.
Válasz #673. hozzászólásra
Tudom, csak gondoltam terepen kolbászolni jó, nem olyan magas, mint egy hagyományos enduro, vagy krossz.
Válasz #670. hozzászólásra

az nem pitbike.... volt már egy kawasaki endurom 125 ös most quadom van helyette de öcsémnek kellene egy pitbike hogy 2 en mehessünk
Válasz #671. hozzászólásra
igen, hát ez van. Akarok egy dzsipót :D
Válasz #670. hozzászólásra

Ha így folytatod aranypofa, nem lesz motorod a portán.
Válasz #669. hozzászólásra
Nekem van egy eladó Yamaha TW 125, ha esetleg érdekel. :)
Pitbike ban van valakinek tapasztalat ? 110ccm töl 150 ig is van 110 az mennyire lenne kicsi ? csak ökörködni kéne meg terepet bejárni ....
Üdv!
Motowell robogókról van valakinek tapasztalata?Annyit tudok ,hogy kínai.
Válasz #664. hozzászólásra
Nekem ilyen van most szedtem elő 4 év állás után.
Válasz #664. hozzászólásra
Ha 16"os a kereke akkor legalább olyan jól bírja a kiképzést mint egy hagyományos motor.Földúton nagy veszély ,hogyha esetleg elhasalsz törik a sok műanyag mint a ropi.Vegyél egy Suzuki Gs500ast jobban jársz.
Sziasztok!
Nagyrobogó mennyire alkalmas néhai határszemléhez?
Nem is a terep miatt gondolom, hanem mert azoknak a légszűrője elég közel van a porhoz.
Vagy inkább felejtős?
Sziasztok!
Nagyrobogó mennyire alkalmas néhai határszemléhez?
Nem is a terep miatt gondolom, hanem mert azoknak a légszűrője elég közel van a porhoz.
Vagy inkább felejtős?
Ja, ha lenne mivel... Akkor nem az asszonyt tömném pénzzel, hanem a vasat, az asszonyt inkább mással...!
Tömni köll az asszonyt ez a tanulság.....

Pénzzel se árt tömni ....... ez a mai napi tanulság.
Hátha megdob belülle vlm vassal....... hehehhe
De irigyellek benneteket...!

Nekem idén még anyagiak hiányában pihen a vas...!
Válasz #658. hozzászólásra

nemadtael
Válasz #649. hozzászólásra

No tessék mire jó a pizes asszony a háznál.......
Vagy eladta a M a DM azellt oszt abbul?????
motrozz sokat
Válasz #656. hozzászólásra

motor kerékpár van be irva a forgalmiba
Válasz #652. hozzászólásra

Ez még motorkerékpárnak számít?
Válasz #653. hozzászólásra
kb 20év után kezdtem ujra én is olyan ez mint a biciklizés nem lehet elfelejteni azért észen kell leni velük nekem 350-es jaffa volt meg p20.

Na gurulj csak erre egyszer, had szakértsük meg!
Válasz #652. hozzászólásra
Gratula hozzá?én kezdő motoros vagyok,30 éve nem motoroztam erre szerintem tökéletes a 650-es
Válasz #651. hozzászólásra

nekem 1100-as volt lecseréltem ilyenre
Válasz #650. hozzászólásra

köszönöm próbálgattam ,a 110 kilómat viszi szépen,(ajándék lónak ne nézd a fogát)
akkor az egy nagyon rendes asszony,becsüld meg nem karcsú a650-es?sok baleset mentes km.
Tegnaptol én is beléptem a klubba,a nejem lepett meg szülinapomra
szomszédból ma reggelre ellopták ezt a két gépsárkányt ha netán valaki látná őket hívja ezt a számot húsz34731hetvenhét

köszönet a szomszédok nevében
Válasz #642. hozzászólásra
Gratulálok!Balesetmentes motorozást kívánok.Az önkeverőssel nem nagyon van nekem már sok volt tette a dolgát mindegyik rendesen.Olyat láttam ,hogy a yamaha jog-on lecsúszott a cső az egyik havernak amin az olaj megy a tartályból a szivattyúhoz ,hát az cumi volt.
Válasz #642. hozzászólásra
nekem Yamaha robogóm van ilyen önkeverős, nagyon egyszerű szerkezet az olaj adagolója, nem sok minden van benne ami elromolhatna.
Persze az igaz hogyha valami miatt mégis elromlik, azt csak akkor veszed észre amikor megragad a motor.
Válasz #641. hozzászólásra

Alapjáraton nagyon szép elsőre indul, de valamiért nem tetszik ha húzza neki az ember akkor dadogott... Tulaj azt mondta hogy azért mert hideg, hogy van-e valami baja azt meg majd a szerelő megmondja rövid időn belül, váz sérülésmentes meg a motor amúgy is teljesen egybe van nagyon pöpec, de át kell nézetni hozzáértővel az biztos
Kérdés: Ki mennyire bízik meg ebbe az "önkeverős" rendszerekbe?? Mármint hogy a benzinhez az olajat magának keveri... hallottam már olyat hogy gebax volt és nem adagolta az olajat és motor kaput
Meg minden használattal üzemeltetéssel kapcsolatok okosságokat, tanácsokat szivesen fogadok
Válasz #638. hozzászólásra

Motorja milyen, jó nem zörög???? Egy kis matricával lehet még dobni a külalakon, még szebb lesz. Sok motorozást vele!!
Válasz #637. hozzászólásra

Hát ennyit már nem ér az tuti!!
Válasz #638. hozzászólásra
Faca!
Vigyázz,le ne dobjon!!!!!
Ma ért haza

Válasz #634. hozzászólásra
Van új, de drága.
S51-es Simson