Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.77 FtUSD365.76 FtCHF426.62 FtGBP480.08 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1068. hozzászólásra
Megengedem de bázikusal meg öntvényt csak rendes polaritásal tudok,meg a sima rutilosal sem nagy különbséget nem vettem észre
3tonnás mind a kettő.Minden megvan hozzá kapcsolótábla stb. A tervdokumentációja is megvan de szerintem ha hivatalosan akarsz mindent újra kell engedélyeztetni.A fesztávot megnézem 10 perc.
Válasz #1064. hozzászólásra
ja és felehet az esabot váltóáramal is rakni de kéri a 200a-pert igazi az egyenáram de az is ugy ha a minuszon van az elaktróda
"Rutil-bázikus bevonatú, nagykihozatalú felrakó hegesztőelektróda. A varratfém egy ausztenites mátrixba ágyazott durvaszemcsés krómkarbid szerkezet, amely az igen agresszív abrázió, az ütésszerű igénybevételek mellett nagyon jó korrózióállósággal is rendelkezik. Mindezen tulajdonságait magasabb hőmérsékleteken is megtartja. Legjellemzőbb alkalmazása a földmozgató berendezések, homok- és betonpumpák, betonkeverők, földmozgató csigák, szeméttömörítő és -zúzó berendezések föld, szén, homok, sóder, salak és más szervetlen vagy szerves anyagok által okozott abráziónak és ütésnek kitett alkatrészeinek felrakóhegesztése."
Van két folt a kormánylemezen és attól félek kifog lukadni meg az élei is elég véknyak már . Le kellene cserélni őket de még idén van hátra 2ha szántani való jó lenne ha kibírnák még ezt a szezont.
Válasz #1048. hozzászólásra
http://cegmax.hu/cegek/hegesztestechnikai-kereskedelmi--es-szolgaltato-kft_kiskunhalas_10906.html
Ezeket kérdezd meg ők mindent tudnak.Mi is innen vesszük a pálcákat.
200A-os MIG/MAG/MMA géppel bármit meg tudsz csinálni ami gépjavításnál adódik.Mindenképp inverterest vegyél ha lehet 4görgős előtolóművel.Az olcsóbb árkategóriában semmiképpen be vegyél szinergikus gépet csak szopni fogsz vele.Egy tipp: www.csucsheg.hu
Válasz #1035. hozzászólásra
Én a max anyag vastagságot mérlegelem és az meg adja a max ampert is.De szaküzletben is azt kérdezik hogy milyen vastag anyagot szoktak hegeszteni.
Szerintem is kevés .
Ez is úgy az igazi mint a traktoroknál ,
Egy erősebb minimum 250Amp vagy nagyobb ,akár valami olcsó használt brutál, és egy 2kg-os inverter kissebb amper számút kényelmesen odateszed könyedén bárhova és finoman dolgozik.
Tavaly olyan szerencsém volt az apródon vettem egyben egy nagy láda
mérőeszközt 35000e ft-ért kb 40-50 db igaz orosz és használt,de ajándék volt.Ugyan azoktól 35 ért vettem 20 eszterga késtartót 860 db váltó lapkával
Szerintem valami hagyaték lehetett postán kaptam meg.
Inverterest vegyél, mert azt könnyű cipelni.
Nekem a CO gépem is inverteres, meg van hozzá kis palack egy körben kiviszem a gép mellé ha javítani kell valamit.
Meg hegesztéstechnikai boltban érdemes venni, nem áruházi vakokat.
Ha védőgázost(Co2) vennél, akkor a magyar(karcagi) Weldi-t. (Nagybátyám cége Etiópiában hegesztik össze a villamos alvázt, stb, de már készen van. ) Weldi Co2 hegesztők
Bevont elektródásban nem tudom, majd a nagyok megmondják. Nekem maszek van, bőven megfelel nekem.
De hegesztettem már Weco Discovery 150A-ssal. 3.2-es pálcával szépen viszi. Ezzel hegesztettem már a rakodó kanalat. (csak nem kellett volna begyulladni a szemem...)
5221 hozzászólás
Na nem jött össze a hegesztés , leveri az automatát a hegesztőm.
Válasz #1068. hozzászólásra
Megengedem de bázikusal meg öntvényt csak rendes polaritásal tudok,meg a sima rutilosal sem nagy különbséget nem vettem észre
Válasz #1066. hozzászólásra
Fesztáv 9m súly 2,5tonna
Válasz #1065. hozzászólásra
Egyenáramnál alap a fordított polaritás Koma.
Válasz #1066. hozzászólásra
Háló Szityu!
3tonnás mind a kettő.Minden megvan hozzá kapcsolótábla stb. A tervdokumentációja is megvan de szerintem ha hivatalosan akarsz mindent újra kell engedélyeztetni.A fesztávot megnézem 10 perc.
Válasz #1043. hozzászólásra
Szia Bandi
Tudsz valami infót adni még a daruról?
Nekem agy kisebb csarnokban kéne, Kb. 1 tonna elég, vagy attól erősebb.
Válasz #1064. hozzászólásra
ja és felehet az esabot váltóáramal is rakni de kéri a 200a-pert igazi az egyenáram de az is ugy ha a minuszon van az elaktróda
Válasz #1060. hozzászólásra
Kibirja az sima co-val is jó nagy gázon hogy hütse rögtön hegesztés után meg lekeni olajal hogy kicsit megkeményedjen
Válasz #1046. hozzászólásra
OK 84 78 ¤ 2,5
"Rutil-bázikus bevonatú, nagykihozatalú felrakó hegesztőelektróda. A varratfém egy ausztenites mátrixba ágyazott durvaszemcsés krómkarbid szerkezet, amely az igen agresszív abrázió, az ütésszerű igénybevételek mellett nagyon jó korrózióállósággal is rendelkezik. Mindezen tulajdonságait magasabb hőmérsékleteken is megtartja. Legjellemzőbb alkalmazása a földmozgató berendezések, homok- és betonpumpák, betonkeverők, földmozgató csigák, szeméttömörítő és -zúzó berendezések föld, szén, homok, sóder, salak és más szervetlen vagy szerves anyagok által okozott abráziónak és ütésnek kitett alkatrészeinek felrakóhegesztése."
Válasz #1061. hozzászólásra
oké
Válasz #1060. hozzászólásra
Az jó ha van.Ha tudsz mtz-re hashúzót szóljál már.Nekem kéne.
Válasz #1058. hozzászólásra
Apropó már gyűjtöm az anyagot a műhelydarumhoz. Egyirányú futómacskás daru lesz , már az I acélok meg vannak hozzá.
Válasz #1058. hozzászólásra
Természetesen ,csak bírja ki azt a 2 napot. Ha kész beviszem a műhelybe és felújítom.
Válasz #1056. hozzászólásra
A kormánylemezt azt gondolom csak ideiglenesen akarod mert azt elég érdekes lesz felrakni.
Én csak azt akarom írni hogy végre vissza tért ER23 elektróda.
Válasz #1053. hozzászólásra
Van két folt a kormánylemezen és attól félek kifog lukadni meg az élei is elég véknyak már . Le kellene cserélni őket de még idén van hátra 2ha szántani való jó lenne ha kibírnák még ezt a szezont.
Válasz #1052. hozzászólásra
Ezt a márkát árulják Feri barátomék(Csúcsheg Kft.).Szar nem lehet jók a tapasztalatok vele.A legtöbb 16A-ről is elmegy.
Válasz #1053. hozzászólásra
Oké. Az ekém orrát és a kormánylemezét.
Válasz #1050. hozzászólásra
Elvileg lehet.A dobozon fel kell ,hogy legyen tűntetve. A múltkor a kapaszárakat sikerült megegyengetni?Amúgy mit akarsz felrakni?
ezhasználható?a műhelybe van nagy,helyszini javításokhoz,aggregátorral???
Válasz #1048. hozzászólásra
http://cegmax.hu/cegek/hegesztestechnikai-kereskedelmi--es-szolgaltato-kft_kiskunhalas_10906.html
Ezeket kérdezd meg ők mindent tudnak.Mi is innen vesszük a pálcákat.
Válasz #1049. hozzászólásra
igen
Válasz #1045. hozzászólásra
Szevasz!
Mármint az a kérdés ,hogy váltóárammal lehet-e?
Töltöm fölfelé a műhelyt a téli karbantartásokhoz. A srác 8500-ért ad egy dobozt 1,7kg 29szál 3,2*350-es
Válasz #1046. hozzászólásra
Jó nagy árat írtak ki. Az előbb néztem átlag 9000/kg.
Az a bajom nem tudom trafóval lehet-e ezt a fajtát használni vagy csak dinamó/inverter
Válasz #1045. hozzászólásra
http://www.hegesztesbolt.hu/termek/2959/esab-ok-84-78-2-5-elfelrako-elektroda
Helló.
PBandi vettem az előbb felrakó pálcát csak nem tudom ível lehet-e : Esab OK 84.78 (AC50, DC+) ?
Válasz #1041. hozzászólásra
Szia Nem gond mert én is nézek valamilyen gépet ami könnyebb és jó és meg felelő árban van.
Ha valakit érdekel van 2 eladó futódarunk.Műszaki dokumentációval.Csak vasszerkezetet kell éíteni amin mozog és már lehet is fülkét leemelni.
Válasz #1018. hozzászólásra
Nekünk is ugyanez a ruszki van
Válasz #1039. hozzászólásra
Bocs ezt a Balának írtam
Válasz #1039. hozzászólásra
Szia!
200A-os MIG/MAG/MMA géppel bármit meg tudsz csinálni ami gépjavításnál adódik.Mindenképp inverterest vegyél ha lehet 4görgős előtolóművel.Az olcsóbb árkategóriában semmiképpen be vegyél szinergikus gépet csak szopni fogsz vele.Egy tipp: www.csucsheg.hu
Én a max anyag vastagságot mérlegelem és az meg adja a max ampert is.De szaküzletben is azt kérdezik hogy milyen vastag anyagot szoktak hegeszteni.
Szerintem is kevés .
Ez is úgy az igazi mint a traktoroknál ,
Egy erősebb minimum 250Amp vagy nagyobb ,akár valami olcsó használt brutál, és egy 2kg-os inverter kissebb amper számút kényelmesen odateszed könyedén bárhova és finoman dolgozik.
Nekem 140/200-as van elég
Szerintem kevés!
Köszönöm szépen a sok tanácsot! Még csak annyit kérdeznék h mennyi legyen a max amper? 150A már jónak számít?
Válasz #1032. hozzászólásra
De jó és még csinálják azt a gépet is ami nekem van Én ezt ajánlom ez jó gép otthonra
Válasz #1031. hozzászólásra
Tavaly olyan szerencsém volt az apródon vettem egyben egy nagy láda
mérőeszközt 35000e ft-ért kb 40-50 db igaz orosz és használt,de ajándék volt.Ugyan azoktól 35 ért vettem 20 eszterga késtartót 860 db váltó lapkával
Szerintem valami hagyaték lehetett postán kaptam meg.
Válasz #1028. hozzászólásra
De van!
Trakis-Hetra
Válasz #1026. hozzászólásra Köszi szerintem is.
Válasz #1021. hozzászólásra
Inverterest vegyél, mert azt könnyű cipelni.
Nekem a CO gépem is inverteres, meg van hozzá kis palack egy körben kiviszem a gép mellé ha javítani kell valamit.
Meg hegesztéstechnikai boltban érdemes venni, nem áruházi vakokat.
Válasz #1025. hozzászólásra
Vöröshagyma karikát próbáltad már az a tuti
Hetra csak sajnos nincs már nekem ez a fajta van de nagyon jó gép 230/380-as gép
Co-t vegyél, 250 amper legyen 5 méteres munkakábellel.A Karcagi tényleg
jó.Nekem minden fele van,de a co van a legsűrűbben használva.
Válasz #1007. hozzászólásra
Gratulálok jó vétel volt.
Válasz #1024. hozzászólásra
Használtam pajzsot. végül orvoshoz mentem, cseppet kaptam, 3 nap szabadság. De azért 1. nap után már teljesen jól voltam.
Válasz #1022. hozzászólásra
Pajzs is létezik meg a krumpli
Válasz #1021. hozzászólásra Itt nézd meg : http://bolthely.hu/hegesztogep/
Bármibe segít és nem néz le ha nem értesz hozzá.És nem tukmál semmit rád ami nem kell.Velem legalább is így történt.
Ha védőgázost(Co2) vennél, akkor a magyar(karcagi) Weldi-t. (Nagybátyám cége Etiópiában hegesztik össze a villamos alvázt, stb, de már készen van. )
Weldi Co2 hegesztők
Bevont elektródásban nem tudom, majd a nagyok megmondják. Nekem maszek van, bőven megfelel nekem.
De hegesztettem már Weco Discovery 150A-ssal. 3.2-es pálcával szépen viszi. Ezzel hegesztettem már a rakodó kanalat. (csak nem kellett volna begyulladni a szemem...)