Köszönöm az infókat.
És azt nem tudja valaki hogy MAS névvel még milyen származású anyag lehet?? Kaptam 77000-ért ajánlatot ilyenre,(Mezőmag kft) csak még nem tudták megmondani milyen származású.
Válasz #4226. hozzászólásra
8100+fa az Antheránál. De van nekik 6e-ért és 5e-ért is értkcsökkent. Poros de idén januári gyártás. Én hosztam belőle, de nem tudom hogy nem e ez lett a drágább.
Nekünk tavaly a sorközműveléskor sorra kijuttatott karbamidtól magasabbra nőtt a napraforgó, mint az AN-tól. Termésben is valamivel több lett ezeken a részeken. A bomlást nem tudom. Szerintem mind a kettőt ugyanúgy megeszi a nap, bár lehet, hogy a karbamid kicsivel jobban bírja.
Válasz #4217. hozzászólásra
Én kméten befizettem náluk karácsony előtt nitrosolt, és jan közepén kihozta a körjáratos kamion 12t-át megbeszélés szerint, még maradt 8,4t náluk, mert azt későbbi szóráshoz akarom hozatni .
sziasztook kis segítseg kelene nekem,van 4 mázsa pétisom tavaly vásároltam antheratol,de a raklapon kijukadtak a zsakok, a szögtöl,és lebomlott telljes por alaku let,lehet ennek még hatása vagy mire jo még?
Viselve vĺlik el. Akkor csak a Linzi a legjobb,de nehčz felčnk beszerezni. Körülmčnyes a szŕllitŕs. +Timac agro,ami meg baromira drŕga,de szuper anyag. Remčlem a tölcsčr azčrt kiszřrja.
Hogy legyen ellenpélda is. Tavaly pétisót vettem. A szokásos nagy szemű, jól szórható anyag volt. Haveromnak nem jött meg időben, adtam az enyémből. Később neki Yara Bela mas jött, azt adta vissza, még meg is kaptam, hogy a "szar" pétisóm helyett milyen n°1 árút kapok. A valóság meg azt mutatta, hogy fele akkora szemcseméret mint a pétisó, és annyi por volt benne, hogy én meg sem vettem volna. A gyártási idejét nem tudom, de nem tűnt réginek a zsák.
79 +afa Yara 26%N. 5q zsŕkban./80q/Nagyon szčp egyöntetü"folyos" ŕru. Nincs 10kg os beton,meg 1q por benne mint a tavalyi Petimbe. Čn azt befelyeztem. Nagyon rosszat kaptam 11črt tavaly,ezčrt idčn nem vettem belöle.
14188 hozzászólás
A Kite kapott a Bigétől az idén műtrágyát? Vagy milyet forgalmaz a Kite?
Válasz #4237. hozzászólásra
65.000 Ft/t volt másfél hete.
Válasz #4235. hozzászólásra
30% folyékonyat mennyiért adják?
Válasz #4235. hozzászólásra
Ez friss akciójuk, pénteken délben kapta a hirt az ott lévő előadójuk .
Válasz #4234. hozzászólásra
Úgy látszik, most érdemes Bigénél vásárolni. A környékünkön legalábbis ő ajánlja a legjobb árakat, mind folyékonyra, mind szilárdra.
Válasz #4233. hozzászólásra
Genezis-nél.
Válasz #4232. hozzászólásra

Hoppá!!! Hol???? Kinél????Kellene 1 kamion tétel meg több is.
Péti 74 big kamiontétel
tegnap előadáson mondták
Lassan az árak az égig érnek...
Köszönöm az infókat.
És azt nem tudja valaki hogy MAS névvel még milyen származású anyag lehet?? Kaptam 77000-ért ajánlatot ilyenre,(Mezőmag kft) csak még nem tudták megmondani milyen származású.
IKR Agrárnál Dusloi MAS kamiontételben 80000+ÁFA.
Válasz #4225. hozzászólásra
Milyen arányban próbáltad?
8100+fa az Antheránál. De van nekik 6e-ért és 5e-ért is értkcsökkent. Poros de idén januári gyártás. Én hosztam belőle, de nem tudom hogy nem e ez lett a drágább.
Friss árakat tud valaki, pétisó, Yarabella, vagy valamilyen 27-es-t

Válasz #4222. hozzászólásra
mehet nyugodtan
Válasz #4222. hozzászólásra
Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs.
Ilyen mixről még nem hallottam.
Csinálj egy keverési próbát! Én is kíváncsi vagyok rá.
Felétek milyen árban van a 25kg zsákos 27% nitrogén,azt hiszem lengyel ??
Válasz #4221. hozzászólásra
kukaccsosz! keserűsó mehet nitroszolhoz?
Válasz #4219. hozzászólásra
A karbamid illan el a leghamarabb ha nincs bedolgozva.
Válasz #4219. hozzászólásra
Nekünk tavaly a sorközműveléskor sorra kijuttatott karbamidtól magasabbra nőtt a napraforgó, mint az AN-tól. Termésben is valamivel több lett ezeken a részeken. A bomlást nem tudom. Szerintem mind a kettőt ugyanúgy megeszi a nap, bár lehet, hogy a karbamid kicsivel jobban bírja.
napraforgó kultivátorozásakor jó a karbamid ?
mert eddig csak an34 vagy pétisót nyomtunk ki
a karbamid illan el hamarabb takarás illetve csapadék nélkül vagy emez a 2 ??
Válasz #4217. hozzászólásra
Én kméten befizettem náluk karácsony előtt nitrosolt, és jan közepén kihozta a körjáratos kamion 12t-át megbeszélés szerint, még maradt 8,4t náluk, mert azt későbbi szóráshoz akarom hozatni .
Válasz #4209. hozzászólásra

Ha veszel tőlük valamit hozd is el mert nem biztos hogy azt kapod amit kifizettél tapasztalatból írom.Azóta soha semmit.
sziasztook kis segítseg kelene nekem,van 4 mázsa pétisom tavaly vásároltam antheratol,de a raklapon kijukadtak a zsakok, a szögtöl,és lebomlott telljes por alaku let,lehet ennek még hatása vagy mire jo még?
Válasz #4214. hozzászólásra
Viselve vĺlik el. Akkor csak a Linzi a legjobb,de nehčz felčnk beszerezni. Körülmčnyes a szŕllitŕs. +Timac agro,ami meg baromira drŕga,de szuper anyag. Remčlem a tölcsčr azčrt kiszřrja.
Válasz #4213. hozzászólásra

Hogy legyen ellenpélda is. Tavaly pétisót vettem. A szokásos nagy szemű, jól szórható anyag volt. Haveromnak nem jött meg időben, adtam az enyémből. Később neki Yara Bela mas jött, azt adta vissza, még meg is kaptam, hogy a "szar" pétisóm helyett milyen n°1 árút kapok. A valóság meg azt mutatta, hogy fele akkora szemcseméret mint a pétisó, és annyi por volt benne, hogy én meg sem vettem volna. A gyártási idejét nem tudom, de nem tűnt réginek a zsák.
79 +afa Yara 26%N. 5q zsŕkban./80q/Nagyon szčp egyöntetü"folyos" ŕru. Nincs 10kg os beton,meg 1q por benne mint a tavalyi Petimbe. Čn azt befelyeztem. Nagyon rosszat kaptam 11črt tavaly,ezčrt idčn nem vettem belöle.
Válasz #4211. hozzászólásra
Tavaly ősszel Linzi só 67, 30%-os Nitrosol 58/tonna.
Válasz #4210. hozzászólásra
mennyiért vetted a mütrágyát tőlük?
Válasz #4209. hozzászólásra
Korrektek! 3 éve tőlük rendelünk mindent, így már elég nagy kedvezményeket adnak.
hali
valakinek van tapasztalata az ALTO TERRA cégről?
megbizhatók?
szállitanak időben?
Válasz #4207. hozzászólásra
Elhiszem! Engem nem érdekel a cucc nem szoktam utcán vásárolni.
Válasz #4204. hozzászólásra
azért érdekes,mert 500kg-os bb.-be nincs pétisó!
Válasz #4205. hozzászólásra
csak műtrágya kell, többi nem lényeges
Válasz #4204. hozzászólásra
Beszéltem vele normálisnak tünt. Napi 4 kamionnyi van,2 nap a szállítási
határ idő,átvételnél kell fizetni,péti cucc,csak szállítólevelet ad.
Válasz #4203. hozzászólásra

http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5231393/Petiso-akcio.html
van még jut másnak is
Válasz #4200. hozzászólásra

Megvettem,mert jo cucc volt.
Magnisul: 87000,
Ensin: 102000
Válasz #4198. hozzászólásra
Elképzelhető,egy saps előfinanszírozott gazda,aki nem kapta meg a támogatást,és kell a lé.
Válasz #4199. hozzászólásra

Ilyen hamar eladták a homokot???? Bátor az aki egy ismeretlen hirdetésre ugorva vásárol, szerinted??????????
Válasz #4198. hozzászólásra
nem hívtam,mert már nem hirdetik.......
Válasz #4197. hozzászólásra
És valóban 70 volt áfásan?
Válasz #4196. hozzászólásra

a műtrágya már elkelt,amoda most indulok
Válasz #4194. hozzászólásra
Hívtad?
drz ?
Válasz #4194. hozzászólásra
Ne csak nézegessed..
Válasz #4193. hozzászólásra

már késő van,majd holnap.....
lesz drz nézés holnap
Válasz #4192. hozzászólásra
Tedd meg,rákattintva a hirdetésre szerintem nem kamu csak elírás a bruttó.
Válasz #4189. hozzászólásra
nem hívta föl valaki???????????

Bezsákolva homok, vagy esetleg útsózó só!!!
Lehet vmi régi kemény cucc rakodoval kell törni már jartam igy az olcso nem biztos hogy jo