lassan de biztosan haladunk , előbb utóbb megjön a rég várt infó is és akkor már világos lessz minden de már most sincs akkora sötétség mint ezelőtt fél évvel
Csak gondolom az áll támogatás egy részét visszaadta,+megvadásztatta a csóringer parlamenti vadásztásaságot, ahogy tette ezt amikor inportvámpótlékot lobbizott ki magának.
Válasz #1289. hozzászólásra
Én sem sajnálom meg nem is zavar , évekid szórtuk PL: az Azomures-i gyár 33%-os nitrogénjét és az is jó volt meg bármit kiszórunk amit olcsón kapunk . Amúgy is arad 100 KM , Szabadka meg 25 KM , De Kutina sincs 200 km-nél messzebb .
A gyár nem áll csak mivel túl sok a rendelése nem fogad be több rendelést.
Mikor utol éri a gyártás az igényeket újból mehet a dolog, most is beviszik a gépbe igényként nem úgy ,hogy rendelés.
Azért ez nem akármi meg a npk folyamatos emelése sem.
én idén mindent sor alá műtrágyázok 150-160 kiló timaccal,buza meg repce alá 49nps kuk alá meg 35 np.Nitrogént meg kapnak a tavasszal.
Álljon csak nyugodtan, én nem sajnálom szegényt! Ha soha többet nem termelne többet, akkor sem sírnák!
Olyan, mint egy hisztis gyerek! Néha bevágja a cirkuszt, hogy nem az van amit ő akar, és majd ő megmutatja, hogy addig tud hangosan sírni, amíg valaki meg nem simogatja a buksiját! Hisztizzen csak, gyártanak műtrágyát mindenhol, meg vannak alternatív lehetőségek is, és különben is, a műtrágyagyártás egyszerű dolog, majd egyszer megjelennek a konkurensek, és mehet utánna laci bácsi a sunyiba...
nitrogén csak március után kell komolyabb mennyiségben,
érdemesebb inkább ráülni erre a kevés gabonára ami van aztán majd jönnek a nagyokosok az akciós műxar árajánlataikkal.Eddig is minimális forgalmuk volt és ha ez még tovább így marad akkor majd visszacsökkentik amit emeltek.
Válasz #1284. hozzászólásra
Nem tudom ennyit mondott tegnap a KFT-nk főnöke hogy nem tud szerezni nitrogént ne is kérjünk mert Pét áll . Most a Románoknál érdeklődik hátha onnan tud szerezni hogy legyen . Bár saját részre nem gond mert van még két raklapunk ami elég lesz a szár földekre .
Válasz #1283. hozzászólásra
Ez az évek óta jól bevált szöveg miszerint"Pét megint áll és nem várható egyenlőre az indulása" -Nem lehetséges,hogy ez csak népbutítás és csak az árfelhajtást célozza meg?
14183 hozzászólás
Hali!
Valaki megtudja nekem mondani mi a különbség a Mikramid és a Karbamid között? Mert a képletük tán megegyező!
Biharban kutasnál 5900 +áfa/q a lengyel,a linzi 27-.es.
Árakat ha tud valaki légyíves írjatok!!!Köszi....
27%-os lengyel műtrágya árat tud vki? - illetve milyen minőségűek ezek?
Válasz #1326. hozzászólásra

Azért sokat segítettem ?????????
Válasz #1327. hozzászólásra
Így.
Válasz #1327. hozzászólásra
Hogyan készül a műtrágya?
Válasz #1325. hozzászólásra

de már most sincs akkora sötétség mint ezelőtt fél évvel 

lassan de biztosan haladunk , előbb utóbb megjön a rég várt infó is és akkor már világos lessz minden
Válasz #1323. hozzászólásra

Nem adod fel ????
Válasz #1323. hozzászólásra

elröhögök én magamba míg van hangulat
vagy az jobb lenne ha savanyítanák itt??????
Válasz #1322. hozzászólásra

)
Tegyük hozzá azt is , hogy nemcsak X.számú, hanem a egyenlőre legsikeresebb
( de a vereny folytatódik , és K.I. nevet a végént fogunk játszani az tuti
Válasz #1319. hozzászólásra

Te mint Xedik számú kém már le is adtad a jelentést.
mosttt
Válasz #1320. hozzászólásra

tootmuutrágya
cak a szádban olvad nem a zebedben
Válasz #1318. hozzászólásra

Itt a Péti tökéletes...
Egyétek meg , vajas kenyérrel!
Válasz #1318. hozzászólásra
nem jelentették a kémek , hogy Duslón leégett valami a ganyégyárban?
Válasz #1317. hozzászólásra

ezé kell venni tót minőséget látjátok......
slovenszkaja kvalitnaja mutragyaja
Válasz #1314. hozzászólásra
Pl én ezt láttam a Lengyel MAS-nál is , úgyhogy mindegy...
Válasz #1315. hozzászólásra

lehet h. az asszony fehér gyöngysorát találta a főldeken szétszórva.........
hát az beza nem olvad
Válasz #1314. hozzászólásra
Az nem a nitrogén hanem a mészváz!Az oldódik nehezen.Ez már tuti igaz MR.Hecci??
idén az árpa 3q pétisót kapott, júni végén még találtam el nem olvadt szemeket, pedig idén nem kevés eső volt
ez a szar a pétisóba hogy el nem akar olvadni
Válasz #1312. hozzászólásra
Igaz,igaz de most idegileg kivagyok és azt sem tudom hogy fiu vagyok-e.
Válasz #1309. hozzászólásra

Válasz #1310. hozzászólásra

de ha te tanítod tuti rosszul tanulta vóna meg...
Válasz #1309. hozzászólásra

Nembajaz ugysem tudta
Válasz #1308. hozzászólásra
mészammon salétrom
mega
ammónium szulfát
az másmás káposzta
Válasz #1307. hozzászólásra
Mé most mivannnnn??????
Válasz #1300. hozzászólásra

van ilyesmi is persze
Igy van benne a köztudatban.Ugyanugy mint a Hulladékelhelyezési Operátor:Kukás.

Válasz #1303. hozzászólásra

Igen, mert azt Pét-en csinálták ...
Ezt meg MÁShol...
Válasz #1303. hozzászólásra
Azaz!!!!!
azt nálunk pétisónak hívják 27 nitrogén + ca+mg
Válasz #1299. hozzászólásra
27%-os Nitrogén műtrágya , Mész(Ca) tartalommal...
pl. ikrék megmondják nagyjából........
http://www.ikr.hu/ker_mutragyak_termekek_mas.php

Monoammonium sulfat!Müganaj
mi az a mas ??
valaki megmondaná nekem
Válasz #1297. hozzászólásra
Miért ne lenne jó? Ha nem valami állott anyag akkor jó. Én egyszer vettem horvát műtrágyát az nagyságrendel jobb volt mint előtte bármi.
Lengyel AN-t ismeritek? jó?
Friss ár ukrán Mas big-bag 54000+áfa
Válasz #1294. hozzászólásra
Csak gondolom az áll támogatás egy részét visszaadta,+megvadásztatta a csóringer parlamenti vadásztásaságot, ahogy tette ezt amikor inportvámpótlékot lobbizott ki magának.
Én eddig sem adtam volna állami pénzt az indulásához . Ha akar termelni oldja meg .
Én sem sajnálom meg nem is zavar , évekid szórtuk PL: az Azomures-i gyár 33%-os nitrogénjét és az is jó volt meg bármit kiszórunk amit olcsón kapunk . Amúgy is arad 100 KM , Szabadka meg 25 KM , De Kutina sincs 200 km-nél messzebb .

A gyár nem áll csak mivel túl sok a rendelése nem fogad be több rendelést.
Mikor utol éri a gyártás az igényeket újból mehet a dolog, most is beviszik a gépbe igényként nem úgy ,hogy rendelés.
Azért ez nem akármi meg a npk folyamatos emelése sem.
én idén mindent sor alá műtrágyázok 150-160 kiló timaccal,buza meg repce alá 49nps kuk alá meg 35 np.Nitrogént meg kapnak a tavasszal.

Vettünk mi már olaszból eredeti magyar műtrágyát !!!
Olcsóbban mint akkor itthon volt.
Álljon csak nyugodtan, én nem sajnálom szegényt! Ha soha többet nem termelne többet, akkor sem sírnák!
Olyan, mint egy hisztis gyerek! Néha bevágja a cirkuszt, hogy nem az van amit ő akar, és majd ő megmutatja, hogy addig tud hangosan sírni, amíg valaki meg nem simogatja a buksiját! Hisztizzen csak, gyártanak műtrágyát mindenhol, meg vannak alternatív lehetőségek is, és különben is, a műtrágyagyártás egyszerű dolog, majd egyszer megjelennek a konkurensek, és mehet utánna laci bácsi a sunyiba...
nitrogén csak március után kell komolyabb mennyiségben,
érdemesebb inkább ráülni erre a kevés gabonára ami van aztán majd jönnek a nagyokosok az akciós műxar árajánlataikkal.Eddig is minimális forgalmuk volt és ha ez még tovább így marad akkor majd visszacsökkentik amit emeltek.
Válasz #1286. hozzászólásra
Nitrogént mi alá szórtok
?Én bízom benne,hogy tavaszra mérséklődik az ár,ha a konkurensek is megjelennek a piacon...
Válasz #1285. hozzászólásra
Bár idén nem szórunk komplexot a vetések alá csak azt az egy raklapot ami meg maradt tavalyról
Válasz #1284. hozzászólásra
Nem tudom ennyit mondott tegnap a KFT-nk főnöke hogy nem tud szerezni nitrogént ne is kérjünk mert Pét áll . Most a Románoknál érdeklődik hátha onnan tud szerezni hogy legyen . Bár saját részre nem gond mert van még két raklapunk ami elég lesz a szár földekre .
Ez az évek óta jól bevált szöveg miszerint"Pét megint áll és nem várható egyenlőre az indulása" -Nem lehetséges,hogy ez csak népbutítás és csak az árfelhajtást célozza meg?