Persze nyugi.. Kis idö és kiheveri..Ijen esös idöben nincs gond!!Akor lehetne ha az volt az utolsó ami felverte a szert..Nekünk volt ijen az nagyon visza vetete..Mert a felcsapodáson kivül még a foróságal is küzdenie kellet!!És igy a ketö már elég sokkk volt neki..
Sziasztok!
A Trophy és Galigán kombináció ebben az esős időben elég rendesen megperzselte a naprát, remélem kiheveri! Volt már valaki hasonló helyzetben?
Cirkot 1 l/ha pulsar csak kililitotta meg megfogta vagy 3-4 hétre a szotyi le tudta nőni a gond akkor volt mikor kezdett száradni a szotyi, aratásra gyászosan nézett ki és most a kukuban osztott nikoszulfuronos kezelésre kényszerülök, már bánom, hogy nem gyepáltam a szotyiban.
Annyira nem jó megoldás a Targa mert 3,5 liter/ha ára már elég komoly, akkor inkább 1,5 l Paladin, vagy Agil(qrva annyukat ez is olcsóbb), és még a Selekt Super sem lenne rossz de csak 2l/ha-ig az meg csillagpázsit ellen kevés.
Most került hozzám ez a terület csak szerbtövis van benne,de mintha vetve lenne. Tavaly én is 1.2-vel mentem de ilyen fű nem volt a táblán. A kétszeri kezelés kicsit költséges.
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a tapasztalatotok a Goal Duplo+Trophy kombinációról? Milyen dózisban alkalmazzátok a Trophyt? A ....s üzletkötő nem javasolja,hanem inkább a Wing+Goal Duplot. Szerinte megsínyli a növény. Mondjuk a két szer ára közel sem jár egymáshoz. Köszönöm a tapasztalatokat!
Csak nem tudom most milyen áron vesztegetnek most totális gyomírót.Mert azon is gondolkoztam hogy még 1x meg kombinátorozni vagy lefújni totálissal hogy melyik jön ki olcsóbban.
Én inkább a veronikától féltem hogy azt nem fogja irtani.De a búza szerintem a kisebb gond bár nem tudom.Lehet mégis a totális lenne a megoldás és akkor belevetném így ahogy most van aztán lehengerezni lefújni mire kidugja a fejét a napra addigra fekete a föld és sok előnye lesz akkor a naprának .
Egy tavasszal szántott - rögös - talajba szeretnék Neomát tenni.
Azt tudom, hogy pulzárral felülkezelhető, de mit használjak alapkezelésnek???
Én is a Wing - Goal kombinációt szoktam, de ide nem merem.
Úgy legyen!!
ez a cucc itt Kecskeméten 70ben állt volna meg, mondom 5000 az üzemanyag aztán még Soltvadkerten nyaltam egy fagyit a Koronában így tiszta nyereség az út!
5362 hozzászólás
Válasz #409. hozzászólásra
Nem árt neki,csúnya de terméskiesést nem okoz.Nekünk is volt már ilyen.

Persze nyugi.. Kis idö és kiheveri..Ijen esös idöben nincs gond!!Akor lehetne ha az volt az utolsó ami felverte a szert..Nekünk volt ijen az nagyon visza vetete..Mert a felcsapodáson kivül még a foróságal is küzdenie kellet!!És igy a ketö már elég sokkk volt neki..

Megvastagszanak a sziklevelek,de kiheveri, a fő probléma, hogy az eső felveri a gyomirtós talajt-Goal-Galigan- a nyövényekre
Sziasztok!
A Trophy és Galigán kombináció ebben az esős időben elég rendesen megperzselte a naprát, remélem kiheveri! Volt már valaki hasonló helyzetben?
A katalógus szerint nem
Hali
Érdeklődnék hogy pulsarral szikleveles naprát lehet e permetezni?
Létezik olyan,hogy a szotyának rohad a szára a sok víztől? Vagy a gyomirtó vágott oda neki? Wing-plege-vel volt gyomirtva.
Válasz #404. hozzászólásra
Cirkot 1 l/ha pulsar csak kililitotta meg megfogta vagy 3-4 hétre a szotyi le tudta nőni a gond akkor volt mikor kezdett száradni a szotyi, aratásra gyászosan nézett ki és most a kukuban osztott nikoszulfuronos kezelésre kényszerülök, már bánom, hogy nem gyepáltam a szotyiban.
Válasz #403. hozzászólásra
És a Pulzar az nem fogja irtani?
Válasz #402. hozzászólásra
Paladin/Agil olcsóbb, 1,5 l/ha-al
SelectŽ Super sem rossz 2,4 l/ha
3 literrel szerintem eleve kevés a nád ellen a pantera, 3,5 l/ha a felső dózisa és csillagpázsit ellen is az kellett volna.
Nád ellen mit tanácsoltok mivel mennyek?? Mert nekem olyat mondtak hogy Pantera olyan 3 literrel és az vinni fogja
.
Válasz #399. hozzászólásra
Annyira nem jó megoldás a Targa mert 3,5 liter/ha ára már elég komoly, akkor inkább 1,5 l Paladin, vagy Agil(qrva annyukat ez is olcsóbb), és még a Selekt Super sem lenne rossz de csak 2l/ha-ig az meg csillagpázsit ellen kevés.
Válasz #399. hozzászólásra

200 ft-al több , de így legalább egy gránáttal kevesebb jut Palesztinára...
Válasz #398. hozzászólásra

Igazad van , ritka szép hozzá állás...
Akkor a Targa Super a következő legolcsóbb...
Válasz #396. hozzászólásra
Az MAKHTESHIM és Őtölük nem szívesen veszek semmit.
Válasz #394. hozzászólásra
Szerintem min1 mit használsz, ezek a szerek jók, talán a Garland Forte a legerősebb, azok közül, amit mi használtunk
Azt tudom hogy a Leopard Ec a legolcsóbb köztük és a drágábbak se jobbak semmivel.
A dózisok rá vannak írva , ennyi.
Upsz, Pantera akart lenni.
Kinek milyen 1szikűiró vált be szotyiban tarackbúza és csillagpázsit ellen kéne elsősorban?
Senki nem próbálta kombinálni a különbozó vegyszereket pl.: 1 liter Pantara+1 liter Targa vagy Fusilade F. ?
Válasz #392. hozzászólásra
Akkor kultivátorozd előtte is utána is ha birod , meg mondjuk egy Pulsar kezelés...
Vagy Pre-Post kezelés totálissal...
Most került hozzám ez a terület csak szerbtövis van benne,de mintha vetve lenne. Tavaly én is 1.2-vel mentem de ilyen fű nem volt a táblán. A kétszeri kezelés kicsit költséges.
Válasz #390. hozzászólásra
Haveromék adtak már ki Alego-ra 1x 1,2litert majd 2 hét múlva 1 litert és simán elviselte...
Nem ajánlatos várni hogy túl nagyok legyenek a gyomok szerintem a Pulsarral mert az acatot is csak akkor fogja jól ha kicsi(5-10cm magas).
Azt mondják az 1,3litert is elbírja simán a napra...
A szerbtövist milyen nagyságig viszi a pulzár és a napra milyen dózist visel el a pulzárból. Van valakinek tapasztalata?
Válasz #388. hozzászólásra
köszi!
Válasz #387. hozzászólásra
Igen, előfordul majd kinövi.
létezhet, hogy goal megégette kicsit a naprámat?

a nagyobb példányok sárgulnak néhol barnulnak.
Válasz #385. hozzászólásra

Bexarsz de itt má 2x nyomja 1 elvetemült figura.....
Válasz #384. hozzászólásra

mi a jövő 7en kezdjük
Kultizzátok má a cuccot?
Válasz #377. hozzászólásra
...és mennyi lett volna litere?
Válasz #376. hozzászólásra
most vettem észre... Nem nekem kellet volna.
Most már nem is kell mert qrva sokat mondogattak értük és Wing-et vettek.
De kösz.
Válasz #380. hozzászólásra
8-10000ft
Válasz #379. hozzászólásra
wing-nek,mi a hektárköltsége?Utóveteményre van -e hatása?
Válasz #378. hozzászólásra
wing önmagában elég
amúgy wing +racer adja a legjobb hatást .
goal gyenge , felesleges
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a tapasztalatotok a Goal Duplo+Trophy kombinációról? Milyen dózisban alkalmazzátok a Trophyt? A ....s üzletkötő nem javasolja,hanem inkább a Wing+Goal Duplot. Szerinte megsínyli a növény. Mondjuk a két szer ára közel sem jár egymáshoz. Köszönöm a tapasztalatokat!
Én tudok ha érdekel.
Válasz #375. hozzászólásra
néhány liter van még kimaradva nekünk Tr....n, ha gondolod, mondj rá egy árat...
Senki nem tud bedolgozósat ? O...f , T....x , T....n , I....r? A legjobb egyszikű irtó volt , és mindenki ezt keresi rajtam.
Válasz #373. hozzászólásra
Hát szerintem minimum hektáronként nettó 6-7000 től kapsz totálist...
A legolcsóbbak , Clinc , Roundup Mega(ez töményebb mint az átlag , így a dózis is alacsonyabb)...
Válasz #372. hozzászólásra
Csak nem tudom most milyen áron vesztegetnek most totális gyomírót.Mert azon is gondolkoztam hogy még 1x meg kombinátorozni vagy lefújni totálissal hogy melyik jön ki olcsóbban.
Válasz #370. hozzászólásra
Vagy kultivátorozd meg és utána a Wing is jó lesz...
Válasz #370. hozzászólásra
Szerintem is... Ráadásul az mindent visz...
Válasz #369. hozzászólásra
Én inkább a veronikától féltem hogy azt nem fogja irtani.De a búza szerintem a kisebb gond bár nem tudom.Lehet mégis a totális lenne a megoldás és akkor belevetném így ahogy most van aztán lehengerezni lefújni mire kidugja a fejét a napra addigra fekete a föld és sok előnye lesz akkor a naprának .
Válasz #368. hozzászólásra
Búzával semmit, tapasztalatból mondom, megsárgítja de kiheveri.
Jó reggelt!
Nekem most veronika meg árva kelésű búza van benne azzal a wing mit fog csinálni? nem totálissal kellene leszórni szerintetek?
Válasz #366. hozzászólásra
Csak merjed nyugodtan a Winget! De előtte hengerezd porrá a rögöket ha lehet...
Bármilyen alapkezelést használhatnál , csak olyat ne mint pl a Goal, Pledge mert azok film réteget képeznek és az rögös talajon nem nagyon megy...
Vagy egyszikű ellen is állományba kezeld pl Leopard EC -vel.
Hilfe Bitte!
Egy tavasszal szántott - rögös - talajba szeretnék Neomát tenni.
Azt tudom, hogy pulzárral felülkezelhető, de mit használjak alapkezelésnek???
Én is a Wing - Goal kombinációt szoktam, de ide nem merem.
Válasz #362. hozzászólásra
így tiszta nyereség az út! 
Úgy legyen!!
ez a cucc itt Kecskeméten 70ben állt volna meg, mondom 5000 az üzemanyag aztán még Soltvadkerten nyaltam egy fagyit a Koronában
Válasz #361. hozzászólásra
Ha ez 12liter Winget és 1.5liter goal-duplót takar áfásan akkor jó ár.
Válasz #361. hozzászólásra
kimentem megnéztem
10L Wing 27194
3L Goal 24036 (nem volt 6 db 0.25ös Duplo így lett 3 lityis Goal)