Válasz #2612. hozzászólásra
Nem ismerem ezt a fajtát ,de ha ez nem "IMI"-is vagy "EXPRESSES" ami tudtommal csak a PIONER-nek van akkor nem lehet állományban kétszikűek ellen gyomirtani
Az LE13 NEM permetezhatő express+spec. 1szikű irtó tankeverékben!!
Az LE25, LE99 és H42-ben használható az express+spec 1szikű irtó tankeverékben. Ekkor az egyszikű irtó dózisát érdemes szerintem egy kicsit megemelni. A Trend dózisát ekkor a felére kell csökkenteni.
Véleményeket,tapasztalatokat,kérnék! A napraforgóm 4 valódi levélben van,nagyon sürgetné a gyomirtast a tablaimban erősen fejlődő szerbtovis foltok. Úgy gondolom jövőhétre túlnyomó részt elojonne a harmadik levelparos is. Fujhatom pulsarral? Attól felek hogy a sorából nem viszi ki ha várok még,ja meg a kapa se.
Válasz #2572. hozzászólásra
És tudsz olyat aki már használt is Ukrán pulsart mert vigyázni kell mert sok a hamis de sokan hoznak be külőmbőző vegyszereket és mondják ugyan az a gyártó és minőség csak sokkal olcsobb.
Nekünk hozzá sem nyúlt szinte, visszafogta, vagy a napra elnyomta nemtudom, de ott maradt aratásig 2012-ben. A sorközművelő ritkított rajta valamennyit. Tavaly a kukoricában is előjött de kevesebb, még a mustang sem vitte ki, pedig az egy kemény szer, nem púder a gyomokra és sárgafesték a naprára...
elvileg a meszezés viszi ki igazán
A lenti képeken nem látszik, de van 1-2 kis parlagfű (2levéllel) benne. van amelyik sárgul is. van amelyik nem.
kétszikű évelőt neomából kilehet valamivel venni?
Mindegy mekkora a napra nem bántja ,inkább az a baj hogy takarni fogja a napra levele a gyomokat és nem jut oda a vegyszer ráadásul a túl nagy gyomokat nem is viszi .
A gyom kb a napra fele, de az egyik darabot be kellene fújni, hogy tiszta legyen, de pont az miatt aggódom h a napra túl nagy és nehogy a végén kiviszi a naprát és a gyomot is.
A gyomot kell nézni. Én már fújtam szikleveles naprára is és nem volt baj. Ami a lényeg, hogy stresszbe ne legyen a napra, mert akkor megsínyli.
Egyébként a Pulsartól lesz egy kis yellowflash a naprán.
Képet sajnos nem tudok feltölteni, valamit kak*l a mobilom, de kb nekem is ekkora legalább, az idén van először napra és nem vagyok járatos, hogy mikortól meddig lehet pulsarozni...... a másik baj, hogy bazinagy a sár és holnapra is elég sok esőt mutat......
Meddig lehet neomára rámenni pulsarral? Kicsit megugrott a héten, most néztem reggel és bizony már a nyolcadik levelet nyomja ki, akkora majdnem mint a tenyerer a napra......merjem befújni?
Nyugi nem sokáig marad mint a gáz ára!!!! Május 01-től 40% emelik náluk a gázt, és a következő két évben pedig még duplájára!!! Kell az eu nekik is!!!
5362 hozzászólás
Válasz #2612. hozzászólásra

Nem ismerem ezt a fajtát ,de ha ez nem "IMI"-is vagy "EXPRESSES" ami tudtommal csak a PIONER-nek van akkor nem lehet állományban kétszikűek ellen gyomirtani
Válasz #2593. hozzászólásra
Helló!
KWS Barolo!
Válasz #2609. hozzászólásra
nem volt bemosó csapadék, vagy már későn jött miután kikelt a napraforgó???
Válasz #2609. hozzászólásra
goal felverődést kiheveri! A nyulakat viszont nem...
nem elég hogy a nyulak zabálják, még ez is
goal duplo 0,42 l/ha vetés után 6 nappal ....
Válasz #2604. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Válasz #2606. hozzászólásra
Ok, köszönöm
Válasz #2605. hozzászólásra
A pulsarhoz nem kell nedvesítő.
Válasz #2597. hozzászólásra
Igen,állományban kezelhető ,a szerbtovis 2-4 levélben van,itt ott fejlettebb.1.2 literrel szornam,nedvesitot teljes adaggal?
Válasz #2603. hozzászólásra
Tegyük tisztába a dolgot.
Az LE13 NEM permetezhatő express+spec. 1szikű irtó tankeverékben!!
Az LE25, LE99 és H42-ben használható az express+spec 1szikű irtó tankeverékben. Ekkor az egyszikű irtó dózisát érdemes szerintem egy kicsit megemelni. A Trend dózisát ekkor a felére kell csökkenteni.
Válasz #2599. hozzászólásra
LE25-öt és LE13-at lehet, a többit nem!
Válasz #2599. hozzászólásra
az express prosiában azt írja tilos együtt de van aki szórja
Válasz #2594. hozzászólásra
kelésben lévő szerbtövis van még? mert lehet várnék még egy két napot
Válasz #2596. hozzászólásra
Necces kicsit...
Válasz #2597. hozzászólásra
Pioneer Le 25 napraforgót akarok gyomirtani expresszt ill panterat tankkeverékben ki lehet-e együtt juttatni?
Válasz #2596. hozzászólásra
szerintem az már felszívódott nem lesz gond
Persze csak ha clearfieldes a napra!
pulsározás után 1 órával 4mm eső?
Nyomjad neki!
Véleményeket,tapasztalatokat,kérnék! A napraforgóm 4 valódi levélben van,nagyon sürgetné a gyomirtast a tablaimban erősen fejlődő szerbtovis foltok. Úgy gondolom jövőhétre túlnyomó részt elojonne a harmadik levelparos is. Fujhatom pulsarral? Attól felek hogy a sorából nem viszi ki ha várok még,ja meg a kapa se.
Válasz #2592. hozzászólásra
Milyen fajta?
Napraforgót kelés után le lehet szórni valamilyen gyomirtóval ami kiviszi a parlagfüvet?
Válasz #2574. hozzászólásra
Én szórtam már combközépig érőben egyszer, és semmi probléma nem volt.
Válasz #2584. hozzászólásra
nem naprában semmi csak a kapa
És tudsz olyat aki már használt is Ukrán pulsart mert vigyázni kell mert sok a hamis de sokan hoznak be külőmbőző vegyszereket és mondják ugyan az a gyártó és minőség csak sokkal olcsobb.
Válasz #2583. hozzászólásra

a terem búráját
Válasz #2586. hozzászólásra
2542-es hsz
" Legyen 2-4 valódi levélpáros. Az egyszikű gyomok fejlettsége itt úgy is másodlagos mert dózistól függően ki fogja vinni!"
Sziasztok!
Pantera 40 EC vel hány levéltől érdemes permetezni a napraforgót?
Válasz #2584. hozzászólásra
Nekünk hozzá sem nyúlt szinte, visszafogta, vagy a napra elnyomta nemtudom, de ott maradt aratásig 2012-ben. A sorközművelő ritkított rajta valamennyit. Tavaly a kukoricában is előjött de kevesebb, még a mustang sem vitte ki, pedig az egy kemény szer, nem púder a gyomokra és sárgafesték a naprára...
elvileg a meszezés viszi ki igazán
Két napra táblámba is kijött a mezei zsúrló. (Eddig még szinét se láttam sohase.) Pulsar viszi vajon?
Válasz #2582. hozzászólásra

kapával
A lenti képeken nem látszik, de van 1-2 kis parlagfű (2levéllel) benne. van amelyik sárgul is. van amelyik nem.
kétszikű évelőt neomából kilehet valamivel venni?
Válasz #2575. hozzászólásra

Szia tibi16! nekem meg 2.szor van naprám...Különben a pulsarral kapcsolatban a számból vetted ki.
Válasz #2571. hozzászólásra
Igen, SPCvel lett vetve. 60000/ha
Válasz #2577. hozzászólásra
Mindegy mekkora a napra nem bántja ,inkább az a baj hogy takarni fogja a napra levele a gyomokat és nem jut oda a vegyszer ráadásul a túl nagy gyomokat nem is viszi .
Ki nem viszi a dupla dózis sem. Legfeljebb megsárgul kicsit lemarad.
Válasz #2576. hozzászólásra
A gyom kb a napra fele, de az egyik darabot be kellene fújni, hogy tiszta legyen, de pont az miatt aggódom h a napra túl nagy és nehogy a végén kiviszi a naprát és a gyomot is.
Válasz #2574. hozzászólásra
A gyomot kell nézni. Én már fújtam szikleveles naprára is és nem volt baj. Ami a lényeg, hogy stresszbe ne legyen a napra, mert akkor megsínyli.
Egyébként a Pulsartól lesz egy kis yellowflash a naprán.
Válasz #2568. hozzászólásra

Képet sajnos nem tudok feltölteni, valamit kak*l a mobilom, de kb nekem is ekkora legalább, az idén van először napra és nem vagyok járatos, hogy mikortól meddig lehet pulsarozni...... a másik baj, hogy bazinagy a sár és holnapra is elég sok esőt mutat......
Meddig lehet neomára rámenni pulsarral? Kicsit megugrott a héten, most néztem reggel és bizony már a nyolcadik levelet nyomja ki, akkora majdnem mint a tenyerer a napra......merjem befújni?

Nyugi nem sokáig marad mint a gáz ára!!!! Május 01-től 40% emelik náluk a gázt, és a következő két évben pedig még duplájára!!! Kell az eu nekik is!!!
Válasz #2567. hozzászólásra
ukrán pulsar:9000ft/l...na erre varrjatok gombot
Válasz #2570. hozzászólásra

Ez ugye SPC-vel lett vetve???????
03.30.ai vetés..Neoma, Duracer csomaggal alapgyomirtva

Válasz #2565. hozzászólásra
Pulsar lista ár : 15000 Ft/liter
9 percel eső elött végeztünk alapkezeléssel naprában..
ks matematikai kérdés tud valaki egy árat mondani a PULSARA köszi
Előtte utána.