Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.77 FtUSD366.84 FtCHF428.08 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem csak a Neoma produkálja ezt, más imi-snél is megfigyelhető, főleg most ekézésnél szembetűnő, hogy soron belűl elszórtan láthatók sárguló egyedek. Fogalmam sincs mitől.
Nyugi nem vagy egyedül..Sok gond van az idei kelésel..És ez alól a NEOMA sem kivétel de ne általánositsunk szerintem sok gond volt talajokkal és aszárazságal is nem volt kelöen homogént a talaj szerkezet az tuti!! De nekem nem kifelyezetten csak a kelés hanem a PULSAR érzékenység ami agaszt nem tudom azt mondani hogy mind streszel és azt se hogy semmi baja..Kb olyan mintha idegen mag lenne közte..Ez lehetséges lenne??
Az lenne a kérdésem,hogy miért kellhet egyenletlenül a Neoma???kapott sorba 170kg map+kálit +15kg pannon startert...robbani kellett volna...erre van 0cmtól lassan 10cm-es is.van ahol jelenleg is bujkálnak még....érthetetlen..esőt is kapott a vegyszer dual gold+racer nem fogja...me látszana a levélen de zöld nem sárgul....hétvégén lehet meg lesz a pulsarozás.....
Én is sajnáltam a Wingre a pénzt,de utólag nem bántam meg, hogy mégis megvettem, mert hasonló a tapasztalatom.15mm-t kapott 3 részletben.Idén bejött, tavaly a Racer nem.
Nyűglődtem hogy xart se ér az alapkezelés a naprában (gardoprim plus) mert itt-ott bújik benne a gyom. Aztán tegnapelőtt megnéztem egy kéthektáros táblámat ami nagyon kieső helyen van és eddig nem jártam arra, ez a tábla nem kapott alapkezelést. Egybefüggő parlagfű takaró van rajta ép hogy látni a napra sorokat benne. Ennek tükrében qrva sokat ért a többi területen a gardoprim.
Tudom volt már róla szó, hogy a nádat mivel érdemes írtani, de van egy kb. 0,8 ha-os foltom amiben kb. térdig érő nád hajtások vannak.Pulsar érhet valamit vagy felejtsem el, nekem elég ha megfogja az is. 3 hét múlva úgyis fújnám újra talán addigra kigazosodik a naprám.
kutya volt nálam a hét végén...Ő is panaszkodott egy kicsit...
Maklár felé és Fabonynál viszont elég szépek és Tiszták a tavaszi kultúrák viszont az árpa az mindenfelé...gyengus
Nálam is megfogta a naprát azanyag,szerintem kifogja heverni.Fordulonál volt hogy háromszög teerületen 3-or kapott ,jol megsárgult meglátjuk.Tavaly alapgyomirtásos briot nyomtam meg vagy 3-szor egy táblába kb 20nm-et.Levolt maradva nem ment semmire sokáig idegörlö volt.Aztán teljesen utolérte a többit és jo termést hozott.Tavalyelött ugyanugy briot a goal ugymegfogta hogy rossz volt ránézni szinte csak csutorák maradtak.Az esö vissza verte a talajrol a szert.Szépen helyrejött.A napra sokat kibir.
Miért van az hogy egyes növényeken semit se látni a pulsar hatásábol és nagyrészt a kissebb növények meg úgy tüdöre kapták a szert hogy az se kizárt hogy ki is döglnek.. és mind ez néhol akár egymás mellett
A pulsar 1.2l/ha dozisban 250l vizzel.Nk neoma.Alapgyomirtás nem volt,majd kap ekekapát vagy enyhe töltést meglátjuk.A villanykaronál jol látszik ahol nem kapott hogy milyen lenne!!!
Egyébként én nem is értem miért biznak és reménykednek az emberek a pulsar-ban mikor tudott dolog hogy muhar elen nagyon gyenge..És van is rá megoldás- PANTERRA csak meg venni és használni kell!! Én olyan emberel még nem találkoztam aki a panterrában csalódott volna de a plulsár-ban igen bár csak az is olyan komoly vegyszer lenne a fejünk nem fájna!!
5095 hozzászólás
Válasz #1543. hozzászólásra
Kifejtenéd bövebben a borány témát?????????
Válasz #1543. hozzászólásra
De mi a gond?
Válasz #1540. hozzászólásra
BE-BA szott rendesen.. Szerintem egyre nagyob méretü botrány kezd kialakúlni..Amiben tudomásom szerint nem csak a NEOMA hanem az E82 is érintet..
Neoma,11 napja szórtam.
Szia.
Válasz #1539. hozzászólásra
Na mi van,"beb.xott?"
Emberek csak óvatosan a pulsaral iletve a NEOMA- napraforgóval!!
Válasz #1537. hozzászólásra
nem 60 lityót hozattam,46 hekim van abbol 3,5 nem imis ,és tavalyról maradt 4 literem,csak addig nem akartam reklámozni amíg nem végzek
Válasz #1536. hozzászólásra
Mivan Gáborom,higítottad? Az előbb még csak 5liter volt
maradt 12 l pulsar ha valakit érdekel
Válasz #1533. hozzászólásra
Nem csak a Neoma produkálja ezt, más imi-snél is megfigyelhető, főleg most ekézésnél szembetűnő, hogy soron belűl elszórtan láthatók sárguló egyedek. Fogalmam sincs mitől.
Válasz #1530. hozzászólásra
Vagy bele se töltötték a permeteződbe.
Válasz #1532. hozzászólásra
Nyugi nem vagy egyedül..Sok gond van az idei kelésel..És ez alól a NEOMA sem kivétel de ne általánositsunk szerintem sok gond volt talajokkal és aszárazságal is nem volt kelöen homogént a talaj szerkezet az tuti!! De nekem nem kifelyezetten csak a kelés hanem a PULSAR érzékenység ami agaszt nem tudom azt mondani hogy mind streszel és azt se hogy semmi baja..Kb olyan mintha idegen mag lenne közte..Ez lehetséges lenne??
Az lenne a kérdésem,hogy miért kellhet egyenletlenül a Neoma???kapott sorba 170kg map+kálit +15kg pannon startert...robbani kellett volna...erre van 0cmtól lassan 10cm-es is.van ahol jelenleg is bujkálnak még....érthetetlen..esőt is kapott a vegyszer dual gold+racer nem fogja...me látszana a levélen de zöld nem sárgul....hétvégén lehet meg lesz a pulsarozás.....
Válasz #1528. hozzászólásra
Köszi, nézek majd valamit.A Pulsarhoz, ha nem teszek Dasht csak AN-t akkor lehet szerintetek hatás csökkenés.Nem láttam sehol, hogy írná hozzá.
részterülettel megfogta valami a napraforgót
a glyfo meg nem vitte az acatot, de nem csak nekem!
tuti kilopták a hatóanyagot!
Galigan v. trohy + goal duplo v. gardien + glyfogan!
.Szabi. nak csináltam videót is de majd ha hazaértem csak akkor teszem fel!
Válasz #1528. hozzászólásra
Ja és a pulsart NE keverd ezekkel még véletlenül se!!!!
Válasz #1527. hozzászólásra
A pulsar felejtös a nádra.Elvileg a pantera,agil stb. spec egyszik. irtökkal próbálkozzál.
Válasz #1526. hozzászólásra
Bár csak lett volna több, bár a nád így is hajt.Épp ezen variálok most mi legyen vele.
Válasz #1525. hozzászólásra
itt 17 milit kapott 3 részletben.
Válasz #1524. hozzászólásra
Én is sajnáltam a Wingre a pénzt,de utólag nem bántam meg, hogy mégis megvettem, mert hasonló a tapasztalatom.15mm-t kapott 3 részletben.Idén bejött, tavaly a Racer nem.
Nyűglődtem hogy xart se ér az alapkezelés a naprában (gardoprim plus) mert itt-ott bújik benne a gyom. Aztán tegnapelőtt megnéztem egy kéthektáros táblámat ami nagyon kieső helyen van és eddig nem jártam arra, ez a tábla nem kapott alapkezelést. Egybefüggő parlagfű takaró van rajta ép hogy látni a napra sorokat benne. Ennek tükrében qrva sokat ért a többi területen a gardoprim.
Tudom volt már róla szó, hogy a nádat mivel érdemes írtani, de van egy kb. 0,8 ha-os foltom amiben kb. térdig érő nád hajtások vannak.Pulsar érhet valamit vagy felejtsem el, nekem elég ha megfogja az is. 3 hét múlva úgyis fújnám újra talán addigra kigazosodik a naprám.
Válasz #1521. hozzászólásra
Mármint ilyen időrendi sorrendben és ennyiszer szórtad?
Válasz #1489. hozzászólásra
Szia!
Íme néhány kép a tavalyi imi-s napráról. Remélem megnyugtat, ez csak 1,2 l/ha Pulsar-t kapott.
Időrendben: 06.02; 06.10; 06.19; 07.14
Válasz #1519. hozzászólásra
nem spóroltam ,előzetesen 50 hekivel számoltam,és csak 46 lett,és abbol is 3ha nem imis
Válasz #1518. hozzászólásra
De...a naprádnak...ezt spóroltad ki ? Mii?
maradt 5 liter bontatlan pulsarom,nem kell valakinek?
Válasz #1515. hozzászólásra
állományba? mikor? milyen a hatás?
Válasz #1513. hozzászólásra
Max 12 levélig...
Válasz #1509. hozzászólásra
Egy liter kell...
Válasz #1504. hozzászólásra
Gökérváltás volt már az egyiknél a másiknál még nem
Válasz #1501. hozzászólásra a panterát naprában hány leveles korig lehet fujni /neoma/?
Válasz #1511. hozzászólásra
kutya volt nálam a hét végén...Ő is panaszkodott egy kicsit...
Maklár felé és Fabonynál viszont elég szépek és Tiszták a tavaszi kultúrák viszont az árpa az mindenfelé...gyengus
Válasz #1510. hozzászólásra
Nem volt gazdájuk a földeknek eddig...(gazosan álltak)
Most már mi vagyunk
Nem rég lettek felfogva és a totálisozás után is rengeteg fű jött ...
Ráadásul ez egy ilyen köcsög tavasz , hogy óriási magról kelő támadás van.(alapkezelést nem szoktunk , de hiba volt... )
Fel van adva a lecke a Pulsar-nak.
Válasz #1509. hozzászólásra
Szia!!
Ma voltam felétek az autópálya mellett nem valami fainak a naprák meg a kukik...
Miért???Nincs gazdájuk...vagy az idő...esetleg a tápanyag???
Valaki emlegetett itt a múltkor valami fél adag GOAL-t...
Mire elég az ? Parlagfűre ?
Válasz #1507. hozzászólásra
thx, akkor kimarad.
évelőkre? mondjuk taracra? 1,8l elég?
ugyaneerre menne agil 1,2-vel, elég?
Válasz #1506. hozzászólásra
Nem szoktam és szerintem nem is lehet.
A dózissal kell játszani.
Panterából idén minimum 1,2 litert fogok szórni magrólkelők ellen.
kukaccsosz, Panterához Agilhoz szoktál tenni nitrogént?
érdemes? vagy meggyötri a szotyit...?
Válasz #1504. hozzászólásra
Nálam is megfogta a naprát azanyag,szerintem kifogja heverni.Fordulonál volt hogy háromszög teerületen 3-or kapott ,jol megsárgult meglátjuk.Tavaly alapgyomirtásos briot nyomtam meg vagy 3-szor egy táblába kb 20nm-et.Levolt maradva nem ment semmire sokáig idegörlö volt.Aztán teljesen utolérte a többit és jo termést hozott.Tavalyelött ugyanugy briot a goal ugymegfogta hogy rossz volt ránézni szinte csak csutorák maradtak.Az esö vissza verte a talajrol a szert.Szépen helyrejött.A napra sokat kibir.
Miért van az hogy egyes növényeken semit se látni a pulsar hatásábol és nagyrészt a kissebb növények meg úgy tüdöre kapták a szert hogy az se kizárt hogy ki is döglnek.. és mind ez néhol akár egymás mellett
A pulsar 1.2l/ha dozisban 250l vizzel.Nk neoma.Alapgyomirtás nem volt,majd kap ekekapát vagy enyhe töltést meglátjuk.A villanykaronál jol látszik ahol nem kapott hogy milyen lenne!!!
Válasz #1501. hozzászólásra
Több mint valószínű...(De az előbbi is elég jól kezelhető ,még)
Válasz #1500. hozzászólásra
Ezekszerint engem az a kis trophi ec ment meg azzal a kevés kis esövel amit kapot??
Válasz #1489. hozzászólásra
Ilyen lesz mindenkié aki nem "alapozott"
Válasz #1498. hozzászólásra
Egyébként én nem is értem miért biznak és reménykednek az emberek a pulsar-ban mikor tudott dolog hogy muhar elen nagyon gyenge..És van is rá megoldás- PANTERRA csak meg venni és használni kell!! Én olyan emberel még nem találkoztam aki a panterrában csalódott volna de a plulsár-ban igen bár csak az is olyan komoly vegyszer lenne a fejünk nem fájna!!
Válasz #1496. hozzászólásra
már rendelheted a panterát
Válasz #1496. hozzászólásra
hát, nem tudom, de majd meglátod. Ha mégsem úszod meg akk max lepanterázod és kész.
Válasz #1495. hozzászólásra
azok is vannak benne acat disznóparéjmeg más is..... csak A muhartól csúnya!!! lehet hogy megússzuk pantera nélkül???