Gázolaj árak 583 Ft Benzin árak 585 Ft EUR 402.9 Ft USD 360.88 Ft CHF 430.66 Ft GBP 479.39 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

133230 hozzászólás
#132479 medikus
2025-05-02 16:33:52

Válasz Csókkirály #132470. hozzászólásáraAz a bajod hogy nem a gazdáddal fog kezet?smile lolsmile lolPedig szerette volna leépíteni őket!smile cursing

Nincs profilkép
#132478 Praetor
2025-05-02 16:19:57

Válasz hashtag #132477. hozzászólásáraEz a személyes véleményed. De csak hogy egy példát hozzak: a balos médiumok véleménye is az volt - keserű szájízzel - hogy az EU választási vitából is Toroczkai tudta a legtöbbet kihozni.

Btw, a petike féle csodás vitakészségnek viszont van irodalma. Lépten-nyomon lejáratja magát.

Nincs profilkép
#132477 hashtag
2025-05-02 16:12:35

Válasz Praetor #132461. hozzászólásáraAzért ennek a toro féle csodás vitakészségnek nincs túlnagy irodalma, én legtöbbször azt látom, hogy megcsinàlja a maga kis megírt videóit, meg a rendezvényeken elmondja a mondókáját aztán annyi. Vona tényleg levitázott volna akkor bárkit a parlamentből élőben, mègsem ment vele semmire smile glare

Nincs profilkép
#132473 hashtag
2025-05-02 15:56:30

Válasz Sanyiii70 #132445. hozzászólásáraElég erős lehetett az a pálinka, nem kell azért a véredet adni, mert egy választáson nem olyan eredmény születik, ami szerinted megfelelő. Van sokminden, ami miatt érdemes áldozatot hozni, de ez nem az..

Nincs profilkép
#132472 Moderátor
2025-05-02 15:46:27

Moderálási elveink miatt törölve: 2025-05-05 08:02:26

Nincs profilkép
#132471 MTZ1221.3
2025-05-02 15:44:38

Válasz Csókkirály #132470. hozzászólásáraBezzeg amíg bölcs újvezérünk, a szeretet vezére, a békesség földi helytartója a rendszer csecsén lógott addig még az első sorba tapsolni is menő volt. Most egyszerűbb Toroczkairól konteókat gyártani, hogy kezet fog Orbánnal. smile lol

Nincs profilkép
#132470 Csókkirály
2025-05-02 15:05:55

nemvicc
nemvicc

#132469 máris szomszéd
2025-05-02 13:40:44

Válasz Praetor #132461. hozzászólásáraErre fogadást mernék kötni,Péter fasorban sincs ilyen téren a Toroczkai-val-nem egy ligában játszanak.
Ráadásul Péter lobbanékony-sértődékeny így könnyen lehet irányítani,szóval esélye sincs Toroczkaival szemben vitában.
Választáson viszont egyenlőre magasan vezet,és a lényeg az ki mennyi X-ez kap a végén.

Nincs profilkép
#132468 Csókkirály
2025-05-02 13:40:37

nemvicc

#132467 rtamas1976
2025-05-02 12:40:27

Azért őt fidesz szimpatizánsnak nemnevezném!

#132466 rtamas1976
2025-05-02 12:34:15

Válasz Ohaza63 #132465. hozzászólásáraA pirostelefon a mainapig működik!
Ugyanazok a komcsik és ivadékaik vannak mellette.
Ami összetartja őket a mérhetetlen pénzéhség. És ha a lóvi megvan, na akkor a hatalomvágy!

#132465 Ohaza63
2025-05-02 12:10:37

Válasz vitezkaroly1 #132457. hozzászólásáraKedves Károly!

Én a helyedben azért nem vennék erre mérget!!!!
A Tiszára fognak szavazni a megkeseredett, élhetetlen irigy prolik, a MHM re azok, akikben még benne van a magyarság tudat és a jobbítás iránti spiritusz.
Na ezek az emberek valamire és nem valami/valaki ellen fognak szavazni.

Nem tudom Te mit látsz abban, ha valaki jogász?

Nekem van 4-5 jogász ismerősöm, de egy levelet nem tudnak normálisan megfogalmazni.

A rendszerváltás előtt jó pár munkásőr/komcsi ismerősömet járatta jogi egyetemre a MSZMP.
Persze mind elvégezte 10-12 év alatt a jogot, de szerintem Te többet értesz ezekhez, mint ők.

Ez olyan színvonal, mint a volt MSZP polgármesterünk, aki két év alatt leérettségizett és diplomát is szerzett, mert kellett az állásához.
Nem kellene ezektől hanyatt esned!!!

Tudod Magyar Péter ilyen családi háttérrel nem lehetett lakatos vagy ács, mert a nagypapa komcsi főbíró, leánykája komcsi főbíró, MP jogász.

Szerinted az ilyen Mi kutyánk kölkének mertek volna rossz jegyet adni az egyetem???

Te nagyon nem látod át, hogy mi történt itt az elmúlt 35 évben.

Volt itt rendszerváltás? " Egy lófaszt Mama" - hogy idézzem a klasszikust.
Talán tetszettünk volna 1990 ben forradalmat csinálni és eltakarítani az ilyen mocskos hazaáruló és köpönyeg forgató bandát örökre, ha már mindet nem lehetett felkötni.
50 évvel előrébb lennénk. Átbasztak minket, mint szart a palánkon.

Ugyanazok az emberek, vagy gyerekeik és unokáik vannak most is tűz közelben, akik a komcsi világban is voltak. Ez egy több generációs átverés és mi a nép vagyunk a fasz rossz oldalán megint.

Ne légy ennyire naiv.
A Fegyőr nagypapa volt a főkomcsi Heves megyei Kiskádár.
Donáth Nagypapa a Rákosi pajtás jobb keze.
A Rajkékról ne is beszéljünk. stb..... lehetne sorolni végtelenségig ezeket.

#132464 rtamas1976
2025-05-02 10:32:41

Válasz vitezkaroly1 #132457. hozzászólásáraA jogászdiplomájával kitörölheti!
A diplomával inkább egy gerincbeültetést kellene elintézni, ne a takony tartsa a sújt!
Láttunk már ilyet!
Fej-fej mellett a méltóságos porszívóügynök!
Aztán a választásutáni szinpadraálláskor csak a család volt mellette!
Én sajnáltam, ilyen gerinctetelen ellenzéket mint ami a balodalt jellemzi a föld a hátán még nemhordott!
Addig a szinpadokon alig fértek,
a vereségben már nemosztoztak.
És mp mögött megint ők áltok!
Volt nekem is mikor feldühitett a barátom leakartm ütni. Erre visszakiabált :
"nemtudsz te akkorát ütni mint amilyen gyorsan tudok szaladni"smile lolsmile lolsmile lol
Diplomával eszet nemadnak!!!smile thumbupcool
De becsületet sem!

#132463 Sanyiii70
2025-05-02 09:54:43

Válasz vitezkaroly1 #132457. hozzászólására"Magyar Péter jogász"
Ez nem érv.
Nem jelent semmit.
A sógornőmnek is van jogi diplomája. A neve előtt a Dr. és ügyintéző egy sóhivatalban
De a kutyámat se bíznám rá.

"a Tisza 41%-on áll, míg a Mi Hazánk 5%-on."
A ti mérési módszeretek szerint.
De hamarosan eljön az igazság pillanata.
Majd írni fogok a választások után és megnézzük mi lesz ebből a valóság és mi a vágyálom.

#132462 medikus
2025-05-02 09:48:49

Válasz vitezkaroly1 #132457. hozzászólásáraArról hogy megpróbálta Petya beolvasztani a Tiszába! Petykó szerint csak 2 pártnak kellene lenni a választáson!Miről kellene vitázni? A rengeteg hazudozásról,amit a tömeg előtt csak remegő hangon tud előadni!Mert valójában tudja hogy nem lesz semmi az ígéretekből!smile sweatdropsmile sweatdrop

Nincs profilkép
#132461 Praetor
2025-05-02 09:41:19

Válasz vitezkaroly1 #132460. hozzászólásáraTe sok mindent összehordasz.

Ezen kacarásztam: "Magyar Péter jogász, reggelire megenné a Toroczkait."

Ugyanis, történetesen jól látszik, hogy Torockai sokkal (!) jobban vitázik, nem csak petikénél, de a legtöbb hazai politikusnál is. Petikének egy interjú sem szokott menni, ha az újságíró nem kérdez alá. smile sleep Az, hogy jogász, csak annyit jelent, hogy pofázni tud, ha nagyon muszáj, de nem azt, hogy logikusan érvelni is tud, és értelmesen vitázni.

A Torockai szerepéről, múltjáról...stb most nem beszéltem. Csak annyit, hogy petike esélytelen vele szemben. Ezért nem is lesz vitaműsor kettejük között.

Nincs profilkép
#132460 vitezkaroly1
2025-05-02 09:30:24

Válasz Praetor #132458. hozzászólásáraNézd meg az életrajzát. Édesapja ügyvéd, dédnagyapja vérbíró. Egy értelmiségi családból származik. Van aki elhiszi, hogy tudja, hogy mi a munka a szegénység...
Azért ilyen származással egy diplomát megcsinálhatott volna, de még a kamu diploma sem ment neki. (kommunikációs szak)
Neki az Alekosszal kellene vitáznia. smile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#132459 vitezkaroly1
2025-05-02 09:24:52

Válasz Ohaza63 #132454. hozzászólásáraToroczkai már 1998-ban a MIÉP országgyűlési képviselője volt, talán volt akkor 20 éves???

Nincs profilkép
#132457 vitezkaroly1
2025-05-02 09:19:02

Válasz medikus #132455. hozzászólásáraMagyar Péter jogász, reggelire megenné a Toroczkait. smile sweatdrop
Valójában miről is kellene vitázniuk. A biztos szavazók között a Tisza 41%-on áll, míg a Mi Hazánk 5%-on.
A sas nem vadászik legyekre...smile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#132456 Praetor
2025-05-02 08:41:04

Válasz medikus #132455. hozzászólásáraPersze, hogy nem mer elmenni, mert megint az lenne, hogy "mennyi az idő, Marci?"... smile laugh

#132455 medikus
2025-05-02 07:58:09

Válasz Ohaza63 #132454. hozzászólásáraMost volt vendég az M1-en!Azt mondja,vállalja a vitát MP-vel,de az nem mer elmenni! De beperelték a hazugságai miatt,de a mentelmi joga védi,amiről nem hajlandó lemondani!Pedig ő pert nyerné,hiszen anyu ott az elnök!smile lol

#132452 Kémlelő
2025-05-02 05:08:42

Válasz Sanyiii70 #132448. hozzászólásáraTegnap hallottam T Lászlót.

Hasonló nagy mellénnyel beszélt az előző választáson V Gábor is.

És megjött a világosság.

Ez nekik hatalomra törekvőknek jó,de mi választók maradunk ott a béka segge magasságában.

Kivéve ha sikerül valakinek valami jobbat kitalálni és megvalósítani.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#132451 JD 4630
2025-05-01 22:59:26

Válasz Koczka József #132443. hozzászólásáraMindenki önként vállalta, valahogy nem értem, mi az, hogy már most túlvállalta?

És nem azért, de fel lett hívva a figyelem az erősebb szankciókra, de ennyi pénzért ez így korrekt sztem, aki meg elspekulálta az mondja vissza.

Nincs profilkép
#132450 Praetor
2025-05-01 21:34:20

Válasz Sanyiii70 #132445. hozzászólásáraA gyerekvállalás és nevelés a szükséges minimum. Értékeket átadni nekik, és a legfontosabbakat meg is tette az ember. Szerintem még optimistán sem kell nézni a jövőbe (bár ez ad némi motivációt), de egy magyar ember tegye meg a szükséges minimumot. Amit meg eldönthetünk, ott úgy dönteni, hogy az elitet lassítsuk a terveinek megvalósításában. A többi amúgy is a Jóisten kezében van.

#132449 rtamas1976
2025-05-01 21:09:29

Válasz Sanyiii70 #132448. hozzászólásáraBírzunk benne és egy szebb jövőben!smile thumbup
Legalább a gyerekeinknek hátja jobblessz.
De ahogy már annyiszor leírtam én nemszoktam panaszkodni.
Ami kell az megvan.
Nekem az már elég.smile thumbupcoolsmile thumbupcool

#132448 Sanyiii70
2025-05-01 20:48:42

Válasz rtamas1976 #132447. hozzászólásáraAzért én optimista vagyok és bízok benne, hogy egyre több embernek leesik, hogy se a baloldal, se a tisza, se a fidesz nem jó választás a helyzet megoldására, és nem jutunk a liberálbolsevik agymosott nyugati birkák sorsára.

#132447 rtamas1976
2025-05-01 20:38:04

Válasz Sanyiii70 #132445. hozzászólásáraSajnos ez ígyvan tesó!
Vígasztaljon annyi ha jön értünk a tek hátha egy cellába zárnak minkiet!smile w00tsmile biggrin
Ugyanolyan birka nemzet leszünl mint a nyugateurópaiak.
Nemszámít , hogy szar csak az egyént hadják békén.

#132446 Sanyiii70
2025-05-01 20:33:35

Válasz Koczka József #132443. hozzászólásáraAz eddigi írásaid alapján ez az elemzés meghaladja a te értelmi képességeidet.
ezért jó volna ha idézőjelbe tennéd és megjelölnéd a forrást.

#132445 Sanyiii70
2025-05-01 20:29:12

Most értem haza a haverok által szervezett pálinkázós, sörözős, pörkölt evős, grillezős egész napos "buliból".
A végére maradt a politizálás.
Sajnos a többség a tehetetlenség és a beletörődés állapotában van.
Mondván, hogy ami a magyarsággal történik az megállíthatatlan folyamat. A globalizmus, a liberálbolsevik lebutítás és a nemzeti értékek elvesztése szerintük meggátolhatatlan folyamat amit olyan nagy erők irányítanak, amit nem lehet megállítani.
Próbáltam őket meggyőzni, hogy ha így gondolják és a maguk szintjén nem tesznek semmit, akkor tényleg reménytelen minden ellenállás. Pedig viszonylag értelmes földműves emberekkel voltunk egy társaágban.
A végén többen igazat adtak nekem, de nem sok reményt láttak a helyzet javítására.
Kénytelen voltam azt mondani nekik, hogy meg is érdemlik a sorsukat, de én akkor is mindent megteszek ami tőlem telik - azok ellen a folyamatok ellen amitől féltem a gyerekeim és az unokáim jövőjét - még ha bele is döglök ha kell.
Nem számít az életem, mert a javán már túl vagyok és hiszem, hogy tudok tenni egy szebb magyar jövőért. A TEK adatbázisában már biztosan szerepelek, mint veszélyes egyén a netes írásaim alapján, és annak ellenére, hogy még van veszíteni valóm, ha úgy hozza valamikor a sors, nem fogok birkaként menni a vágóhídra.
De elszomorít, hogy olyan emberek akik katonatársaim, vagy évfolyamtársaim voltak és ugyanabban a cipőben járnak, mint én, tétlenül nézik, hogy minden ami érték és fontos ebben a szar világban, elromlik.

Nincs profilkép
#132443 Koczka József
2025-05-01 18:31:06

A vidékfejlesztési pénzcunami margójára – a medvecsapda kész a Tisza számára…

A mai napon több 10ezer ember kapta meg a Támogató Okiratát a vidékfejlesztés két talán legjobban várt támogatási programja, az Agrár Környezetgazdálkodási kifizetés (AKG), valamint az Ökológiai gazdálkodás támogatása (ÖKO) pályázatokkal kapcsolatban. És már fel is állították a jövő évre az egyik legnagyobb csapdát, amit a Tisza elé lehetett helyezni. Nézünk csak bele közelebbről:

Mindkét célprogram extra gazdálkodási vállalások mellé extra forrásokat rendel, és minél több „különleges” gazdálkodási vállalást tesz a delikvens, annál nagyobb összegre jogosult. Ez eddig nem újdonság, AKG már több mint 15 éve, Öko is régóta van, kisebb-nagyobb változtatásokkal. Azonban idén kicsit nagyobb volt a gombóc a torkokban, amikor a pályázatírók és tanácsadók megírták a pályázatokat, mivel a vállalások épp csak egy kicsit nehezedtek, de a szankciók bizony komoly, egyes vállalások esetében akár 100%os támogatásmegvonást is kilátásba helyeztek. De a gazdák közül az elmúlt évek gazdálkodási nehézségei miatt sokan kényszerülnek a plusz források miatt vakmerőbb vállalásokat is tenni. Ráadásul a túligénylést hangoztató nyilatkozatok miatt a komolyabb – nehezebb – vállalásokat is mind többen tették magukévá. És most lépjünk túl azon az apró részleten, hogy csak a tegnapi napig három alkalommal változtattak a decemberig beadott kérelmekhez kapcsolódó szabályokon, ez maradjon csak érdekesség inkább. A csapda felállítása a következőképpen történt SZERINTEM:

Mind az AKG, mind az ÖKO esetében elképzelhetetlenül alacsony és nevetséges ponthatár került meghatározásra. Az AKG esetében 100-ból 5 pontot, míg az ÖKO esetében 100-ból 0, azaz nulla pontot kellet elérni a győzelemhez. Ilyen még nem nagyon volt a történelemben, nevezetesen, hogy kis túlzással, aki be sem adta, az is nyert. Ez természetesen csodás hír, hiszen ömlik a pénz a mezőgazdaságba, hallgassuk majd meg erről a nemzet méhészét…

De komolyan szemlélve is: ilyen alacsony ponthatárt nem lehet elképzelni. Itt kiütközik, hogy azt akarta a hatalom, hogy mindenki nyerjen. És pont. Aki beadta, nyert. Ilyen egyszerű. Mármint első látásra. Ezer meg ezer elégedett vidéki család, mert jön a pénz!!! Jó hír!!!
A legtöbb szaktanácsadó már most egyet ért abban, hogy a következő években iszonyatos mennyiségű szankciót fognak kiszabni, mivel tényleg sok gazda volt, aki túlvállalta magát (nem az a lényeg, hogy miért, van az a helyzet, amikor már bármit elvállal az ember, és hiába nincs kommunikálva, a mezőgazdaság, az egyetlen „húzó”ágazat a padlón van kis hazánkban, és egyre csúszik a szakadék felé, de ez önmagában is több oldalt megérne…) és nem fogja tudni teljesíteni a vállalását. És köztudott, hogy nincs ennyi pénz ezekre a programokra. Minden fórumon ezt kommunikálta eddig a kormány, így meg úgy van túligénylés, ezért kellett a sok magas pontértékű, de bonyolult vállalás, hogy aki akar, esélyes legyen. Aztán jött a meglepetés. Nyert mindenki! ÉS mennyi ember tud majd teljesíteni? Sokan már most biztos, hogy nem. Még ügyeskedve sem. De lesz sok ügyeskedő is, akik közül lesz, aki bukik, lesz, aki nem. Sok pénz kimegy, sok pénz vissza, kicsit átverés szagú a dolog, de az életérzés az lesz, a kormány ad lehetőséget pénzt kapni. És ez bizony szavazatot fog jelenteni!

Csakhogy: az első kifizetés az idei évből kiindulva a választás utánra esik majd. Vagy nem, ha nem lesz rá pénz. Így a következő kormány igen nagy sansszal eleve rosszul indul, hiszen rögtön nem teljesíti, amit kell…

Aztán a szankcionálás: Sokat kell büntetni, mert sok lesz a szabálytalanság, ez kódolva van az alacsony pontszámokban, azok számára különösen, akik ismerik a gazdatársadalmat. Én is paraszt vagyok, így bátran ki merem jelenteni, a gazda jó szándékú, de sokan az ügyfélkaput sem értik, nemhogy egy 5 éves program végigmenedzselését. Ez tény, és sokan nem vették figyelembe, nem tehették, ahogy már fentebb leírtam. Ez bukta lesz. Namármost: kemény %-ok vannak a büntetési tételeknél, ergo aki büntet – mert szabályozva van – az elvesz egy csomó pénzt, nem nagy szabálytalanságok esetén is akár a teljes összeget. Ez gonosz dolog a mindenkori (új…) kormánytól. De ha nem akar büntetni, és szemet huny? Akkor az EU fog morgolódni, és büntetni a szabálytalan kifizetések miatt, hiszen, ha nem jár, akkor milyen jogon adja oda a mindenkori (új…) kormány? Vegye csak vissza! Ergo Brüsszel miatt a kormány (legyen akár új, akár régi) pénzt vesz el szegény megrokkant gazdáktól és családjaiktól, és bizony emiatt ment tönkre a mezőgazdaság – olvashatjuk majd jövő nyár végén a plakátokon… ha a Tisza, akkor szemét Brüsszelbérenc! Ha a régiek - Brüsszel tönkretesz...

SZERINTEM óriási csapdát állítottak a jövő évi úgy várt változás első lépései elé a mostani hatalom szakigazgatási szervei, és félek, hogy komoly kommunikációs előkészítés nélkül nem lehet nem belelépni… Vagy előre kódolták, hogy hogyan lehet megint köpni egyet Brüsszel felé, mégpedig egy eléggé kivéreztetett társadalmi réteg – a gazdálkodók - kárára, őket felhasználva…

Oda kell figyelni és tenni ellene, vagyis kommunikálni a helyzet faramuciságát, amíg nem késő, mert ez tízezrek megélhetésén keresztül fog szavazatokat irányítani vidéken…

#132442 rtamas1976
2025-05-01 14:53:36

Válasz Jana11 #132441. hozzászólásáraEz pontosan ígyvan!smile thumbupcool
A csótany százszor jobb politikus, pedig őt is rühellem!
Ez ugyanolyan ügynök mit z ügynök és megbízójul is ugyan az!
A ripacsnak legalább a szinészi képessége megvan. És a zongoraművészete!smile lolsmile lolsmile lol
Ez a majom saját képességéből és erjéből a buszmegállóig sem juthatottvolna.

Nincs profilkép
#132441 Jana11
2025-05-01 14:17:26

Válasz rtamas1976 #132433. hozzászólásáraTamás, vannak emberek akik egyszerűen nem alkalmasak arra a munkára, vagy feladatra amire vágynak vagy már ellátnak. Sajnos már hallottam selypítős papot temetni, pösze színészt József Attilát szavalni, borzasztó.

Magyar Péter úr egyszerűen nem alkalmas miniszterelnöknek vagy pártelnöknek. Aki politikusként egy papírra leírt hozzászólást csak remegő hangon bír felolvasni /lásd Európa Tanács vagy országos naggyűlései// meg láthatóan nem bírja a tömegpszichozist sem. Nemhogy egy azonnali, érdemi reakciót vagy választ adjon például egy tárgyaláson. Nem nagyon van önálló gondolata, csak az Orbán vagy kormányának gyalázása.Ez nem program, nem okosság, nem vezet sehová.
Futtatja még a média mindenhol, mert feladata az ellenzék gyengítése, de ugyanaz lesz a sorsa mint anno Vona Gábornak és a Jobbiknak miután beteljesítette a feladatát. Eltűnik.

Nincs profilkép
#132440 Praetor
2025-05-01 12:23:56

Válasz Ohaza63 #132426. hozzászólásárasmile sweatdrop Nem tudom, de talán jobb, ha az ember mindenre felkészült.

#132439 Gumóka
2025-05-01 10:44:55

Válasz Sanyiii70 #132437. hozzászólásáraHetente bratyizok én is a yarddal, mert én ugyan célforgalommal megyek, de mindenáron büntetni akarnak, mert olyan jó helyen van az üzemünk, hogy másképp nem tudom megközelíteni az autópályát.
Jogszabályi ütközések vannak és mindig tipikusan azt fogom ki, akinek mondhatsz bármit, nem is akarja érteni...
3 feljelentésem ejtették 1 év alatt, mivel nem fogadtam el a büntetést, ami részemről jogos is volt, de majd minden héten összeakadunk...
Már lassan egy könyvrevaló papírral autózok...smile sweatdrop

Ennyit a hiteles igazságszolgáltatásról...smile thumbdown

#132438 máris szomszéd
2025-05-01 10:37:52

Válasz Ohaza63 #132429. hozzászólásáraValamikor karddal próbálkoztak a "hittérítésre" a különböző vallások.
Az ügyesebbje váltott és nyerésre áll,de nem azért állnak nyerésre mert olyan fasza csávók. Hanem azért mert hagyják őket terjeszkedni.
Az hogy miért arra már ezer féle konteó született,de valakiknek érdeke.

#132437 Sanyiii70
2025-05-01 09:45:18

Na többek közt ezért kell a sittre juttatni a fajtájuk közé a kolostorlakó hízósertést és bűnszervezetét:

"Egyenruhás bűnözés" újratöltve: a drogos lakásfoglalók helyett a Bűnvadászokat üldözik Pintérék
Lerohanták és őrizetbe vették a Bűnvadászok csapatát Pintér Sándor rendőrei - közölte a Mi Hazánk Mozgalom.
Mint a párt közleményéből kiderült, a Bűnvadászok az ingatlan tulajdonosával együtt, jogosan akartak bemenni egy kispesti lakásba, amit egy önkényes lakásfoglaló bitorolt. A Készenléti Rendőrség óriási erőkkel jelent meg, és a bűnöző helyett - akinek a lakásában nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot is találtak - a Bűnvadászok tagjait vették őrizetbe. A rendőrök legfelsőbb utasításra cselekedtek, és a Bűnvadászokat, valamint a lakás tulajdonosát is előállították a kispesti kapitányságra. A Bűnvadászokat 12 órán át tartották fogva, és rabosították is. A rendőrség hatáskör-túllépéssel elkövetett hivatali visszaélés bűntettét követte el, amikor felsőbb, belügyi utasításra, magánterületen, nagy erővel lépett fel a tulajdonossal és a Bűnvadászokkal szemben. Felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz rendőrsége azok ellen intézkedik, akik a törvényeket betartva megpróbálják helyeállítani a rendet, amit a belügyminiszternek ígérete ellenére nem két hét alatt, hanem 15 év alatt sem sikerült. Mindezért az ügyben hivatali visszaélés bűntette miatt feljelentést teszünk, egyben követeljük a kormánytól Pintér Sándor belügyminiszter leváltását - teszi hozzá a Mi Hazánk.

#132436 rtamas1976
2025-05-01 09:41:47

Válasz Csókkirály #132392. hozzászólásáraMég mindég várom, hogy feltedd milyen mezőgazdasági munkát végzel!!!
smile lolsmile lolsmile lol

#132435 Sanyiii70
2025-05-01 09:40:17

Válasz Csókkirály #132434. hozzászólásáraTi ugyanezt csináltátok volna, mint Orbán, csak lehet, hogy nem lenne miből kártérítést fizetni, mert elköltöttétek volna buzikra és ukránokra.

Nincs profilkép
#132434 Csókkirály
2025-05-01 09:13:44

A magyar vidék emberével azt tesznek meg ezek a Fideszes kurafik, amit csak akarnak.

Böszmeségeket beszélnek csak. A mangalica tenyésztő is jól elmondja mit volt a probléma.

A magyar vidék nélkül nincs Magyarország!

#132433 rtamas1976
2025-05-01 09:01:39

Válasz pettendimiklos73 #132432. hozzászólásáraSzerintem rájöttél én a mhm et támogatom.
Az én értékrendemhez ők állnak a legközelebb. De. Énsem értek mindenben egyet velük.
Szerinted aki 2hét elmutával homlok egyenest mástmond, azt mennyire lehet komolyan venni és elhinni neki bármit?
És nem 1x vagy2x!!!!
De ha mind hazudik akkor miért nemhiszel gyf nek, ovnak, vgnek, tlnek????
Miért a legszavahihetetlenebb embernek kell hinni?

Nincs profilkép
#132432 pettendimiklos73
2025-05-01 08:44:18

Válasz rtamas1976 #132431. hozzászólására"Meddig hisztek még neki??????"

Te meddig hiszel még?

#132431 rtamas1976
2025-05-01 08:28:05

Válasz pettendimiklos73 #132422. hozzászólásáraSzomorú kórkép ez.
De ezzel legalizálod a szarháziságot?
Az ilyet nem megválasztani kell hanem elüldözni!
Szerinted akkor ez teljesen jó amit ez a patkány csinál?

Meddig hisztek még neki??????

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Támogatást kaphatnak a kisboltok – indul a pályázat
Támogatást kaphatnak a kisboltok – indul a pályázat
Június 16-tól pályázhatnak a hentesek és élelmiszerüzletek vidéken – akár 3...
Veszélyben az európai gazdák: Magyarország és Franciaország közösen lépne fel
Veszélyben az európai gazdák: Magyarország és Franciaország közösen lépne fel
A két ország agrárminisztere szerint a Mercosur-megállapodás jelenlegi...
Loma 140cmes kalapácsos szárzuzó
Loma 140cmes kalapácsos szárzuzó

899.999 Ft

KSMK sorközművelő
KSMK sorközművelő

550.000 Ft

John deere 582 hálós szecskázós körbálázó
John deere 582 hálós szecskázós...

45 Ft

Geo 180cmes visszahajlós fűkasza
Geo 180cmes visszahajlós fűkasza

699.999 Ft