Gázolaj árak 581 Ft Benzin árak 587 Ft EUR 403.55 Ft USD 353.73 Ft CHF 430.66 Ft GBP 478.93 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

134243 hozzászólás
Nincs profilkép
#114543 envagyok2
2024-10-05 22:48:44

Válasz rtamas1976 #114540. hozzászólásáraezeknek semmi köze a liberalizmushoz. ezek egybites szólamok.
magántőke istenítése: azt hiszem meglepődnél, ha tudnád, hogy amerikában mi a fő különbség a republikánus és demokrata eszmerendszer között.
a cihűny is ugyan olyan embernek születik, mint te. őt Isten épp úgy a képmásánek teremtette, mint téged. szerinted.
nem értem
nem értem
miért nem lehet önálló döntésed? a liberalizmus szerint nem lehet öntáló döntésed? ők ezt vallják? meglepődnél, ha tudnál mit erről a liberálisok.
európai egyesült államok: igen nehéz ügy, rossz hírem van, meg fog születni. de van még ennél is rosszabb hírem. nélkületek. én menni fogok nyugat felé, amint ez aktuális lesz, de ahogy gondolom, ti itt fogtok maradni. tegyétek. egyébként szerintem ennek sincs köze a liberalizmushoz, mintz eszméhez, ennek a versenyképességhez van köze. mint ahogy te is nagyobb birtokot akarsz, mert az hatákonyabb, méretgazdaságosabb, úgy az államalakulatok közül is a nagyobb, hatékonyabban érvényesíti az akaratát. jópárezer éve erről szól a történelem.
tégy érte, márminta nagy magyarországért. szoklam látni ilyen katonai plakátokat, hív a haza, vár a sereg. menj. aztán meg indulj el románia felé. megnézzük mi lesz belőle.

Nincs profilkép
#114542 envagyok2
2024-10-05 22:38:31

Válasz Gandhy #114539. hozzászólásáramigráció alatt azt érted, hogy a liberális ethosz célja a migráció fenntartása? nem lehwt, hogy a hazájából élhetetlensége (és ez mindegy, hogy poltzkai, gazdasági, vagy akármi más) okán egyszeráen csak el akarnak mennia z emberek? más kérdés, a honfoglalás az migráció volt vagy sem?akkor az oké, vagy nem oké? vagy régen ez még oké volt, de ma már nem? régen, amikro oké volt, akkor is a liberálisok szervezték?
lmbtq mint ügy, mit értesz alatta? prájdot? az ne legyen, vagy mondjuk az ebbe a csoportba tetozókat nyúzzuk meg, égessük meg, és utána lőjük tarkón?
zöld átállás az liberális ügy? nem tudom, annak nem sok köze van a liberaizmushoz, sőt, azt mondanám, hogy annak az ellenkezője, mármnt hogy a szabadságfokaink csökkennek.
globalizáció: ez lehet liberális ügy, mi a helyes megoldás? neked milyen telefonod, autód, motorod, mitomén söröd van a hűtőbe?
nemzeti azonosságok szétzúzása: ha ez alatt azt érted, hogy a liberálisok célkeresztjáben az egyéni szabadságjogok állnak, és az egyén az alapja a társadalomnak, nem pedig a cserkészcsapat/úttörő őrs/ nem tudom mi van még, akkor elfogadom, hogy ez is liberáis ügy. megjegyzem, ha nem lett volna a liberalizmus, akkor még mindig rabszolgák lennénk valami szűrűstalpú magyar nábob hátsó kertjében. az jobb volna?

#114540 rtamas1976
2024-10-05 22:27:15

Válasz envagyok2 #114538. hozzászólásáraLiberális családpolitika:
Ne szülj gyereket mert nemlehetsz önmagad
Tarts kutyát gyerek helyet.
A család fogalma
Apa Anya Gyerekeksmile thumbup
Apa Apa Gyerekeksmile hammer
Anya AnyaGyerekeksmile hammer
Gazdaság:
Csak a magántőke istenítése.
Mindenek felett a profitsmile hammer
Ha más beledöglik akkor issmile hammer
Kevert társadalom:
A cigány is ugyanolyan ember mit mi.smile hammer
A cigány olyan ember mint te de nemolyan mint én!smile thumbup
Politika:
Miértkell segíteni haragudni arra akire ők hatagszanak?
Vagy miért kell seggetnyalni akinek ők segget nyalnak?
Miért nemlehet önáló döntésed?
Nemkell eu egyesült államok.
Magyarország kell!
Sőtt Nagy Magyarország kell!

#114539 Gandhy
2024-10-05 22:16:01

Válasz envagyok2 #114538. hozzászólásáraMigráció, lmbtq, zöld átállás, globalizáció, nemzeti azonosságok/sajátosságok szétzúzása. Ez 5, de van tovább is.

Nincs profilkép
#114538 envagyok2
2024-10-05 21:46:48

Válasz rtamas1976 #114486. hozzászólására"A liberális politikától kinyílik a bicska a zsebembe."
tudsz 5 ügyet mondani, ami liberális, és kinyílik tőle a zsebedbe a bicska
mit jelent a liberális politika?
meg tudod mondani, hogy mi az ellenréte, és annak mi a jellemzői, miben tér el a liberálistól?

Válasz medikus #114533. hozzászólásáraTöbb száz hektárt, csak tavaly vettem kb. 50-et, mert sokaknak megy el a kedve, én meg már nem is nagyon akarok venni, de hát ezek mind olyan helyen voltak, ahol vagy közvetlen szomszéd vagyok, vagy úgy is megyek arra, mert vannak a környéken földjeim. Ez más szint, nem olyan, mint neked a homokozóban a kukoricával való bohóckodás. smile thumbup

#114536 Ohaza63
2024-10-05 18:47:25

Válasz mihaszna #114526. hozzászólásáraÜdv!

"Akikről most írsz azok a haszid zsidók
(Hosszú pajesz, szakáll, népies öltözet, stb , stb, erősen vallásosak a többi zsidónak is alá tesznek ha kell)"

Sajnos nem, ők a haszidok a júdaizmuson belül egy vallási csoport, akik bigottan betartják a vallási előírásokat.
Ők nem is katonáskodnak pl. Izraelbe. 10-12 gyerek, az asszonyaik kopaszok, vagy kendőben vagy parókában járnak, különc népség.
Nekik genetikailag semmi közük a bibliai Mózes féle, Egyiptomból menekülő, Vörös Tengert kettéválasztó és Kánaánt kereső zsidókhoz.

Ők kazárok, akik a mostani háború helyén éltek anno, majd az oroszok irtották őket, persze nem ok nélkül, így szétrebbentek Európába, majd a világba.

Érdekességképpen a honfoglaló magyarokkal is jött egy kazár/kabar törzs, az Aba törzs aki azután még magyar királyt is adott Aba Sámuel néven.

Akikről Én írtam azok a kazár, kozmopolita, világi zsidók, akik mindenre és mindenkire tojnak magasról, még a saját vallásukra is, na ők irányítják a világot és ők ilyenek, ha pedig kérdőre/felelősségre vonják valamiért őket, egyből bebújnak a zsidóság háta mögé és hangosan antiszemitáznak kórusban.

Írtad, hogy a török és arab is alkudozott, mint ahogy a zsidó is teszi, bizony genetikailag nem sokban különböznek és az arabnál is működik a körülmetélés vallási okokból, mint a zsidónál, csak ott nem csecsemőkorban, hanem kicsit később , talán 6 éves korban.

Nem tudom mit szólna a magyar kupec/átvevő, ha mi is ezt tennénk, meg egymás tenyerébe köpködnénk, mint ahogy nagyapám idejében még volt ilyen, aztán elmennénk meginni az áldomást és onnantól kezdve szent volt, az adott szó.

Érdekes népek, érdekes szokásokkal!!!

Nincs profilkép
#114535 szakiranyito58
2024-10-05 18:26:52

Válasz trikolor5 #114525. hozzászólásáraA gazdád, platóspeti stílusát elemezd, agyhalott matyó....

Nincs profilkép
#114534 szakiranyito58
2024-10-05 18:00:55

Válasz medikus #114533. hozzászólásáraAmijük van, azt az apja lopta össze.....

#114533 medikus
2024-10-05 17:59:14

Válasz szakiranyito58 #114522. hozzászólásáraTegnap még azt állította hogy a nagy eszével szedett össze 100 hektárt! Én már akkor mondtam hogy ez nem igaz! Neki nincs annyi!
smile lolsmile lolsmile lol

#114532 medikus
2024-10-05 17:55:49

Válasz szakiranyito58 #114521. hozzászólásáraValószínűsítem,hogy spermabank származék!smile lolsmile lolsmile lolIgazi hajnali gyerek!smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#114531 Gandhy
2024-10-05 17:51:37

Válasz mihaszna #114529. hozzászólásáraNukleáris létesítményei vannak, sok ezer centrifugával. Épülő atomerőművei(4) még nincsenek üzembe helyezve.

Válasz Gandhy #114528. hozzászólásáraMondott már ilyeneket ez a segghülye öregember Peking-Tajvan és Moszkva-Kijev összefüggésében is. smile sweatdrop

Nincs profilkép
#114529 mihaszna
2024-10-05 17:38:47

Válasz Gandhy #114528. hozzászólásáraIránnak hivatalosan nincsenek nukleáris létesítményei. Tehát Izraeliek nem kell csapást mérni semmire.
Így is értelmezhető ez a nyilatkozat.

#114528 Gandhy
2024-10-05 17:29:50

"Trump szerint Izraelnek csapást kéne mérnie az iráni nukleáris létesítményekre"

Ez még hülyébb, mint a 'kacagó hiéna'(Kamala H.)

Nincs profilkép
#114527 mihaszna
2024-10-05 17:18:05

Válasz Ohaza63 #114520. hozzászólására"Látszik hogy nem üzleteltél velük soha, szerencsédre.
Nyálas, behízelgő modorú banda, majd ha bedőltél nekik, "átbasznak, mint szart a palánkon".
Legközelebb meg átgázolnak rajtad, minden lelkiismeret furdalás nélkül."

Az arabok, vagy a törökök is ilyenek.
Úgy 20 éve bementem egy telefonos boltba (talán török volt, nem tudom).
Telót akartam venni. Kérdeztem az árát, mondta hogy mennyi és nyújtotta a kezét. Én azt hittem hogy a pénzt kéri és azért nyújtja. Adtam volna neki a pénzt , de nem azért nyújtotta, hanem kezet akart fogni , hogy kezdjünk el alkudozni. És szinte megsértődött. Úgyhogy üzletelésbe velük is vigyázni kell. Mondanak egy árat, de teljesen más összegre gondolnak közbe.
Én ha valamire azt mondom hogy ennyi az annyi is. Az annyit ér. És nem 100 vagy 200 forinttal olcsóbb vagy drágább.

Nincs profilkép
#114526 mihaszna
2024-10-05 17:09:29

Válasz Ohaza63 #114520. hozzászólására"Tudod a 8 milliárd emberből, csak annál a 20 milliónál van az, hogy még a bibliájuk is a csalásra, lopásra és mások megölésére szólít fel büntetlenül, ha gój a másik fél."

Akikről most írsz azok a haszid zsidók
(Hosszú pajesz, szakáll, népies öltözet, stb , stb, erősen vallásosak a többi zsidónak is alá tesznek ha kell)
De például Robert C Castel-t nem hallottam hogy meg akarná ölni a Magyarokat, pedig elég sok előadást tart mindenféle az országba.

Nincs profilkép
#114525 trikolor5
2024-10-05 17:07:18

Válasz szakiranyito58 #114524. hozzászólásáraAnnyira primitív vagy. Ilyen szövegek/emberek miatt hagyják ott a jóérzésű magyar emberek a fideszt. Nem akarunk közétek tartozni. És végre nem a két vén hülye (orbán,gyurcsán) közül kell választani.

Nincs profilkép
#114524 szakiranyito58
2024-10-05 16:47:24

Válasz rtamas1976 #114509. hozzászólásáraEz egy nyomorult 6 osztályos féreg, aki semmire nem vitte az életbe. Egy baromarcú, akire nő még nem tudott hányinger nélkül ránézni, akit még az anyja is sűtőlapáttal etetett, és akit a szülőszobán először a szemétkosárba dobtak, csak a szerencsétlen, hülye anyja megszánta.
Életében még nem volt sikerélménye, mert egy szarkupac, egy haszontalan here.
Ezért tolta ide a pofáját, nick név mögé bújva, mert azt hiszi, itt valaki lehet. Azt hiszi a degenerált nyomorult, hogy akik itt vannak, azok nincsenek tusztában azzal, hogy egy genetikai hulladék, akivel csak sűrűbben vagyunk, nem többen.....

Válasz szakiranyito58 #114521. hozzászólásáraHa fizetnék némi aprót, akkor örömmel szívnád ki te azt magot, sőt, a hitvány fajtádból azt is kinézem, hogy akár ingyen is letérdelnél egy igazi férfi előtt, de én nem vagyok meleg, szóval így jártál, próbálkozz medikusnál!!! smile thumbup

Nincs profilkép
#114522 szakiranyito58
2024-10-05 16:24:24

Válasz medikus #114515. hozzászólásáraEgyébként ha megnézed a kommentjeit, egy egy szimpla egybites dedós hülyegyerek....

Nincs profilkép
#114521 szakiranyito58
2024-10-05 16:18:44

Válasz medikus #114515. hozzászólásáraPedig a patkányok rendkívül szaporák. De ez úgy látszik ez egy magtalan patkány. Szerencsére. Kár, hogy az apja nem volt az....mármint magtalan. Mert patkánynak patkány volt, szétlopta a tsz-t, embereket tett tönkre, azért, hogy a hulladék naplopó, here dologtalan kisfia itt rohadhasson....eltapsolva a lopott pénzt.

#114520 Ohaza63
2024-10-05 15:44:27

Válasz mihaszna #114519. hozzászólásáraÜdv Barátom!

Ezt írtad:

"A zsidók meg nem véletlenül uralják a világot. Ott már bőven van vezető képes személy. Rosszak a sportban, de a pénzügyek, politika, kereskedelem , tudomány a kis ujjukba van. Az összes nemzet nem adott annyi tudóst a világnak összesen mint a zsidók egyedül. A pénzügyi szektort is uralják. Nem véletlenül."

Látszik, hogy Te csak a képeskönyvben láttál eddig zsidót, persze érthető, mert a szántón és a MÁV nál nem nagyon szaladgálnak.

Tudod a 8 milliárd emberből, csak annál a 20 milliónál van az, hogy még a bibliájuk is a csalásra, lopásra és mások megölésére szólít fel büntetlenül, ha gój a másik fél.

Ők nem azért sikeresek, mert különbek volnának nálunk, hanem azért, mert egy külön embertípus, akiknek teljesen másképpen jár az esze, mint a maradék 8 milliárdnak.

Náluk az árverés, becsapás, lopás, gátlástalanság olyan természetes, mint neked az evés és ivás.
Ha Te lelkiismereted már kolompol/harangoz, az övék még meg sem csörren, mert nincs.

Minket "megbocsájtásra", meg "kenyérrel dobálásra" szólít a Biblia, őket meg a bosszúra, meg a "szemet szemért"-re a sajátjuk.

Látszik hogy nem üzleteltél velük soha, szerencsédre.
Nyálas, behízelgő modorú banda, majd ha bedőltél nekik, "átbasznak, mint szart a palánkon".
Legközelebb meg átgázolnak rajtad, minden lelkiismeret furdalás nélkül.

Talán ki kellene menned egy fél évre Izraelbe tanulmány útra, biztosan más emberként jönnél haza.
Persze ha Te is rendelkezel a bizonyos bőrdarabka hiánnyal, akkor persze más a leányzó fekvése.

Nincs profilkép
#114519 mihaszna
2024-10-05 14:51:22

Válasz Ohaza63 #114497. hozzászólására"Csak azt nem értem Én naiv , hogy az ilyenek, mint a Transparensy, meg a Helsinki Bizottság, meg a egyéb Szaros Gyurka által összegründolt NGO -s gittegyletek, miért nem alkalmaznak gójokat, miért csak jordán pozitív férgek fikázzák az országukat ahol élnek, mert ugye ezt nem csak nálunk csinálják, hanem mindenhol a egész világon."

Nem mindenki alkalmas mindenre
Nem minden nép alkalmas arra hogy saját vezetőt állítson ki magának.
Elég csak megnézni az USA -t (Bidden), vagy az Ukránokat (olyan elnököt választottak aki addig izget-mozgott, hogy csak kirobbantott egy háborút)
Vagy Afrikát.
Azóta hogy kitették onnan a lábukat a gyarmatisítók enni nincs mit nekik.
És annak van igaza náluk aki több fegyveressel megy le a boltba.
Afrikába az utolsó méter sínt még a Britt gyarmatosítók tették le. Ami nagy szó. Lévén hogy egy hatalmas kontinens és nincs rajta egy ország amelyik építene. Csak rombolnak.
Kórház? Egészségügy? Ezek a britekkel és franciákkal távoztak.
Most ugyan így pusztítják le Európát majd , mint ahogy a saját kontinensüket gallyra vágták.
A zsidók meg nem véletlenül uralják a világot. Ott már bőven van vezető képes személy. Rosszak a sportban, de a pénzügyek, politika, kereskedelem , tudomány a kis ujjukba van. Az összes nemzet nem adott annyi tudóst a világnak összesen mint a zsidók egyedül. A pénzügyi szektort is uralják. Nem véletlenül.
Az afrikaiakat nem lehet megverni a sportban , de Ők is eladnák 10 dollárért az országukat, mint ahogy az indiánok tették. Egyszerüen nem alkalmasak ország vezetésre. Nem alkalmasak pénzügyekre.
Én nem lennék például alkalmas orvosnak, mert nem bírom a seb látványát, vagy nem tudnék le festeni egy magas tornyot, mert tér iszonyom van.

Válasz medikus #114516. hozzászólásáraHéjhéj, vegyél vissza kurva gyorsan!!! Ezek az Orbán Bazsika nagy barátai, őket mindig szívesen látjuk!!!! smile hammer

Nincs profilkép
#114517 mihaszna
2024-10-05 13:55:09

Válasz Sanyiii70 #114502. hozzászólására"Mert szerintem meg mindegy hogy ki csak végre valaki más legyen."

"Így lett meg az első kétharmada Orbánéknak.
Csak szólok."

Egyetértek!

#114516 medikus
2024-10-05 13:53:52

Republikánus szenátorok aggódnak a Magyar demokrácia miatt!Árulják az övéket!!!Mikor megy az USA-ba Magyar parlamenti képviselet, ellenőrizni? Milyen alapon aggódnak?Aggódnak hogy nem tőlük vesszük a gázt hanem az Orosztól,aggódnak Kína miatt,hogy szintén szóba állunk velük! Milyen alapon?Csendőri ellenőrzés?smile cursingsmile cursingsmile cursing

#114515 medikus
2024-10-05 13:42:41

Válasz rtamas1976 #114509. hozzászólásáraNincs neki gyereke! Odáig még nem tudott eljutni! Az ő farka csak hugyozásra való!
smile lolsmile lolsmile lol

Válasz szakiranyito58 #114513. hozzászólásáraNem csodálkozom, hogy a szád nem maradt szűz…. smile laughsmile laugh

Nincs profilkép
#114513 szakiranyito58
2024-10-05 13:26:32

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #114496. hozzászólásáraAnyádnak kellett volna annak maradni. Vagy apádnak a csalánba verni.....

Nincs profilkép
#114512 .Richard.
2024-10-05 13:02:19

Csak úgy. Elesett katonák szerveit tüntetik el a fronton. Ez a hírekben. Mindennek meg van a haszna ott,úgy nèz ki. Mèg az is lehet,ez a legfőbb cèl.

#114511 Ohaza63
2024-10-05 12:35:20

Válasz mihaszna #114507. hozzászólásáraÜdv!

Na ez új nekem.
Ezt a párttitkár történelem tanárnőm elfelejtette elmesélni nekünk anno.

Bár azért, ha Petőfi egész nap az ekeszarvát szorongatta volna, vagy valahol a bányában a csákány nyelét, akkor biztosan nem lett volna ilyen költőfejedelem, ahogy előtte sem és utána sem volt senki.

József Attilát nem csipáztam soha, mert proli emberként, proli verseket írt.

Ha ez így van, ahogy állítod, akkor bejelentkezem az új szoci polgármesterhez és javaslom, hogy ezeket a utca neveket, mint Petőfi és József Attila nevezzük át Sztálin, Vorosilov, Mao Ce Tung, vagy Hitler és Göbbels utcákra.

Szóval szerinted az osztrákok úgy döntöttek volna, ha nincs 1848-49, hogy békében kivonulnak és hagyják élni a független Magyarországot, csak úgy 250 év kizsákmányolás és kifosztás után????

El kell hogy keserítselek, mert Ferenc Jóska nem egy Gorbacsov volt, hogy csak úgy hazamegyünk és kész.

Azért az is érdekes nálad, hogy Petőfiről a Mészáros féle lopások jutnak az eszedbe.

Nem vagy Te egy kicsit/nagyon fóbiás????

#114510 Sanyiii70
2024-10-05 12:27:25

Válasz mihaszna #114507. hozzászólásáraJobb lett volna, ha a gaz helyett a kukoricát kapálják ki?
Szükség van az ilyen "naplopókra". Ők pl. szép verseket írtak.
József Attila Trianonról is.

"A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk."

#114509 rtamas1976
2024-10-05 12:19:35

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #114501. hozzászólásáraPróbáld meg modorálni magad!
Nem a hülyegyerekeddel beszélsz!
Nem a Csádi és Guineai baromsággal értek egyet.
Ezzel a zsizsik bandával van bajom.
Gyuribá és Alex vezénylésével.

Nincs profilkép
#114507 mihaszna
2024-10-05 11:57:02

Válasz Ohaza63 #114500. hozzászólására"Neki álltam vele vitatkozni, hogy az afgán mudzsahedek szabadságharcosok voltak és nem terroristák, mint Kossuth és Petőfi volt 1848 ban."

Petőfi rá adásul még egy naplopó munka kerülő is volt. Aki jobbnál jobb munkahelyeket kapott valami érthetetlen "szerencse" folytán, de sehol nem bírt meg maradni. És pár hónapnál tovább sehol nem dolgozott
Ugyanolyan naplopó volt mint József Attila. Azt is valamelyik kur.vája tartotta el. Cserébe a sínekre ugrott.
És ezekről neveznek el utcát minden faluba. Ha nem kavarják a sz@rt Francia segítségéggel , akkor ma Magyarország európai nagyhatalom lenne. Igaz , lehet még így jobb is. Mert akkor Mészáros még többet lopnak. Úgyhogy lehet jobb is így.

#114506 Ohaza63
2024-10-05 11:50:55

Válasz Sanyiii70 #114504. hozzászólásáraÜdv!

Pedig józan ésszel nekik kellene szurkolnunk, hogy foglalják el az összes arab államot és legyen egy nagy Izrael, ami Törökországtól Egyiptomon át egészen Marokkóig tartana, hátha oda alijázni az össze Magyarországi/Európai/USA parazita is.

Igaz, hogy akkor kiürülne Budapest és a minisztériumok, színházak, bankok és TV-k is konganának az ürességtől, meg lenne Pesten 500.000 üres eladó lakás, de csak kibírnánk valahogy nélkülük.

A rosszabbik esetben, ha meg buknak, meg betartatnák velünk a "Rózsadombi paktumokat", amiben vállaltunk 500.000-1.000.000 zsidó befogatását baj esetén, amire semmi szüksége nincs Magyarországnak.

#114505 Gandhy
2024-10-05 11:50:04

Válasz rtamas1976 #114494. hozzászólásáraA Transparency-nek üzenem, hogy a nyereg alatt lévő hús a ló hátát védendő akció keretében került oda. Minekutána célját betöltötte, természetesen elfogyasztásra került. Sok nyugati polgár felmenői közt kimutatható egy-egy puhított húson ülve érkező hun-magyar-szkíta ük, ük, ük apuka genetikája. smile devil

#114504 Sanyiii70
2024-10-05 11:29:35

Válasz pettendimiklos73 #114498. hozzászólásáraKevés a hely és víz annyi embernek.
Másrészt, ott nem tudnának a gazdanépeken élősködni.
Ismerek olyat aki visszajött, mert ott csak egy milliomodik zsidó akinek dolgozni kell, itthon meg áldozat.

#114502 Sanyiii70
2024-10-05 11:23:33

Válasz Koczka József #114440. hozzászólására"Mert szerintem meg mindegy hogy ki csak végre valaki más legyen."

Így lett meg az első kétharmada Orbánéknak.
Csak szólok.

Válasz rtamas1976 #114499. hozzászólásáraMegint hülye vagy. Nem azt kell nézni, hogy ki mondja, hanem azt, hogy mi az igazság, a tények makacs dolgok.

Ha szerinted ezek normális dolgok, hogy a magyar adófizetők pénze Csádba meg Egyenlítői Guineába vándorol, miközben Magyarország szó szerint romokban hever, akkor veled nagyobb probléma van, mint gondoltam. smile sweatdrop

#114500 Ohaza63
2024-10-05 11:11:54

Válasz pettendimiklos73 #114498. hozzászólásáraÜdv!

Amit műveltek ott 1948 óta az bizony felháborító, mert kb a mostani területük 25 % át kapták meg az ENSZ szavazás során.

Azóta folyamatosan háborúznak Usrael segítségével és bővülnek.

Amit most csinálnak Gázába és a Libanonban az gyomorforgató és a világ hallgat.
Az arab szaporodik, mint a nyúl és előbb, utóbb túlszüli a zsidót, akkor majd visszajönnek Kelet Európába sajnos. Az lesz a MI végünk.

Az Orosz a saját 95 %-os orosz ajkú lakosságát védte, védi, de Libanonban nincsenek zsidó telepesek egyenlőre.

Van ám kettős mérce, nem is kicsi.
A hülye EU nak ha volna egy kis vér a pucájukban, már régen fel kellett volna fegyvereznie a palesztinokat és leszokni a terrorista szervezetek megnevezéséről és szabadságharcosoknak kellene hívni őket. De miután az USA seggében van a fejük, így nem is láthatnak semmit, csak szolgalelkűen követik a gazdit.

Orbán és Szíjjártó is túllihegi ezt a zsidó seggnyalást.

A szakközépiskolámban az 1980 as évek elején azért kaptam igazgatói megrovást, mert vitattam a történelem tanárnőm (aki mellesleg az iskolai párttitkár is volt) eszmefuttatását a hős szovjet hadseregről, akik akkor megszállták Afganisztánt.

Neki álltam vele vitatkozni, hogy az afgán mudzsahedek szabadságharcosok voltak és nem terroristák, mint Kossuth és Petőfi volt 1848 ban.

Mert ha úgy nézzük, ahogyan Ő gondolta, akkor a 1848 as hősök, mind terroristák voltak, mert lázadtak a törvényes rend ellen, na ez nem igazán tetszett a tanárnőmnek.

#114499 rtamas1976
2024-10-05 11:08:28

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #114495. hozzászólásáraLegalább annyira objektív független szervezet mint nálunk a FOS Független Objektív Sajtó

Nincs profilkép
#114498 pettendimiklos73
2024-10-05 10:12:16

Válasz Ohaza63 #114497. hozzászólására"Van egy 20 milliós nép, aki hazát akart magának, meglett a haza és mégsem akarnak odaköltözni. "

Valszeg. csak a holokauszt miatt kell nekik. ( ők is elmondhassák, kiirtottak egy népet )

#114497 Ohaza63
2024-10-05 10:07:07

Válasz rtamas1976 #114494. hozzászólásáraÜdv!

Csak azt nem értem Én naiv , hogy az ilyenek, mint a Transparensy, meg a Helsinki Bizottság, meg a egyéb Szaros Gyurka által összegründolt NGO -s gittegyletek, miért nem alkalmaznak gójokat, miért csak jordán pozitív férgek fikázzák az országukat ahol élnek, mert ugye ezt nem csak nálunk csinálják, hanem mindenhol a egész világon.

Mintha náluk lenne a "bölcsek köve" így mindenhez is értenek és mindenki más hülye mindenhez.

Ha már az elmúlt 2000 évben mindenkit hátba szúrtak(Fáraó, Róma, Orosz, Német) és becsaptak, hogy övék legyen Izrael az ígéret földje, most már az övék, miért nem alijázik az összes zsidó oda és élnének boldogan.

Tudjuk a szívük Izraelé , Köves Slomó megmondta, Magyarországon csak élnek és szívják a vérét az országnak, de miért csinálják ezt mindenhol az egész világon?

Van egy 20 milliós nép, aki hazát akart magának, meglett a haza és mégsem akarnak odaköltözni.

Válasz szakiranyito58 #114493. hozzászólásáraNeked nem mindegy??? Te úgy is szűz maradsz már… smile laughsmile laugh

Válasz rtamas1976 #114494. hozzászólásáraMost őszintén, miért van az, hogy te soha a büdös életben nem gondolkozol, mielőtt leírod mindig ezt a rengeteg vállalhatatlan ostobaságot? Nem gáz, hogy újra meg újra lejáratod magadat? Komolyan kérdezem…

#114494 rtamas1976
2024-10-05 09:35:02

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #114491. hozzászólásáraA Transparensy szerint mi lóháton nyereg alatt puhítjuk a húst.
Tudjuk ez a szervezet egy elfogulatlan minden megszólalásában egy jótét lélek.
Nincs köze gyuribácsihoz.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
A klímaváltozás hatására a gyomproblémák is erősödnek
A klímaváltozás hatására a gyomproblémák is erősödnek
A leggyakoribb, legkártékonyabb gyomokra célzott megoldás kell.
Kukorica: csökken a vetésterület, emelkedik a globális igény
Kukorica: csökken a vetésterület, emelkedik a globális igény
A tavaszi időjárás kihívásai több országban is akadályozták a vetést.
Forrás 3000/18
Forrás 3000/18

3.200.000 Ft

Felhasználó SM 240 cm munkaszélességű tárcsás diszkés kasza fűkasza
Felhasználó SM 240 cm munkaszélességű...

630.000 Ft

Krone EasyCut R 360 diszkés kasza
Krone EasyCut R 360 diszkés kasza

3.980.000 Ft

Claas Disco 290 diszkás kasza
Claas Disco 290 diszkás kasza

1.880.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]