Hirdetés
Fórum
- Erdőtelepítési támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica és napraforgó vetése új
- Napraforgó-termesztés új
- Epertermelés új
- Kukorica várhatóan........! új
- Üzemanyag fogyasztás / gázolaj- és benzináremelés új
- AKG támogatás új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Lengyel fűkasza új
Cikkajánló
Hirdetés

Létszükséglet a vízgazdálkodás
Rendszerszemlélet a fenntartható és gazdaságos termelés érdekében.
Hirdetés

1153 hozzászólás
Válasz #102. hozzászólásra
Vanessa fajtánk van az jó? mi az ár? mikor fizetnek?
ha árpátok van eladó hivjatok))) +36 30 4244034
Ha az őszi árpa Sörárpa Fajta akkor nem lessz rossz az ára)hivj fel és megbeszéljük)én a sörgyárnak vásárolok fel!
Válasz #99. hozzászólásra

Mi a baj vele???Habár a hevederes lex-i nem is teljesen tökéletes... Talán egy vas láncos öszkerekes MEGA na az már döfi!! Mondjuk nálunk volt amikor anno a talpas 105 is megfeküt!! Egy másik ment be érte
Válasz #98. hozzászólásra

A repce az kibaxott jó !!!
Én nem tudom learatni még szeptemberben sem....de egy 100-as rá, hogy ők sem !!!!
Válasz #97. hozzászólásra
Akora nagy a baj??? Ha tudsz készits rola videó-t!! Mondjuk ekora tarifára még velneszt is felajánlani nagylelküség...
Válasz #96. hozzászólásra
Ha leszedik a repcém befizetem őket egy wellnessre is !!!
Válasz #95. hozzászólásra

Az nem semmi...Én montam neked hogy vedd meg a talpat!! Na akor azon az árpán sem lesz egy kibb forint haszon sem...
Válasz #94. hozzászólásra

40-ért vállalják erre a talpasok hekijét az aratásnak !
Válasz #93. hozzászólásra

Ja meg talpas kombi+ rába traki...Na ez aztán látványos muri lessz eny kis pénzért!!Mondhatni ingyen cirkusz...
Az árpában én most azt látom, hogy ezért a kevés árért még száríttatni is kell

Válasz #91. hozzászólásra
lest ára a gabonának és másnak is csak annak is mi vagyis az issza meg a levét aki nem tud majd betakarítani. én hallottam olyanról aki 300 ha repcét kötött le de már most csíráznak a szemek a bugában...
Válasz #90. hozzászólásra
Amit nem vitt el a jég azt most elviszi az eső. 
Ha ilyen idő lesz akkor lehet a jövőhéten se
Válasz #89. hozzászólásra
Mást nem igen tehetsz, mer a héten nem kell beindítani a kombájn, ha csak útba nincs.
Válasz #88. hozzászólásra
A legutóbbi, amit hallottam pénteken az 2300+kompi volt tisztítva. Egyelőre most már kivárunk hogy mi lesz.
Válasz #87. hozzászólásra

Az a gond,az egész terménykereskedelem egy bűnöző banda kezében van.Míg törvényileg nincsen piacszabályozás,addig azt csinálnak amit akarnak.A trigónál továbbra is 2000 az árpa,tárolási díj van felszámolva,úgyhogy kénytelen a paraszt odaadni,minél előbb.
Válasz #85. hozzászólásra
Csak nehogy az, legyen, hogy ezek a kurv.k összedugják a kampós orrukat és megegyeznek valami szar árban, mert tudják, hogy a paraszt úgyis eladja. mert mit tegyen nézegesse??
Válasz #85. hozzászólásra
Nagyon csípném én is.
Válasz #82. hozzászólásra
Az valami fantasztikus lenne ha annyit adnának. Most még kicsit húzza a száját mindenki, mindenki a másikat várja az árakkal, holnap remélem tudunk valamit.
Hali! Lehetséges a 3000 Ft???Felénk nagy még a csend.Igaz,hogy talán 7-8 nap múlva tudunk indulni.

én is annyiért egyeztem, de lehet korai volt. még kaptam foglalót is
Válasz #81. hozzászólásra
3000+fa azalat senkinek,de már többen érdeklődtek a héten
Srácok az ösziárpa mostmár lasan befordul a célegyenesbe...Szoval valaki mostmár kijöhetne végre egy elfogadható normális árral!! Mert amit idáig kapot és kibirt az árpa az nem semmi...Szoval most aztán végre lehetne normális ára is!!!

Válasz #78. hozzászólásra
az igen...akkor ti jó helyen vagytok...itt alig sárgul, a földekre még esélytelen szinte rámenni, és megint esőt mond..!és mennyi az ára felétek?
az igen...akkor ti jó helyen vagytok...itt alig sárgul, a földekre még esélytelen szinte rámenni, és megint esőt mond..!és mennyi az ára felétek?
Válasz #76. hozzászólásra

Már elkezdődött
Válasz #76. hozzászólásra
Felénk már kész...
szerintetek mikor kezdődhet el az aratás?mármint árpánál...
Válasz #74. hozzászólásra
Nem lehet itt okos az ember...
Válasz #73. hozzászólásra
Én is most építem, de félek, hogy azok akik nem tudják tárolni, odaadják majd 30 alatt én meg feleslegesen raktam be a raktárba a cuccot.
Most érdemes tárolgatni, meg forgatni, meg gázosítani stb. ??? Csak azért kérdem, mert ha eladom mondjuk 10%-kal olcsóbban a gabonát , akkor azon a pénzen szezonban legalább ennyivel olcsóbban tudom venni a műszart.
a pénz fér el a legkisebb helyen......de lehet, hogy tévedek.
Válasz #72. hozzászólásra

van tároló
és olcsó költségvetésű a kalászos
Válasz #68. hozzászólásra

És hova teszitek?? Ezt azért kérdem, mert sokaknak nincs tárolója és csak úgy aratja le a közelben levő "multi" , ha neki adod el szarért hugyért. Ha nem csapsz a tenyerébe ott rohad meg mindened a földön.
Ha meg megkötöd vele a boltot, akkor meg azt szajkózza, hogy ez is odaadta ennyiért, meg az is. Lenyomják röhögve az árakat.
Válasz #70. hozzászólásra

De csak addig tart, amig a leggyöngébb idegzetü láncszem el nem pattan............, oszt árlavina
Válasz #69. hozzászólásra
nálunk kezdik felismerni az összetartást
Válasz #68. hozzászólásra

Ez jó ötlet de ezt azért a másik oldalal is el kell fogadtatni...És azt is tudnod kell sok a megszorult -és megalkuvó ember aki mindig és mindenben kevesebel is beéri..És amig vanak ijenek adig nem lehet ezt a 3000 alat semit nem adunkot megvalósitani!!! De persze ez lene a jó!!!
Válasz #66. hozzászólásra
felénk is egyre jobban terjed, hogy 3000 alatt nem adunk oda semmit se
Válasz #66. hozzászólásra

Na ez már azért jobban hangzik!!!
Válasz #63. hozzászólásra
A kollégáim szerint tőlünk 15km-re 3000ft/q-ért szerződik az árpát.Holnap utánanézek,nekem ugyan egy deka árpám sincs vetve,de ha igaz a hír akkor a búza eladásnál is észnél kell lenni.
Válasz #62. hozzászólásra

Nem semmi áraid vannak!!8-9 NAP ALATT AKKORA HASZNOT AKARSZ?! NEKÜNK 8-9 HÓNAP ALATT SINCS ENNYI!!!
http://www.bet.hu/topmenu/tozsde/hirek_esemenyek/bet_hirek/104518794.html
adsz te még érte többet is
Adok érte 21 + komp. vagy ÁFA, teljesen mindegy.

Békésben ennyi, a Trigó fölött mindig +1 Ft, telephelyen.
Olaszokhoz közelebb több, mert kevesebb a szállítási költség.
Ez érvényes búzára és repcére is.
Hívj ha érdekel.
+36-709672703
bandrus68@gmail.com
Válasz #60. hozzászólásra
akkor nem sok...a miénket vitte a víz, így vennünk kell...köszi!
Válasz #58. hozzászólásra
2300
Nálunk Komárom megyében 70km-re szállítva 2200!
Hajdú-Bihar környékén vki tud aktuális árat mondani?
Válasz #56. hozzászólásra
idei terményre nem tudok árat, de tavalyit most adott el egy gazdatárs egy kereskedőnek 3000-ért
Válasz #54. hozzászólásra

a tetűk
bács megye déli részén 2100 ft
Válasz #53. hozzászólásra
Itt annyi,sajna.Kaszaper,trigó