Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak595 FtBenzin árak587 FtEUR399.36 FtUSD363.9 FtCHF424.27 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nyuszika fut az erdőben, találkozik a medvével, aki a fának dőlve lövi be magát:
- Dehát medve, miért rontod az egészséged ezen a gyönyörű napon? Gyere, inkább fuss velem!
Már ketten futnak, mikor meglátják a rókát szipuzni:
- Róka! Miért rontod az egészséged ezen a szép, tavaszi napon? Gyere, fuss velünk!
Már hárman futnak, amikor meglátják a farkast cigizni.
- Farkas koma! - mondja a róka,- Hát te nem tudod, hogy a dohányzás káros az egészségre? Miért nem futsz inkább velünk?
Mire a farkas: - Menjetek a p*csába! Minden egyes alkalommal, amikor a Nyuszika bevesz egy speedet, nekünk futnunk kell????
Pedig van kétféle narancssárga is: Közutas mint ez, meg ipari ami világosabb egy kicsit. Sőt szokott lenni még fehér is, azt a repterek veszik (meg az angol királyi család)
A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az emelkedőn. Felérvén így szól:
- Hú, ennyire még sosem izzadtam meg!
- Én sem - mondta a ló.
- Még sosem hallottam lovat beszélni!
- Én sem - mondta a szekér.
Egy fickó elmegy AIDS-szűrésre. 1 hét múlva visszamegy az eredményért.- Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos.- Igen, az vagyok.- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a tesztje.A pasi nagyon megijed:- Doktor úr, most meg fogok halni? Nincs erre semmi orvosság?A doki gondolkodik, majd így szól:- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 2 liter tejet 3 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 6 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 10 napon keresztül, és meggyógyul...Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz:- Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge!
Egy baromfitenyésztő beül a helyi bárba és rendel egy üveg pezsgőt. A szomszéd asztalnál ülő hölgy megszólítja:
- Képzelje, én is épp pezsgőt rendeltem!
- Micsoda egybeesés! – mondta a férfi.
– Ez egy különleges nap számomra, így ünnepelek.
- Ez számomra is különleges nap, én is ünnepelek! – mondta a hölgy.
- Micsoda egybeesés! Megkérdezhetem mit ünnepel?
- A férjemmel régóta szerettünk volna gyermeket és ma a nőgyógyászom megállapította, hogy terhes vagyok!
- Micsoda egybeesés! Én csirkéket nevelek és a tyúkjaim évek óta sterilek, de ma végre elkezdtek tojni.
- Ez nagyszerű! – mondta a nő. – Hogy sikerült termékennyé tennie a tyúkokat?
- Egy másik kakassal – válaszolta a férfi. A nő elmosolyodott.
- Micsoda egybeesés!
A nyuszi a folyó egyik partjáról átkiált a másik partra a málnásban jóízűen falatozó medvének:
- Te medve, gyere át!
- Nem megyek, nyuszika!
- De ezt látnod kell!
- Nem megyek, nyuszika!
- Medve, gyere át, mert ilyet nem látsz mindig!
- Nem megyek, a múltkor is átvertél!
- Jó, de akkor legközelebb ne engem hibáztass, hogy nem szóltam neked erről a csodáról! Ilyet nem látni minden nap!
A medve gondolkozik: lehet, hogy mégis meg kellene néznie amit a nyuszika mutatni akar neki? Fogja magát és átúszik nyuszikához a túlpartra!
- Mondd nyuszika, mi az a nem mindennapi csoda?
(Nyuszika átkarolja és megszólal):
- Medve! Látod, milyen szép málnás van a túloldalon???
A feleség hazaér a tornaedzésről és zuhanyzás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Mivel meztelen, a spárgánál annyira lecuppan a járólapra, hogy a vákuumtól nem tud felállni...
Feszegetik, erőltetik, nem jön fel...
Már a szomszéd is átjön, feszítik, tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőröl. Nincs mese kihívják a járólapost.
A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinál?
- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszedni!
Traktor
Kérdezik a ....t a börtönben:
- Van neked anyád?
- Nincs!
- Mi lett vele?
- Átment rajta a traktor!
- Van apád?
- Nincs!
- Mi lett vele?
- Vannak testvéreid?
- Nincsenek!
- Mi lett velük?
- Átment rajtuk a traktor!
- Akkor mid van neked, Gazsi?
- Traktorom...
1. Előttünk átment a piroson egy busz. Tanuló megy utána, befékezek és rászólok hogy piros a lámpa. Tanuló: uuuuu…azt hittem a buszon ülök!
2. Jobbkéz szabály: tanuló nem néz szét. Rászólok hogy be kellene néznünk jobbra. Tanuló: Én elnéztem jobbra. – De én nem láttam. Tanuló: De én láttam hogy elnéztem!
3. Most azt nem értem,ha be akarok tolatni egy parkolóba, azt miért nem lehet egyesben, mikor úgy sokkal könnyebb lenne!
4. Kanyarodásnál irányjelzőt kell használni! Tanuló: kitettem,csak már Elmúlt!
5.Piros a lámpa, megállunk. Megérkezik mögénk egy BUSZ, a tanuló a járó motort még egyszer elindítja, gyorsan lekapom a kezét az önindítóról, majd megkérdezem “mit csinálsz, hisz jár a motor? Tanuló: Gyorsan elindítom még egyszer, mert ha lefulladnék a második indítással még van esélyem elindulni, hogy a BUSZ ne jöjjön belénk!
6. Az utca elején 30-as övezet ( jobbkéz szabály) és egy megállni Tilos tábla. Az első útkereszteződéshez érve, jobbról jön egy gépkocsi, tanuló rálép a gázra, én erre befékezek!
Én: Jobbkéz szabály van, el kellene engednünk a jobbról jövőt!
Tanuló: hogy engedjem el, ha ott volt a Megállni Tilos tábla? Nem állhatok meg!
Én: Az nem vonatkozik az elsőbbségadásra!
Tanuló: Na most már tényleg nem értem ezt a K..va KRESZ-t!
7. Rutinpálya: Első óra.
Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot?
8. Rutinpálya: egyesben már tudok tolatni!
9. Tanuló: Ha tolatok ki a parkolóból, akkor hátrafelé indexelek?
10. Gyalogos átkelőhelyen nem engedjük át a gyalogosokat!
Én: Miért nem engedted el a gyalogosokat?
Tanuló: Hát, hogy ne zökkenjek ki a ritmusból!
11. Tanuló: ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak össze zavarja az embert, azt sem tudom most mit nézzek!
12. Szét kellene nézni, hogy jön-e a villamos!
Tanuló: Tegnap is pont ekkor vezettem és akkor sem jött!
13. Rutinpálya: Most miért balra megy az autó rosszul váltottam? Nem rossz fele kormányzol!
14. Első órás tanuló, Na akkor mivel kezdjük az elindulást?
Tanuló: Először BEGYÚJTOM kocsit!
15. Megyünk a városban,egyszer a tanuló hirtelen nyom egy padló féket.
Mit csinálsz?
Tanuló: Véletlen ráesett a lábam a fékre!
16. Rutinpálya: állítsuk be a tükröket!
Tanuló: Ez gyárilag nincs beállítva?
17. Rutinpálya: Tekerjük maximumig a kormányt jobbra,majd max. balra!
Tanuló: Értem akkor hullámozzunk össze-vissza!
18. Rutinpálya: körbe-körbe körözünk,
Tanuló: Jaj, összekavarodott a kezem!
19. Első óra a rutinon!
Tanuló: Ez a baloldali izé ( kuplung) extra a kocsiban vagy alapfelszereltség?
A mienkben nincs ilyen, fater meg azt mondta luxus autónk van!
20. Két villamos jön közvetlen egymás után,tanuló megáll,majd azt mondja:
He he észre vettem a villamost!
Ahogy elmegy az első villamos hátra nézés nélkül neki a villamosnak!
Befékezek: Ne menjünk neki a villamosnak!
Tanuló: Észre sem vettem,hogy leszakadt a vége!
21. Tanuló: most nem értem ha jobbra kanyarodok miért indul be az ablaktörlő! Valamivel össze van kötve?
Én: az a baj,hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra jelezni!
Tanuló: basszuuuus! Ne ird be kéérlek!
22. Gyalogos-átkelőnél áll egy gyalogos! Nem engedjük el!
Én: Ezt a gyalogost át kellett volna engedni!
Tanuló befékez: most akkor tolassak vissza?
23. Leesett az első hó!
Megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre:
Én: Most miért oda ülsz?
Tanuló: A hóban is én vezessek?
-Emberek sorban szálltak fel egy buszra. Egy szűk szoknyás lány hiába próbált fellépni a lépcsőre, túl szűk volt a szoknyája.
Gyorsan hátranyúlt és kissé leengedte a zippzárat. De még így sem ment, úgyhogy még egyszer hátranyúlt és többet engedett a cipzárból.
Végül a fiatalember mögötte megunta és a derekánál átfogva feltette a hölgyet a buszra.
- De uram, hogy merészeli ezt, hiszen teljesen idegen! - méltatlankodott a hölgy.
- Kisasszony, amikor már másodszor próbálta a sliccem zippzárát lehúzni, kezdtem úgy érezni, mintha nagyon jó barátok lennénk - válaszolt mosolyogva a férfi.
---- Egy azonosíthatatlan alak elszellenti magát a zsúfolt autóbuszon. Egyszer csak megszólal egy dörmögő hang:
- Bezzeg dohányozni tilos!
Egy .... férfinak megdöglik a szamara, de azt mondja a feleségének, hogy ne aggódjon, ő ebből is tud pénzt csinálni, majd kisorsolja tombolán.
- De hiszen ez lehetetlen! - mondja a felesége. Egy döglött szamár senkinek sem kell!
- Nyugi, nem fogják megtudni, hogy döglött.
A feleség nem nagyon hisz ebben, de este a férje tényleg egy köteg pénzzel tér haza, és büszkén újságolja:
- Eladtam 1000 sorsjegyet, darabját 1 dollárért, és nyertem 999 dollárt.
- Senki nem reklamált, hogy döglött a szamár?
- Csak az az egy ember, aki nyert, de annak visszaadtam az 1 dollárját.
Válasz #4992. hozzászólásra
Most biztosan alszik a esélyegyenlőségi modi.
Legalább el tudtam olvasni a 2 viccet. Sajnos holnapra se híre se hamva nem lesz egyiknek sem. Csak azt nem tudom, hogy ki megy egy "Poénok" című fórumtémába "rasszistásdit" játszani? Nem azzal van baj aki ezt túlreagálja? Kicsit beteges törvény.
Legalább el tudtam olvasni a 2 viccet. Sajnos holnapra se híre se hamva nem lesz egyiknek sem. Csak azt nem tudom, hogy ki megy egy "Poénok" című fórumtémába "rasszistásdit" játszani? Nem azzal van baj aki ezt túlreagálja? Kicsit beteges törvény.
A többi topikba valamilyen furcsa oknál fogva egy rohadt moderálás sem történik, pedig sok témát szétbarmolják a kereskedők, meg alkalmi potyaleső pályázat írók.
6302 hozzászólás
Nyuszika fut az erdőben, találkozik a medvével, aki a fának dőlve lövi be magát:
- Dehát medve, miért rontod az egészséged ezen a gyönyörű napon? Gyere, inkább fuss velem!
Már ketten futnak, mikor meglátják a rókát szipuzni:
- Róka! Miért rontod az egészséged ezen a szép, tavaszi napon? Gyere, fuss velünk!
Már hárman futnak, amikor meglátják a farkast cigizni.
- Farkas koma! - mondja a róka,- Hát te nem tudod, hogy a dohányzás káros az egészségre? Miért nem futsz inkább velünk?
Mire a farkas: - Menjetek a p*csába! Minden egyes alkalommal, amikor a Nyuszika bevesz egy speedet, nekünk futnunk kell????
http://www.agrarszektor.hu/gepek/egyeb/orulet_miota_narancssarga_a_john_deere.3970.html
Sajnos a képet nem tudom betenni
Válasz #5031. hozzászólásra
Én láttam egy fend-et is ilyen színűt az is kaszált
Válasz #5031. hozzászólásra
Pedig van kétféle narancssárga is: Közutas mint ez, meg ipari ami világosabb egy kicsit. Sőt szokott lenni még fehér is, azt a repterek veszik (meg az angol királyi család)
Ez nem vicc de jót vigyorogtam rajta.
Téss asszony olyan szíp szine van , olyan szíp "narancs"sárga.http://www.mfor.hu/galeria/1123.html?gPageNo=3&catPage=1#gallery
A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az emelkedőn. Felérvén így szól:
- Hú, ennyire még sosem izzadtam meg!
- Én sem - mondta a ló.
- Még sosem hallottam lovat beszélni!
- Én sem - mondta a szekér.
Dokinál ...
Egy fickó elmegy AIDS-szűrésre. 1 hét múlva visszamegy az eredményért.- Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos.- Igen, az vagyok.- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a tesztje.A pasi nagyon megijed:- Doktor úr, most meg fogok halni? Nincs erre semmi orvosság?A doki gondolkodik, majd így szól:- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 2 liter tejet 3 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 6 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 10 napon keresztül, és meggyógyul...Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz:- Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge!
Egy baromfitenyésztő beül a helyi bárba és rendel egy üveg pezsgőt. A szomszéd asztalnál ülő hölgy megszólítja:
- Képzelje, én is épp pezsgőt rendeltem!
- Micsoda egybeesés! – mondta a férfi.
– Ez egy különleges nap számomra, így ünnepelek.
- Ez számomra is különleges nap, én is ünnepelek! – mondta a hölgy.
- Micsoda egybeesés! Megkérdezhetem mit ünnepel?
- A férjemmel régóta szerettünk volna gyermeket és ma a nőgyógyászom megállapította, hogy terhes vagyok!
- Micsoda egybeesés! Én csirkéket nevelek és a tyúkjaim évek óta sterilek, de ma végre elkezdtek tojni.
- Ez nagyszerű! – mondta a nő. – Hogy sikerült termékennyé tennie a tyúkokat?
- Egy másik kakassal – válaszolta a férfi. A nő elmosolyodott.
- Micsoda egybeesés!
A nyuszi a folyó egyik partjáról átkiált a másik partra a málnásban jóízűen falatozó medvének:
- Te medve, gyere át!
- Nem megyek, nyuszika!
- De ezt látnod kell!
- Nem megyek, nyuszika!
- Medve, gyere át, mert ilyet nem látsz mindig!
- Nem megyek, a múltkor is átvertél!
- Jó, de akkor legközelebb ne engem hibáztass, hogy nem szóltam neked erről a csodáról! Ilyet nem látni minden nap!
A medve gondolkozik: lehet, hogy mégis meg kellene néznie amit a nyuszika mutatni akar neki? Fogja magát és átúszik nyuszikához a túlpartra!
- Mondd nyuszika, mi az a nem mindennapi csoda?
(Nyuszika átkarolja és megszólal):
- Medve! Látod, milyen szép málnás van a túloldalon???
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-07-02 09:11:27
http://www.youtube.com/watch?v=puBrCVDZ6fA
Kedves Mindenki!
Sajnálattal tudatom, hogy a holnap esti bábszínház előadás elmarad, mivel a bábok kikeltek, és a lepkék elrepültek.
Válasz #5019. hozzászólásra
Látom ki is csípte a szájukat, nagyon kipirosodott mindkettőnek.
Két skót járja az erdőt. Az egyikre rájön a szükség, elvonul egy fa mögé. Pár perc múlva kiszól a társának:
- Te komám, van nálad egy kis papír?
- Ugyan már, ennyire ne legyél sóher... hagyd ott!
A feleség hazaér a tornaedzésről és zuhanyzás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Mivel meztelen, a spárgánál annyira lecuppan a járólapra, hogy a vákuumtól nem tud felállni...
Feszegetik, erőltetik, nem jön fel...
Már a szomszéd is átjön, feszítik, tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőröl. Nincs mese kihívják a járólapost.
A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinál?
- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszedni!
Válasz #5013. hozzászólásra
Penge!
Babák, akik először harapnak citromba.
http://video.xfree.hu/?n=excall|f32e1e855dd808e5b91f8b0ebf504c9d#videoloc
Íme
Válasz #5011. hozzászólásra
Kiváncsi vagyok meddig olsvashatjuk a viccet, mikor találja meg a túlbuzgó modi
Traktor
Kérdezik a ....t a börtönben:
- Van neked anyád?
- Nincs!
- Mi lett vele?
- Van apád?
- Nincs!
- Mi lett vele?
- Vannak testvéreid?
- Nincsenek!
- Mi lett velük?
- Átment rajtuk a traktor!
- Akkor mid van neked, Gazsi?
- Traktorom...
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-06-10 11:48:09
Bakayd (3932)
2014-06-16 10:06:37
Egy valós gyűjtemény tanulóvezetőktől idézve:
1. Előttünk átment a piroson egy busz. Tanuló megy utána, befékezek és rászólok hogy piros a lámpa. Tanuló: uuuuu…azt hittem a buszon ülök!
2. Jobbkéz szabály: tanuló nem néz szét. Rászólok hogy be kellene néznünk jobbra. Tanuló: Én elnéztem jobbra. – De én nem láttam. Tanuló: De én láttam hogy elnéztem!
3. Most azt nem értem,ha be akarok tolatni egy parkolóba, azt miért nem lehet egyesben, mikor úgy sokkal könnyebb lenne!
4. Kanyarodásnál irányjelzőt kell használni! Tanuló: kitettem,csak már Elmúlt!
5.Piros a lámpa, megállunk. Megérkezik mögénk egy BUSZ, a tanuló a járó motort még egyszer elindítja, gyorsan lekapom a kezét az önindítóról, majd megkérdezem “mit csinálsz, hisz jár a motor? Tanuló: Gyorsan elindítom még egyszer, mert ha lefulladnék a második indítással még van esélyem elindulni, hogy a BUSZ ne jöjjön belénk!
6. Az utca elején 30-as övezet ( jobbkéz szabály) és egy megállni Tilos tábla. Az első útkereszteződéshez érve, jobbról jön egy gépkocsi, tanuló rálép a gázra, én erre befékezek!
Én: Jobbkéz szabály van, el kellene engednünk a jobbról jövőt!
Tanuló: hogy engedjem el, ha ott volt a Megállni Tilos tábla? Nem állhatok meg!
Én: Az nem vonatkozik az elsőbbségadásra!
Tanuló: Na most már tényleg nem értem ezt a K..va KRESZ-t!
7. Rutinpálya: Első óra.
Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot?
8. Rutinpálya: egyesben már tudok tolatni!
9. Tanuló: Ha tolatok ki a parkolóból, akkor hátrafelé indexelek?
10. Gyalogos átkelőhelyen nem engedjük át a gyalogosokat!
Én: Miért nem engedted el a gyalogosokat?
Tanuló: Hát, hogy ne zökkenjek ki a ritmusból!
11. Tanuló: ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak össze zavarja az embert, azt sem tudom most mit nézzek!
12. Szét kellene nézni, hogy jön-e a villamos!
Tanuló: Tegnap is pont ekkor vezettem és akkor sem jött!
13. Rutinpálya: Most miért balra megy az autó rosszul váltottam? Nem rossz fele kormányzol!
14. Első órás tanuló, Na akkor mivel kezdjük az elindulást?
Tanuló: Először BEGYÚJTOM kocsit!
15. Megyünk a városban,egyszer a tanuló hirtelen nyom egy padló féket.
Mit csinálsz?
Tanuló: Véletlen ráesett a lábam a fékre!
16. Rutinpálya: állítsuk be a tükröket!
Tanuló: Ez gyárilag nincs beállítva?
17. Rutinpálya: Tekerjük maximumig a kormányt jobbra,majd max. balra!
Tanuló: Értem akkor hullámozzunk össze-vissza!
18. Rutinpálya: körbe-körbe körözünk,
Tanuló: Jaj, összekavarodott a kezem!
19. Első óra a rutinon!
Tanuló: Ez a baloldali izé ( kuplung) extra a kocsiban vagy alapfelszereltség?
A mienkben nincs ilyen, fater meg azt mondta luxus autónk van!
20. Két villamos jön közvetlen egymás után,tanuló megáll,majd azt mondja:
He he észre vettem a villamost!
Ahogy elmegy az első villamos hátra nézés nélkül neki a villamosnak!
Befékezek: Ne menjünk neki a villamosnak!
Tanuló: Észre sem vettem,hogy leszakadt a vége!
21. Tanuló: most nem értem ha jobbra kanyarodok miért indul be az ablaktörlő! Valamivel össze van kötve?
Én: az a baj,hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra jelezni!
Tanuló: basszuuuus! Ne ird be kéérlek!
22. Gyalogos-átkelőnél áll egy gyalogos! Nem engedjük el!
Én: Ezt a gyalogost át kellett volna engedni!
Tanuló befékez: most akkor tolassak vissza?
23. Leesett az első hó!
Megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre:
Én: Most miért oda ülsz?
Tanuló: A hóban is én vezessek?
www.youtube.com/watch?v=xw2I0jAJqcI
Válasz #5003. hozzászólásra
Ezt már egyszer kiirtam de modizták
-Emberek sorban szálltak fel egy buszra. Egy szűk szoknyás lány hiába próbált fellépni a lépcsőre, túl szűk volt a szoknyája.
Gyorsan hátranyúlt és kissé leengedte a zippzárat. De még így sem ment, úgyhogy még egyszer hátranyúlt és többet engedett a cipzárból.
Végül a fiatalember mögötte megunta és a derekánál átfogva feltette a hölgyet a buszra.
- De uram, hogy merészeli ezt, hiszen teljesen idegen! - méltatlankodott a hölgy.
- Kisasszony, amikor már másodszor próbálta a sliccem zippzárát lehúzni, kezdtem úgy érezni, mintha nagyon jó barátok lennénk - válaszolt mosolyogva a férfi.
---- Egy azonosíthatatlan alak elszellenti magát a zsúfolt autóbuszon. Egyszer csak megszólal egy dörmögő hang:
- Bezzeg dohányozni tilos!
Válasz #5003. hozzászólásra
Minden probléma megoldva, erre inni kell
Bakayd (3932)
2014-06-03 08:18:40
Minél nagyobb vízbe kerülsz, annál több okod van csukva tartani a szád.
Soha ne vitatkozz egy idiótával!
Akik látnak benneteket, nem tudnak megkülönböztetni.
Míg alszik a szigorú modi, itt van még egy
Egy .... férfinak megdöglik a szamara, de azt mondja a feleségének, hogy ne aggódjon, ő ebből is tud pénzt csinálni, majd kisorsolja tombolán.
- De hiszen ez lehetetlen! - mondja a felesége. Egy döglött szamár senkinek sem kell!
- Nyugi, nem fogják megtudni, hogy döglött.
A feleség nem nagyon hisz ebben, de este a férje tényleg egy köteg pénzzel tér haza, és büszkén újságolja:
- Eladtam 1000 sorsjegyet, darabját 1 dollárért, és nyertem 999 dollárt.
- Senki nem reklamált, hogy döglött a szamár?
- Csak az az egy ember, aki nyert, de annak visszaadtam az 1 dollárját.
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-06-03 08:19:11
Bakayd (3932)
2014-06-03 08:18:03
Bakayd (3932)
2014-06-03 08:17:41
Válasz #4990. hozzászólásra
A többi topikba valamilyen furcsa oknál fogva egy rohadt moderálás sem történik, pedig sok témát szétbarmolják a kereskedők, meg alkalmi potyaleső pályázat írók.
Ha a munkás népröl irsz viccet rögtön moderálnak
Válasz #4988. hozzászólásra
Na ezt gyorsan lemodizák.
Bakayd (3932)
Az élet vize...
https://www.youtube.com/watch?v=kH_GYVY3RrY