Gázolaj árak 601 Ft Benzin árak 581 Ft EUR 399.04 Ft USD 344.12 Ft CHF 427.17 Ft GBP 456 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6908 hozzászólás
#2658 Moderátor
2012-01-20 17:52:26

Moderálási elveink miatt törölve: 2016-09-14 11:43:32

#2657 Sanyi12
2012-01-20 13:27:18

olvasd el betojsz a röhögéstől !!! Tisztelt Ippon Márkabolt és Szerviz! Webáruházukban vásárolt garanciális (vásárlás időpontja 2009. 12. 16.) KonyHaver készülékem a mai napon a testi épségemet veszélyeztetve meghibásodott. Érdeklődnék, hogy hol adhatom le garanciális javításra, illetve van-e arra mód, hogy munkatársuk előre egyeztetett időpontban lakásomban átvegye. Utóbbi azért is lenne hasznos, mert így jegyzőkönyvben rögzíthetné az addicionális károkat, melyek a meghibásodás következtében ingatlanomban és ingóságaimban keletkeztek. Ezek megnyugtató rendezésére a szervizelés mellett megoldást várok Cégüktől. Várom jelentkezésüket, üdvözlettel, Hegedűs Dezső - egy rémült KonyHaver használó From: IpponShop Customer Care Date: 2010/03/23 Subject: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső Tisztelt Ur Hegedus, Kaptuk meg panaszod, mely pontosan mi? Ippon KonyHaver special Japan produkt 4-az-1-ben, egyutt funkciok csinal ido es kenyelem, konyha reggeli. Te behoz, vagy mi kimegy, fugg problema! Mi problema? Eliza Varga IpponShop From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/23 Subject: RE: RE: Ippon KonyHaver To: IpponShop Customer Care Kedves Eliza! Nem látom be, miért kell leírnom részletesen a problémát a GARANCIA érvényesítéséhez! Csak a meghibásodás okozta károk (lelki+anyagi) miatt vetettem fel, hogy munkatársuk személyesen vegye át a készüléket - a későbbi félreértések végett. Gyors intézkedésüket kérem! (Esetleg Varga úr? bevonásával, gondolom, Ön a felesége/lánya. Csak a nyelvi problémák miatt) Köszönettel, Hegedűs Dezső From: IpponShop Customer Care Date: 2010/03/24 Subject: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső Tisztelt Ur Hegedus, lehet te hibazol vezerles, nem garancia. Ezert leirni mi problema. Ippon KonyHaver osszettett haztartasbeli kutyu, Japan produkt egyszeru hasznalod ha jol. Mi problema? Hallgatni! Sajnalni Ur Varga nem van, van Tavol-Kelet. En Magyarul olvasok perfekt, nem problema. Eliza Varga IpponShop From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/24 Subject: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: IpponShop Customer Care Kedves Eliza! Rendben. Piritóst terveztem reggelizni, a grill-lapon megpirított sonkaszelettel, valamint frissen csavart narancs-grapelével és haboskávéval. Jellemzően ilyesmikkel indítom a napot, a rendelkezésre álló idő függvényében választva párosítást. (Pl.: dzsúz-kávé, bacon zsemlében-dzsúz-kávé, lekváros pirítós-kávé, stb.) Ezúttal egyszerre indítottam el a kenyérpirító-grill-kávéfőző funkciót, majd mikor a pirítás a félidejéhez ért, kezdtem bele a félbevágott déligyümölcsök facsarásába. A berendezés viszont a 4-es fokozatú sütési idő lejártával - korábban nem tapasztalható módon - nem dobta ki az elkészült pirítósokat, sőt, furcsa zümmögő-kattogó hangot produkált, illetve a narancsfacsaró forgófeje jól érzékelhetően lelassult. Az igazi problémák itt kezdődtek. A gyümölcshéj-félgömböt a facsarófejen hagyva megpróbáltam a beragadt kenyérszeleteket kipiszkálni a szorítórácsozat fogságából, miközben a fűtőszálak - bár vibrálva - továbbra is izzottak. Az addig csendesen csordogáló kávéfej ijesztő durranással kiköpött egy forró, zaccos folyadéklöketet, ami a csészéből a kézfejemre fröccsent. A sokktól önkéntelenül felfelé rántottam a zöldségtisztító késsel a kenyér kiszabadításán dolgozó kezemet. A kés hegye a fűtőszálhoz ért, minek köv etkeztében enyhébb áramütést kaptam. Az áramütéstől összerándult combizmom koordinálatlanul magasba rántotta a térdemet, így szándék nélkül alulról megrúgtam a konyhapultot. A hirtelen erőhatás következtében a berendezés is megemelkedett, majd a gravitációnak köszönhetően visszaesett a pultra úgy, hogy az egyensúlyát vesztett kávéscsésze zuhanni kezdett. Igyekeztem elkapni a csészét, de a reflexmozdulat erőteljesre sikeredett, olyannyira, hogy a szinte teli porcelánt a mennyezetig felütöttem. Balszerencsémre a tekintetem követte az eseményt, így nem kevés forró kávé fröccsent a magasból az arcomra és közvetlenül a szemembe. Eközben a facsarófej is megpördült hirtelen, röppályára állítva az őrizetlenül hagyott fél narancs héját, ami a még mindig a kenyérpirító-rácsozatba szorult kést tartó kezemet ütötte meg. Az ütés indukálta önkéntelen mozdulatom felbillentette a teljes berendezést, mi után a gyümölcslé felfogására szolgáló tégely a padlóra esett. Miközben próbaltam visszan yerni az egyensúlyomat, támaszkodó lábammal a keletkezett folyadékfoltra (narancslé és kávé elegye) lépve megcsúsztam és olyan szerencsétlenül estem, hogy homlokkal a tejhabosító csőbe fejeltem, majd fektemben magamra rántottam a teljes konyhai eszközt úgy, hogy a megfeszülő hálózati kábel mintegy 3 centiméternyire kirántotta a konyhai világítás kapcsolóival egybeépített fali aljzatot. A gépben felhalmozódott szobahőmérsékletű és forró folyadékok teljes egészében rám, illetve a még mindig izzó fűtőszálra folytak, minek következtében a berendezés füstölni kezdett, majd hangos pukkanással elektromos zárlatot okozott. (Mint utóbb kiderült, a lakóépület teljes északi szárnyában) A keletkezett kár: - mennyezet elszíneződése - 2 db fehér csempe (a fali aljzat körül) kiszakadása - fali aljzat (világítás-kapcsolókkal) - laminált padló szennyeződése - 8 napon belül gyógyuló égés és rándulás A baleset után azonnal elolvastam az Ippon KonyHaver (KitchenMate) használati utasítását, mely egyértelműen nem figyelmeztet arra, hogy az összes funkció egyidejű használata nem javasolt és esetlegesen meghibásodáshoz vezethet!!! Szörnyű felelőtlenségnek tartom, hogy a gyártó nem tesztelte a fokozott igénybevétel hatásait, illetve azt is, hogy önök, mint forgalmazó, nem győződtek meg a termék biztonságosságával kapcsolatban! Mindezek ellenére egy garanciális javítás után - immár körültekintőbben - továbbra is használnám a berendezést, illetve beszereznék további készülékeket a kompenzációként nyújtott vásárlási bón erejéig. (Mindkettőnk megelégedettségére úgy 200.000 forintnyi teljes egészében levásárolható kuponra gondoltam.) Várom ajánlatukat, illetve a kollégát a készülékért (és darabjaiért). Üdv, Hegedűs Dezső From: IpponShop Customer Care Date: 2010/03/26 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső Tisztelt Ur Hegedus, problema nem nagyon erteni, hasnalsz szavak nekem kicsit nehez. Ami latok, te hibazol ha femet beledug futoszal, meg dobalni nem szabad KonyHaver! Ha idehoz Serviz azert kijavitunk ha tudunk. Neked is baj esik? Mi baj esik? Konkretan! Eliza Varga IpponShop From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/26 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: IpponShop Customer Care Kedves Eliza! Elég hosszan megírtam, mi történt!!! És a kérésemet is! Azon gondolkodjanak, kérem! (200.000 Ft vásárlási utalvány) Üdv, Hegedűs Dezső From: IpponShop Customer Care Date: 2010/03/27 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső De konkretan mi baj esik, nem ertem? Eliza Varga IpponShop From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/27 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: IpponShop Customer Care KONKRÉTAN?! Ippont dobott rajtam a cucc! Megbaszott az áram! A homlokomon még mindig van egy sebkarika, amit a tejhabosító pöcök nyomott oda! A plafon dzsuvás, a padló felhullámosodott! Ma reggel is kimentem a konyhába és úgy éreztem magam, mint egy kibaszott Gandhi a bombay-i gettóban! És még KÁVÉM SEM VOLT!!! EZ MÁR ÉRTHETŐ?! Vagy írjak lassabban? Vagy mondjam azt, hogy most már 300.000-nél tartunk?! MERT OTT TARTUNK!!! Tudja mit, beviszem a gépet! MÉG MA! És nem is kell javítani! Egyre kevésbé merek megbízni az Ippon cuccokban! From: IpponShop Customer Care Date: 2010/03/28 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső Tisztelt Ur Hegedus, en megertem, te megnyugodol. Ha nem bizik tovabb mit tervezel vasarolsz IpponShop? Inkabb javit KonyHaver, hidd el rendben lesz tovabb! Lesz coffee, juice, toast - szeretsz reggel! Lanyom olvas leveled ujra nekem, nevet kicsit! Nem haragszik? Kapsz 10% mindig IpponShopnal kellemetlensegert, jo! Eliza Varga IpponShop From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/28 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: IpponShop Customer Care Nevetsz, bazdmeg?! A lányoddal együtt? Na, nem fogsz nevetni, mikor belebaszom az arcodba a cuccot, facsaróval előre! Azt fogod mondani O! Sőt, bedugom a gépet, akkor meg azt, hogy Ő! Ismered ezt a betűt? Majd most megismered KÖZELRŐŐŐŐŐL! A helyetekben most bezárnék és Ur Varga után mennék Távol-Kelet! Kurva távol! Az Ippon gépet meg kibasztam a faszba! From: IpponShop Customer Care Date: 2010/04/02 Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver To: Hegedűs Dezső Hogy iszik coffee akkor? Kell esetleg csak Ippon Mokka? Csinal coffee semmi mas! Nezheted webshopban van kedvezmeny! Eliza Varga IpponShop

#2655 Ranger István
2012-01-19 14:56:45

Mikor kell abbahagyni a vezetést?? Amikor a kutya arca ilyen...

#2651 rilex
2012-01-18 21:59:41

A székely ember megy a lovas kocsin. Egyszer magállnak a lovak. Mondja a székely:
- GYÍ! - A lovak nem mennek. Mondja mégegyszer.
- GYÍ! - A lovak most sem mennek. Utoljára megpróbálja.
- GYÍ! - A lovak most sem mennek. Leszáll megnézni, miért nem mennek. Hát látja, hogy a lovak előtt egy szakadék van. Visszaül a bakra és azt mondja:
- Akkor módosítok. HÓ!!

Nincs profilkép
#2650 OTamás
2012-01-18 21:54:51

a mezőgazdálkodásnak 5 ellensége van a TÉL TAVASZ ŐSZ NYÁR meg AZ MVH smile thumbup

#2649 rilex
2012-01-18 21:53:09

Felborul a szekér, a székely fiú leül a kiborult széna mellé, minek siesse el a dolgot, rágyújt egy pipára. Arra megy a komája, leül melléje, az is rágyújt egy füstülőre. Hát így pipázgatnak, mikor a koma kiveszi a pipát a szájábul, oszt mögszólal:
- Fölborút?
Hát erre a fiú is kiveszi a szájából a pipát, s válaszol emígyen:
- Föl a.
Méregeti a koma a szekeret, aztán kérdi:
- Kéne-é segítség?
Vállat ránt a fiú:
- Kén biz a.
Szippant egyet a koma:
- Híjjak segítséget?
Füst kieresztve:
- Híjjá.
Újabb szippantás:
- Apád jó lesz?
Füst ki, vállrántás.
- Jó biz a.
Szipp, kérdés:
- Oszt hun van ü most?
Füst, felelet:
- A szekír alatt.

#2647 rilex
2012-01-18 21:50:54

Beküldő: Gyuróka
Áll az öreg székely az út mentén és stoppol. Arra jön egy újgazdag román az 500-as mercijén, megáll, és felveszi. Az öreg székely beül az első ülésre és megilletődve nézegeti a számára ismeretlen dolgokat a műszerfalon, majd elkezd kérdezősködni:
- Mondja, ez itt micsoda?
- Ez egy rádiós-CD-magnó - feleli a vezető.
- És ez?
- Ez egy beépített szines TV.
- Hát ez itten, micsoda? - kérdezi az öreg
- Ez egy műholdas helymeghatározó műszer.
Az öreg hümmög egyet, majd azt mondja:
- Hát az a csillag ott elől a motorháztetőn mire jó?
Na, megtréfálom az öreg parasztot - gondolja a román - és így szól:
- Hát bátyám, az egy különleges célzókészülék. Ha valakit el akarok trafálni, csak belenézek a készülékbe, és ha benne látom az illetőt, már rendben is van a dolog. Látja ott azt a biciklistát? Most beveszem a célzókészülékbe, gázt adok és már annyi is neki - azzal az utolsó pillanatban finoman elhúzza a kormányt, és kikerüli a biciklistát.
Belenézve a visszapillantó tükörbe, rémülten látja, hogy a biciklista felbukva, élettelenül fekszik az út jobb oldalán. Megszólal az öreg székely:
- Hát, cseszheti kend azt a híres célzókészülékét! Maga a büdös életben el nem trafálta volna azt a biciklistát, ha én nem nyitom ki a kocsi ajtaját!

#2646 rilex
2012-01-18 21:45:05

A székely parasztbácsi befog a szekérbe, készül a szomszéd faluba rokonlátogatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni:
- Édes uram, hadd menjek már veled én is!
- Nem lehet, asszony!
- Légy szíves, ne hagyj itthon egyedül! Elleszek én hátul a saroglyán is.
A parasztbácsi azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Útközben kitör a vihar, és egy villám belecsap hátul a saroglyába. A székely hátrafordul, és így morfondírozik:
- Ej, pedig de szépen kérte...

#2644 drenthe evo
2012-01-18 21:19:42

Válasz #2652. hozzászólásra

Ezt meg csak Neked !!!!smile lolsmile lolsmile lol

A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő combját!
A tanárnő meghallja:
- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!
Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő fenekét!
A tanárnő ezt is meghallja.
- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!
Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.
- Móricka, Te meg hova mész?
- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!

#2643 drenthe evo
2012-01-18 21:18:23

Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, most már annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, most már megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arra jön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

#2642 drenthe evo
2012-01-18 21:16:20

Válasz #2652. hozzászólásra

A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát:
- Ferike, neked mi a kedvenc állatod?
- A kutya
- És miért a kutya a kedvenced?
- Mert szép fehérek a fogai.
- És miért szépek a fogai?
- Mert Darlingot eszik.
- Ügyes!
- És neked Marcsika mi a kedvenc állatod?
- A cica.
- És miért a cica a kedvenc állatod?
- Mert szép fényes a szőre.
- És miért szép fényes a szőre?
- Mert mindig kikefélem.
- Ügyes!
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A lepényhal.
- És miért a lepényhal a kedvenced?
- Mert szép lapos.
- És miért szép lapos?
- Mert megkúrta a bálna.
- Enyje, Móricka találj ki valami mást!
Másnap jön a tanfelügyelő bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnő tiszta ideg.
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A varangyosbéka.
A tanárnő szívéről hatalmas kő esik le.
- És miért a varangosbéka a kedvenc állatod?
- Mert szép nagy gülü szemei vannak.
- És miért vannak szép nagy gülü szemei?
- Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat.

#2639 rilex
2012-01-18 20:57:16

Esti Párbeszéd...

Esti párbeszéd férj és feleség között a házasélettel járó kötelezettségek
elvégzése után, kellemes fáradságérzet közepette, egymás karjában.

- Feleség (álmodozón): Mit tennél, ha meghalnék? Újra megnősülnél?
- Férj (álmosan): Biztosan nem!
- Feleség (izgatottan): Miért nem? Nem érzed magad jól a házasságban?
- Férj (óvatosan): De, igen.
- Feleség (kibújik a férj öleléséből, felkönyököl és kérdően néz a férjére):
Szóval akkor miért nem nősülnél meg újra?
- Férj (éberen): Jó, akkor újra megnősülnék.
- Feleség (fájdalommal az arcán): Megnősülnél...?
- Férj (felsóhajt és átfordul az oldalára).
- Feleség (kitartóan): És a mi ágyunkban aludnátok?
- Férj (bizonytalanul): Hát hol aludnánk?
- Feleség (kitartóan): A képeimet kicseréled az övéire?
- Férj (értelmesen): Ezt tartanám illendőnek.
- Feleség (még mindig kitartóan): És a golfütőimet is használná?
- Férj (megkönnyebbülve): Nem. Balkezes.
- Feleség (csend).
- Férj (fejével a párnában): .assza meg!!!

#2638 Radocz
2012-01-18 10:49:32

Mai történet:

Pedofil bácsi lát két 12 éves kislányt sétálni az erdőben, odamegy hozzájuk és azt mondja:
- Kaptok két cukorkát, ha megsimogathatom a hajatokat!
Összenéz a két lány és azt mondják jó. Megkapják a cukrot, megsimogatja a hajukat.
- Kaptok még két cukrot, ha megsimogathatom a vállatokat!
Összenéz a két lány és azt mondják jó, megkapják a cukrot és megsimogatja a vállukat.
- Kaptok még két cukrot, ha megsimogathatom a hátatokat!
Összenéz a két lány és így szól az egyik a másikhoz:
- Te, ez mire megd.g minket, biztos cukorbetegek leszünk!!

smile cowboy

Nincs profilkép
#2637 .grün
2012-01-18 08:01:10

Nincs profilkép
#2636 Kelemen Gyula
2012-01-18 06:17:51

Olyan paraszt vagy, hogy:
-Már az óvodában is kikapáltad a homokozót.
-A mobilod is tölgyfából van faragva.-
-Nálatok a tarlóégetés nemzeti ünnep.
-Kocsonyával zselézed a hajad.
-Neked már a százas szög is integrált áramkör.
-A Tesco-ban fokhagymás Túró Rudit keresel.
-Akkor láttál először félcipőt, amikor az ekevas kettévágta a gumicsizmádat.
-A szalonnafüstölőbe jársz szaunázni.
-Mezítláb töröd a diót.
-A térerőt is hektárban méred.
-A sakkban is veled kezdenek.
-A mikroban is tüzet raksz.
-Az ágyat is traktorral veted.
-Üstház volt a járókád.
-Az autód rendszáma is EKE.
-Az anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelői igazolványt kaptál.
-Ha lenne vízilovad felszántanád vele a Balatont.
-Kolbász köré tekerve kéred a vattacukrot.
-A kólát hagymakarikával iszod.
-Az óvodában hurkatöltő volt a jeled.
-Az első legódból is disznóólat építettél.
-A fagyit is bicskával eszed.
-A hátadra is búzatábla van tetováltatva.
-A buszon tojással fizetsz.
-A mobilodon töpörtyű az op. logo.
-A házatokban nincs a székeken háttámla, hogy mindenhová le tudj ülni a permetezővel! smile thumbupsmile thumbup

#2634 BNC
2012-01-17 22:33:58

A Poénok topik visszatért.smile w00t

#2633 Czanik Sanyi
2011-12-26 10:27:48

Válasz #2643. hozzászólásra

http://youtu.be/Fdvd8zarYzs

#2632 zt tomi
2011-12-26 10:04:53

Nem engedi beágyazni,de nézzétek meg!!http://youtu.be/Fdvd8zarYzssmile thumbupsmile thumbup

#2631 Pici
2011-12-25 22:05:21

A versenyló a futam után be megy a kocsmába:
- Kérek egy vödör DAB sört!
Megissza, majd kér még egy vödör DAB sört. Miután végzett vele, azt mondja: megéheztem, kérek egy adag szénát! Mire a csapos rémülten:
- Abrak a dabra?

#2630 Zoli 63
2011-12-25 20:07:23

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok! smile lol

#2629 dárk
2011-12-24 13:07:05

Válasz #2639. hozzászólásra

Tudom én is láttam.De sok minden nem mindegy,pl ruha,amin csúszik,amíg ezeket nem tudják pontosan addig nem nagyon tudnak számolgatni semmit.
Mindegy,mindenesetre jó kis videó.

#2628 .Norbert
2011-12-24 13:02:11

Válasz #2638. hozzászólásra

A discovery-n láttam a mythbusters-ben ott fele ekkora távra se sikerült elrepülniük, most nem fogom megkeresni azt az epizódot de abba az volt smile tongue

#2627 dárk
2011-12-24 13:00:41

Válasz #2637. hozzászólásra
Hát pedig elég valóságosnak tűnik.
Szerintem nem trükk.
Az orosz az őrűlt.smile thumbup

#2626 .Norbert
2011-12-24 12:53:49

Válasz #2625. hozzászólásra

Ez amúgy kamu! smile hammer Bebizonyították hohy ekkorát és ilyen pontosan egy ember nem repülhet!!

Nincs profilkép
#2624 P@so
2011-12-24 12:31:38

Válasz #2633. hozzászólásra
smile lol
Orbán Vitya parlamentbe,
ajándékát oda vitte.
Nem szorít meg a csomagja,
kordont bontott a parasztja.

Most meg aki tüntetgetne,
beviszik a rendőrseggre.
Ott jön neki a Jézuska,
meglepetés leszavazva.
Ilyen és ehhez hasonlók mennek sms-be!smile thumbup

#2620 Sz J
2011-12-24 12:08:04

Muszkáknál itt kezdődik a keménység:smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#2617 P@so
2011-12-24 10:56:11

Válasz #2626. hozzászólásra
smile thumbupcool Elég pihentagyúak!smile lol

#2614 dárk
2011-12-24 10:51:25

Az oroszok mindig bebizonyítják hogy mekkora állatok.http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TWWgYwE3Hw8

#2613 Sanyee
2011-12-22 20:55:43

krumpli burgonya
smile oops

#2612 zöldfülű
2011-12-22 20:45:22

Válasz #2619. hozzászólásra

Kemééénysmile devilsmile devilsmile devilsmile devilsmile devil
És milyen igaz...

Nincs profilkép
#2611 Ferror
2011-12-22 19:12:11

értem én, h a városiaknak nincs jobb dolguk, de h már ők is csinálják ...........

Nincs profilkép
#2610 Ferror
2011-12-22 09:02:09

smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#2609 Zoli 63
2011-12-20 23:23:50

Mi is, illetve ki is az a kurva?!

Gyerekszáj

DVD-tékában dolgozom, amúgy pszichológiát tanulok.
Ma elég szar napom volt, így elhatároztam, hogy feldobom valamivel,
mielőtt eret vágok.
Azt ötöltem ki, hogy közvélemény kutatást tartok, megkérdezem a
gyerekeket, hogy szerintük ki/mi az a "kurva", persze először a
szülőktől kérek engedélyt.
Szülők jó fejek voltak, sok esetben megengedték, mert őket is
érdekelte a válasz.

A következő eredmények születtek:

Zsófi, 6 éves.
A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a
számítógépe.

Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak
egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Andris, 5 éves
A tesóm szokta mondani ezt a szót a Lilire, aki sírva fakad. Csúnya
szó, azért mondják, hogy sírjanak a lányok.

Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Luca, 7 éves
Apa szokta mondani anyára, hogy hülye kurva, de csak akkor ha anya
nem hallja... (itt anyuka elég idegesen rángatta ki a gyereket a
tékából...)

Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva
fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya
szó.

Csilla, 6 éves
Apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a
rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és
anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont
apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de
nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért
áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek
haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. én is szeretnék majd
kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...)

Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz
ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva
az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Adri, 7 éves
A kurva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szőke haja
van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál.
(mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában
van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)

Karcsi, 5 éves
A kurva az a Liptai Klaudia. Apa mondja mindig mikor meglátja a
tévében és anya mondja, hogy nem kurva hanem színésznő de apa azt
hiszi, hogy kurva, tehát az is olyan, mint a színésznő, csak
sorozatokban játszik és a fiúk azt nem szeretik.

Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem
aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Pistike, 6 éves:
A kurva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad
tehát anyu nem kurva.

Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már
megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném.
(szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a
punciját, aztán elszalad.

smile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

A jó foszforellátottság titka: nem elég kijuttatni, jól is kell időzíteni
A jó foszforellátottság titka: nem elég kijuttatni, jól is kell időzíteni
A foszfor lassan mozog a talajban, ezért a kijuttatás ideje és módja is...
Mitől lesz igazán finom a csemegekukorica? Mutatjuk a válaszokat!
Mitől lesz igazán finom a csemegekukorica? Mutatjuk a válaszokat!
Elindult a hazai csemegekukorica szezonja, de nem mindegy, hogyan választunk,...
MTZ 82
MTZ 82

5.500.000 Ft

Mezőgazdasági Traktoros munkát keresek!
Mezőgazdasági Traktoros munkát keresek!

10 Ft

Anyabirkák eladók
Anyabirkák eladók

53.000 Ft

YAMADA NDP40 pneumatikus élelmiszeripari membránszivattyú
YAMADA NDP40 pneumatikus élelmiszeripari...

449.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]