Válasz Gepi #6245. hozzászólásáraÉrdekesség ha rámész a "válasz erre" gombra, akkor felül ott is ott van a hozzászólás és ott már meglehet nyitni a linket!
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraAz apróban most hol kell beírni a települést, ahonnan számolja a távolságot?
Mellesleg az automata helymeghatározás sem működik nekem, a böngészővel van valami baja.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólására Bence ez is olyan lett mint a permetez.hu annak nem tudom ki a tulaja de szinte ugyan azok ahogy belép az ember fia ...jozsinak üzenném ha a nyulak döglenek muszáj elégetni a ketreceket...
A hozzászólás írójának a neve alig vehető észre még asztali gépen is, mobilon még annyira sem. Ellenben akinek a válasz szól, annak a neve túlontúl hangsúlyos. Fordítva lehet szerencsésebb lenne.
Olvassuk folyamatosan a fórum hozzászólásokat.
Köszönjük a sok visszajelzést. Már mentek ki javítások.
A kinézet módosítása is készül, hogy szemkímélőbb legyen.
Javítjuk a funkció hibákat is folyamatosan.
Holnap kikerül egy fórum főoldalra visszalépés opció is.
Tudjuk, hogy nehéz egy új rendszert megszokni, de elkerülhetetlen volt az oldal frissítése.
A kritikák fontosak főleg ha építő jellegűek. Kis türelmet kérünk még tőletek.
Válasz Bárány #6221. hozzászólásáraA következtetésekre te adsz alapot, nem is egyszer.
Azt tapasztalom, tesztek róla, hogy ne fordulhassanak hozzám....
Válasz ..,-:) #6218. hozzászólásáraÉrtem én, meg hát fura is lenne rajtam számon kérni a portál megjelenését.
Nekem csak ez a néhol mondvacsinált beolvasósdi szúrta a szememet.
Van hiba böven, azokat érdemes jelezni, aztán majd rendberakják.
Ennyi.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHiszti nem hiszti, de valamiért a HIRDETÉSFELADÁS zöldje az enyhén kékes háttérben sokkal jobb a szememnek. Vagy nagyon nagyon sok munka van benne hogy azt keresse a szemed, automatikusan.
Válasz Ebcsont #6210. hozzászólásáraA weben legelterjedtebb háttér a fehér. Máshol nem zavarja a szemet?
Az új Agroinform oldal szellősebb elrendezése miatt tűnik világosabbnak, mint a régi, de ahogy írták, azon is dolgoznak.
Világosban ez így jobban olvasható, sötétben meg az automatikus fényerő, vagy a sötét téma segít, erre vannak kitalálva.
Ez csak hiszti.
7910 hozzászólás
Az apróban alapból ki kellene pipálni a gazda és kereskedő eladókat, mert így ellentmondásos.
Szép lassan elfogyunk(tunk).
Lassan de biztosan.
Válasz Ares 826 #6257. hozzászólásáraZőd krumpli sose jó.
Na mozogjatok, mert a harmadik szemüveget koptatom miattatok.
Válasz armagedddon #6256. hozzászólásáraTudod most a zőőőőőőőőőőőőőőőőőőd a divat még eujópában is, aki nem zőőőőőőőőőőőőőőőőőőd az már nem is ember ott!
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-14 06:14:56
Hogy lehet most képet feltölteni,saját gépről?Semmit nem csinál!
Válasz ..,-:) #6252. hozzászólásáraDe nem lehetett volna egy az egyben lekoppintani a régi fórum felülete??

Válasz ..,-:) #6252. hozzászólásáraDe nem lehetett volna egy az egyben lekoppintani a régi fórum felülete??

Válasz jozef19 #6251. hozzászólásáraCsak halkan súgom…..több évnyi meló van benne………

Ez finoman szólva,egy nagy rakás nulla lett,köszönjük Emese,de ez nem baj,a baj az,hogy döglenek a nyulaink..
Elérhető még a régebbi változatban az agroinform oldal, vagy csak ez az új verzió van?
Válasz Bakayd #6247. hozzászólásáraEzt igazán vissza színezhetnétek pirosra, mert így rohadt nehéz észrevenni hogy hol van új hozzászólás.
Válasz Bakayd #6247. hozzászólásáraMobilon működik a linkre nyomás, gépen meg semmi.
Sziasztok,
Javítottuk a visszanavigálást a fórum főoldalra.
Nézzük most ezt a link hibát.
Dizájn készül.
Válasz Gepi #6245. hozzászólásáraÉrdekesség ha rámész a "válasz erre" gombra, akkor felül ott is ott van a hozzászólás és ott már meglehet nyitni a linket!
Válasz GREVEN #6235. hozzászólásáraNekem se nyitja meg
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraAz apróban most hol kell beírni a települést, ahonnan számolja a távolságot?
Mellesleg az automata helymeghatározás sem működik nekem, a böngészővel van valami baja.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraBeillesztett linkre nem lehet kattintani. Pl alkatrész topik 1625.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólására Bence ez is olyan lett mint a permetez.hu annak nem tudom ki a tulaja de szinte ugyan azok ahogy belép az ember fia ...jozsinak üzenném ha a nyulak döglenek muszáj elégetni a ketreceket...

Válasz otis #6240. hozzászólására
Köszönjük, nagyon hasznos amit írsz, módosítjuk ezt is. 

A hozzászólás írójának a neve alig vehető észre még asztali gépen is, mobilon még annyira sem. Ellenben akinek a válasz szól, annak a neve túlontúl hangsúlyos. Fordítva lehet szerencsésebb lenne.
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraKöszönjük
.
Ha lehet javasolni, esetleg egy like gombot a hozzászólásokhoz, vagy dislike.
Válasz Bakayd #6237. hozzászólásáraA Kukorica várhatóan topicba tettem be egy linket, ott vettem észre
Válasz GREVEN #6236. hozzászólásáraNézzük ezt is, köszi.
Válasz GREVEN #6235. hozzászólásáraSőt, kijelölni se enged, nekem az alatta levő hozzászólást jelőli ki ha a linket szeretném.
A linket nem nyitja meg amit berakok a hozzászólásba
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraNa, most már gyors is, és engedi a válaszadást is!
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraAlakul ez szép lassan.
Sziasztok,

Javítva lettek:
- képek szélessége
- "válasz erre" gomb
- hozzászólás oda ugrás
- hozzászólás mezőben sor elején nagy bekezdés
- fórum kép ikonok
Válasz József 0609 #6230. hozzászólására

Sziasztok,

Olvassuk folyamatosan a fórum hozzászólásokat.
Köszönjük a sok visszajelzést. Már mentek ki javítások.
A kinézet módosítása is készül, hogy szemkímélőbb legyen.
Javítjuk a funkció hibákat is folyamatosan.
Holnap kikerül egy fórum főoldalra visszalépés opció is.
Tudjuk, hogy nehéz egy új rendszert megszokni, de elkerülhetetlen volt az oldal frissítése.
A kritikák fontosak főleg ha építő jellegűek. Kis türelmet kérünk még tőletek.
A válaszadás nem működik!
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHát persze, hogy csak hiszti..

A fehér háttéren a neon zöld betű az a legszembarátabb szín párosítás.
Válasz Bárány #6225. hozzászólásáraLátom tanulsz misikétől.
Akkor ti ketten ugyan az az emelet, csak másik ajtó....
Mondjuk én ezzel a helyedben nem dicsekednék....
Válasz Bárány #6225. hozzászólásáraNem segítetek be családi vállalkozásban?
Válasz Tom250 #6224. hozzászólásáraÍrták, hogy dolgoznak a javításokon, szerintem most még kommunista (Sorbus!
) szombat is lesz.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraA háttér szín nem változott, a betűszínek lettek világosabbak/rikítóbbak.

Ha visszaállítanák a régi zöld színt a betűknek, az nagyon sokat javítana a dolgon.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6222. hozzászólásáraMondtam már többféleképpen: nem létező ellenféllel harcolsz.
Válasz Bárány #6221. hozzászólásáraA következtetésekre te adsz alapot, nem is egyszer.
Azt tapasztalom, tesztek róla, hogy ne fordulhassanak hozzám....
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6219. hozzászólásáraTe, meg a következtetéseid... Hiba hiba hátán!
Ha a munkádban is ilyen logikával kombinálsz, akkor legjobb, ha nem fordul hozzád az ember.
Válasz ..,-:) #6218. hozzászólásáraÉrtem én, meg hát fura is lenne rajtam számon kérni a portál megjelenését.
Nekem csak ez a néhol mondvacsinált beolvasósdi szúrta a szememet.
Van hiba böven, azokat érdemes jelezni, aztán majd rendberakják.
Ennyi.
Válasz Bárány #6216. hozzászólásáraTudod, ezek után már érthető, miért kapnak a cenzoraitok dührohamot bizonyos politikai állásfoglalások láttán.....
Válasz Bárány #6217. hozzászólásáraNem veled van bajom, hanem a rendszerrel….a VHS rendszerrel…..
Válasz ..,-:) #6215. hozzászólásáraA tagolás szerintem is túl szellős. Van hiba bőven, én most csak a "kifoly8k a szemem" típusú sirámokra írtam.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6213. hozzászólásáraSzokás szerint sikerült megragadni a lényeget.
Telefonon is kritikán aluli…..elkopik az ujjam ha csak lefelé görgetem 10 hrszt…..
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHiszti nem hiszti, de valamiért a HIRDETÉSFELADÁS zöldje az enyhén kékes háttérben sokkal jobb a szememnek. Vagy nagyon nagyon sok munka van benne hogy azt keresse a szemed, automatikusan.
Válasz Bárány #6212. hozzászólásáraTelex? A lehető legjobb példa.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraPl. ez itt a telex.hu kezdőoldalának egy részlete.

Válasz Ebcsont #6210. hozzászólásáraA weben legelterjedtebb háttér a fehér. Máshol nem zavarja a szemet?
Az új Agroinform oldal szellősebb elrendezése miatt tűnik világosabbnak, mint a régi, de ahogy írták, azon is dolgoznak.
Világosban ez így jobban olvasható, sötétben meg az automatikus fényerő, vagy a sötét téma segít, erre vannak kitalálva.
Ez csak hiszti.