Válasz Mihály #6005. hozzászólásáraSajnos nem néztem. Engem is tiltottak már. Ugy volt'hogy valamit irtam'pár szot és ugy hagytam mert dolog volt hirtelen. Pár ora mulva eszembe jutott arra meg azt irta tiltva mittudomén 3 napra. Szoval ennyi. De ha most kitiltanak ha visszajövök beteszek egy ilyent =>
Válasz .Richard. #6004. hozzászólására Még járhatsz így te is nyugi úgy mondanám senki nincs biztonságban láttad Torockai videóját a vírus kártyáról hát engem nem nyugtatott meg ezért kell nekünk a Kínai hitel ezt kapjuk ajándékba(az-az kötelezően ránk sózzák)
Válasz colizoli #5999. hozzászólására Ó nem tudod miről maradtál le az FBI itt szerzett infót az Orosz titkos szolgálat két Csehországban aktív tagjáról ...vagy mégsem mindegy be voltak oltva Szputynyikkal4 hónapja semmi vodka s ezért az adrealin szinten tartása véget kicsit robbantottak ..vagy mégsem a fene tudja biztos nagyobb a füstje mint a hatása a vírussal ellentéttben
Válasz .Richard. #5992. hozzászólásáraAz elmúlt hónapokban egyes fórumtagok sikeresen "megérzékenyítették" a moderátorokat, akik emiatt most néha hamarabb ugranak.
Ami nem is csoda...
Szóval akkor hogy is van ez Bence ?????roszkor voltam rossz helyen (vagy te) 2 és fél perc után törölted a hozzá szólásom amelynek több köze volt a coronához mint az elmúlt napok FBI meg Orosz kém akciókat felnyalábolóknak de ez lényegtelen a lényeg hogy megint kiélted magad mert te vagy a főnök most megtudtam kérdezni a modikat és ők nem adtak neked igazat ----Agroinform.hu, 2021. április 20. kedd, 14:13
Kedves Mihály,
A moderátorok felülvizsgálták a kérését és nem tartják jogosnak a hozzászólás törlést.
Megértését kérik ez ügyben.
még mindig egy betű sem érkezett:'"Bence legalább a saját szabályaidat tards be ha lehet ...."A hozzászólások, fórumtémák törléséről a Felhasználó utólagosan értesítést kap a regisztrációkor megadott e-mail címére."smile cursingsmile censoredsmile ban"
még mindig egy betű sem érkezett:'"Bence legalább a saját szabályaidat tards be ha lehet ...."A hozzászólások, fórumtémák törléséről a Felhasználó utólagosan értesítést kap a regisztrációkor megadott e-mail címére."smile cursingsmile censoredsmile ban"
Bence legalább a saját szabályaidat tards be ha lehet ...."A hozzászólások, fórumtémák törléséről a Felhasználó utólagosan értesítést kap a regisztrációkor megadott e-mail címére."
Ma jött:
"
Agroinform.hu személyes üzenet:
Ma 10:48
Agroinform Ügyfélszolgálat«noreply@agroinform.com»
levelet küldött «» címre
kedvesem,felkeltettem az érdeklődést, miután végignéztem az agroinform.hu oldalát, és szükségesnek találtam, hogy azonnal megírjam.Van valami nagyon fontos dolgom, amelyet közölnék önnel. Kérem, forduljon hozzám privát e-mail címemre ( wbrice.bw@gmail.com ), hogy privát módon megbeszélhessük. Üdvözletem, William"
7910 hozzászólás
Válasz BNC01 #6010. hozzászólásáraMár törölve lett.
Válasz Erdőjaro #6009. hozzászólásáraMelyik hozzászólásban van vulgáris kifejezés?
Hahó,egy admin tegyen rendet a koronás topikban.

Válasz Mihály #6005. hozzászólásáraSajnos nem néztem. Engem is tiltottak már. Ugy volt'hogy valamit irtam'pár szot és ugy hagytam mert dolog volt hirtelen. Pár ora mulva eszembe jutott arra meg azt irta tiltva mittudomén 3 napra. Szoval ennyi. De ha most kitiltanak ha visszajövök beteszek egy ilyent =>
Válasz Földönfuto #6006. hozzászólásáraNézd meg a videóját Torockainak s megtudod nem segítek ne légy lusta keresgélj s találsz

Válasz Mihály #6005. hozzászólásáraValahogy magyarázd már el légyszíves,hogy itt ebben a mondatban mi mivel függ össze?Vagy velem van a baj?
Válasz .Richard. #6004. hozzászólására Még járhatsz így te is nyugi úgy mondanám senki nincs biztonságban láttad Torockai videóját a vírus kártyáról hát engem nem nyugtatott meg ezért kell nekünk a Kínai hitel ezt kapjuk ajándékba(az-az kötelezően ránk sózzák)

Válasz Mihály #6003. hozzászólásáraCsak téged a modi.
e
Válasz colizoli #6002. hozzászólására ezt mindenki eldönti nem vet meg érte senki ...
Válasz Mihály #6000. hozzászólásáraPont az ilyenek miatt nem olvasom.
Válasz Bárány #5995. hozzászólására Nem jól értelmezted vagy félre magyarázod ennyi

Válasz colizoli #5999. hozzászólására Ó nem tudod miről maradtál le az FBI itt szerzett infót az Orosz titkos szolgálat két Csehországban aktív tagjáról ...vagy mégsem mindegy be voltak oltva Szputynyikkal4 hónapja semmi vodka s ezért az adrealin szinten tartása véget kicsit robbantottak ..vagy mégsem a fene tudja biztos nagyobb a füstje mint a hatása a vírussal ellentéttben

Válasz Bárány #5998. hozzászólásáraDe jó, egyiket se olvasom/tam
Válasz colizoli #5997. hozzászólásáraÚgy tűnik.
Válasz Bárány #5995. hozzászólásáraA koronás lett az új dühöngő?
Válasz Bárány #5995. hozzászólására
szerintem sokan meg is értik ezt egyéb indoklás nélkül is!

Válasz .Richard. #5992. hozzászólásáraAz elmúlt hónapokban egyes fórumtagok sikeresen "megérzékenyítették" a moderátorokat, akik emiatt most néha hamarabb ugranak.
Ami nem is csoda...
Válasz Földönfuto #5993. hozzászólásáraEzt is csak az érti aki tud beosztott is lenni. A főnök ezt nem viseli el.
Válasz Mihály #5991. hozzászólásáraMindig a főnöknek van igaza!!!
Válasz Mihály #5991. hozzászólásáraNem biztos, hogy a hozzászólás volt a hiba. Hanem aki írta.
Szóval akkor hogy is van ez Bence ?????roszkor voltam rossz helyen (vagy te) 2 és fél perc után törölted a hozzá szólásom amelynek több köze volt a coronához mint az elmúlt napok FBI meg Orosz kém akciókat felnyalábolóknak de ez lényegtelen a lényeg hogy megint kiélted magad mert te vagy a főnök most megtudtam kérdezni a modikat és ők nem adtak neked igazat
----Agroinform.hu, 2021. április 20. kedd, 14:13

Kedves Mihály,
A moderátorok felülvizsgálták a kérését és nem tartják jogosnak a hozzászólás törlést.
Megértését kérik ez ügyben.
Válasz BNC01 #5989. hozzászólásáraMost néztem a chrome-ban igen, a firefox-ban nem. Viszont korábban nem néztem két böngészőben csak a chrome-ban.
Válasz subikiss #5988. hozzászólásáraHello! Most is jelentkezik ez Nálad?
A hirdetéseknél az "önnek ajánljuk" hirdetéseket egyiket se tölti be.
A hirdetéseknél az "önnek ajánljuk" hirdetéseket egyiket se tölti be.
Válasz Bárány #5983. hozzászólásáraÁlom de szép álom .
Válasz Bárány #5983. hozzászólására
Válasz Bárány #5983. hozzászólására

Válasz Mihály #5982. hozzászólásáraÁllj rajta bosszút: amíg nem ír, addig te se kommentelj!
Válasz Bárány #5979. hozzászólásáraNa, erre most felgyorsult.
Mostanáben estefelé megint nagyon lassú az oldal.
Válasz csontii #5976. hozzászólására

Őszintén mondom,olyan érzésem volt már hetek óta hogy valaki hiányzik!
Válasz csontii #5976. hozzászólására elfelejtetted hol a távírányitó hogy másik csatornára kapcsolj????

Aaappaaa kezdőődiik!!!!!
Bence legalább a saját szabályaidat tards be ha lehet ...."A hozzászólások, fórumtémák törléséről a Felhasználó utólagosan értesítést kap a regisztrációkor megadott e-mail címére."

Válasz Nyomasek Bobo #5965. hozzászólásáraSzintén.
Sziasztok!
Köszönöm a jelzéseket.
Állítunk a védelmi rendszeren, remélem változik Nálatok is a tapasztalat hamarosan.
Válasz mtz1221 #5971. hozzászólásáraVírus.
Nekem is írt Vili.
Most gondolkodom ez a köcsög ezek szerint, az egész fórumot elnézte meleg fórumnak.

Válasz Nyomasek Bobo #5965. hozzászólásáraNekem is..
Hát írjatok neki!
Válasz Nyomasek Bobo #5965. hozzászólásáraUgyanez 11:03-kor! Kánya van a vetésben!
Válasz Nyomasek Bobo #5965. hozzászólásáraGoogle fordítóval elnézett buzinak, a William.
Ma jött:

"
Agroinform.hu személyes üzenet:
Ma 10:48
Agroinform Ügyfélszolgálat«noreply@agroinform.com»
levelet küldött «» címre
kedvesem,felkeltettem az érdeklődést, miután végignéztem az agroinform.hu oldalát, és szükségesnek találtam, hogy azonnal megírjam.Van valami nagyon fontos dolgom, amelyet közölnék önnel. Kérem, forduljon hozzám privát e-mail címemre ( wbrice.bw@gmail.com ), hogy privát módon megbeszélhessük. Üdvözletem, William"
Válasz Nyomasek Bobo #5962. hozzászólásáraSzámomra kérésed parancs!

Válasz apuci #5960. hozzászólásáraAzert a III.Gyula stílusosabb lett volna