Párszor nyugdíjba küldtem,de valaki vissza engedi.Jó volna,ha a moderátor munkáját,másik moderátor nem bírálná felül.Így felesleges lesz valamit is csinálni.
Feltenném én is a kérdést amit már sokan kérdeztek előttem is,ezt a baromarcút szürkét nem lehetne eltávolítani innen mert már durva amit csinál,vagy erre a színvonalra van szüksége az agroinformnak????????????????????????
Nem ártana egy kis karácsonyi pihenő, úgymond jutalomszabadság neki, valamelyik moderátor vagy rendszergazda parkolópályára tehetné legalább egy pár napra.
B.sszatok már valamit ezzel az értetlen barom Gabyval mert nagyon ki van a f.szom vele hogy lassan egy topikba se lehet benézni mert mindenhol az ő hülyeségét kel olvasni .
Új üzenet elküldése gomb folyamatban. Az emoticonok alá tudjuk megoldani a dolgot, a kép hozzáadása fölé.
A kedvencek közé helyező csillagot az apróhirdetés adatlapban is el fogjuk helyezni, ez egy kicsit talán várat magára (dizájn terv stb. miatt). De meglesz.
Még nagyon régen, kb. 6 éve ha már megnéztél egyszer egy hirdetést azt megjegyezte és talán pirossal volt írva. Ha naponta vagy naponta többször is belenézel a friss apróba, akkor könnyebb megjegyezni az utolsónak látott hirdetést.
Apróknál van a kedvenc megjelölése, ez nagyon jó, csak ha megnyitom a hirdetést, akkor is jól jönne ez a lehetőség. Én végig nézem a napi hirdetéseket, és ami megteszik megnyitom, egyszerre több hirdetést, és csak utána nézem meg őket. Utána meg már macerás megkeresni melyik oldalt volt az a hirdetés megjelölni.
Valamelyik nap nem kelet külön megnyitni a képet a aprókban, lehetett a eredeti ablakban is váltani, ezt nem lehetne visszaállítani? Engem zavar a dupla ablakos megoldás, gondolom másokat is. Ráadásul ugyanakkora képel nyitja meg néha kisebbel, legalább nagy lenne, akkor talán elmenne!
Betűkel nem lehet valamit kezdeni vagy a hátérrel még mindig vakít!
Mikor a modi törli a hszt, akkor miért kell benne hagyni az üreset a témában? Jobb volna eltüntetni nyom nélkül, nem szaporítja feleslegesen a témát.
Hsz elküldése gombot nem lehetne valahová feljebb rakni? Nem kellene annyit lefelé görgetni.
Közérdekű információ:
Moderátorok által módosított szövegben nem jelenik meg, hogy melyik moderátor moderált bele.
Még a másik véglet, amikor a moderátorok látják majd ezt és a normál felhasználók nem, az még kidolgozás alatt.
Így egy kis ösztönzést szeretnék adni, hogy nyugodtabban végezzék a dolgukat a modik.
Akik régen léptek be az oldalra azoktól a moderátori jogot megvontuk, de mivel 2013 volt az utolsó belépésük így nem hiszem, hogy nagyon hiányozni fog nekik.
Bocsánat, ez kimaradt a szaknévsorból. Ez a hiba az oldalban van. Javítjuk. Köszi a jelzést, és a türelmet."
Radocz Válasz #4039. hozzászólásra
Mennyivel jobb lenne.!
Ha lehetne kérni a Télapót, akkor a Válasz #
... írja már ki a hozzászóló nevét is. mert fejből nem mindenki emlékszik, hogy milyen számon történt a hozzászólása.
Mi fiatalok tudjuk hogy éppen az enyém volt a több nappal ezelőtti hozzászólás.
Most hogy kaptam választ, már teljesen rendben van a dolog.
A véletlennek köszönhető, hogy megnéztem vajon mi is volt a kérdés.
Válasz #4074. hozzászólásra
.Man,a fórum gombot meg a felhasználó(apuci) gombot el kellene már egymás alól-felől rakni,nem én vagyok az egyetlen akit zavar!!!!!!
Apróknál az eredeti ablakban miért nem lehet végignézni a képeket? Nem mindig akarok kínlódni az új ablakkal, kisebben végignézném őket.
Ha meg már új ablakot nyit akkor legalább nagyobb legyen a kép, mert így semmi értelme.
Apróhirdetések között rendszeresen vannak kamu hirdetések. Nem lehetne valamit kezdeni velük? Úgy látszik egy fazon az összes elkövetője. Elsősorban nem aprókra szakosodott oldalakon találkozok ezekkel a hirdetésekkel, olx-en jófogáson nyoma sincs. Erre és a hasonló társaira gondoltam ...nagyon érzékeny...nem dohányzik..
Miért kell minden nap megjelentetni minden nap ugyan azon gépkereskedök ugyan azon hirdetését nemlehetne valami limiet,hogy csak 3 naponta jelenne meg ugyanaz a hirdetés
Valaki ba..a már ki inen ezt a fa..k Gabit mert kezd elegem lenni hogy mindenhol a fa..ságát kell olvasni lassan nincs olyan topik amit nem k.rt szét .
7910 hozzászólás
Válasz #4110. hozzászólásra

Az a gond, hogy ez nem szándékos. Én értem a modik dilemmáját.
Talán BNC-éknek alkalmazniuk kellene egy gyógypedagógust is...
Válasz #4108. hozzászólásra
A szándékos topik rombolásért nem jár végleges kitiltás ? Ez nincs benne a fórumszabályzatba ?
A Fórumszabályzatot még mindig nem találom. Vagy nem is létezik ilyesmi ???
Válasz #4108. hozzászólásra

Aki visszaengedte költözzön vele össze.
Válasz #4107. hozzászólásra
Párszor nyugdíjba küldtem,de valaki vissza engedi.Jó volna,ha a moderátor munkáját,másik moderátor nem bírálná felül.Így felesleges lesz valamit is csinálni.
Feltenném én is a kérdést amit már sokan kérdeztek előttem is,ezt a baromarcút szürkét nem lehetne eltávolítani innen mert már durva amit csinál,vagy erre a színvonalra van szüksége az agroinformnak????????????????????????
Bodzás topikban rákattintok a válasz gombra, és nem azt a hsz.-t olvasom amire válaszolni szeretnék, hanem az előtte lévőt.
Válasz #4099. hozzászólásra
, valamelyik moderátor vagy rendszergazda parkolópályára tehetné legalább egy pár napra.
Nem ártana egy kis karácsonyi pihenő, úgymond jutalomszabadság neki
Válasz #4102. hozzászólásra
Nincs,de akkor minek is van.
Fórumszabályzat hol olvasható ? Biztos én vagyok a blf.sz, de nem találom.
Válasz #4100. hozzászólásra
Nagy jelentősége nincs véleményem szerint. Sokkal jobban örülnék a hsz. módosításának, és a könyvjelző funkciónak.
Amúgy az alap smile-k
:-)) vigyorogsz
:-DD röhögsz
:-( nem tetszik, mérges vagy
Válasz #4099. hozzászólásra
Úgy látom nem csak nekem b.ssza a csőrömet.
Válasz #4098. hozzászólásra
"Smile-k" jó volna tudni,melyik mit jelent.
B.sszatok már valamit ezzel az értetlen barom Gabyval mert nagyon ki van a f.szom vele hogy lassan egy topikba se lehet benézni mert mindenhol az ő hülyeségét kel olvasni .
Válasz #4097. hozzászólásra
Smile-k, sárga kis hangulatjelek :)
Válasz #4096. hozzászólásra

"emoticonok alá tudjuk megoldani a dolgot,"
Na ennek a nevét nem volt kedvem keresni.
Ott is jó lesz.
Én általában aláírok. Időnként egér nélkül macerás a gördítés.
Új üzenet elküldése gomb folyamatban. Az emoticonok alá tudjuk megoldani a dolgot, a kép hozzáadása fölé.
A kedvencek közé helyező csillagot az apróhirdetés adatlapban is el fogjuk helyezni, ez egy kicsit talán várat magára (dizájn terv stb. miatt). De meglesz.
Válasz #4088. hozzászólásra

Nem hagytam, ott virítok az utolsó előtti helyen
Szerintem rajtam kívül már más is megjegyezte, hogy a hozzászólás elküldése "gombot" IDE a szövegdoboz alá kellene betenni.
elé kellene, és akkor mindenki elégedett lehetne.

Sok munkától könnyítené meg a telefonos hozzászólókat.
IDE a sapkás kép
Még én is.
Olyan gyorsan, mint ahogy
Ingyenes hirdetés feladása alatt:
Hirdetéseim Radocz fel lett cserélve. Ha nem olvastam volna talán észre sem veszem.
"könnyű a jót megszokni"
még az lenne, hogy szerkeszteni lehessen az elküldött hozzászólásom.
mert ugye többször fordult már elő, olyan, hogy kimaradt valami.
Még nagyon régen, kb. 6 éve ha már megnéztél egyszer egy hirdetést azt megjegyezte és talán pirossal volt írva. Ha naponta vagy naponta többször is belenézel a friss apróba, akkor könnyebb megjegyezni az utolsónak látott hirdetést.
Oldalt a friss fórumtémák miért van ekkora lemaradásban? Így nem éppen friss a dolog.
Apróknál van a kedvenc megjelölése, ez nagyon jó, csak ha megnyitom a hirdetést, akkor is jól jönne ez a lehetőség. Én végig nézem a napi hirdetéseket, és ami megteszik megnyitom, egyszerre több hirdetést, és csak utána nézem meg őket. Utána meg már macerás megkeresni melyik oldalt volt az a hirdetés megjelölni.
Valamelyik nap nem kelet külön megnyitni a képet a aprókban, lehetett a eredeti ablakban is váltani, ezt nem lehetne visszaállítani? Engem zavar a dupla ablakos megoldás, gondolom másokat is. Ráadásul ugyanakkora képel nyitja meg néha kisebbel, legalább nagy lenne, akkor talán elmenne!
Betűkel nem lehet valamit kezdeni vagy a hátérrel még mindig vakít!
Válasz #4089. hozzászólásra
Igazad van,nem midig van a képhez kép meg link csatolva.
Válasz #4087. hozzászólásra

Mikor a modi törli a hszt, akkor miért kell benne hagyni az üreset a témában? Jobb volna eltüntetni nyom nélkül, nem szaporítja feleslegesen a témát.
Hsz elküldése gombot nem lehetne valahová feljebb rakni? Nem kellene annyit lefelé görgetni.
Válasz #4087. hozzászólásra

Magadat ki hagytad??
Közérdekű információ:
Moderátorok által módosított szövegben nem jelenik meg, hogy melyik moderátor moderált bele.
Még a másik véglet, amikor a moderátorok látják majd ezt és a normál felhasználók nem, az még kidolgozás alatt.
Így egy kis ösztönzést szeretnék adni, hogy nyugodtabban végezzék a dolgukat a modik.
Jelenlegi moderátoraink az oldalon:
Adorex
ermike
Balu3
Pintér Zoltán
Mf-es
Hús Futár
JOSEY
VMisi
Szabi.
mgportal
Czanik Sanyi
.Man
BNC
Akik régen léptek be az oldalra azoktól a moderátori jogot megvontuk, de mivel 2013 volt az utolsó belépésük így nem hiszem, hogy nagyon hiányozni fog nekik.
Válasz #4085. hozzászólásra
Másik böngészővel írok
Válasz #4084. hozzászólásra
Rajta vagyunk. :))
Moderálta: .Man (739) 2014-12-12 08:41:58
Válasz #4083. hozzászólásra

Apuci nem tud ide írni. Miért lehet?
Kukk
Válasz #4081. hozzászólásra

Illetve ha jól látom, akkor a nap folyamán már megvolt a csere és ki is került élesre. Most már nem szaladtok majd bele az egérrel
Moderátor által módosítva: 2014-12-12 14:14:28
A gombok felcserélése folyamatban van
Közben a hozzászólás írásánál megjelent egy lehetőség, ahol PDF formátumú fájlokat lehet feltölteni. Ez az oldalunkon mentődik és később letölthető.
Ezt ajánlott úgy alkalmazni, hogy olyan nevet adjatok a pdf-nek feltöltéskor, hogy az adott témán belül kereshető legyen.
Válasz #4079. hozzászólásra

Hova akarod beírni?
Működik az üzenetküldés, bár régebben a küldés után kiírta, hogy ha egy napig nem válaszolnak akkor hívja fel..., na mindegy, így is jó.

Piros pont a moderátori meg a felhasználói nézet nézet kitalálójának!!
VTR-es Válasz #4077. hozzászólásra

Megtörtént.
"Válasz #4039. hozzászólásra
Bocsánat, ez kimaradt a szaknévsorból. Ez a hiba az oldalban van. Javítjuk. Köszi a jelzést, és a türelmet."
Radocz Válasz #4039. hozzászólásra
Mennyivel jobb lenne.!
Ha lehetne kérni a Télapót, akkor a Válasz #
... írja már ki a hozzászóló nevét is. mert fejből nem mindenki emlékszik, hogy milyen számon történt a hozzászólása.
Mi fiatalok tudjuk hogy éppen az enyém volt a több nappal ezelőtti hozzászólás.
Most hogy kaptam választ, már teljesen rendben van a dolog.
A véletlennek köszönhető, hogy megnéztem vajon mi is volt a kérdés.
Válasz #4076. hozzászólásra

Az már nagyon jó lenne tényleg
Válasz #4074. hozzászólásra

.Man,a fórum gombot meg a felhasználó(apuci) gombot el kellene már egymás alól-felől rakni,nem én vagyok az egyetlen akit zavar!!!!!!
Nem működik az üzenetküldés.
Válasz #4039. hozzászólásra
Bocsánat, ez kimaradt a szaknévsorból. Ez a hiba az oldalban van. Javítjuk. Köszi a jelzést, és a türelmet.
Válasz #4072. hozzászólásra
A kép nagyítás folyamatban. Nem sokára kész lesz. Amit írtál az is meg lesz csinálva.
Moderálta: .Man (739) 2014-12-08 09:09:26
Apróknál az eredeti ablakban miért nem lehet végignézni a képeket? Nem mindig akarok kínlódni az új ablakkal, kisebben végignézném őket.
Ha meg már új ablakot nyit akkor legalább nagyobb legyen a kép, mert így semmi értelme.
Válasz #4070. hozzászólásra
Igen az ár ami azonnal szembetűnő, azonkívül az egész nagyon gépies mintha automatikusan generált lenne az egész.
Azt hiszem talán ez lehet az eredeti hirdetés.
Csak azért szóltam mert valami turpisság lehet a dolog mögött, és jó volna ha ehhez az oldal nem asszisztálna.
Válasz #4069. hozzászólásra én az árbol gondoltam, hogy valami nincs rendbe
Apróhirdetések között rendszeresen vannak kamu hirdetések. Nem lehetne valamit kezdeni velük? Úgy látszik egy fazon az összes elkövetője. Elsősorban nem aprókra szakosodott oldalakon találkozok ezekkel a hirdetésekkel, olx-en jófogáson nyoma sincs.
Erre és a hasonló társaira gondoltam ...nagyon érzékeny...nem dohányzik..
Miért kell minden nap megjelentetni minden nap ugyan azon gépkereskedök ugyan azon hirdetését nemlehetne valami limiet,hogy csak 3 naponta jelenne meg ugyanaz a hirdetés
Valaki ba..a már ki inen ezt a fa..k Gabit mert kezd elegem lenni hogy mindenhol a fa..ságát kell olvasni lassan nincs olyan topik amit nem k.rt szét .
Régebben ha volt új fórumtéma moderálásra várva, akkor az más színű volt az ikon. Most is jó lenne.
A lenyíló menüt és a hirdetéseim pontot megcseréljük
Válasz #4060. hozzászólásra
+1
Válasz #4061. hozzászólásra

Szerintem ez mindenkinél gond aki be van jelentkezve
,de már többen is jelezték
Válasz #4061. hozzászólásra
Nálam is gond,valamiért már a fehér mezőben kidobja az adatlapom.